Baden+
Baden+
Buiten Molenstraat 25
4101 CJ
0344 200 103 - info@baden-plus.nl

Reviews over Baden+

Wij scoren een
9.2
9.2 van 1 10
op 702 Baden+ reviews
Communicatie
8.9
Advies
9.1
Offerte
9
Medewerkers
9.3
Deskundigheid
9.3
Resultaat
9.4
Nazorg
9

Review door anonymous

Geplaatst op 13-12-2016

8
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Goede ervaring, afspraken nakomen

Positieve opmerking:
Geleverd zoals afgesproken, kastdeurtje was krom daar hebben ze me zelf op gewezen, ik zelf had het niet direct gezien.

Verbeterpunten:
Jammer dat door een misrekening de toilet niet op de afgesproken hoogte gehangen kon worden. Monteur geeft tegelzetten de schuld en vice versa

Review door Suzette

Geplaatst op 11-12-2016

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Prima bedrijf. Korte lijntjes. Prachtige showroom met mooie spullen. En allerbelangrijkste: afspraak is afspraak met snelle offerte etc.

Positieve opmerking:
Enthousiaste mensen, zeer goed bereikbaar.

Verbeterpunten:

Review door Karin Vree

Geplaatst op 11-12-2016

10
Communicatie 10
Advies 8
Offerte 6
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Siem Gitsels heeft bij ons een complete renovatie van de badkamer uitgevoerd. Vanaf het eerste gesprek was het prettig samenwerken. Er werd goed geluisterd naar onze ideeen en ook kwamen ze zelf met mooie opties. Wij wisten zelf goed wat we wel en niet wilden en daar hebben ze heel goed naar geluisterd en kwamen ze met voor ons betaalbare mogelijkheden. Alles heeft geresulteerd in een prachtige en unieke badkamer, geheel naar onze smaak.

Positieve opmerking:
Ze luisteren heel goed naar de wensen van de klant. Verder is het heel prettig dat van begin (bespreken hoe en wat) tot eind (plaatsing badkamer) alles onder 1 dak zit. Van planner tot loodgieter tot stukadoor hebben ze in huis, dus alles wordt goed op elkaar afgestemd. Tot slot gaat alles in overleg en keuzes worden goed overlegd ook nog tijdens het proces.

Verbeterpunten:
Op het moment dat wij bij hun aanklopten was er nagenoeg geen showroom. Omdat wij zelf al onderzoek hadden gedaan naar wat er was en wat we mooi vonden konden we bij hun wel gelijk aan de slag. Wij hebben bij Siem Gitsels geen assortiment kunnen zien. Ik weet dat ze nu een nieuwe showroom aan het bouwen zijn, dus in de toekomst zal dit "beter" zijn. Verder hebben we aan het begin ons budget ongeveer aangegeven en onze wensen. Toen de eerste offerte kwam was die zoveel hoger dan aangegeven dat dat echt even afschrok. Het was misschien wel even prettig geweest om vantevoren aan te geven dat bij deze wensen een ander budget hoort (of iets dergelijks). Uiteindelijk hebben we daar wel goed over kunnen praten en zijn beide partijen tevreden de deur uitgegaan. Ze hebben erg hun best gedaan om zowel aan de wensen als aan ons budget te voldoen.

Review door Annie

Geplaatst op 09-12-2016

8
Communicatie 4
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat 10
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Prima werk geleverd. Traject werd snel gestart. Prima aardige vakmensen. Het doorplannen van het project werd vertraagd maar later voldoende en adequaat opgepakt. Mooi resultaat.

Positieve opmerking:
Prima kwaliteit materialen

Verbeterpunten:
Communicatie over planning met klanten kan beter.

Review door Groeneveld

Geplaatst op 08-12-2016

2
Communicatie 2
Advies 2
Offerte 2
Medewerkers 2
Deskundigheid 2
Resultaat 2
Nazorg 2

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Zeer slecht, alles wat mis kon gaan ging ook mis. Uiteindelijk heeft de verbouwing dikke 10 weken geduurd. Te lang om kort samen te vatten.

Positieve opmerking:
Verkoopgesprek klikte direct maar zodra er problemen of kritiek was bij verbouwing werd het een stuk minder prettig.

Verbeterpunten:
Luister naar je klant. Klant betaald en bepaald en niet: ja maar wij doen het altijd zo dus nu ook terwijl ik het wel anders wil omdat ik weet dat dat in de toekomst voor mij beter is.

Review door Dhr/mevr.van de Grift

Geplaatst op 05-12-2016

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Uitstekend advies ,materiaalkeuze,en voorbeelden Hoog niveau van praktische uitvoering mn.tegelwerk en installatie Ter plaatse creatief meedenkend en adviserend,wat het eindresultaat ten goede kwam.

Positieve opmerking:
Meedenken en professioneel advies

Verbeterpunten:
Tip levertijden vermelden

Review door Kamphuis

Geplaatst op 05-12-2016

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Met Baden+ Schasfoort in Denekamp is het prettig samenwerken. In overleg is heel veel mogelijk en er wordt goed mee gedacht.

Positieve opmerking:
We hebben prima met elkaar kunnen overleggen!

Verbeterpunten:

Review door Mieke Koelen

Geplaatst op 05-12-2016

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Na onze badkamer renovatie 3 jaar geleden zeer tevreden, daarom nu ons toilet ook door Schasfoort Baden+ laten renoveren. Zeer tevreden over het resultaat!

Positieve opmerking:
Houden zich aan de gemaakte afspraken.

Verbeterpunten:
-

Review door Mieke Loeffen

Geplaatst op 01-12-2016

8
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 8
Resultaat 8
Nazorg 6

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Ze hebben binnen korte tijd mijn badkamer aangepast, wat door lichamelijke ongemakken nodig was. Wat me wel is tegengevallen is dat er nog een kleinigheid afgemaakt moet worden en daar zit ik nu al een paar maanden op te wachten.

Positieve opmerking:
Goede medewerking om de werkzaamheden zo vlot mogelijk af te krijgen, medewerkers die hun best doen om de werkzaamheden snel en goed aan te pakken.

Verbeterpunten:
De nagekomen werkzaamheden snel afwerken.

Review door Fam Koggel

Geplaatst op 28-11-2016

10
Communicatie 8
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 8
Resultaat 10
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
wij vonden het een prettige samenwerking met de verkoopmedewerker en de installateur tegelzetter en voeger hartelijk dank wij zijn tevreden

Positieve opmerking:

Verbeterpunten:

Review door anonymous

Geplaatst op 26-11-2016

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Prima geholpen

Positieve opmerking:
Hulpvaardigheid

Verbeterpunten:
Geen

Review door badkamer klant

Geplaatst op 24-11-2016

8
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat 8
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
goede ervaring zowel advies bij de planvorming als bij het maken van de badkamer er is een fout gemaakt bij de installatie maar er is serieus werk van gemaakt om dit te herstellen

Positieve opmerking:
serieus meedenken bij de planvorming en niet alleen het duurste willen verkopen

Verbeterpunten:

Review door anonymous

Geplaatst op 24-11-2016

10
Communicatie 10
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Plezierige samenwerking en goede uitvoering van een mooie badkamer

Positieve opmerking:
Goed ontwerp en goede vakmensen

Verbeterpunten:
Naast het bestaande ontwerp een alternatief ontwerp met andere materialen voorstellen

Review door L. Manders

Geplaatst op 23-11-2016

8
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 8
Resultaat 8
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Wij hebben prima ervaring met AGO. De plaatsing van het tegelwerk, de doucheruimte en het wastafelmeubel zijn goed verlopen. Er was wel vertraging van een paar dagen i.v.m. een te smalle (profiel/scharnier voor) douchedeur. Dit is inmiddels hersteld.

Positieve opmerking:
De instalateurs en de tegelzetter hebben goed werk afgeleverd. De afwerking is oke en het geleverde werk ziet er strak uit. Het is ook heel fijn dat verpakkingsmateriaal en oude onderdelen (douchecel en wastafelmeubel) mee zijn genomen. Prima service.

Verbeterpunten:
De hoofdreden van de nieuw badkamer was een slechte douchecel die lekte bij de deuropening. Nou begrijp ik best dat een douchecel (anders dan bij een inloopdouche) niet 100% lekvrij kan zijn, maar de nieuwe doucheruimte is dat momenteel zeker ook niet. Het rubberprofiel onderaan de deur sluit niet aan. Sterker nog, er zit over de volle breedte een kier van zo'n 4 mm. Dat maakt dat het buiten de douche telkens nat wordt. Ik vind dat heel jammer en hoop dat Johan Beekmans hiervoor nog een oplossing kan aanbieden

Review door Mathijs

Geplaatst op 23-11-2016

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Erg goed

Positieve opmerking:
Flexibel, meedenkend.

Verbeterpunten:
Verlichting showroom

Review door Fam. B van Reeden

Geplaatst op 22-11-2016

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Een heel goed badkamerbedrijf ,met goed personeel, die goed en secuur werken

Positieve opmerking:
Hele goede service..... Heb ook mijn broer hier heen heen gestuurd, dus gezorgd voor een goede klant voor dit bedrijf.

Verbeterpunten:
Nee tot op heden niet zijn zeer tevreden

Review door A.A.F. Zebregs

Geplaatst op 21-11-2016

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Ervaring met BLIEK in Volendam was prima. Heldere uiteenzetting van mogelijkheden, werkwijze en prijsstelling. Bovenal communicatief erg goed.

Positieve opmerking:
Het helemaal binnen de planning werken. Er zouden 9 werkdagen nodig zijn en het waren er 8.

Verbeterpunten:
Een wat uitgebreidere definitieve offerte zodat je precies weet wat je besteld hebt en moet krijgen. Nu gaat het op vertrouwen... Maar dat was/is er absoluut.

Review door anonymous

Geplaatst op 17-11-2016

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Zeer prettige ervaring. Van A tot Z. Vakmanschap, heldere communicatie en echt voor de klant.

Positieve opmerking:
Eerlijk en verstand van zaken. Vanaf advies tot en met oplevering

Verbeterpunten:

Review door anonymous

Geplaatst op 13-11-2016

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Vriendelijk personeel, er werd goed naar onze wensen geluisterd, ze namen de tijd voor ons en reageerden snel. De badkamer is heel goed afgewerkt

Positieve opmerking:
Er werd goed naar onze wensen geluisterd, ze namen de tijd voor ons en reageerden snel. De badkamer is heel goed afgewerkt

Verbeterpunten:
Het is lastig om een goede offerte op te stellen: je wilt het niet te strak afgebakend hebben, maar ook niet te vaag hebben. Er waren een paar punten die onduidelijk waren, bleek tijdens de uitvoering. Maar dat is prima opgelost.

Review door anonymous

Geplaatst op 06-11-2016

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Prima

Positieve opmerking:

Verbeterpunten:

Review door FS

Geplaatst op 06-11-2016

10
Communicatie 8
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
zeer goed , we zijn tevreden over de verbouw van onze badkamer

Positieve opmerking:
kennis en kunde over ontwerp en exclusieve uitvoering

Verbeterpunten:
planning + inschatting duur verbouwing

Review door Huls

Geplaatst op 31-10-2016

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 8
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Prettig en meedenkend

Positieve opmerking:
Men denkt mee en komt met voorstellen hoe het beter kan

Verbeterpunten:
Nu niet van toepassing

Review door Leo Kerckhoffs

Geplaatst op 23-10-2016

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Zeer positief. Er werd goed meegedacht (vanwege een aangepaste badkamer voor een persoon met een handicap), offerte was helder en duidelijk, onverwachts meerwerk werd eerst besproken, inclusief prijs, voor de start. Afwerking keurig, monteurs op tijd aanwezig en men werkt erg schoon en netjes. Vaklui!

Positieve opmerking:
Vakmanschap, netheid van werken.

Verbeterpunten:
Geen. uitstekend zo.

Review door Rutten

Geplaatst op 22-10-2016

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Geweldig ze denken met je mee, ze komen met goede ideeën en afspraken komen ze na. Wij zijn erg tevreden.

Positieve opmerking:
Je kunt van ze opaan.

Verbeterpunten:

Review door Peter Heerings

Geplaatst op 20-10-2016

8
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat 8
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Prima snelle service 8

Positieve opmerking:
Snelheid van handelen Deskundigheid Goede prijs/kwaliteit verhouding 8

Verbeterpunten:

Review door fam de j de vries twijzelerheide

Geplaatst op 20-10-2016

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
onze ervaring is dat als u kiest voor een nieuwe badkamer u bij van der meulen op het juiste adres bent alles word in goed overleg samen gesteld en het is een geweldig betrouwbaar bedrijf

Positieve opmerking:
alles word netjes af gehandeld afspraken worden na gekomen zeer betrouwbaar in het afleveren en levering en een goeie comminicatie en het personeel is uitmuntend betrouwbaar en zeer goed in het werk een duim voor deze mannen

Verbeterpunten:
we hebben voor dit bedrijf dan ook geen enkele verbeter punt is een top bedrijf

Review door anonymous

Geplaatst op 16-10-2016

8
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat 8
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
renovatie badkamer

Positieve opmerking:
1 contactpersoon, lokaal geworteld

Verbeterpunten:

Review door Herman Nolman

Geplaatst op 11-10-2016

10
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat 10
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Zeer vriendelijk en net bedrijf. Werken netjes... niets om op aan te merken. Gewoon top!

Positieve opmerking:
Nee niet echt..alles is gewoon netjes geregeld.

Verbeterpunten:
Wederom niets....alles is goed geregeld.

Review door Reijs

Geplaatst op 10-10-2016

8
Communicatie 4
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Vakbekwame mensen met hoge kwaliteit van werk. Zeer tevreden over het resultaat. Problemen zijn netjes opgelost. Communicatie was daarentegen ondermaats. Als klant krijg je het gevoel dat organisatie en planning chaotisch is (wat ook later bleek dat het badmeubel veel te laat besteld was. Ook nog na nadrukkelijk aangeven vanuit klantzijde)

Positieve opmerking:
Kwaliteit van werk. Alles is aangepakt om een zo goed mogelijk resultaat op te leveren. Vriendelijke betrouwbare mensen

Verbeterpunten:
Communicatie! Tijdig bestellen!

Review door anonymous

Geplaatst op 07-10-2016

8
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 8
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Ik ben netjes en deskundig geholpen.

Positieve opmerking:
Betrouwbaar en erg professioneel

Verbeterpunten:

 ....   17 ....   
Reviews - Reviewblok
Wij scoren een
9.2
9.2 van 1 10
06-07-2020
Waardering van onze klanten de voorbereiding, advies op gebied van design, technische uitvoering. De communicatie de offerte fase en de tijdens de uitvoering (conform de planning en waarniet direct informeren) en tijdens de nacontrole.
Reviews - Nieuwsbriefblok

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties