Mooie badkamers
voor de juiste prijs!

Ontwerp uw nieuwe badkamer zelf in 3D

Beoordeling Baden+ Badkamers
501 beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen
9.210
501Baden+

Klik hier voor het badkamer inspiratie boek van Baden+

Like ons op Facebook Baden+

Kinedo

Kinedo: de fabrikant van Kinemagic en Duo

Kinedo

Kinedo staat bekend als de douchefabrikant van Kinemagic. De slimme oplossing om uw bad door een douche te vervangen in één dag. Ook de Duo, de ruimtebesparende bad-douchecombinatie met een deurtje in het bad, is een van de slimme producten van Kinedo. De douchefabrikant, met tientallen jaren expertise, weet als geen ander hoe belangrijk een optimale douchebeleving voor u is. Niet voor niets is Kinedo’s slogan ‘Ervaar het plezier van water’!

Kinemagic: vervang uw bad naar douche in één dag

Heeft u er weleens over nagedacht om uw bad te vervangen door een douche, maar ziet u op tegen de verbouwing? Kinemagic is dé oplossing. Met dit douchesysteem van douchefabrikant Kinedo vervangt uw bad door een ruime douche. Zonder ingrijpende verbouwing, binnen één dag! Bovendien kiest u met Kinemagic voor een veilige, comfortabele inloopdouche met een goede prijs-kwaliteitsverhouding.

Binnen één dag een douche

Met Kinemagic heeft u binnen één dag een grote inloopdouche op de plaats van uw oude bad. Wand- en vloertegels hoeven niet verwijderd te worden. Het goed doordachte ontwerp van de veilige, ruime douchecabine, de montage zonder siliconen en de kwaliteit van de gebruikte materialen garanderen een snelle en eenvoudige installatie.

Kinemagic voor veiligheid en comfort

Alle Kinemagic douchecabines zijn ruim opgezet met een ruime opening, hebben een zeer lage instap van 3 cm en extra vlakke douchebakken. Zo wordt in- en uitstappen heel eenvoudig. Wilt u extra veiligheid? Dan zijn antislipvloeren, een opklapbaar zitje en beugels ter ondersteuning ook opties.

Kwaliteit van de Kinemagic douches

De Kinemagic douches zijn ten opzichte van vergelijkbare doucheoplossingen aangenaam geprijsd, zonder concessies te doen aan de kwaliteit. Alle douches zijn voorzien van wanden en deuren van hoogwaardig veiligheidsglas met antikalkbeschermlaag en een biotec douchebak. Biotec zorgt voor thermische- en geluidsisolatie. Door de thermische isolatie houdt de douchebak langer de warmte van het douchewater vast en blijven uw voeten lekker warm.

Kinemagic garantie

De inloopdouches voldoen bovendien aan de strenge Europese normen voor kwaliteit en veiligheid. Daarnaast heeft Kinemagic een eigen testlab waarin ze de douches uitgebreid testen. Kinemagic wil u het beste bieden en geeft u daarom ook vijf jaar garantie op waterdichtheid en twee jaar op het materiaal.

Keuze in Kinemagic douchecabines

Er is een Kinemagic douche voor elke badkamer en budget. Kinemagic is aan te passen aan alle formaten baden en badkamers en is leverbaar in vier series: Essentiel, Design, Serenite en Serenite Plus. Wilt u een douche die van alle luxe, comfort en veiligheid is voorzien? Dan kiest u de Serenite Plus.

Wilt u ook van bad naar douche in één dag? Uwe Baden+ winkel geeft u graag advies.

Deel dit item via: