Mooie badkamers
voor de juiste prijs!

Ontwerp uw nieuwe badkamer zelf in 3D

Beoordeling Baden+ Badkamers
501 beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen
9.210
501Baden+

Klik hier voor het badkamer inspiratie boek van Baden+

Like ons op Facebook Baden+

NoCalc

NoCalc voorkomt kalkaanslag in uw badkamer

NoCalc
NoCalc_starterset.jpg
NC39000_NoCalc_Complete_Starter_Set.jpg

Van hard naar zacht water met NoCalc

Heeft u last van een doffe waas op uw tegels in de badkamer, ketelsteen in uw waterkoker of ontstaan er tijdens het ramenzemen strepen op de ruit? Dan woont u waarschijnlijk in een gebied waar het kalkgehalte in het water heel hoog is; ook wel hard water genoemd. Deze aanslag blijft achter op uw sanitair, omdat kalk slecht oplosbaar is in water. Een NoCalc-systeem is de oplossing om vervelende kalkaanslag te voorkomen. Daarnaast is NoCalc een relatief goedkope oplossing, omdat het eenvoudig te monteren is en u geen dure elektronische ontkalkingsinstallatie hoeft aan te schaffen.

Hoe werkt NoCalc?

Het NoCalc-systeem wordt in de meterkast geplaatst en voegt continu een minimale hoeveelheid polyfosfaat toe aan het water. Polyfosfaat is geschikt voor consumptie en zorgt ervoor dat kalk zich niet meer kan hechten aan oppervlakken in uw badkamer en keuken. Polyfosfaat wordt in een minimale dosis toegevoegd, waardoor er toch een kleine hoeveelheid kalk in het water achterblijft. Kalk is namelijk een belangrijke stof voor uw gezondheid, omdat het zorgt voor sterke botten, vooral bij kinderen in de groei.

Eenvoudige installatie

Het NoCalc doseringssysteem is eenvoudig te plaatsen. Door het compacte formaat is het systeem in iedere meterkast te installeren. Het systeem bevat een polyfosfaat-patroon. Dit patroon heeft een levensduur van ongeveer 40.000 liter water (40m3). Ieder gezinslid gebruikt ongeveer één patroon per jaar. Wanneer het patroon aan vervanging toe is, wordt dit aangegeven door een sensor. U kunt het patroon binnen één minuut zelf vervangen.

NoCalc starterset

NoCalc heeft een speciale starterset samengesteld die eenvoudig te plaatsen is. Deze set bevat een Prefilter en een Dosseringsunit. Het Prefilter zorgt ervoor dat alle vuil- en zanddeeltjes en andere onzuiverheden niet in de leidingen terecht komen. Hierdoor kan de Doseringsunit optimaal werken. Deze unit zorgt namelijk voor een verbeterde kwaliteit van het drinkwater en voorkomt kalkaanslag in uw badkamer, keuken en huishoudelijke apparaten.

De voordelen op een rij

  1. Behoud van uw sanitair, schonere badkamer
  2. Langere levensduur van huishoudelijke apparaten
  3. Besparing op wasmiddelen, shampoo, zeep en vochtinbrengende crème
  4. Eenvoudige montage en simpel in onderhoud
  5. Geen elektriciteit nodig; energiebesparing, minder redementsverlies
  6. Lange levensduur navulpatronen
  7. Duidelijk signaal van opraken navulpatroon
  8. Minder irritaties bij gevoelige huid
  9. Smaakverbetering van drinkwater (volledig veilig)
Deel dit item via: