Baden+
Baden+
Buiten Molenstraat 25
4101 CJ
0344 200 103 - info@baden-plus.nl
  • Vakmanschap en expertise
  • Van ontwerp tot installatie
  • 40 winkels in heel Nederland
close
Kos - populairste Terratinta-tegel - Kos - populairste Terratinta-tegel Kos - populairste Terratinta-tegel - Kos - populairste Terratinta-tegel
Grijze tegels uit de Terratinta-collectie

Kos tegelserie

De grijze tegels uit de Kos-serie van Terratinta stralen eenvoud en gemak uit. Ze zijn onopvallend. De gedachte hierachter is dat de tegels zo het interieurdesign van je badkamer versterken. De Kos-collectie is leverbaar in vijf kleuren - koelere en warmere grijstinten - en in verschillende maten. Met Kos-tegels kies je voor eenvoud van hoge kwaliteit.

Kos - populairste Terratinta-tegel - Kos-tegels in alle maten

Kos-tegels in alle maten

De wand- en vloertegels uit de Kos-collectie zijn in veel verschillende maten beschikbaar. Van XXL-formaat 90 x 90 cm tot mozaïektegels van 3 x 3 cm. Ook strooktegels van bijvoorbeeld 5 x 60 cm en kleine ruitvormige tegels maken onderdeel van de collectie. Voor alle tegels geldt dat ze gerectificeerde randen hebben. Dit wil zeggen dat ze recht zijn afgesneden. Hierdoor kunnen de tegels heel strak gelegd worden.

Bezoek de showroom van je badkamerspecialist Baden+ voor meer informatie en laat je inspireren.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

Kos voor rust in je badkamer

De Kos-tegels zijn er in vijf verschillende, neutrale kleuren: wit, zandkleur, bruin, lichtgrijs en antraciet. Dankzij de matte afwerking en de neutrale kleuren zorgen Kos-tegels voor een rustige, natuurlijke uitstraling. Dat is fijn in een badkamer, waar het vaak draait om een rustig moment voor jezelf. Een bijkomend voordeel van neutrale kleuren is dat de ruimte groter lijkt.

Kos - populairste Terratinta-tegel - Kos voor rust in je badkamer

Kos-tegels met gerectificeerde randen

Alle Kos-tegels hebben recht afgezaagde randen. Dit is ideaal als je houdt van muren en vloeren met strakke en smalle voegen. Goed om te weten: hoe smaller de voegen hoe groter een ruimte lijkt. En smalle voegen zijn ook eenvoudig schoon te houden.

Welke Kos-tegel past bij mij?

Welke Kos-badkamertegel versterkt jouw badkamer het meest? Het is lastig kiezen uit de verschillende formaten, kleuren en legpatronen. Kom daarom eens langs in onze showroom. Om de juiste keuze te maken, helpt het om de verschillende badkamertegels naast elkaar te zien en te voelen. Onze badkameradviseur laat je graag de verschillende Kos-tegels zien en kan al je vragen beantwoorden.

TERRATINTA COLLECTIE

Met liefde gemaakt
Zoek winkel