Baden+
Baden+
Buiten Molenstraat 25
4101 CJ
0344 200 103 - info@baden-plus.nl

Reviews over Baden+

Wij scoren een
9.4
9.4 van 1 10
op 621 Baden+ reviews
Communicatie
9.1
Advies
9.3
Offerte
9.2
Medewerkers
9.5
Deskundigheid
9.5
Resultaat
9.4
Nazorg
9.1

Review door H Goethals

Geplaatst op 31-10-2015

10
Communicatie 10
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
De ervaring met dit bedrijf is uitstekend . Ze zijn zeer klantvriendelijk

Positieve opmerking:
nee geen aanmerkingen

Verbeterpunten:

Review door Bert Ankone

Geplaatst op 27-10-2015

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Oude Geerdink

Positieve opmerking:
Geen!! En voor tips kom je bij dit bedrijf net iets te laat ! Omdat alles al tot in de puntjes verzorgd is !!!

Verbeterpunten:

Review door Anoniem

Geplaatst op 26-10-2015

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Badkamer is in zeer goed overleg goed ingedeeld. Uitvoering is zeer vlot en goed verlopen.

Positieve opmerking:

Verbeterpunten:

Review door Anoniem

Geplaatst op 25-10-2015

8
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 8
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
netjes gewerkt met mooi resultaat

Positieve opmerking:

Verbeterpunten:

Review door Jakob

Geplaatst op 23-10-2015

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
De Bubbelshop geeft goede service en kwaliteit van werk en daarbij is zelfs de nazorg is uitstekend.

Positieve opmerking:

Verbeterpunten:

Review door familie uit oldenzaal

Geplaatst op 18-10-2015

10
Communicatie 10
Advies 8
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
De badkamer is tot in de puntjes opgeleverd. Prettig bedrijf met goede duidelijke communicatie. Werken zeer precies, problemen worden snel opgelost.

Positieve opmerking:

Verbeterpunten:

Review door D.P. de Vries

Geplaatst op 17-10-2015

8
Communicatie 6
Advies 8
Offerte 6
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Met de vernieuwing van de badkamer is alles goed verlopen. Alleen de planning (opeenvolging van de diverse werkzaamheden had wat strakker kunnen zijn. Door Elders is soms niet tijdig gesignaleerd wanneer het werk kon worden vervolgd. De installatie van het toilet beneden noem ik een "drama". Een week na het gereedkomen van het tegelwerk is het sanitair nog steeds niet geplaatst omdat de in eerste instantie geleverde wc niet naar behoeren op de afvoer paste. Hier wordt nu aan gewerkt d.m.v. levering van een wel passend toilet. Communicatie naar klant goed. Communicatie met uitvoerenden kan beter.

Positieve opmerking:
Communicatie met onderaannemers en planning.

Verbeterpunten:

Review door Anoniem

Geplaatst op 09-10-2015

10
Communicatie 8
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers nvt
Deskundigheid 8
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Fijne, correcte mensen, komen afspraken 100% na. Hebben nette en rustige medewerkers. Wij zijn zeer tevreden over de verbouwing van onze badkamer en alles netjes afgewerkt. Wij raden het bedrijf voor verbouwing van badkamers en bij komende werkzaamheden zeer zeker aan bij familie en kennissen.

Positieve opmerking:

Verbeterpunten:

Review door Anoniem

Geplaatst op 08-10-2015

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Wij zijn bijzonder tevreden over de advisering omtrent de realisatie van onze "badkamerwensen" en over de wijze waarop de werkzaamheden zijn uitgevoerd.

Positieve opmerking:
Verbeterpunten zijn niet aan de orde!

Verbeterpunten:

Review door Fam. Morshuis

Geplaatst op 08-10-2015

10
Communicatie 10
Advies 8
Offerte 10
Medewerkers 8
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Prima ervaring, we zijn zeer tevreden.

Positieve opmerking:

Verbeterpunten:

Review door J.Elemans

Geplaatst op 05-10-2015

10
Communicatie 8
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Prettig ,zorgvuldig en vakkundig bedrijf. Mijn badkamer is precies geworden zoals ik het mij had voorgesteld. Goed advies.

Positieve opmerking:

Verbeterpunten:

Review door E Munters

Geplaatst op 04-10-2015

8
Communicatie 10
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Zeer prettig behandeld tijdens de voorgesprekken. De amicale sfeer is door ons als zeer prettig bevonden. Wij hebben geen druk ervaren van het moeten scoren.

Positieve opmerking:
geen

Verbeterpunten:

Review door Harm ten Napel

Geplaatst op 01-10-2015

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
De reden om dit bedrijf te kiezen was dat ze ook eventuele graafwerkzaamheden en bijkomende dingen zoals wanden en plafonds kunnen aanleggen, ik had wat moeilijkheden met verstopping en lekkage, niet bepaald een aantrekkelijke opdracht maar deze mensen gaan net zolang door totdat alles is opgelost en nu ziet het er geweldig uit en ben ik helemaal tevreden.

Positieve opmerking:
De offerte was scherp geprijsd, door onvoorziene gebreken viel het door meerwerk wat duurder uit.

Verbeterpunten:

Review door Familie Klabbers

Geplaatst op 27-09-2015

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Wij zijn heel erg tevreden met ons gerenoveerde toilet. Het was allemaal perfect geregeld. Aardige, bekwame en behulpzame mensen over de vloer gehad. We zullen dan ook zeker in de toekomst aan jullie denken als we weer een klus hebben.

Positieve opmerking:
Nee

Verbeterpunten:

Review door Anoniem

Geplaatst op 25-09-2015

8
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Wij zijn zeer tevreden. Keurig en netjes gewerkt. Planning precies volgend afspraak.

Positieve opmerking:

Verbeterpunten:

Review door Anoniem

Geplaatst op 23-09-2015

8
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Onze ervaring met dit bedrijf is goed.

Positieve opmerking:
Nog iets meer communiceren.

Verbeterpunten:

Review door Anoniem

Geplaatst op 22-09-2015

10
Communicatie 6
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
ik heb goede ervaring met dit bedrijf ,soms was de communicatie wat minder maar ik had zelf ook een paar dingetjes niet goed begrepen,

Positieve opmerking:
nee

Verbeterpunten:

Review door Bennie Tanghe

Geplaatst op 22-09-2015

10
Communicatie 8
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 8
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Grandioos

Positieve opmerking:
Een min punt vonden wij dat de gang - trap - overloop niet werd afgedekt tegen beschadigen.

Verbeterpunten:

Review door wcahklijn

Geplaatst op 19-09-2015

8
Communicatie 10
Advies 6
Offerte 10
Medewerkers 8
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Vriendelijke ontvangst en deskundig advies en nemen de tijd om al je vragen te beantwoorden. Ruime keuze en goede opstellingen van verschillende producten. Installatie van materialen worden goed toegepast.

Positieve opmerking:

Verbeterpunten:

Review door Anoniem

Geplaatst op 17-09-2015

8
Communicatie 6
Advies 8
Offerte 10
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Klantvriendelijke ontvangst, deskundig advies, pro-actief meedenken . Deskundig uitvoerend personeel dat tijdens de werkzaamheden overleg pleegt met klant en aanvullende adviezen geeft

Positieve opmerking:
communicatie over begindatum

Verbeterpunten:

Review door Anoniem

Geplaatst op 15-09-2015

8
Communicatie 8
Advies 6
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Prima!

Positieve opmerking:
Op vragen achteraf kwam wel antwoord, maar was het enthousiasme wel wat minder dan tijdens het proces.

Verbeterpunten:

Review door dorine van gils

Geplaatst op 10-09-2015

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Na lang gezocht te hebben naar een mooie nieuwe badkamer ben ik uiteindelijk bij oude Geerdink terecht gekomen na getipt te zijn door een goede vriendin. Ik moet zeggen dat ik aangenaam verrast werd door ten eerste de vriendelijke en kundige mensen die mij adviseerden De ruime keuze en uitstalling van de badkamers gaf de doorslag! Ik heb gekozen voor een tijdloos model met de meest geavanceerde aperatuur. De levering kwam optijd via de afgesproken tijd . Top ! De montage gebeurde vlot en werd gedaan door een heel vlot werkend professioneel team! Werkelijk top ! Bedankt oldenzaal Geerdink voor deze aangename koop ervaring ! Complimenten ! D.van GIls

Positieve opmerking:
Niet echt

Verbeterpunten:

Review door Anoniem

Geplaatst op 09-09-2015

10
Communicatie 8
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Een zeer kundig bedrijf, die ook zeer goed is in het oplossen van problemen. En dat onder hun motto U niet tevreden , wij ook niet.

Positieve opmerking:

Verbeterpunten:

Review door Anoniem

Geplaatst op 08-09-2015

8
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 10
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
prima -goed

Positieve opmerking:

Verbeterpunten:

Review door Sj. Kimenai

Geplaatst op 06-09-2015

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Goed en vriendelijk kontakt. Ruim opgezette showroom. Heel goed advies. Keurig netjes in huis gewerkt. Nette betrouwbare medewerkers.

Positieve opmerking:
Neen

Verbeterpunten:

Review door Anoniem

Geplaatst op 05-09-2015

8
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Het bedrijf heeft voor ons het werk prima afgeleverd.

Positieve opmerking:

Verbeterpunten:

Review door P. van der Woude

Geplaatst op 05-09-2015

8
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Van der Meulen Drachten B.V.

Positieve opmerking:

Verbeterpunten:

Review door Andries Koopmans

Geplaatst op 01-09-2015

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Goede communicatie ! Men nam voldoende tijd en luisterde goed naar onze wensen, zodat de inrichting ook geheel naar onze wens was en uiteindelijk het resultaat aan onze verwachtingen voldeed

Positieve opmerking:

Verbeterpunten:

Review door Familie Boersma

Geplaatst op 31-08-2015

10
Communicatie 8
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Samenvattend: zeer goed

Positieve opmerking:
Wat meer inzicht in een voorgenomen weekplanning geeft wat meer eigen "overzicht"

Verbeterpunten:

Review door fam J.Gras

Geplaatst op 28-08-2015

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Heel goed bedrijf!! Geweldig goed geholpen Met het samenstellen van een badkamer!

Positieve opmerking:
Nee!!

Verbeterpunten:

 ....   19
Reviews - Reviewblok
Wij scoren een
9.4
9.4 van 1 10
17-02-2019
Waardering van onze klanten Fantastisch meedenken met onze situatie en wensen!
Reviews - Nieuwsbriefblok
 

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties