Baden+
Baden+
Buiten Molenstraat 25
4101 CJ
0344 200 103 - info@baden-plus.nl

Reviews over Baden+

Wij scoren een
9.3
9.3 van 1 10
op 642 Baden+ reviews
Communicatie
9
Advies
9.1
Offerte
9
Medewerkers
9.3
Deskundigheid
9.4
Resultaat
9.4
Nazorg
9

Review door Han

Geplaatst op 03-10-2016

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Wij waren verrast door het grote en kwalitatief hoogwaardige aanbod in de showroom. De eigenaar scheen meteen aan te voelen welke kant wij in wilden en dat werd verwerkt in een presentatie zodat wij het resultaat meteen konden zien. Daarnaast wees hij ons ook op alternatieven die zelfs iets voordeliger waren.

Positieve opmerking:
Afspraak is afspraak. We hebben afspraken gemaakt over de verbouwing en mijn ervaring met bouwvakkers is dat afspraken in die sector op zijn minst met een korreltje zout genomen moeten worden. Niet bij TC Couwenberg, alles is op het afgesproken tijdstip afgewerkt en mijn huis is netjes achtergelaten.

Verbeterpunten:
Het viel op dat de tafel in de showroom wel erg vol lag.

Review door Els Oud van Steen

Geplaatst op 03-10-2016

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Een zeer prettig bedrijf om mee te werken. Ruim van te voren werd het werkprogramma gemaild, dat ook volgens afspraak en tijdplanning is verlopen. Het was iedere keer bekend wie er zou komen en welke werkzaamheden er verricht zouden worden. Er was steeds overleg en er werden goede adviezen gegeven.

Positieve opmerking:
Er werd als eerste goed afgeplakt en alles wat beschermd moest worden, werd bedekt. Daar waar nodig was, werd gezogen en alle gereedschap werd iedere keer weer opgeruimd. De communicatie verliep heel prettig. Er werden goede adviezen gegeven. Er werd met je meegedacht.

Verbeterpunten:
Blijf op deze wijze doorgaan.

Review door Anoniem

Geplaatst op 30-09-2016

10
Communicatie 10
Advies 8
Offerte 6
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat 8
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Zeer positief. Voor ons was een strakke planning belangrijk. Daar heeft De Wilde zich prima aan gehouden. Resultaat is prachtig. Ook de betrokkenheid van de verkoopster is zeer gewaardeerd. Zij is meerdere keren op locatie geweest. Dit voorkomt communicatieproblemen. Hulde!

Positieve opmerking:
Afspraak is afspraak. Dat vind ik heel belangrijk en De Wilde gelukkig ook

Verbeterpunten:

Review door Anoniem

Geplaatst op 21-09-2016

10
Communicatie 8
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 8
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
vriendelijk; geen gelikte verkopers

Positieve opmerking:
Laten merken dat ze een goed resultaat belangrijk vinden. Totaal niet het gevoel van het geld is binnen, dus op naar de volgende .... Communicatie prima

Verbeterpunten:
Nee

Review door K.Roos

Geplaatst op 21-09-2016

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Bliek is een goed bedrijf alles van A tot Z geregeld zeer vriendelijk en netjes werkend personeel we zijn dan ook zeer tevreden en het resultaat was geweldig.

Positieve opmerking:
Klantvriendelijk en goede planning.

Verbeterpunten:

Review door Anoniem

Geplaatst op 16-09-2016

10
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
fijne ervaring met dit familiebedrijf! kleine communizcatie stoornis , maar alles is goedgekomen , zoals verwacht !

Positieve opmerking:
klein en vriendelijk , behulpzaam bedrijf , snelle lijntjes!

Verbeterpunten:
blijven communiceren , de klanten zijn de leken , jullie de specialisten !

Review door Familie Aerssens

Geplaatst op 15-09-2016

8
Communicatie 8
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Betrouwbaar en afspraken goed nagekomen. We voelden ons al bij de eerste afspraak op ons gemak. Niet opdringerig. Prima advies en alles was bespreekbaar. Prima vakmanschap.

Positieve opmerking:
Vakkundig advies en bereidwillig. Betrouwbaar en komen afspraken na.

Verbeterpunten:
Om misverstanden te voorkomen de eindofferte nog even bespreken met de klant, voordat men start met de werkzaamheden.

Review door Anoniem

Geplaatst op 15-09-2016

8
Communicatie 10
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
erg tevreden .

Positieve opmerking:
keurig personeel, netjes gewerkt en vlot.

Verbeterpunten:

Review door Anoniem

Geplaatst op 09-09-2016

8
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Bedrijf werkt prima en netjes.

Positieve opmerking:
Bedrijf werkt heel netjes en ruimt altijd alles op.

Verbeterpunten:
Soms wat moeilijk te verstaan.

Review door Anoniem

Geplaatst op 04-08-2016

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Goede communicatie en goed overleg. Oplossingsgericht werken.

Positieve opmerking:

Verbeterpunten:

Review door Draaisma

Geplaatst op 04-08-2016

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
van der Meulen Drachten

Positieve opmerking:
Nee alles is naar wens verlopen

Verbeterpunten:

Review door Anoniem

Geplaatst op 01-08-2016

8
Communicatie 8
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Problemen worden gezien als uitdagingen en beloften worden nagekomen. Wij zijn zeer tevreden over de communicatie en de kwaliteit van de tegelzetters. Ze hebben netjes en precies werk geleverd. Uitstekend. Goed mee te overleggen, denken praktisch mee.

Positieve opmerking:
Nee geen tips.

Verbeterpunten:

Review door Anoniem

Geplaatst op 31-07-2016

8
Communicatie 6
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Via Van der Meulen hebben wij de badkamer gekregen die aan onze verwachtingen voldoen. Goede kwaliteit en conform planning opgeleverd.

Positieve opmerking:
De communicatie aan de voorkant kan af en nog beter, door sneller te reageren op gestelde vragen en geplaatste opmerkingen. Daarnaast is het factureerproces omslachtig (veel termijnfacturen), bewerkelijk en ging er hier nog wel wat mis, mede door onjuiste interne communicatie (verkoop/administratie). Tips: offerte geeft aan wat geleverd moet worden. Termijnfactuur is % van afgesproken bedrag. De detailregels hoeven hier niet op de factuur vermeld te worden maar gewoon als % van afgesproken bedrag.

Verbeterpunten:

Review door Ottenhof

Geplaatst op 28-07-2016

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Het contact is gemakkelijk en laagdrempelig. Alles is geregeld en wordt netjes afgehandeld. De werkzaamheden worden met zo min mogelijk overlast uitgevoerd.

Positieve opmerking:
n.v.t.

Verbeterpunten:

Review door Anoniem

Geplaatst op 26-07-2016

8
Communicatie 8
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 6
Deskundigheid 8
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
badkamer

Positieve opmerking:
Goede communicatie, checken of het zo wordt als de klanten in gedachten hebben.

Verbeterpunten:

Review door fam. Hiemstra

Geplaatst op 22-07-2016

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Van der Meulen Drachten

Positieve opmerking:

Verbeterpunten:

Review door Carla Verlinde

Geplaatst op 18-07-2016

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Keurig netjes.

Positieve opmerking:
Geen verbeterpunten of tips. Alles prima.

Verbeterpunten:

Review door Toke Verberkt

Geplaatst op 16-07-2016

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Zeer goed advies en plaatsing. Prettig en vakkundig personeel.

Positieve opmerking:
Nee

Verbeterpunten:

Review door Anoniem

Geplaatst op 12-07-2016

8
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Klantvriendelijk, kundig en betrouwbaar

Positieve opmerking:

Verbeterpunten:

Review door Anoniem

Geplaatst op 10-07-2016

8
Communicatie 8
Advies 6
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Van het begin tot het eind goed meegedacht over het uiteindelijke resultaat.

Positieve opmerking:

Verbeterpunten:

Review door Fam Veldman

Geplaatst op 10-07-2016

10
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 10
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
alles is kundig geïnstalleerd. Netjes gewerkt.

Positieve opmerking:

Verbeterpunten:

Review door Anoniem

Geplaatst op 08-07-2016

10
Communicatie 10
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Aangenaam Badkamers te Houten

Positieve opmerking:
Geen.

Verbeterpunten:

Review door Petra Lenferink

Geplaatst op 07-07-2016

8
Communicatie 6
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Goed

Positieve opmerking:
Wachten nog op de bonnen van ribhouse texas en de Mac. ?? Communicatie ivm planning werk mensen.ging nog wel eens mis

Verbeterpunten:

Review door Anoniem

Geplaatst op 01-07-2016

10
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Aangenaam Badkamers Vriendelijk, geduldig, deskundig. Goede prijs/kwaliteitsverhouding

Positieve opmerking:
Planning

Verbeterpunten:

Review door W + L

Geplaatst op 30-06-2016

8
Communicatie 10
Advies 8
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Wij hebben zeer goede ervaring met Bubbelshop. Vooral het advies en het meedenken was voor ons de doorslag om voor Bubbelshop te kiezen.

Positieve opmerking:

Verbeterpunten:

Review door Fam. Bos

Geplaatst op 29-06-2016

8
Communicatie 8
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Bubbelshop wijchen

Positieve opmerking:

Verbeterpunten:

Review door Rob Suister

Geplaatst op 29-06-2016

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Mijn ervaring met aangenaam was prima, met name met de installateur was perfect dicht goed mee en kwam met tips echt top.

Positieve opmerking:
Ik zou graag verbeter punten hebben maar die heb ik niet.

Verbeterpunten:

Review door Hanke Stoffelen

Geplaatst op 28-06-2016

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Ombouw toilet.

Positieve opmerking:
Geen.

Verbeterpunten:

Review door Rob Suister

Geplaatst op 28-06-2016

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Mijn ervaring met aangenaam was prima, met name met de installateur was perfect dicht goed mee en kwam met tips echt top.

Positieve opmerking:
Ik zou graag verbeter punten hebben maar die heb ik niet.

Verbeterpunten:

Review door E.C.A. Rossenaar

Geplaatst op 27-06-2016

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Prima, ervaring, goede service, goede communicatie.

Positieve opmerking:
Offerte heeft iets langer op zich laten wachten, ws door drukte.

Verbeterpunten:

 ....   16 ....   
Reviews - Reviewblok
Wij scoren een
9.3
9.3 van 1 10
09-01-2020
Waardering van onze klanten Deskundig, volgens afspraak, kwaliteit van de werkzaamheden uitstekend.
Reviews - Nieuwsbriefblok

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties