Mooie badkamers
voor de juiste prijs!

Ontwerp uw nieuwe badkamer zelf in 3D

Beoordeling Baden+ Badkamers
501 beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen
9.210
501Baden+

Klik hier voor het badkamer inspiratie boek van Baden+

Like ons op Facebook Baden+

Primabad

Primabad

Primabad
primabad-toiletmeubel-baden-plus-1.jpg
primabad-exclusive-xl-badkamermeubel-wit-baden-plus.jpg
primabad-exclusive-xl-badkamermeubel-anctraciet-baden-plus.jpg
header-primabad-badkamermeubel-original-baden-plus.jpg
primabad-badkamermeubel-original-zwart-1400-baden-plus.jpg
primabad-get-up-badkamermeubel-800-baden-plus.jpg

Primabad wil dat iedereen kan genieten van een mooie badkamer met genoeg opbergruimte. Het assortiment badkamermeubels is daarom heel uitgebreid en bestaat uit meerdere series in diverse prijsklassen. Binnen iedere serie is het mogelijk om samen met de Baden+ badkamerspecialist uw ideale badkamermeubel te ontwerpen. Zo kunt u het meubel aanpassen aan de stijl van uw badkamer en uw persoonlijke smaak.

Stel zelf samen

Iedere meubelserie van Primabad is naar eigen wens samen te stellen, omdat alle meubels uit losse onderdelen bestaan. Het is mogelijk om zelf het wastafelblad, kleuren, kasten en handgrepen te kiezen. Het wastafelblad is bijvoorbeeld verkrijgbaar in kunstmarmer (acryl), betonlook en keramiek. Of een HPL blad met opbouwkommen. Bij wastafelbladen die gemaakt zijn van HPL is het hout van het meubel omtrokken met fineer of laminaat.

De series Primabad Original en Exclusive XL zijn geheel naar eigen wens samen te stellen. Bepaal bij de Primabad Original zelf de breedte van het meubel en de indeling van onderkast(en). Kies bijvoorbeeld voor een dichte kast of een open kast met schappen waar u handdoeken op kunt leggen. De Exclusive XL serie werkt met vaste maten onderkasten, maar het is wel mogelijk om te variëren tussen open- en dichte kasten voor een speels effect.

Houten badkamermeubel

De badkamermeubels van Primabad zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en structuren. Populair in de badkamer zijn houten badkamermeubels. De kleur en structuur geven de badkamer een natuurlijke uitstraling. Uw Baden+ badkamerspecialist geeft u graag advies over de mogelijkheden van een badkamermeubel van hout in uw badkamer.

Diverse breedtematen

Voor iedere ruimte en gezinssituatie is er een Primabad badkamermeubel. Het Primabad Original badmeubel is leverbaar in breedtematen die variëren van 120cm tot een maximum van 280cm. Een groot badkamermeubel is zeer geschikt voor (grote) gezinnen. Zo is er voor de hele familie altijd plek aan de wastafel. Zelfs voor de kleine badkamer is er een Primabad badkamermeubel. Kies bijvoorbeeld voor de badmeubel met een breedtemaat van 60cm. Door de lades zorgt dit compacte meubel toch voor voldoende opbergruimte. De ruimte blijft zo opgeruimd en netjes en u heeft uw spullen altijd binnen handbereik, waardoor u extra kunt genieten van de badkamer.

Tien jaar garantie op uw badkamermeubel

Bij aankoop van een badkamermeubel wilt u er graag zo lang mogelijk van genieten. Kiest u voor een badmeubel van Primabad, dan kiest u voor hoge kwaliteit. Hierdoor heeft u na aankoop van een Primabad badkamermeubel altijd recht op 10 jaar garantie.

Bent u op zoek naar een badkamermeubel van Primabad in uw badkamer? Laat u inspireren in één van onze Baden+ badkamershowrooms.

Deel dit item via: