Baden+
Baden+
Campus Hambaken Hambakenwetering 1
5231 DD ‘s-Hertogenbosch
0344 200 103 - info@baden-plus.nl
  • Vakmanschap en expertise
  • Van ontwerp tot installatie
  • 40 winkels in heel Nederland
close
Van Rijn maatwerk douchewanden - Van Rijn maatwerk douchewanden Van Rijn maatwerk douchewanden - Van Rijn maatwerk douchewanden
Kwalitatief en trendy

Van Rijn maatwerk douchewanden

Douchewanden van Van Rijn zijn kwalitatief en trendy. Voor iedere ruimte is er een geschikte oplossing. Denk aan een nisdeur of een vaste wand, een wand met profielen of zonder. Alle glaswanden worden met uiterste precisie ingemeten, ingetekend door de tekenaar, op maat geslepen en geplaatst. De meeste muren zijn niet helemaal recht. Een douchewand van Van Rijn kan zo geslepen worden dat deze alsnog evenwijdig aan de muur geplaatst kan worden.

Van Rijn maatwerk douchewanden - Glass & Living douchewanden

Glass & Living douchewanden

Binnen de Glass & Living serie van Van Rijn zijn er veel mogelijkheden voor jouw badkamer. Alle douchewanden in de serie hebben hun eigen kenmerken. Zo zijn er deuren met extra zware scharnieren die tot 2,4 mglas kunnen dragen. Zeer geschikt voor grote glaswanden tot aan het plafond. Er zijn ook douchewanden binnen de serie waarbij je voor een wand van wel 120 cm breed kunt kiezen. Deze brede douchewand biedt een ruimere toegang tot je doucheruimte. Ideaal voor een comfortbadkamer. Tip: kies voor een profielloze douchewand. Dit laat de ruimte groter lijken en is gemakkelijker in onderhoud.

Overweeg je een maatwerk douchewand in je badkamer? Kom langs bij Baden+. Wij adviseren je graag in de keuze voor de juiste douchewand, passend bij de ruimte en het dagelijks gebruik.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

Gekleurde scharnieren

Een douchewand heeft scharnieren nodig om een draaibeweging te kunnen maken. Deze onmisbare onderdelen kun je goed gebruiken om de douchewand aan te passen aan jouw favoriete stijl. De scharnieren uit de Glass & Living 16 serie zijn namelijk in maar liefst 18 verschillende kleuren leverbaar.

Van Rijn maatwerk douchewanden - Gekleurde profielen
Van Rijn maatwerk douchewanden - Gekleurde profielen

Passend bij jouw stijl

Wil je een industriële stijl laten terugkomen in de badkamer. Kies dan voor zwarte profielen. Houd je meer van hotel chique? Ga dan voor een scharnier in de kleur goud. Weet je nog niet welke stijl bij jou past? Ontdek de populairste stijlen hier.

MEER MAATWERK DOUCHEWANDEN

Maatwerk douchewand breed
Maatwerk douchewand met doorlopend zitje
Gekleurde scharnieren
Halfhoge maatwerk douchewand

Nisdeur in je badkamer

Wil je een douchedeur tussen twee wanden plaatsen? Kies voor een Van Rijn nisdeur. Deze wordt volledig op maat gemaakt en is behandeld met een speciale antikalk-coating. Vraag ernaar bij Baden+.

Antikalk-coating voor je douchewand

Je wilt het liefst dat je badkamer zo lang mogelijk mooi blijft. Zo ook je douchewand of douchedeur. Bij Van Rijn kun je jouw doucheoplossing laten behandelen met een speciale coating, welke het glas beschermt tegen kalkvorming.

VAN RIJN PRODUCTS COLLECTIE

Met liefde gemaakt
Zoek winkel