Mooie badkamers
voor de juiste prijs!

Nieuw aanwinst van Instamat

Nieuw aanwinst van Instamat

De Instamat Stretta is de nieuwste aanwinst in het ruime assortiment designradiatoren van Instamat. Deze radiator valt op door zijn strakke design en fraaie afwerking en is toe te passen in alle ruimtes van zowel uw huis als kantoor. De verticale radiator en heeft een vlakke voorkant en strak omgevouwen zijkanten, hierdoor zijn er geen naden zichtbaar.

Energiebesparend
De Instamat Stretta is voorzien van energiebesparende technologie. Als de radiator opwarmt zal eerst de voorkant volledig warm worden en daarna pas de achterkant. Dit heeft als voordeel dat de opwarmtijd aanzienlijk wordt verkort en de warmtestraling wordt verhoogd. Dit geeft een maximaal gevoel van comfort. Ook maakt deze technologie de Stretta radiator geschikt voor gebruik van lage temperatuursystemen.

Multifunctioneel
De optionele handdoekbeugel maakt de Stretta ook geschikt voor toepassing in uw badkamer of keuken. De handdoekbeugel is gemaakt van geborsteld roestvaststaal en kan zowel van links als van rechts worden gemonteerd en daarnaast ook op verschillende hoogtes. Ook kunnen er meerdere handdoekbeugels op één radiator worden gemonteerd.

Deel dit item via: