Baden+
Baden+
Campus Hambaken Hambakenwetering 1
5231 DD ‘s-Hertogenbosch
0344 200 103 - info@baden-plus.nl
  • Vakmanschap en expertise
  • Van ontwerp tot installatie
  • 40 winkels in heel Nederland
close
Sfeerbeeld van een kleurrijke badkamer met solid surface ligbad Sfeerbeeld van een kleurrijke badkamer met solid surface ligbad
Blikvangers voor elke badkamer

Xenz baden

Voor ieders wens bestaat er een bad. Of je nu kiest voor een inbouwbad, een ruimtebesparend bad of een vrijstaand bad; je hebt volop keuze in het assortiment van Xenz. Benieuwd naar de baden van Xenz? Bezoek dan onze showroom.

In de hoek geplaatst matwit instap ligbad met decoratie, handdoek en donkergrijze wand en vloer

Een ligbad voor iedereen

Een inbouwbad is de uitvoering die de meeste mensen wel kennen. Het bad wordt rondom betegeld met de tegels van jouw keuze. Hiermee creëer je een extra accent. De ligbaden van Xenz zijn er in vele maten en uitvoeringen. Ook kun je kiezen voor een inloopbad van de serie Go!, waarbij de lage instap gemak biedt. Bezoek de showroom van Baden+ om een keer te proefliggen.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

Halfvrijstaand bad Charley

De populariteit van een vrijstaand of halfvrijstaand bad neemt toe. Een veel toegepast model van zo'n half vrijstaand bad ("back to wall") is het bad Charley. Doordat deze half tegen de muur wordt geplaatst blijft er meer loopruimte over in de badkamer. Zo worden drukke ochtend- en avondrituelen weer iets aangenamer beleefd.

Halfvrijstaand matzwart ligbad met vrijstaande koperkleurige badkraan en sfeervolle accessoires
Ronde variant van een vrijstaand ligbad met gouden afwerking

Vrijstaand bad Rens, Britt of Victoria

Heb je de ruimte voor een vrijstaand bad? Daarmee maakt je echt een statement in je badkamer. Veel gekozen modellen zijn de Rens of Britt baden. Baden waar je heerlijk in kunt liggen om uren te ontspannen. Op zoek naar iets unieks? Ook een ronde variant, zoals de Dino of Mauro, behoort tot de mogelijkheden.

Ruimtebesparend bad Society

Heb je niet zoveel ruimte in de badkamer, maar wil je toch genieten van de voordelen van een bad? Xenz biedt diverse ruimtebesparende baden. Je behoudt het ligcomfort, maar houdt meer loopruimte over in de badkamer. Ideaal toch? Het ruimtebesparende bad Society wordt vaak gekozen om dit probleem op te lossen. Ook de Lagoon is een perfecte oplossing. Liever douchen en baden in één? Kies dan voor het Fiji bad van Xenz. 

Ruimtebesparend inbouwbad, afgewerkt met met donkergrijze betegeling
Halfvrijstaand bad omringd door sfeervolle decoratie

Elegante baden met dunne rand

Xenz heeft in haar assortiment ook de sierlijke baden Fay en Friso. Deze baden kenmerken zich met een stijlvolle dunne badrand. Fay is een halfvrijstaand bad. Dat zet je tegen de wand, maar oogt door de afgeronde hoeken als vrijstaand bad. Dit verfijnde bad is ook verkrijgbaar in een hoekvariant. Het bad Friso is het kleine broertje dat volledig vrijstaand is. Door zijn formaat is dit bad uitermate geschikt voor badkamers met een beperkte ruimte. 

Bad in trendy zwart of betongrijs

Het ontwerp Britt van Xenz is helemaal van deze tijd. De sierlijke, moderne vormen geven dit vrijstaande bad een elegante uitstraling. Je kunt kiezen uit verschillende stijlvolle kleuren, zoals trendy zwart of stoer betongrijs. De kleuren zijn perfect te matchen met een passende Xenz kraan in dezelfde of een contrasterende kleur.

Vrijstaand ovaal gevormd ligbad met afwerking in betongrijs
Closeup van een whirlpool in werking met onderwater ledverlichting

Wellness bad

Wil je van jouw badkamer een echte wellness ruimte maken? Met een whirlpool creëer je het ultieme ontspan moment. In vrijwel alle baden uit het Xenz assortiment kan een whirlpoolsysteem geïnstalleerd worden. Of je nu de water- en/of de luchtstralen in de rug of liever uit de bodem wilt voelen; alles is mogelijk. Meer kleur aan je bad? Ook led onderwaterverlichting behoort tot de mogelijkheden.

XENZ COLLECTIE

Met liefde gemaakt
Zoek winkel