Baden+
Baden+
Buiten Molenstraat 25
4101 CJ
0344 200 103 - info@baden-plus.nl

Reviews over Baden+

Wij scoren een
9.4
9.4 van 1 10
op 597 Baden+ reviews
Communicatie
9.1
Advies
9.3
Offerte
9.3
Medewerkers
9.5
Deskundigheid
9.5
Resultaat
9.4
Nazorg
9.1

Review door B. Driesen

Geplaatst op 28-08-2018

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Prettig eerste gesprek in mooie showroom, goed meegedacht met de klant, goede adviezen. Na het eerste gesprek direct een prettig gevoel.

Positieve opmerking:
Goede voorbereiding van de werkzaamheden waardoor de monteurs precies wisten wat er moest gebeuren. Ervaren en nette vakmensen hebben voor een schitterende badkamer gezorgd. Als iets een 10 verdient moet je ook een 10 geven , dus bij deze.

Verbeterpunten:
Geen.

Review door Oskam

Geplaatst op 24-08-2018

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Vooraf is goed advies gegeven over de indeling en de mogelijkheden en de uitvoering is heel vakkundig uitgevoerd binnen de afgesproken tijd.

Positieve opmerking:
Er wordt heel netjes gewerkt wat terug te zien is in de afwerking en er was geen enkel openstaand punt bij de oplevering.

Verbeterpunten:

Review door Anoniem

Geplaatst op 10-08-2018

8
Communicatie 10
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 8
Resultaat 8
Nazorg 8

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Zeer positief

Positieve opmerking:
Zij hebben ons prima geïnformeerd over de keuze mogelijkheden

Verbeterpunten:
Nee alles was helmaal naar wens

Review door René Tigges

Geplaatst op 30-07-2018

9
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 7
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 9

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Goede en positieve ervaringen met Bliek Sanitair uit Volendam. Er werd ruim de tijd genomen om tot een prachtige nieuwe badkamer te komen. Zelfs buiten de werktijden om. De keuze voor bijvoorbeeld een nieuwe kraan is groot, maar verschillende modellen en series worden bij elkaar gezocht en daar wordt goed advies overgegeven. Uiteraard ook tijdens de daadwerkelijke bouw. Na iets meer dan 10 werkdagen konden we weer gebruik maken van een nieuwe badkamer.

Positieve opmerking:
Het meedenken en suggesties doen is als zeer prettig ervaren. Zowel in de showroom als tijdens de bouw, worden er suggesties gedaan en goed overlegd over de te ondernemen stappen.

Verbeterpunten:
De offerte zou iets gedetailleerder en gevisualiseerd kunnen zijn. Na het plannen en het uitzoeken van de artikelen wordt alles prima op de offerte gezet. Maar als je er nog eens rustig over na wilt denken is de informatie daarop wat beperkt en spreekt niet meer tot de verbeelding.

Review door Paula Fabriek

Geplaatst op 22-07-2018

9
Communicatie 10
Advies 9
Offerte 9
Medewerkers 10
Deskundigheid 9
Resultaat 9
Nazorg 9

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Prima!

Positieve opmerking:
Afspraken worden nagekomen. Er is goed meegedacht over de inrichting.

Verbeterpunten:
Wc bril daar had ik beter over moeten communiceren.

Review door R.Ducaat

Geplaatst op 20-07-2018

10
Communicatie 7
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Prachtig mooi werk geleverd. Boven verwachting.

Positieve opmerking:
Vakmannen waar je als bedrijf trots op mag zijn.

Verbeterpunten:
Af en toe een beetje ruis op de lijn qua communicatie

Review door Kees van der Klooster

Geplaatst op 17-07-2018

10
Communicatie 9
Advies 10
Offerte 9
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Bubbelshop (Bert) is een no nonsens bedrijf , advies, vakmanschap staat voorop ook kun je merken dat de samenwerking met Kling optimaal is. Dit kan alleen als de relatie en samenwerking al jaren optimaal is

Positieve opmerking:
korte lijnen en vakmanschap

Verbeterpunten:

Review door Anoniem

Geplaatst op 16-07-2018

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
We hebben de badkamer laten renoveren bij Eveleens. Opstellen van lay-out van indeling verliep constructief, werd meegedacht naar mogelijkheden. De werkzaamheden zijn prima uitgevoerd. Werd betrokken bij de uitvoering en gewaarschuwd als er overlast zou zijn. 's avond was alles weer opgeruimd. Zeer tevreden

Positieve opmerking:
Meedenken in hoe het ingericht moest worden. Netheid van werken. Communicatie tussen uitvoeren en klant.

Verbeterpunten:
Als je erg tevreden bent is het lastig verbeterpunten noemen.

Review door T. Sikkens

Geplaatst op 15-07-2018

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Vanaf het begin een goede verstandhouding en ze voelde meteen aan wat wij wel en niet wilden. Ze kwam met hele leuke ideeën en toen de tekening gemaakt was hebben we op een positieve manier onderhandeld over de puntjes op de i.

Positieve opmerking:
De zorg tijdens de hele renovatie was zeer goed. Ze waren altijd goed bereikbaar en kwamen met goede oplossingen als er iets tegenzat.

Verbeterpunten:
Op dit moment niet.

Review door Maarten Cieremans

Geplaatst op 13-07-2018

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Zeer positief. Kwaliteit, flexibiliteit en aandacht uitstekend.

Positieve opmerking:
Zeer begaan en meedenkend. Ook met nazorg en qua resultaat erg tevreden.

Verbeterpunten:
Duidelijkere uitsplitsing in offerte zodat klant beeld krijgt van de ontvangen kortingen.

Review door Frank Nobel

Geplaatst op 12-07-2018

7
Communicatie 8
Advies 6
Offerte 8
Medewerkers 9
Deskundigheid 6
Resultaat 7
Nazorg 8

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Goed advies en service maar 'first time right' in de installatie kan wel verbeterd worden.

Positieve opmerking:
Goede communicatie en snel reactie op vragen. Ook is te merken dat jullie graag een goed product willen leveren.

Verbeterpunten:
Beter planning en communicatie tussen de bouwers. Nu worden er soms fouten gemaakt omdat iemand het werk van een ander moet afmaken zonder dat hij weet wat het plan was.

Review door Anoniem

Geplaatst op 12-07-2018

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 9
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Vriendelijk, houden zich aan de afspraken!

Positieve opmerking:
Zie boven!

Verbeterpunten:

Review door Anoniem

Geplaatst op 09-07-2018

8
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 6
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat 8
Nazorg 7

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Goede ontvangst en nettebehandeling

Positieve opmerking:
geen opvallende sterkepunten, alles normaal goed geregeld

Verbeterpunten:
geen.

Review door H van de van de Graaf

Geplaatst op 08-07-2018

7
Communicatie 6
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat 8
Nazorg 8

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Mooi assortiment,goede service.

Positieve opmerking:
Persoonlijke benadering.

Verbeterpunten:
Communicatie

Review door Van woerden

Geplaatst op 03-07-2018

8
Communicatie 9
Advies 7
Offerte 7
Medewerkers 10
Deskundigheid 8
Resultaat 8
Nazorg 8

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Mooie showroom met zeer moderne opstellingen

Positieve opmerking:
Goede service en netjes bezorgd

Verbeterpunten:

Review door Alie Nugteten

Geplaatst op 29-06-2018

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Zeer deskundige adviseurs en adviezen.

Positieve opmerking:
Zeer goede en technische werknemers

Verbeterpunten:

Review door Anoniem

Geplaatst op 28-06-2018

8
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat 8
Nazorg 6

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Uitstekend bedrijf. Alles keurig op tijd en netjes gewerkt.

Positieve opmerking:
Afspraken worden nagekomen

Verbeterpunten:
Iets sneller reageren op verzoeken na oplevering en betaling.

Review door Anoniem

Geplaatst op 27-06-2018

9
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 7
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 9

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Wij zijn zeer tevreden met de service, werkzaamheden van Astra en het resultaat!

Positieve opmerking:
De flexibiliteit, het fijne klantcontact en de nauwkeurigheid.

Verbeterpunten:

Review door Klant uit Drachten

Geplaatst op 27-06-2018

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Er is een ruime keus zowel in tegels als sanitair.

Positieve opmerking:
Je wordt er prettig geholpen. Ze denken met je mee. Ze nemen de tijd voor je. Ze zijn duidelijk. Ze weten waar ze het over hebben.

Verbeterpunten:
Nee.

Review door Anoniem

Geplaatst op 27-06-2018

8
Communicatie 7
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 9
Deskundigheid 8
Resultaat 10
Nazorg 8

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Positief

Positieve opmerking:
Vakkundig en vriendelijk personeel

Verbeterpunten:
In ons geval zou de planning iets beter kunnen

Review door Anoniem

Geplaatst op 23-06-2018

8
Communicatie 6
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat 8
Nazorg 8

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Aangenaam Badkamers denkt mee, heeft mooie spullen en biedt een goeie service.

Positieve opmerking:
Fijn dat onze badkamer en WC op korte termijn kon worden verbouwd.

Verbeterpunten:
De communicatie had af en toe beter gekund.

Review door Kingma

Geplaatst op 21-06-2018

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Zeer netjes gewerkt, goed gekwalificeerd personeel

Positieve opmerking:

Verbeterpunten:

Review door Anoniem

Geplaatst op 16-06-2018

8
Communicatie 10
Advies 9
Offerte 8
Medewerkers 9
Deskundigheid 9
Resultaat 8
Nazorg 8

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
We zijn zeer tevreden over Aangenaam badkamers. Alles is keurig volgens afspraak gegaan en er is deskundig gewerkt. Het is onze eerste badkamer verbouwing ooit en we hebben gezien dat het echt een ambacht is. Veder pluspunt zijn de vriendelijke medewerkers. En we gaan er natuurlijk van uit dat de badkamer ook op lange termijn mooi blijft.

Positieve opmerking:
Goede planning, alles is volgens afspraak verlopen. Heel fijn. Het ophalen van de nooddouche duurde wat lang maar dat lag aan de wat inflexibele derde partij dit dit leverde.

Verbeterpunten:
We hebben één tip. In de ruimte die we beschikbaar hadden gesteld (lees onze logeer-/rommelkamer) voor opslag van materiaal en apparatuur hadden we in onze onwetendheid de open kasten, spullen e.d. niet afgedekt. Zodra de eerste sloopdag van de oude badkamer voorbij was, zagen we al meteen, dit wordt heel veel poetsen. Je moet sowieso je hele huis na een verbouwing schoonmaken (ook al dek je alles zo goed mogelijk af). prima maar het had ons in deze kamer veel werk bespaard als we vooraf toch eea hadden kunnen afdekken of wegzetten. Inmiddels is alles schoon :-)

Review door Stefan Antonisse-Spek

Geplaatst op 11-06-2018

10
Communicatie 9
Advies 10
Offerte 9
Medewerkers 10
Deskundigheid 9
Resultaat 9
Nazorg 10

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Zeer goede service Zeer goede uitleg over voor en nadelen Tot in de kleinste puntjes goed geregeld

Positieve opmerking:
Service en klantgericht en persoonlijk

Verbeterpunten:
Iets betere uitstraling van het pand aan de buitenkant

Review door Anoniem

Geplaatst op 08-06-2018

8
Communicatie 8
Advies 6
Offerte 8
Medewerkers 9
Deskundigheid 8
Resultaat 8
Nazorg 8

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Zeer tevreden.

Positieve opmerking:
Bij problemen, komen ze direct met oplossingen.

Verbeterpunten:

Review door Fam. van der Velden

Geplaatst op 08-06-2018

9
Communicatie 9
Advies 9
Offerte 9
Medewerkers 9
Deskundigheid 10
Resultaat 9
Nazorg 9

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Vakmensen, in de verkoop, planning, verbouwing, installatie en uiteindelijke oplevering. Goed ingerichte showroom met voldoende keus uit hoogwaardige merkproducten.

Positieve opmerking:
Als klant vertrouw je erop dat alles perfect wordt verbouwd, geïnstalleerd en ingericht. Dat is ook zo! Goed ingespeeld team van vakmensen, kritisch op eigen werk en geleverde en te installeren inrichting.

Verbeterpunten:
Geen

Review door Anoniem

Geplaatst op 03-06-2018

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Heel prettig geholpen met ons mee gedacht, goede adviezen gegeven. De planning en het realiseren van onze nieuwe badkamer en toilet, is tot onze tevredenheid geplaatst.

Positieve opmerking:
Goede strakke planning, fijn voor de klant.

Verbeterpunten:
geen

Review door Henk en Monique

Geplaatst op 03-06-2018

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
We gingen voor een nieuwe badkamer en nieuwe toilet en kwamen na aanraden van een vriend bij de Buddelshop in Wychen uit. In onze eerste contacten met Bert de Graaf van de Bubbelshop te Wychen hadden we gelijk het gevoel met een echte eerlijke vakman te maken te hebben. We kregen ook gelijk voor de verbouwing een volledig ingerichte badkamer op wielen aangeboden. Vooraf werd alles netjes afgedekt en afgeplakt en kon de verbouwing beginnen. Het werd wel heel snel duidelijk dat we met echte vakmensen te maken hadden alles verliep op rolletjes en als een geoliede machine. Het sloopwerk keurig uitgevoerd (zover dat dat kan met slopen), het leidingwerk keurig netjes voorbereid er werd echt nergens op bezuinigd maar alles werd keurig netjes aangebracht. Er wordt echt nergens op bezuinigd daar is Bert ook heel duidelijk in. Het moet gewoon goed gebeuren zei hij dan. We gaan echt niet bezuinigen op een paar kraantjes als de klant daar in de praktijk heel veel baat mee heeft. Vervolgens alles keurig netjes gestuukt je kunt echt merken dat de verschillende disciplines volledig op elkaar ingespeeld zijn. Na het stucwerk kwamen de tegelzetters. Ook weer echte vakmensen overal waar er dingen op verschillende manier kon worden opgelost werd dit even met ons afgestemd wat we wilden en eigenlijk altijd volgde we gewoon het advies van de vakmensen omdat het ook altijd de beste oplossing was. Ook hier werd weer nergens op bezuinigd nee we doen de waterdichte pasta niet enkel in de naden (wat in de praktijk ook nog wel eens gedaan wordt) maar gewoon netjes de gehele wand. Wat ook echt opviel was dat iedere dag alles weer keurig netjes opgeruimd en helemaal schoongemaakt werd. Dit was overigens een rode draad door het gehele project. Werd er iets gezaagd in een gipsblok werd het ook weer direct even opgezogen. Een nieuwe badkamer en toilet is op zich best een hele klus maar met de Bubbelshop uit Wijchen is het voorbij gevlogen en was het echt een verademing om te zien hoe vakmensen echt op elkaar ingespeeld zijn. Op een schaal van 1 op 10 toch echt een 10. Een echte aanrader! Het resultaat is een ontzettend mooie badkamer en toilet waar we ontzettend blij mee zijn en we nog jaren van zullen genieten. Nogmaals iedereen ontzettend bedankt!

Positieve opmerking:
Vakmensen die volledig op elkaar zijn ingespeeld. Er wordt nergens op bezuinigd het belang van de klant staat voorop.

Verbeterpunten:
Geen verbeterpunt alles is al optimaal!

Review door Anoniem

Geplaatst op 02-06-2018

10
Communicatie 9
Advies 10
Offerte 9
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Prima

Positieve opmerking:
Openheid, duidelijkheid

Verbeterpunten:
nee

Review door J.florusse

Geplaatst op 02-06-2018

8
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 7
Deskundigheid 7
Resultaat 7
Nazorg 8

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Op tijd, netjes en professioneel.

Positieve opmerking:
Zie boven.

Verbeterpunten:
Geen

2 ....   
Reviews - Reviewblok
Wij scoren een
9.4
9.4 van 1 10
09-12-2018
Waardering van onze klanten Goede timing, de badkamer was binnen de afgesproken tijd klaar. Er is heel netjes gewerkt. Communicatie verliep heel goed. Zeer klantvriendelijk.
Reviews - Nieuwsbriefblok
 

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties