Mooie badkamers
voor de juiste prijs!

Ontwerp uw nieuwe badkamer zelf in 3D

Beoordeling Baden+ Badkamers
501 beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen
9.210
501Baden+

Klik hier voor het badkamer inspiratie boek van Baden+

Like ons op Facebook Baden+

Instamat

Over Instamat

Instamat

Instamat

Bent u op zoek naar een designradiator voor uw nieuwe badkamer? Baden+ adviseert u Instamat. Het toonaangevende merk op het gebied van radiatoren. Instamat verkoopt al 30 jaar radiatoren. Niet alleen voor de badkamer, maar ook voor de keuken en de rest van uw woning. Instamat werkt samen met een aantal Europese topproducenten. Zij worden zorgvuldig geselecteerd op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid in levering en design. Op deze manier verzekert Instamat dat haar assortiment voldoet aan de hoge eisen die aan de producten gesteld worden.

Instamat radiator brengt warmte in uw badkamer

Warmte is de belangrijkste sfeermaker in uw badkamer of huis. Warmte zorgt immers voor behaaglijkheid. Logisch dat u de bron van deze comfortabele warmte ook belangrijk vindt. Instamat combineert topkwaliteit, design en functionaliteit in een productenpakket waar altijd een oplossing voor u bij zit. De kwaliteit uit zich bijvoorbeeld in het gebruik van recyclebaar aluminium. Dit materiaal heeft een hoge warmteafgifte en is goed voor het milieu.

Het ruime assortiment van Instamat bestaat uit:

Instamat badkamer radiator

Om goed te kunnen ontspannen is het fijn als het in de badkamer lekker behaaglijk is. Een badkamerradiator kan als hoofdverwarming dienen, als aanvulling op bestaande verwarming en in combinatie met vloerverwarming fungeren. Instamat biedt diverse radiatoren, die speciaal voor de toepassing in de badkamer zijn ontwikkeld, zoals de Calda, Deco, Milano en de Quadro Bath. Kenmerkend aan deze radiatoren is de klimrek vormgeving. De handdoeken hangt u eenvoudig op tussen de ruimtes.

Instamat elektrische radiator

Een elektrische radiator is eigenlijk een gewone radiator zoals u gewend bent, maar dan op stroom. In het assortiment van Instamat zijn veel radiatoren ook in een elektrische uitvoering verkrijgbaar, zoals de Flaps, Serie-T, Teso (alleen in de verticale uitvoering) en de Iskol. Het is ook mogelijk om voor een mix variant te kiezen. Deze radiator wordt dan op cv verwarmd én elektrisch. Vraag uw Baden+ badkamerspecialist naar de mogelijkheden.

Wat zijn de voordelen van een elektrische radiator voor u?

 • De radiator kan overal geplaatst worden waar een elektrapunt aanwezig is.
 • De verwarming is snel warm. Erg handig voor een ruimte die u alleen voor een korte periode verwarmd wil hebben. Daarmee is dit een duurzame en zuinige manier van verwarmen.
 • Een elektrische radiator heeft een lange levensduur en heeft weinig onderhoud nodig. Goed voor de portemonnee dus!
 • U kunt een elektrische radiator eenvoudige bedienen met een digitale afstandsbediening en thermostaat.

Volgens de EU wet LOT20 moet elke elektrische radiator voorzien zijn van een regelsysteem, zodat de radiator energiezuinig werkt. Door de vermindering van het energieverbruik zorgt dit voor een lagere CO2-uitstoot. Alle elektrische radiatoren van Instamat voldoen aan de richtlijnen van deze EU wet.

De Instamat radiator in uw favoriete kleur

Kleur brengt sfeer in uw woning. Dit geldt niet alleen voor de muren en de accessoires, maar zeker ook voor radiatoren. Wat veel mensen niet weten is dat u de Instamat radiator van uw keuze verkrijgbaar is in veel verschillend RAL-kleuren. De designradiator past altijd bij de uitstraling van uw badkamer of interieur.

Het is wetenschappelijk bewezen dat kleuren invloed hebben op onze stemming:

 • Rood zorgt voor motivatie, doorzettingsvermogen en vastberadenheid, geeft energie en staat voor passie.
 • Blauw verbetert de communicatie en geeft rust.
 • Groen geeft balans en harmonie.
 • Geel geeft zelfvertrouwen en positiviteit.
 • Bruin zorgt voor geborgenheid en doet ons direct denken aan de natuur.
 • Roze staat voor romantisch.
 • Oranje maakt dynamisch.
 • Wit geeft een gevoel van vrijheid en geeft inspiratie. Hiervan zijn natuurlijk heel veel voorbeelden.
 • Grijs geeft rust en staat voor chic en stijlvol.
 • Zwart straalt kracht uit.

Instamat levert uw favoriete designradiator in bovenstaande kleuren en kleurvarianten. Bezoek de Baden+ showroom bij u in de buurt om de kleurenwaaier te bekijken.

Garantie Instamat

Wanneer u een radiator van Instamat koopt krijgt u vijf jaar garantie op lak en waterdichtheid. De producten dient u uiteraard onder de juiste omstandigheden te gebruiken. Op de elektrische onderdelen van de radiator geldt een jaar garantie. Vraag ernaar bij uw Baden+ badkamerspecialist.

Alle radiatoren uit het assortiment van Instamat krijgen na de fabricage een roestwerende voorbehandeling. Om roest tegen te gaan wordt elke radiator gelakt met een poeder-epoxylak.

Instamat produceert alleen radiatoren conform EN442. Dit is de Europese norm voor het vermogen van een radiator. Uw badkamerspecialist kan hiermee eenvoudig de capaciteit van de radiator berekenen voor de juiste warmteafgifte. Bezoek de Baden+ badkamerspecialist bij u in de buurt voor meer informatie.

Maak direct een afspraak

Deel dit item via: