Baden+
Baden+
Buiten Molenstraat 25
4101 CJ
0344 200 103 - info@baden-plus.nl

Reviews over Baden+

Wij scoren een
9.2
9.2 van 1 10
op 716 Baden+ reviews
Communicatie
8.9
Advies
9.1
Offerte
9
Medewerkers
9.3
Deskundigheid
9.3
Resultaat
9.4
Nazorg
8.9

Review door Fam. Van Meijeren

Geplaatst op 26-05-2020

9
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 9
Resultaat 9
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Van meet af vertrouwen gehad in het concept 'advies en uitvoering in één hand'. Het resultaat is er naar :) !

Positieve opmerking:
Advies en uitvoering in één hand. Er wordt vakkundig gewerkt en na elke werkdag wordt alles weer netjes achtergelaten. Er wordt gevraagd naar je specifieke wensen en er wordt de tijd genomen om deze door te spreken. Goed sfeer tussen de werknemers onderling.

Verbeterpunten:
In adviesronde meer helderheid geven of dat wat gewenst wordt ook technisch haalbaar is.

Review door Fam. van Antwerpen

Geplaatst op 22-05-2020

10
Communicatie 8
Advies 7
Offerte 7
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 7

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Prima samenwerking,met jullie bedrijf als met de uitvoerende mensen

Positieve opmerking:
Als op tijd aan aanwezig, prima service

Verbeterpunten:
Voor ons is het prima verlopen

Review door Fam. Pepping

Geplaatst op 20-05-2020

10
Communicatie 9
Advies 9
Offerte 9
Medewerkers 10
Deskundigheid 9
Resultaat 10
Nazorg 9

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Bubbelshop heeft ons geholpen met een plan, wisten niet precies wat we wilden. Goede ondersteuning en op basis van onze wensen prima uitvoering mede met de tegelzetter Kling Vakwerk geleverd

Positieve opmerking:
Vakwerk, meedenken en uitvoering is erg netjes

Verbeterpunten:
Nee

Review door M. Monster

Geplaatst op 18-05-2020

9
Communicatie 9
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 9
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Fijne service, denken goed mee over wensen, praten je niet het allerduurste aan maar denken goed mee over de verschillende opties. We waren zeer te spreken over de snelle tekening en duidelijke offerte. Ook werd er duidelijk afgestemd met ons over de startdatum van de werkzaamheden, maar ook over wie er op welke dag kwam (loodgieter, tegelzetter etc). Heel fijn om te weten! Mannen werken netjes en zorgvuldig. Vooral de tegelzetter heeft supermooi werk verricht! Erg mooie afwerking. Ook kregen we netjes en snel een nieuwe wasbak geleverd toen bleek dat de bak een beschadiging had. We zijn heel blij met de keuzes die we hebben gemaakt voor tegels, sanitair en kranen. Badkamer is een heerlijke plek geworden. Alles is erg naar wens gegaan en we zijn superblij met het nette resultaat!

Positieve opmerking:
Nemen zelf contact op over wie er komt en wanneer. Zijn makkelijk bereikbaar voor advies en vragen. Fijne en persoonlijke service en mooie afwerking in badkamer.

Verbeterpunten:
Op de tekening iets duidelijker afmetingen/afstanden aangeven (leidde soms tot verwarring bij bouwers)

Review door Fam. Kwakkel

Geplaatst op 13-05-2020

9
Communicatie 8
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Prettig bedrijf met prachtige badkamer als resultaat

Positieve opmerking:
Tijdens de besprekingen komt de toekomstige badkamer bijna op ware grote op een scherm, daardoor krijg je een duidelijk beeld hoe de badkamer gaat worden. Ook de offerte is zeer helder van opzet.

Verbeterpunten:
Een planning voor de werkzaamheden tijdens de verbouwing ontbrak waardoor we een aantal keer zelf na moesten vragen bij (de overigens bijzonder kundige en vriendelijke vakmannen) wanneer ze weer kwamen. We hadden graag geweten van tevoren op welke dagen er werkzaamheden zouden zijn.

Review door Janet van Zanten

Geplaatst op 13-05-2020

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 7
Medewerkers 10
Deskundigheid 9
Resultaat 10
Nazorg 9

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
goed meedenken,advies geven,en uiteindelijk wat je wil mogelijk maken.

Positieve opmerking:
alleen maar kwaliteit spullen

Verbeterpunten:
nee

Review door Fam. M

Geplaatst op 25-04-2020

8
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat 10
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Na een zoektocht voor een nieuwe badkamer hebben we voor badkamer ID gekozen ivm de geboden combinatie van materialen levering en uitvoeren van werkzaamheden. Dit is ons erg goed bevallen. Hoewel de tegels uit Italië door de corona crisis niet leverbaar waren hebben we dit in goed overleg snel weten op te lossen.

Positieve opmerking:
Gebruik van badkamer software in de offerte fase, waarbij het eindresultaat goed te voorspellen is. Geboden optie om de gehele badkamer renovatie onder jullie regie te brengen.

Verbeterpunten:
Geen

Review door J. Lubbers

Geplaatst op 17-04-2020

10
Communicatie 10
Advies 9
Offerte 9
Medewerkers 9
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Zeer prettige ervaring met Aangenaam Badkamers gehad, werken netjes en komen de gemaakte afspraken na.

Positieve opmerking:
Zeer klant gericht!! Prima prijs/kwaliteit verhouding.

Verbeterpunten:
geen

Review door Fam Daamen

Geplaatst op 16-04-2020

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Uitstekende service en vakbekwame medewerkers en monteurs

Positieve opmerking:
Servicegericht, vakkennis en goede communicatie

Verbeterpunten:
Geen

Review door Fam Spoor

Geplaatst op 08-04-2020

9
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Prettig geholpen, goed advies gekregen, goed uitgevoerd.

Positieve opmerking:
Personeel, advies, uitvoering.

Verbeterpunten:
-

Review door RWijd

Geplaatst op 07-04-2020

10
Communicatie 9
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Prettig bedrijf, mooie showroom met prijzen, goed en deskundig advies en je krijgt meteen een zeer duidelijke offerte mee, zonder dat gepusht wordt om te tekenen. De offerte kan je dus in alle rust thuis bekijken, wel anders meegemaakt bij van die landelijke ketens. Prettig personeel, zowel in de showroom als uitvoering. En tenslotte een prachtige badkamer als resultaat, zeer tevreden.

Positieve opmerking:
Duidelijke afspraken die ook nagekomen worden

Verbeterpunten:
Nee, kan er zo geen bedenken, misschien even nog een telefoontje voor de startdatum.

Review door M.P Koornneef

Geplaatst op 03-04-2020

10
Communicatie 7
Advies 9
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 9
Resultaat 9
Nazorg 7

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Goede ervaring. Super goede website waarin op duidelijke manier wordt uitgelegd hoe plan voor renovatie aan te pakken. Heel leuk om allerlei verschillende badkamers te kunnen bekijken.

Positieve opmerking:
Goede communicatie, voor onverwachtse zaken werd gelijk een oplossing gezocht door Aad en getekend door Jan.

Verbeterpunten:
er moet nog eindgesprek komen. Ik denk dat Aad wacht om af te spreken als coronavirus voor bij is maar dat is niet kort gesloten.

Review door P. van Roosmalen

Geplaatst op 02-04-2020

8
Communicatie 6
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Mooie materialen, fijn kleinschalig, persoonlijke service en prettige samenwerking met installateurs

Positieve opmerking:
Persoonlijke service, open communicatie, oplossingsgericht

Verbeterpunten:
Duidelijk overzicht van werkzaamheden van dag tot dag ontbreekt. Geen adequate communicatie (moet vragen om reactie omdat deze uitblijft), verkeerde communicatie (installateurs worden naar verkeerd adres gestuurd), onduidelijke communicatie (ontbreken van detail werktekening)

Review door R.A. van der Linden

Geplaatst op 28-03-2020

9
Communicatie 8
Advies 10
Offerte 7
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Uitstekend werk geleverd met prima service

Positieve opmerking:
Kwaliteit en deskundigheid

Verbeterpunten:
Geen

Review door Dhr./Mevr. Verhoef

Geplaatst op 28-03-2020

8
Communicatie 9
Advies 8
Offerte 7
Medewerkers 10
Deskundigheid 9
Resultaat 10
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Maken van nieuw toilet naar tevredenheid

Positieve opmerking:
Meedenken, kontakt houden

Verbeterpunten:
Geen

Review door Gerrie en Helle Borgers

Geplaatst op 25-03-2020

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Wij hebben de ideeën, adviezen en service van bubbleshop als zeer prettig ervaren. Het personeel en de mensen waar ze mee samen werken, zijn zeer ervaren en werken hard. Het doel om de badkamer te plaatsen in ongeveer 2 weken is zo als aangegeven gehaald. Verder keveren ze top kwaliteit en goed werk. En werken erg netjes. Ik zal ze zeker aanraden bij al onze vrieneden en familie.

Positieve opmerking:
Komen afspraken na. Leveren kwaliteit. Werken hard en netjes.

Verbeterpunten:
Ik kan ze niet bedenken. Alles was prima.

Review door Fam. Van der Vorst

Geplaatst op 23-03-2020

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Heel goede ervaring met Astra, werken netjes en secuur

Positieve opmerking:
Korte lijnen, komen afspraken na

Verbeterpunten:
Ga zo door

Review door Rijneveld

Geplaatst op 16-03-2020

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
goed

Positieve opmerking:
Deskundig en goed advies. De totale uitvoering wordt door dezelfde medewerker gedaan. Eventuele problemen worden snel en goed opgelost. Prima service!

Verbeterpunten:
geen

Review door Jan

Geplaatst op 14-03-2020

10
Communicatie 10
Advies 7
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 9
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Zeer tevreden , nette werknemers over de vloer gehad en afspraken netjes nagekomen

Positieve opmerking:
Afspraken nagekomen , prima werk afgeleverd

Verbeterpunten:
Wastafel kast liever hogere lades gehad zodat je grotere spuitbussen rechtop kan zetten

Review door anonymous

Geplaatst op 14-03-2020

1
Communicatie 1
Advies 4
Offerte 2
Medewerkers 4
Deskundigheid 4
Resultaat 4
Nazorg 2

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
teleurstellend. Adviezen zijn niet goed geweest, extreem duur geworden, meer dan zes maanden doorlooptijd en nog steeds niet af, totaal geen communicatie

Positieve opmerking:
geen

Verbeterpunten:
communiceer met de klant; geef betere adviezen ter plekke ipv enkel vanaf de tekening;

Review door anonymous

Geplaatst op 07-03-2020

8
Communicatie 8
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 10
Resultaat 8
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Goede afspraken maken die nagekomen zijn

Positieve opmerking:
Goed op de hoogte gehouden van ontwikkelingen, afspraken worden nagekomen

Verbeterpunten:
Geen

Review door Fam. Boerma

Geplaatst op 04-03-2020

9
Communicatie 9
Advies 9
Offerte 8
Medewerkers 9
Deskundigheid 9
Resultaat 9
Nazorg 9

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
We zijn zeer tevreden met onze badkamer

Positieve opmerking:
Er wordt goed naar je geluisterd, onze wensen zijn prima vertaald.

Verbeterpunten:
Geen

Review door Astra sanitair en tegels Woerden

Geplaatst op 27-02-2020

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Prima ervaring! Goede voorbereiding in de showroom en uitstekende aflevering van een mooie badkamer. Duidelijkheid vooraf en geen verrassingen achteraf.

Positieve opmerking:
Veel vooroverleg over het ontwerp. Prettige manier van werken, heel netjes en secuur. Vakmanschap!

Verbeterpunten:
Geen

Review door Scholten

Geplaatst op 23-02-2020

8
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 7
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat 7
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Zeer goed

Positieve opmerking:
Altijd goed bereikbaar en goede communicatie

Verbeterpunten:
Nee

Review door Groen

Geplaatst op 21-02-2020

10
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 6
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Zeer goed. Goed ontwerp. Prima geïnstalleerd.

Positieve opmerking:
Afspraak nakomen.

Verbeterpunten:
Offertes uitgebreider. Met documentatie.

Review door Oude Geerdink Tegels en Badkamers in Albergen

Geplaatst op 19-02-2020

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Op advies van kennissen zijn we naar Oude Geerdink gegaan voor het renoveren van onze badkamer en toilet boven. Voor ons was dit een geheel nieuwe aanpak omdat we gewend waren alles zelf te doen, we hebben ons huis dan ook met eigen handen en die van familie en vrienden gebouwd. We zijn het gesprek met Frank en Reinier ingegaan met deze achtergrond en de afmetingen van badkamer en toilet. Onder het genot van een kop koffie kwam Reinier al snel tot een mooie oplossing waar wij niet aan gedacht hadden. Met Frank kwamen we even snel tot de mogelijkheden van zelfwerkzaamheden die wij konden verrichten om kosten te besparen. De realisatie is op een vakkundige en prettige wijze verlopen. Onze badkamer en toilet zijn nu volledig naar onze wens.

Positieve opmerking:
Goede communicatie, zonder poespas. Medewerkers werken keurig en veroorzaken zo min mogelijk overlast. Afspraak is afspraak.

Verbeterpunten:
Geen. Onze prachtige badkamer en toilet zijn zoals afgesproken opgeleverd. Ook de attentie bij de oplevering hebben we zeer gewaardeerd.

Review door Jan O.

Geplaatst op 12-02-2020

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Alles tot in de puntjes en op tijd verzorgd.

Positieve opmerking:
Aandacht. Vakmanschap.

Verbeterpunten:
Ga zo door

Review door bliek sanitair

Geplaatst op 05-02-2020

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
geweldig

Positieve opmerking:
alles heel goed geregeld

Verbeterpunten:
geen alles was oke

Review door anonymous

Geplaatst op 02-02-2020

10
Communicatie 10
Advies 8
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Komen afspraken netjes na. Geen moeite om tekeningen aan te passen op verzoek. Vriendelijk. Goede prijs-kwaliteit verhouding. Mooi materiaal. Prima advies en meedenken.

Positieve opmerking:
Niet opdringerig.

Verbeterpunten:
Behoorlijk wat tegels over.

Review door Buitenkamp

Geplaatst op 27-01-2020

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 7
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 9
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Wij hebben “Bliek Sanitair”als een zeer vakkundig bedrijf ervaren Alles ging in goed overleg De service is:Top!

Positieve opmerking:
Werken zeer netjes Alles werd keurig afgeplakt

Verbeterpunten:
Wat ons betreft zijn er geen verbeterpunten

2 ....   
Reviews - Reviewblok
Wij scoren een
9.2
9.2 van 1 10
24-09-2020
Waardering van onze klanten Afspraken worden altijd nagekomen
Reviews - Nieuwsbriefblok

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties