Baden+
Baden+
Campus Hambaken Hambakenwetering 1
5231 DD ‘s-Hertogenbosch
0344 200 103 - info@baden-plus.nl
  • Vakmanschap en expertise
  • Van ontwerp tot installatie
  • 40 winkels in heel Nederland
close
Thebalux toiletmeubels
Thebalux toiletmeubels - Thebalux toiletmeubels Thebalux toiletmeubels - Thebalux toiletmeubels
Een stijlvolle opbergplek voor je toiletspullen

Thebalux toiletmeubels

Met een toiletmeubel zijn de losse spullen in de toiletruimte handig opgeruimd. Thebalux heeft vier unieke series ontwikkeld, met ieder zijn eigen karakter. Ontdek welk Thebalux toiletmeubel het beste bij jou past!

Thebalux toiletmeubels - 1. Thebalux voor de grote en kleine toiletruimte

Voor de grote en kleine toiletruimte

Bij het inrichten van de toiletruimte zijn er een aantal punten die meewegen in de beslissing. Het formaat van deze ruimte kan hierbij een bepalende factor zijn. Thebalux heeft vier series in de collectie opgenomen die variëren van 34 cm tot 45 cm. Hierdoor zijn ze geschikt voor zowel grote als kleine toiletruimtes. De toiletmeubels hebben een tijdloze stijl en dankzij het hoogwaardige materiaal kun je er jarenlang van genieten.

Bezoek de showroom van jouw badkamerspecialist Baden+‘s-Hertogenbosch voor meer informatie en laat je inspireren.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

Thebalux toiletmeubels: vier stijlen

Thebalux toiletmeubels zijn er in vier stijllen, namelijk: Colona, Day, Happy en Global. Colona is een elegante, hangende zuil die gecombineerd kan worden met zowel wand- als opbouwkranen. Het toiletmeubel Day is een moderne variant, die verkrijgbaar is in verschillende houtkleuren.

Thebalux toiletmeubels - 2. Thebalux vier verschillende stijlen
Thebalux toiletmeubels - 2. Thebalux vier verschillende stijlen

Happy heeft een strakke wastafel, een onderkast zonder greep en is in twee houtlooks verkrijgbaar. De serie wordt afgesloten met Global. Een strak design met veel bergruimte, dat erg onderhoudsvriendelijk is.

Thebalux - Happy - toiletmeubel - wasbak met onderkast - eiken
Thebalux - Aico - toiletmeubel - wasbak met onderkast - dark wood
Thebalux - Day - toiletmeubel - betonnen wasbak en eiken onderkast
Thebalux - Colona - toiletzuil

Toiletmeubel van keramiek of mineraalmarmer

Gaat jouw voorkeur uit naar een toiletmeubel van mineraalmarmer of keramiek? Beide heeft Thebalux in het assortiment opgenomen. Mineraalmarmer is gemaakt van kunststof en kenmerkt zich door strakke lijnen en de prijsvriendelijkheid. Keramiek is een natuurlijk materiaal, is krasbestendig en dus duurzaam. Wil je een toiletmeubel van mineraalmarmer? Kies dan voor Happy of Global. Liever een toiletmeubel van keramiek? Dan is Colona of Day het juiste toiletmeubel voor jouw badkamer.

Thebalux toiletmeubels voor extra comfort

Voor welke serie je ook kiest: extra comfort is gegarandeerd! Het meubel heeft namelijk twee handige functies in één. Een waskom om je handen te wassen en een kast voor extra opbergruimte. Daarmee is het Thebalux toiletmeubel een praktisch alternatief voor enkel een fontein. Heb je ook een badkamermeubel van Thebalux? Gebruik dezelfde greepsoorten en kleuren voor een prachtige eenheid in je interieur.

THEBALUX COLLECTIE

Met liefde gemaakt
Zoek winkel