Baden+
Baden+
Buiten Molenstraat 25
4101 CJ
0344 200 103 - info@baden-plus.nl

Reviews over Baden+

Wij scoren een
9.2
9.2 van 1 10
op 702 Baden+ reviews
Communicatie
8.9
Advies
9.1
Offerte
9
Medewerkers
9.3
Deskundigheid
9.3
Resultaat
9.4
Nazorg
9

Review door Lex en Ingrid Bruil

Geplaatst op 01-06-2017

9
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 9
Deskundigheid 9
Resultaat 9
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
We zijn prettig en deskundig geholpen. Goed geholpen met uitzoeken van producten en materialen. Badkamer en toilet zijn geheel naar wens gerenoveerd. Vanaf het begin was het proces transparant en is er goed naar ons geluisterd. Tijdens de verbouw zijn onverwachte zaken in goed overleg opgelost. Wij zijn heel tevreden.

Positieve opmerking:
- open en transaparant - goed naar wensen klant luisteren - beloften nakomen - leveren kwaliteit - netjes gewerkt

Verbeterpunten:

Review door R Bossink

Geplaatst op 01-06-2017

10
Communicatie 10
Advies 9
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Wij zijn zowel in de zaak als thuis keurig te woord gestaan.

Positieve opmerking:
Goede communicatie, dit is ook erg belangrijk.

Verbeterpunten:
Geen.

Review door anonymous

Geplaatst op 31-05-2017

9
Communicatie 9
Advies 10
Offerte 9
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 9
Nazorg 9

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
De hele "operatie" was van dag tot dag prima geregeld. De verbouwing was ook op de geplande tijd klaar. Het Bliek team is kundig, vriendelijk en geeft goede adviezen bij het uitkiezen van de nieuwe badkamer.

Positieve opmerking:
Efficiëntie en kennis van zaken en keihard werken

Verbeterpunten:
geen

Review door Badkamerklant

Geplaatst op 31-05-2017

8
Communicatie 6
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat 8
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
De mensen namen de tijd voor me en liepen alle stappen op hun gemak door.

Positieve opmerking:
De monteur had veel aandacht voor detail.

Verbeterpunten:

Review door Fam albers

Geplaatst op 28-05-2017

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 9
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Zeer prettig,werken netjes,denken mee,vakmensen .

Positieve opmerking:
Zijn allemaal vakmensen ,weten waar ze het over hebben.

Verbeterpunten:
Nee

Review door Ton van Dinten

Geplaatst op 25-05-2017

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Wij weten niet waarom, maar bij de binnenkomst in Houten de eerste keer voelde het al goed. En dat gebleven tot het einde van het "project". Ondanks dat wij overal op letten en ook alle afwijkingen direct opvallen hebben wij nauwelijks opmerking hoeven maken. Sterker van onze buren kregen wij zelfs complimenten hoe ze met het afval omgingen. Top

Positieve opmerking:
Uitstekende en telexte communicatie.

Verbeterpunten:
Kan eigenlijk niet beter. Als het nog beter zou moeten wordt het "klinisch" en dat zou de warme uitstraling weer ondermijnen.

Review door H. van Uden

Geplaatst op 21-05-2017

8
Communicatie 8
Advies 7
Offerte 8
Medewerkers 9
Deskundigheid 9
Resultaat 8
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Klantvriendelijk. We werden prettig te woord gestaan, er werd alle tijd genomen, en bij het plannen maken goed meegedacht in wensen en mogelijheden. Ook tijdens de uitvoering is er goed werk geleverd; vakmensen.

Positieve opmerking:
Zie antwoord hierboven.

Verbeterpunten:
Zorgvuldigheid in plannen.

Review door Peter

Geplaatst op 20-05-2017

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Goede communicatie. Denkt goed mee. Vakbekwame mensen. Goede materialen. Prettig in de omgang.

Positieve opmerking:
Zie boven

Verbeterpunten:
Geen.

Review door fam jansen Houten

Geplaatst op 11-05-2017

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Onze ervaringen zijn zeer positief met Aangenaam Badkamers; alle onderdelen van het traject scoren uitstekend; dat begint al met de vriendelijke ontvangst in een mooie en overzichtelijk showroom; maar ook het offertegesprek ( na 45 minuten lag er heel duidelijke offerte op tafel) en de andere contactmomenten verdienen alle lof.

Positieve opmerking:
Wat in het offertegesprek opviel was vooral de deskundigheid. Het zijn weliswaar verkopers, maar bovenal zijn het adviseurs die weten waarover ze praten en ze kunnen een beroep doen op veel ervaring in de branche .. Ook de snelheid van werken ,de duidelijkheid die er vanaf het begin is ,zijn belangrijke positieve ervaringen. Uiteindelijk gaat het erom hoe het werk na oplevering eruit ziet : we zijn zeer enthousiast met dank aan de medewerkers die onze badkameraanpassing ( ligbad eruit en inloopdouche er voor terug) binnen 3 dagen gebruiksklaar hebben opgeleverd. Vakmannen die je graag over de vloer hebt.

Verbeterpunten:
We zouden geen verbeterpunten kunnen noemen.

Review door anonymous

Geplaatst op 07-05-2017

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Uitstekend advies. Betrouwbaar. Perfecte service.

Positieve opmerking:
Komen altijd hun afspraken na.

Verbeterpunten:
Geen

Review door Gea Schuurman

Geplaatst op 05-05-2017

6
Communicatie 6
Advies 6
Offerte 6
Medewerkers 6
Deskundigheid 6
Resultaat 6
Nazorg 6

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Goede communicatie mbt werkzaamheden en plaatsing.

Positieve opmerking:
Flexibiliteit en oplossingsvaardigheden.

Verbeterpunten:
Uitleg over meerwerk, qua kosten.

Review door Mariska

Geplaatst op 04-05-2017

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Ben ontzettend blij met m'n nieuwe badkamer. Erg netjes geplaatst en daarnaast worden afspraken nagekomen. Super service en contact.

Positieve opmerking:
Goed advies en werken netjes. Komen afspraken na

Verbeterpunten:
Geen

Review door Minoe

Geplaatst op 02-05-2017

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Hele prettige Samenwerking - denken mee en komen afspraken na - zou het bedrijf zeker aanraden aan anderen!

Positieve opmerking:

Verbeterpunten:

Review door Anoniem

Geplaatst op 01-05-2017

10
Communicatie nvt
Advies nvt
Offerte nvt
Medewerkers nvt
Deskundigheid nvt
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:

Positieve opmerking:

Verbeterpunten:

Review door Bram

Geplaatst op 24-04-2017

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Alles is vanaf het begin goed geregeld! Ze hebben het erg druk door de vele opdrachten, maar daar is in de service en afronding niets van te merken in nadelige zin. Ze gaan ervoor en hebben een knap staaltje werk afgeleverd. Bedankt!

Positieve opmerking:

Verbeterpunten:

Review door anonymous

Geplaatst op 23-04-2017

8
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
denkt mee met je

Positieve opmerking:
geen

Verbeterpunten:

Review door Ron

Geplaatst op 20-04-2017

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Fijn gesprek met verkoper duidelijk geen handjeklap zaak. Netjes en meedenkend. Tijdens verbouwing informeren hoe het mij bevalt.

Positieve opmerking:
Uitvoering exact zoals op sfeerimpressie en overeenkomst. Ik had een monteur die alles deed van slopen tot opleveren dus loodgieter, tegelzetter en elektricien alles door een man fijn!!!

Verbeterpunten:
Geen verbeterpunten kunne bedenken.

Review door anonymous

Geplaatst op 19-04-2017

10
Communicatie 8
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 8
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Vernieuwing toiloet

Positieve opmerking:
Deskundigheid, advies, meedenken.

Verbeterpunten:
-

Review door anonymous

Geplaatst op 17-04-2017

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Heel blij met onze prachtige badkamer! Vakkundig en vriendelijk geholpen door Frank Oude Geerdink en zijn team van begin tot eind.

Positieve opmerking:
Heel korte lijnen waardoor communicatie snel en goed verliep.

Verbeterpunten:

Review door Familie Draaijer

Geplaatst op 13-04-2017

8
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 6
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat 8
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Keurige installatie en goede communicatie tijdens het proces

Positieve opmerking:

Verbeterpunten:

Review door Matthijs Vermeij

Geplaatst op 11-04-2017

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Van begin tot eind top geregeld en vakwerk afgeleverd

Positieve opmerking:
Geen mooie praatjes, gewoon mooie spullen tegen een goede prijs en vakkundige installatie en afwerking

Verbeterpunten:
Geen verbeterpunten

Review door J. de Vries

Geplaatst op 09-04-2017

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat 10
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Prettig, vakbekwaam. Denken goed mee voor oplossingen.

Positieve opmerking:
Flexibel.

Verbeterpunten:
Nee

Review door Maarssen

Geplaatst op 06-04-2017

10
Communicatie 8
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Zeer goed. Van beginfase tot einde. Zou zeker aanbevelen aan vrienden en familie.

Positieve opmerking:
Goede begeleiding van rodney bij uitzoeken van de juiste dingen in de winkel. Goede adviezen over praktische haalbaarheid en tonen van verschillende opties. De plaatsing is ook fantastisch gedaan door Johan en Arno. Zeer vakkundig duo, echt een klasse badkamer opgeleverd en daarnaast ook heel prettig om mee te communiceren.

Verbeterpunten:
nvt

Review door Jan en Ria Sips

Geplaatst op 03-04-2017

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Correcte advisering zonder opdringerigheid en verkooptrucs. Een eerlijk verhaal over de kosten.

Positieve opmerking:
Zie hierboven.

Verbeterpunten:

Review door anonymous

Geplaatst op 27-03-2017

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
In goed overleg hebben we samen een badkamer ontworpen en uitgekozen. Alles is volgens planning gedaan. Het werk is keurig opgeleverd.

Positieve opmerking:
Erg prettig dat alles door een bedrijf geregeld wordt. De samenwerking van de bedrijven Bubbelshop met Klink is uitstekend.

Verbeterpunten:
In de offerte type nummers van de producten zetten.

Review door anonymous

Geplaatst op 26-03-2017

8
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat 10
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Bij de aankoop kreeg ik goed advies, meedenken, goed invoelen wat ik wenste. Planning verliep niet soepel, te weinig duidelijkheid en informatie bij wijzigingen. Kritiek werd goed opgepikt.Daarna goed. Uitvoerend werk prima.

Positieve opmerking:
Er werd heel zorgvuldig en netjes gewerkt.

Verbeterpunten:
Goed en direkt blijven communiceren is en blijft belangrijk.

Review door P.J. v.d. Repe en N.Kaijser

Geplaatst op 26-03-2017

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
We zijn erg blij met onze nieuwe badkamer. Het is een kleine ruimte, maar ze hebben er iets heel moois van gemaakt. Alles werd s,avonds netjes opgeruimd achtergelaten. Vriendelijk personeel. In de showroom ook heel goed geinformeerd.

Positieve opmerking:
Prachtige showroom met buitengewoon mooie materialen

Verbeterpunten:

Review door anonymous

Geplaatst op 25-03-2017

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Prima bedrijf. Montage verloopt door maximaal 2 personen. Dus zeer overzichtelijk!

Positieve opmerking:
Montage gebeurde tijdens onze vakantie. Geen rommel achteraf alleen wat stofzuigen. Helemaal top.

Verbeterpunten:
Geen

Review door Goedhart

Geplaatst op 17-03-2017

8
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat 8
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Zeer fijne ervaring met als eindresultaat een perfecte badkamer

Positieve opmerking:
Ze regelen alles van A tot Z inclusief montage door eigen personeel

Verbeterpunten:

Review door Anoniem

Geplaatst op 17-03-2017

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
'n heel prettig bedrijf om mee samen te werken goede voorlichting erg behulpzaam en komend in ons huis alles schoon en geen rommel achter latend perfect!!

Positieve opmerking:

Verbeterpunten:

 ....   15 ....   
Reviews - Reviewblok
Wij scoren een
9.2
9.2 van 1 10
06-07-2020
Waardering van onze klanten de voorbereiding, advies op gebied van design, technische uitvoering. De communicatie de offerte fase en de tijdens de uitvoering (conform de planning en waarniet direct informeren) en tijdens de nacontrole.
Reviews - Nieuwsbriefblok

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties