Mooie badkamers
voor de juiste prijs!

Nederlanders passen massaal tactieken toe om vieze toiletluchtjes te vermijden of te camoufleren

Geberit - Duofresh

90% probeert stank te voorkomen

Slechts 10% van de Nederlanders doet niks om zijn/haar stank op het toilet te voorkomen. Dat betekent dat 9 van de 10 mensen hun gedrag aanpassen als het gaat om het verspreiden van vieze luchtjes. Bijna de helft van de Nederlanders houdt het zo lang mogelijk op, tot het moment dat ze weer thuis zijn. Ruim 40% gaat eerst thuis naar het toilet, voordat ze de deur uitgaan en zelfs 14% van de mannen en 9% van de vrouwen gaat eerder weg of blijft korter, omdat ze een ‘grote boodschap’ moeten doen. Opvallend is dat dagelijkse activiteiten dus geregeld worden aangepast om te voorkomen dat anderen hun vieze toiletluchtjes ruiken.

Uit het onderzoek van Blauw komt bovendien naar voren dat veel huishoudens er afspraken op na houden, als het gaat over het toiletbezoek. Om te voorkomen dat gezinsleden geregeld in de vieze luchtjes van andere gezinsleden zitten, heeft 20% afgesproken verplicht een luchtverfrisser te gebruiken na het poepen. Altijd de deur sluiten na het toiletgebruik, de ‘grote boodschap’ alleen op een bepaald toilet of ‘s morgens niet op het toilet in de badkamer poepen, zijn andere veel gemaakte afspraken.

Nederland wil oplossing voor stankprobleem op het toilet

Uit het marktonderzoek blijkt dat veel Nederlanders een oplossing voor het stankprobleem zeer waarderen. Anno 2015 zijn vieze luchtjes op het toilet echt niet meer nodig. De oplossing ligt bij het DuoFresh systeem van Geberit. Geberit heeft als doel de levenskwaliteit van mensen duurzaam te verbeteren met innovatieve oplossingen op het gebied van sanitairtechniek. Dit DuoFresh systeem is integraal onderdeel van het achterliggende inbouwreservoir en zuivert vieze toiletluchtjes direct uit de toiletpot. Door de stank al direct in de pot naar het inbouwreservoir te zuigen – waar deze gezuiverd wordt en als neutrale lucht weer in de ruimte afgegeven wordt – wordt stank bij de bron aangepakt en krijgt het niet de gelegenheid zich te verspreiden in de ruimte. Vieze luchtjes zijn hiermee passé. Het toepassen van tactieken om stank te voorkomen, zijn daardoor overbodig en het sexappeal en imago staan hierdoor niet meer onder druk!

Meer informatie over het aanpakken van stank op het toilet leest u hier.

WIN een leven lang zonder stank op het toilet op: www.geberit.nl/viezegeurtjes

Deel dit item via: