Baden+
Baden+
Buiten Molenstraat 25
4101 CJ
0344 200 103 - info@baden-plus.nl
  • Vakmanschap en expertise
  • Van ontwerp tot installatie
  • 40 winkels in heel Nederland
close
Van Rijn Products - Van Rijn Products Van Rijn Products - Van Rijn Products
Trendy maatwerk douchewanden

Van Rijn Products

Van Rijn is specialist in maatwerk douchewanden. Een maatwerk douchewand is de oplossing voor al je badkamerwensen. Een glazen douchedeur op maat kan er bijvoorbeeld voor zorgen dat je onder een schuin dak kunt douchen, of dat je badkamer ineens een stuk groter lijkt. Zo kun je met een douchewand van Van Rijn altijd de juiste sfeer creëren in je badkamer.

Van Rijn Products - Specialist in maatwerk douchewanden

Specialist in maatwerk douchewanden

Maatwerk tilt je badkamer naar een hoger niveau. Het vormt je badkamer tot een geheel, waarbij alles volledig op elkaar afgestemd is. Van Rijn is specialist in maatwerk doucheoplossingen. Een maatwerk douchewand geeft allure aan je badkamer. Vooral als je kiest voor een wand waarbij het glas tot het plafond reikt. Bij Baden+ helpen we je, door middel van een badkamerontwerp, graag met de juiste doucheoplossing in je nieuwe badkamer. Vervolgens zorgen we ervoor dat je douchewand vakkundig ingemeten en geplaatst wordt.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

Maatwerk volgens de laatste trends

Bij Van Rijn Products houden ze de trends goed in de gaten. Dit zorgt ervoor dat de douchewanden van Van Rijn voldoen aan de trends van dit moment. Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit 6 soorten glas en 18 kleuren scharnieren, zoals zwart, wit en goud. Zo kun je jouw ideale doucheoplossing samenstellen.

Van Rijn Products - Maatwerk volgens de laatste trends
Van Rijn Products - Van Rijn interieuroplossingen

Van Rijn binnendeur of glazen wand

Je kunt bij Van Rijn terecht voor meer dan alleen douchewanden. Zo kun je de vertrouwende kwaliteit ook terug laten komen in de rest van je woning. Denk bijvoorbeeld aan een glazen binnendeur of een glaswand als afscheiding tussen twee ruimtes.

VAN RIJN PRODUCTS COLLECTIE

Van Rijn Products - Banner - Zoek een winkel

Altijd een showroom in de buurt

Ben je op zoek naar een nieuwe badkamer? Kom dan langs bij één van onze winkels. Met ruim 40 winkels vind je altijd een Baden+ vestiging bij jou in de buurt.
 

Met liefde gemaakt
Zoek winkel