Mooie badkamers
voor de juiste prijs!

De hedendaagse sauna

De hedendaagse sauna

Tot voor kort was de badkamer niet de ideale plaats voor een sauna, gelukkig is hier verandering in gekomen! De moderne sauna is een echt pronkstuk geworden en deze sauna is tegenwoordig goed te combineren met de rest van uw interieur. De hedendaagse sauna kan voor u ingetegeld worden in uw badkamer waardoor de sauna één wordt met de ruimte. Er zijn zelfs modellen waarvan de wanden uit glas bestaan net zoals de douche en desgewenst kan u om het plaatje compleet te maken uw sauna voorzien van een LCD tv.

De sauna en uw welzijn
Door het gebruik van de sauna kunnen verschillende kwalen, pijnen en aandoeningen verminderen, de sauna heeft dus een gunstig effect op uw lichaam. Door de warmte van de sauna zullen via de poriën afvalstoffen het lichaam verlaten. Tevens zal tijdens uw verblijf in de sauna door het lichaam afweerstoffen aangemaakt worden welke er voor zorgen dat u minder vatbaar zal zijn voor griep of verkoudheid. Naast de reiniging van uw lichaam is de sauna voor u ook de ideale plek om helemaal weg te dromen of om even volledig te ontspannen.

Bent u er ook zeker van dat de sauna een perfecte aanvulling is in uw badkamer? Kom dan nu langs bij onze badkamer specialisten of in het ExpoCenter van Intertop en wij kijken samen met u wat de mogelijkheden zijn.

Deel dit item via: