Baden+
Baden+
Buiten Molenstraat 25
4101 CJ
0344 200 103 - info@baden-plus.nl

Reviews over Baden+

Wij scoren een
9.3
9.3 van 1 10
op 642 Baden+ reviews
Communicatie
9
Advies
9.1
Offerte
9
Medewerkers
9.3
Deskundigheid
9.4
Resultaat
9.4
Nazorg
9

Review door Rob Pijnappel

Geplaatst op 22-06-2016

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
zeer aan te bevelen

Positieve opmerking:
geen

Verbeterpunten:

Review door Marco te Wierike

Geplaatst op 20-06-2016

10
Communicatie 8
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Hele goede ervaring. Er wordt goed meegedacht, zowel tijdens het opmaken van de offerte als de installatie.

Positieve opmerking:
Wij zijn dik tevreden.

Verbeterpunten:

Review door Ottenhof

Geplaatst op 16-06-2016

10
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
goed advies en we zijn zeer tevreden met het eindresultaat

Positieve opmerking:

Verbeterpunten:

Review door T. van Kerckhove

Geplaatst op 15-06-2016

6
Communicatie 8
Advies 6
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
De medewerkers hebben goed werk afgeleverd.

Positieve opmerking:
Er zijn nog een aantal aandachtspunten. Jammer dat plafond (koepel) niet in een keer is afgewerkt. Beschadiging aan vensterbank doordat deze niet is afgedekt. Stukje glazuur van wastafel aan de linkerkant bij de afvoer (volgens Jeroen kan dit hersteld worden). Problemen met ventilatierooster. Als ik 's avonds het licht aan doe blijft deze gedurende langer tijd doordraaien. Er dient nog een nieuwe lichtschakel geplaatst te worden. Nieuw spiegel besteld, dient nog opgehangen te worden. Attributen dienen nog opgehangen te worden. Nog niet duidelijk wanneer deze zaken worden opgelost. Kan dus nog niet helemaal oordelen over nazorg en eindoordeel.

Verbeterpunten:

Review door Elly van Workum

Geplaatst op 13-06-2016

8
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Goede service. Prima afwerking. Zeer nette monteurs. Afspraken to the point.

Positieve opmerking:

Verbeterpunten:

Review door Ineke

Geplaatst op 11-06-2016

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Wij zijn heel erg tevreden over de Bubbelshop. Bert en Eva helpen prima bij het ontwerpen van je badkamer en geven goede adviezen over sanitair en accessoires. De installateurs en tegelzetters zijn heel vakkundig en leveren keurig werk af. Het zijn bovendien prettige mensen om in huis te hebben.

Positieve opmerking:
Geen

Verbeterpunten:

Review door Ton Wammes, Zandweg 27-35 Wijk bij Duurstede

Geplaatst op 10-06-2016

10
Communicatie 8
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Bubbelshop in Wychen

Positieve opmerking:
geen

Verbeterpunten:

Review door Anoniem

Geplaatst op 08-06-2016

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Wij hebben een mooie badkamer gekregen. Alles volgens afspraak. Netjes gewerkt. Wat niet gelijk in orde was werd snel opgelost.

Positieve opmerking:

Verbeterpunten:

Review door Anoniem

Geplaatst op 07-06-2016

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Alles positief

Positieve opmerking:
De correctie aan het muurtje achter de toilet had de tegelzetter kunnen vermijden door bij de eerste plaatsing het goed waterpas te maken. Is wel goed opgelost achteraf.

Verbeterpunten:

Review door R. de Ruyter.

Geplaatst op 07-06-2016

8
Communicatie 8
Advies 6
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Willemsen

Positieve opmerking:

Verbeterpunten:

Review door Bert de Koning

Geplaatst op 05-06-2016

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Wij zijn dik tevreden met de Bubbelshop in Wijchen. Het resultaat is perfect. Het afwerkingsniveau is hoogstaand.

Positieve opmerking:
Neen

Verbeterpunten:

Review door Millingen

Geplaatst op 05-06-2016

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Goed advies. Ook erg vernieuwende ideeën. Zoals vloerverwarming in mijn eerder altijd koude toilet en een ingebouwde reserve toiletrolhouder. Ook qua planning is alles gegaan zoals afgesproken.

Positieve opmerking:
Ga vooral zo door!

Verbeterpunten:

Review door Tevreden klant uit Velp

Geplaatst op 28-05-2016

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Erg prettig! Goed advies en maatwerk

Positieve opmerking:
Geen

Verbeterpunten:

Review door Kristel en Martien Verrijt

Geplaatst op 27-05-2016

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Via de goede beoordelingen op het internet zijn we bij jullie als klant gekomen. We hebben de badkamer en wc beneden bij jullie laten vernieuwen. We zijn alleen maar vol lof over jullie en kunnen toekomstige klanten dit bedrijf van harte aanbevelen. Er wordt geweldig vakwerk geleverd.

Positieve opmerking:
Geen.

Verbeterpunten:

Review door Anoniem

Geplaatst op 26-05-2016

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Veel tijd werd er uitgetrokken in de keuzes ,die gemaakt moesten worden om tot de ideale badkamer in onze situatie te komen. Toen er eindelijk met de werkzaamheden kon worden begonnen ,bleken de uitvoerders te beschikken over een groot improvisatievermogen om problemen ,die onverwacht opdoken uitstekend op te lossen. Vriendelijk en met een prettige manier van communiceren werd alles opgelost en uiteindelijk was het resultaat : een mooie fraaie badkamer ,uitstekend afgewerkt.

Positieve opmerking:

Verbeterpunten:

Review door Klant in Heelsum

Geplaatst op 24-05-2016

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Zeer goed geadviseerd en goed en professioneel afgeleverd!

Positieve opmerking:

Verbeterpunten:

Review door Ovido holding bv

Geplaatst op 24-05-2016

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Gitsels is een bedrijf waar de klant te allen tijde deskundig en snel wordt geholpen wordt. Wij zijn reeds jarenlang een tevreden klant.

Positieve opmerking:
Niet van toepassing

Verbeterpunten:

Review door HB van Hattem

Geplaatst op 22-05-2016

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Plezierige ontvangst en verloop van een prettige samenwerking, TOP

Positieve opmerking:
neen, kan niet beter

Verbeterpunten:

Review door P R Bosman

Geplaatst op 20-05-2016

10
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 10
Medewerkers 8
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
prima ervaring

Positieve opmerking:
geen

Verbeterpunten:

Review door Adriaan Meeling

Geplaatst op 17-05-2016

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 8
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Ze hebben bij ons twee toiletten verbouwd en een nieuwe badkamer geplaatst.

Positieve opmerking:

Verbeterpunten:

Review door Rob W.

Geplaatst op 16-05-2016

8
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Door lekkage hebben wij 2 badkamers moeten laten repareren. Dit was zeker geen standaard klus maar een gecompliceerd geheel. Wij zijn zeer tevreden over het advies, de deskundigheid en het uiteindelijke resultaat.

Positieve opmerking:
Communicatie kan pro actiever

Verbeterpunten:

Review door Anoniem

Geplaatst op 11-05-2016

10
Communicatie 10
Advies 8
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
prettig in de omgang , betrokken en deskundige medewerkers , maken de belofte dat het dik in orde zou komen meer dan waar

Positieve opmerking:
offerte ziet er keurig uit, maar het duurde wel even voordat we hem kregen, dit zou sneller mogen

Verbeterpunten:

Review door Anoniem

Geplaatst op 03-05-2016

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
perfect

Positieve opmerking:
geen

Verbeterpunten:

Review door Marieke

Geplaatst op 02-05-2016

10
Communicatie 8
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 8
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Uitstekend!

Positieve opmerking:
Offerte kan wat vlotter

Verbeterpunten:

Review door L. van der Maesen

Geplaatst op 30-04-2016

8
Communicatie 8
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 8
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
in orde!

Positieve opmerking:
Duurde allemaal wat lang maar dat kwam zeker ook (groten?)deels door onszelf. Maakt ook niet echt uit. Zou dit bij spoedeisendere gevallen ook zo zijn dan is het een punt om naar te kijken.

Verbeterpunten:

Review door Anoniem

Geplaatst op 29-04-2016

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Alles naar wens!

Positieve opmerking:

Verbeterpunten:

Review door Hanneke Hilgenberg-Keers

Geplaatst op 22-04-2016

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
We zijn heel tevreden. Keurig alles afgewerkt. In huis alles vooraf afgedekt. Geen haastig werk.

Positieve opmerking:
Kan ik niet zo bedenken.

Verbeterpunten:

Review door Anoniem

Geplaatst op 21-04-2016

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Prima, een aanrader

Positieve opmerking:
Het samenstellen van alle gewenste artikelen in de showroom verliep wat chaotisch, dit kan efficiënter en vlotter.

Verbeterpunten:

Review door VanGastel Bliek in Volendam .

Geplaatst op 18-04-2016

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Helemaal geweldig als verliep zoals de plenning was.Zeer te vrede nooit geen ander meer .

Positieve opmerking:

Verbeterpunten:

Review door van egmond

Geplaatst op 13-04-2016

8
Communicatie 8
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
op een enkele hobbel na, is de sfeer goed geweest en was men bereidwillig om te helpen

Positieve opmerking:
ook de riolering verder dan de badkamer zelf, moet voor de oplevering in orde zijn, zodat je bij de eerste douchebeurt niet voor verrassingen komt te staan(Verstopping)

Verbeterpunten:

 ....   17 ....   
Reviews - Reviewblok
Wij scoren een
9.3
9.3 van 1 10
09-01-2020
Waardering van onze klanten Deskundig, volgens afspraak, kwaliteit van de werkzaamheden uitstekend.
Reviews - Nieuwsbriefblok

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties