Mooie badkamers
voor de juiste prijs!

Ontwerp uw nieuwe badkamer zelf in 3D

Beoordeling Baden+ Badkamers
501 beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen
9.210
501Baden+

Klik hier voor het badkamer inspiratie boek van Baden+

Like ons op Facebook Baden+

HSK

HSK

HSK
Atelier_Gleittuer_Nische_2-teilig.jpg
Exklusiv_Drehfalltuer_Eckeinstieg_mit_Festelement.jpg
exklusiv-eckeinstieg-2-teilig.jpg
atelier-runddusche-4-teilig-asymetrisch.jpg
exklusiv-runddusche-halbkreis-mit-drehfalttuer.jpg
hsk-douchecabine-atelier-baden-plus.jpg

HSK is een Duitse fabrikant en produceert douchewanden en douchecabines die zich kenmerken door de uitstekende kwaliteit. HSK heeft oplossingen voor iedere ruimte en gezinssituatie. Alle producten zijn stuk voor stuk ontworpen op basis van de laatste designtrends en de nieuwste technologieën. Alles om douche-ervaring zo aangenaam mogelijk te maken, zodat u optimaal kunt ontspannen.

Comfort en veiligheid

Naast ontspanning is het belangrijk dat u veilig en onbezorgd van uw badkamer kunt genieten. HSK heeft diverse slimme oplossingen ontwikkeld die het comfort in de badkamer vergroten, zoals een greepuitsparing in het glas bij de Walk In Easy douchewand. Een HSK-inloopdouche neemt alle barrières weg en het HSK Dobla douchebad heeft een lage instap, zodat u niet over de hoge badrand hoeft te stappen. Daarnaast is het mogelijk om een douchevloer te laten behandelen met een antislip coating.

Douchen op maat

HSK produceert douchecabines en douchewanden die volledig aangepast kunnen worden aan uw badkamer. Zo zijn alle douchewanden verkrijgbaar in standaardmaten, maar HSK levert ook maatwerk. Alles is mogelijk! Uw Baden+ badkameradviseur maakt graag een badkamerontwerp dat aansluit bij de ruimte en uw persoonlijke wensen.

Snelle renovatie met RenoDeco

Met het bekroonde concept RenoDeco maakt HSK het mogelijk om uw badkamer te vernieuwen zonder een ingrijpende verbouwing. De aluminium panelen kunnen direct over verouderde, beschadigde of ontbrekende tegels geplaatst worden. De panelen zijn verkrijgbaar in verschillende designs, maar het is ook mogelijk om een vakantiefoto of eigen design te gebruiken.

HSK Edelglas

Alle echtglazen douchewanden van HSK zijn voorzien van een Edelglas coating. Deze coating zorgt ervoor dat waterdruppels minder snel aandrogen en dat vuil en zeepresten niet aankoeken. De douche schoonmaken kost aanzienlijk minder tijd, energie en schoonmaakmiddelen als uw douchewand voorzien is van Edelglas-coating.

Garantie en service

Het gebruik van hoogwaardige materialen, de strenge kwaliteitseisen door echte vakmensen en productie in eigen fabriek in Duitsland maken het mogelijk om een zeer uitgebreide garantie aan te bieden. Een kwaliteitsgarantie van 10 jaar op alle douchecabines, maar ook extra 20-jarige nakoopgarantie op alle onderdelen zorgen ervoor dat u altijd een douchewand met zekerheid koopt!

Deel dit item via: