Mooie badkamers
voor de juiste prijs!

Ontwerp uw nieuwe badkamer zelf in 3D

Beoordeling Baden+ Badkamers
501 beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen
9.210
501Baden+

Klik hier voor het badkamer inspiratie boek van Baden+

Like ons op Facebook Baden+

Radiator

Badkamerradiator van Mix & Match

Radiator
basic-totaal.jpg
modern-tones-lr-3.jpg
roze-radiator-nw.jpg
scandinavie-toilet.jpg

Radiator van Mix & Match

Zoekt u de ideale radiator voor uw badkamer? In het assortiment Mix & Match, het huismerk van Baden+ heeft u de keuze uit allerlei badkamerradiatoren. Alle radiatoren van het huismerk van Baden+ zijn van topkwaliteit en met zorg voor u geselecteerd. Van strakke designradiatoren tot radiatoren met een stoere of tijdloze uitstraling. De radiatoren zijn in allerlei kleuren verkrijgbaar. De trend van nu is de mat zwarte radiator. Ook deze kleur is in ons assortiment verkrijgbaar.

Designradiator met gladde voorkant

Met een designradiator heeft u een echte eyecatcher in uw badkamer. De designradiatoren zonder buizen maar met een volstrekt vlakke voorkant springen er echt uit door het eenvoudige, strakke design. Hierdoor is het een fraai, rustig element in uw badkamer. De voorplaat van deze designradiator wordt snel, volledig opgewarmd en daarna de achterkant. Dit heeft als voordeel dat de ruimte gelijk opgewarmd wordt. Zo geniet u snel van een aangename, warme badkamer. Bij deze radiator is het ook mogelijk om een handdoek op te hangen. Dit is mogelijk met een mooie handdoekbeugel van rvs die op de radiator wordt geplaatst.

Tijdloze radiator

Wilt u een badkamerradiator waarover u meerdere handdoeken kunt leggen? Zodat u altijd warme handdoeken heeft zodra u uit de douche stapt? Mix & Match heeft in haar assortiment radiatoren met buizen in allerlei vormen, van strak design tot tijdloos klassiek. Radiatoren met bijvoorbeeld rechthoekige, D-vormige, of ovale buizen. Deze radiatoren zijn in verschillende formaten te verkrijgen. Van 120 tot 185 cm hoog. De radiatoren zijn allemaal voorzien van een coating die in de vochtige badkamerruimtes tegen een stootje kan.

Vloerverwarming

Ook voor warme voeten in de badkamer bent u bij Mix & Match aan het goede adres. De vloer kan via uw cv of elektrisch verwarmd worden. Het elektrisch verwarmen heeft veel voordelen. U kunt tijden en dagen exact instellen en u kunt de temperatuur nauwkeurig regelen.

Wilt u nog meer inspiratie én een deskundig advies? Ga dan naar uw Baden+ adviseur en Mix & Match uw eigen droombadkamer!

Direct contact opnemen