Mooie badkamers
voor de juiste prijs!

De 5 misvattingen over het reinigen met water

De 5 misvattingen over het reinigen met water

Vandaag de dag is het reinigen met water in Nederland steeds meer bespreekbaar. Welness centra en hotels kiezen steeds vaker voor een AquaClean douchewc van Geberit. De AquaClean is een toilet en bidet in één en reinigt je onderlichaam met water. Thuis kunt u ook eenvoudig dit ultieme luxe wellness gevoel creëren. Wat houdt mensen nu tegen om de Geberit AquaClean aan te schaffen? Bijgaand treft u 5 misvattingen over het reinigen met water op het toilet.

1. De sproeifunctie van de douchewc voelt koud en hard aan.
Door op de startknop te drukken start u na het toiletgebruik de douchefunctie. De spoeiarm reinigt het onderlichaam met zacht en weldadig warm water. Zelf kunt u de positie en de intensiteit van de douchestraal bepalen.

2. Als het "fout" gaat wordt je kleding nat en ik wil niet altijd gereinigd worden met water.
In de toiletzitting van de Geberit AquaClean zit een ingebouwde sensor, deze zorgt ervoor dat de douchefunctie alleen start wanneer er iemand op het toilet zit. Wanneer u opstaat van het toilet zal de sensor ervoor zorgen dat de douchefunctie onmiddelijk stopt. Uiteraard kunt u de Geberit douchewc ook zonder douchefunctie gebruiken.

3. Wanneer meerdere mensen de douchewc gebruiken is dit niet hygiënisch.
Om iets echt schoon te maken gebruiken we water. Dan is het eigenlijk onlogisch dat we na het gebruik van het toilet alleen met papier schoonmaken. Na het gebruik van de douchewc is uw onderlichaam schoon, dit zorgt voor optimale hygiëne. De sproeiarm wordt elke keer na gebruik automatisch en grondig gereinigd, hierdoor blijft de douchewc zelf hygiënisch.

4. Een douchewc verbruikt veel elektriciteit em kost veel water.
Met het gebruik van een douchewc gebruikt u inderdaad water en elekticiteit. Dit is door Geberit onderzocht: "In een huishouden met vier personen besteed je nog geen drie euro per maand voor het comfort van een AquaClean douchewc.". Bovendien bespaart u veel toiletrollen, welke niet in het riool terecht komen. Hierbij is de Geberit AquaClean ook goed voor het milieu.

5. Met het gebruik van vochtige doekjes is de douchewc overbodig.
Voor droog en hard toiletpapier worden vochtige doekjes vaak als alternatief gebruikt. Vochtige doekjes zijn echter funest voor het milieu. Vochtige doekjes bevatten daarnaast ook parfum, welke vaak irritatie veroorzaken. De AquaClean reinigt 'touch-free' daar waar er bij het gebruik van vochtige doekjes er nog steeds een veegbeweging met de handen noodzakelijk is.

Kom nu langs bij uw badkamerspecialist, wij informeren u graag verder over de mogelijkheden met de Geberit AquaClean.

Deel dit item via: