Baden+
Baden+
Buiten Molenstraat 25
4101 CJ
0344 200 103 - info@baden-plus.nl
Over Ons - Over Ons
Dé badkamerspecialist van Nederland

BADEN+

Bent u op zoek naar een nieuwe badkamer dan bent u bij Baden+ aan het goede adres. Heel veel inspiratie op deze site en natuurlijk bij onze aangesloten franchisenemers. Allemaal vakmensen die graag aan de slag gaan voor u. Baden+ is in geheel Nederland actief dus aarzel niet en kijk wat Baden+ voor u kan betekenen.

  Over Ons - Baden+ voor de complete badkamer

Baden+ voor de complete badkamer

Baden+ is een landelijke winkelketen van badkamerspeciaalzaken in Nederland. Alle aangesloten franchisenemers zijn vakmensen in het ontwerpen en bouwen van badkamers. Bent u op zoek naar een nieuwe badkamer, aarzel dan niet en kijk eens bij onze badkamervoorbeelden of loop een Baden+ winkel binnen. Ons specialisme is luisteren naar onze klant. En, omdat we dat met volle aandacht doen ontstaat er telkens weer een unieke badkamer precies op maat voor de desbetreffende klant. 

Wat we voor u kunnen betekenen
   

Reviews

   

Franchisenemer worden

   

Zekerheden van Baden+

   

Vacatures

   

Baden+ winkels

   

Contact

De zekerheid van Baden+

Bij het kopen van een badkamer komt veel kijken. U wilt een badkamer die precies past bij uw smaak. Plus jarenlang plezier door het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen en vakkundige installatie. Kiest u voor Baden+ dan kiest u voor de zekerheid van vakmanschap! 

  • Persoonlijke werkwijze
  • Vakkundige installatie
  • Heldere prijsafspraken
  • De zekerheid van garantie
Over Ons - Reviewblok
Wij scoren een
9.4
9.4 van 1 10
15-11-2018
Waardering van onze klanten Wij houden van duidelijkheid. Zowel de voorlichting, het ontwerp, de uitvoering en de nazorg waren dik voor elkaar. En als er vertrouwen is, dan is voor ons het het ijs gebroken. Vertrouwen was er al direct tijdens ons eerste gesprek. Het zijn ingrediënten voor een prachtig eindresultaat. En dat eindresultaat mag er zijn!
Over Ons - Nieuwsbriefblok
 

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties