Mooie badkamers
voor de juiste prijs!

Ontwerp uw nieuwe badkamer zelf in 3D

Beoordeling Baden+ Badkamers
501 beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen
9.210
501Baden+

Klik hier voor het badkamer inspiratie boek van Baden+

Like ons op Facebook Baden+

Magnum

Magnum

Magnum

Magnum verwarming

Magnum is een Nederlandse producent van verwarmingsoplossingen voor optimaal comfort en veiligheid én marktleider op het gebied van elektrische vloerverwarming. Magnum is ook specialist op het gebied van wandverwarming, spiegelverwarming en plafondverwarming.

De producten van Magnum worden gemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen met een goede prijs-kwaliteitsverhouding.

Duurzame warmte oplossingen van Magnum

Magnum levert uitsluitend hoogwaardige, duurzame en energiezuinige verwarmingssystemen. De producten uit het assortiment van Magnum bieden directe warmteafgifte, zijn geruisloos en zijn zeer efficiënt aan te sturen. Een Magnum verwarmingssysteem is ook in iedere ruimte afzonderlijk aan te sturen. De kosten kunt u vergelijken met een gasgestookte methode. Het is een duurzame en zeer betaalbare manier van verwarmen.

Magnum produceert haar producten onder zeer strenge eisen. Deze moeten voldoen aan de zwaarste Europese keuringseisen. De Magnum verwarmingssystemen hebben hierdoor een extra lange levensduur. Dit maakt een elektrisch verwarmingssysteem tot de perfecte en duurzame verwarmingsbron in uw woning.

Garantie

Magnum biedt een levenslange garantietermijn op de Magnum Mat en de Magnum Cable. Deze garantie is geldig zo lang de originele vloerafwerking aanwezig is. De garantievoorwaarden zijn hier te downloaden.

Voor de Magnum Foil geldt 10 jaar garantie op de elektrotechnische werking en twee jaar op de thermostaat en de vloersensor.

Bezoek een Baden+ badkamerspecialist bij u in de buurt voor een uitgebreid adviesgesprek om de mogelijkheden te bespreken voor het verwarmen van uw badkamer, keuken of andere woonruimte.

Deel dit item via: