Mooie badkamers
voor de juiste prijs!

Oktober woonmaand bij Baden+

Oktober woonmaand

Oktober woonmaand bij Baden+

De woonmaand oktober is hét moment om ideeën op te doen. Nieuwe collecties en verrassende producten, de laatste trends en slimme innovaties, handige tips en persoonlijk advies. U vindt het allemaal bij Baden+ !

Tegel trends in de badkamer

 • Patchwork
  Kleuren, vormen, patronen… dé trend van nu biedt u alle ruimte voor creativiteit. Ook mooi: patchwork gecombineerd met grote tegels of houtlook.
 • Houtdesign
  Niet van echt te onderscheiden: keramische tegels met een realistische houtlook. Zo geeft u uw badkamer een natuurlijke uitstraling.
 • Betonlook
  Op zoek naar een mooie basis voor opvallende accenten? Met hun pure uitstraling zijn tegels met betonlook geschikt voor (bijna) elke stijl.

Lees nog meer hier nog meer over de tegeltrends in de badkamer.

Innovatief sanitair

 • De Aquablade van Ideal Standard heeft een revolutionaire nieuwe spoeltechnologie, die reiniging van het gehele oppervlak garandeert. Fluisterstil bovendien, en vormgegeven in een zacht, golvend design zonder overhangende rand. Dus ook nog eens gemakkelijk schoon te maken! Lees meer...
 • Het Rimfree toilet uit het Mix & Match assortiment van Baden+ is extra hygiënisch en zeer gemakkelijk schoon te houden. Omdat de traditionele spoelrand ontbreekt, kan het vuil zich nergens hechten. De krachtige spoeltechniek doet de rest, zelfs bij kleine hoeveelheden spoelwater.
 • De Aquaclean Mera van Geberit staat garant voor revolutionair comforttechnologie. Uiteraard zorgt deze douchewc voor grondige, maar zachte reiniging van uw billen. Het closet heeft geen spoelrand, maar wel een geïntegreerde geurafzuiging en verwarmingssysteem voor de wc-zitting. Lees meer over de moderne douchewc van Geberit.

Teak geeft warmte

Teakhout in de badkamer? Door de ambachtelijke verwerking en een speciale behandeling is het heel goed mogelijk. Teak geeft een extra natuurlijke sfeer en oogt warm én strak: koloniaal in een modern jasje dus. Niet voor niets één van de belangrijkste trends in de badkamer! Maak kennis met het sanitair merk Teak & Living, verkrijgbaar bij alle Baden+ winkels.

Van bad naar douche in 1 dag!

Heeft u een bad, maar wilt u eigenlijk liever een douche? Dat kan! Met Kinemagic vervangt uw badkamerspecialist het bad in één dag door een complete douche van topkwaliteit. Maak kennis met Kinemagic, verkrijgbaar bij alle Baden+ winkels.

Bezoek de showroom van uw Baden+ badkamerspecialist bij u in de buurt en laat u inspireren door nog meer trends in de badkamer.

Deel dit item via: