Baden+
Baden+
Buiten Molenstraat 25
4101 CJ
0344 200 103 - info@baden-plus.nl

Reviews over Baden+

Wij scoren een
9.3
9.3 van 1 10
op 645 Baden+ reviews
Communicatie
9
Advies
9.1
Offerte
9
Medewerkers
9.3
Deskundigheid
9.4
Resultaat
9.4
Nazorg
9

Review door D.P. de Vries

Geplaatst op 17-10-2015

8
Communicatie 6
Advies 8
Offerte 6
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Met de vernieuwing van de badkamer is alles goed verlopen. Alleen de planning (opeenvolging van de diverse werkzaamheden had wat strakker kunnen zijn. Door Elders is soms niet tijdig gesignaleerd wanneer het werk kon worden vervolgd. De installatie van het toilet beneden noem ik een "drama". Een week na het gereedkomen van het tegelwerk is het sanitair nog steeds niet geplaatst omdat de in eerste instantie geleverde wc niet naar behoeren op de afvoer paste. Hier wordt nu aan gewerkt d.m.v. levering van een wel passend toilet. Communicatie naar klant goed. Communicatie met uitvoerenden kan beter.

Positieve opmerking:
Communicatie met onderaannemers en planning.

Verbeterpunten:

Review door Anoniem

Geplaatst op 09-10-2015

10
Communicatie 8
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers nvt
Deskundigheid 8
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Fijne, correcte mensen, komen afspraken 100% na. Hebben nette en rustige medewerkers. Wij zijn zeer tevreden over de verbouwing van onze badkamer en alles netjes afgewerkt. Wij raden het bedrijf voor verbouwing van badkamers en bij komende werkzaamheden zeer zeker aan bij familie en kennissen.

Positieve opmerking:

Verbeterpunten:

Review door Anoniem

Geplaatst op 08-10-2015

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Wij zijn bijzonder tevreden over de advisering omtrent de realisatie van onze "badkamerwensen" en over de wijze waarop de werkzaamheden zijn uitgevoerd.

Positieve opmerking:
Verbeterpunten zijn niet aan de orde!

Verbeterpunten:

Review door Fam. Morshuis

Geplaatst op 08-10-2015

10
Communicatie 10
Advies 8
Offerte 10
Medewerkers 8
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Prima ervaring, we zijn zeer tevreden.

Positieve opmerking:

Verbeterpunten:

Review door J.Elemans

Geplaatst op 05-10-2015

10
Communicatie 8
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Prettig ,zorgvuldig en vakkundig bedrijf. Mijn badkamer is precies geworden zoals ik het mij had voorgesteld. Goed advies.

Positieve opmerking:

Verbeterpunten:

Review door E Munters

Geplaatst op 04-10-2015

8
Communicatie 10
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Zeer prettig behandeld tijdens de voorgesprekken. De amicale sfeer is door ons als zeer prettig bevonden. Wij hebben geen druk ervaren van het moeten scoren.

Positieve opmerking:
geen

Verbeterpunten:

Review door Harm ten Napel

Geplaatst op 01-10-2015

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
De reden om dit bedrijf te kiezen was dat ze ook eventuele graafwerkzaamheden en bijkomende dingen zoals wanden en plafonds kunnen aanleggen, ik had wat moeilijkheden met verstopping en lekkage, niet bepaald een aantrekkelijke opdracht maar deze mensen gaan net zolang door totdat alles is opgelost en nu ziet het er geweldig uit en ben ik helemaal tevreden.

Positieve opmerking:
De offerte was scherp geprijsd, door onvoorziene gebreken viel het door meerwerk wat duurder uit.

Verbeterpunten:

Review door Familie Klabbers

Geplaatst op 27-09-2015

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Wij zijn heel erg tevreden met ons gerenoveerde toilet. Het was allemaal perfect geregeld. Aardige, bekwame en behulpzame mensen over de vloer gehad. We zullen dan ook zeker in de toekomst aan jullie denken als we weer een klus hebben.

Positieve opmerking:
Nee

Verbeterpunten:

Review door Anoniem

Geplaatst op 25-09-2015

8
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Wij zijn zeer tevreden. Keurig en netjes gewerkt. Planning precies volgend afspraak.

Positieve opmerking:

Verbeterpunten:

Review door Anoniem

Geplaatst op 23-09-2015

8
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Onze ervaring met dit bedrijf is goed.

Positieve opmerking:
Nog iets meer communiceren.

Verbeterpunten:

Review door Anoniem

Geplaatst op 22-09-2015

10
Communicatie 6
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
ik heb goede ervaring met dit bedrijf ,soms was de communicatie wat minder maar ik had zelf ook een paar dingetjes niet goed begrepen,

Positieve opmerking:
nee

Verbeterpunten:

Review door Bennie Tanghe

Geplaatst op 22-09-2015

10
Communicatie 8
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 8
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Grandioos

Positieve opmerking:
Een min punt vonden wij dat de gang - trap - overloop niet werd afgedekt tegen beschadigen.

Verbeterpunten:

Review door wcahklijn

Geplaatst op 19-09-2015

8
Communicatie 10
Advies 6
Offerte 10
Medewerkers 8
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Vriendelijke ontvangst en deskundig advies en nemen de tijd om al je vragen te beantwoorden. Ruime keuze en goede opstellingen van verschillende producten. Installatie van materialen worden goed toegepast.

Positieve opmerking:

Verbeterpunten:

Review door Anoniem

Geplaatst op 17-09-2015

8
Communicatie 6
Advies 8
Offerte 10
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Klantvriendelijke ontvangst, deskundig advies, pro-actief meedenken . Deskundig uitvoerend personeel dat tijdens de werkzaamheden overleg pleegt met klant en aanvullende adviezen geeft

Positieve opmerking:
communicatie over begindatum

Verbeterpunten:

Review door Anoniem

Geplaatst op 15-09-2015

8
Communicatie 8
Advies 6
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Prima!

Positieve opmerking:
Op vragen achteraf kwam wel antwoord, maar was het enthousiasme wel wat minder dan tijdens het proces.

Verbeterpunten:

Review door dorine van gils

Geplaatst op 10-09-2015

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Na lang gezocht te hebben naar een mooie nieuwe badkamer ben ik uiteindelijk bij oude Geerdink terecht gekomen na getipt te zijn door een goede vriendin. Ik moet zeggen dat ik aangenaam verrast werd door ten eerste de vriendelijke en kundige mensen die mij adviseerden De ruime keuze en uitstalling van de badkamers gaf de doorslag! Ik heb gekozen voor een tijdloos model met de meest geavanceerde aperatuur. De levering kwam optijd via de afgesproken tijd . Top ! De montage gebeurde vlot en werd gedaan door een heel vlot werkend professioneel team! Werkelijk top ! Bedankt oldenzaal Geerdink voor deze aangename koop ervaring ! Complimenten ! D.van GIls

Positieve opmerking:
Niet echt

Verbeterpunten:

Review door Anoniem

Geplaatst op 09-09-2015

10
Communicatie 8
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Een zeer kundig bedrijf, die ook zeer goed is in het oplossen van problemen. En dat onder hun motto U niet tevreden , wij ook niet.

Positieve opmerking:

Verbeterpunten:

Review door Anoniem

Geplaatst op 08-09-2015

8
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 10
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
prima -goed

Positieve opmerking:

Verbeterpunten:

Review door Sj. Kimenai

Geplaatst op 06-09-2015

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Goed en vriendelijk kontakt. Ruim opgezette showroom. Heel goed advies. Keurig netjes in huis gewerkt. Nette betrouwbare medewerkers.

Positieve opmerking:
Neen

Verbeterpunten:

Review door Anoniem

Geplaatst op 05-09-2015

8
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Het bedrijf heeft voor ons het werk prima afgeleverd.

Positieve opmerking:

Verbeterpunten:

Review door P. van der Woude

Geplaatst op 05-09-2015

8
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Van der Meulen Drachten B.V.

Positieve opmerking:

Verbeterpunten:

Review door Andries Koopmans

Geplaatst op 01-09-2015

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Goede communicatie ! Men nam voldoende tijd en luisterde goed naar onze wensen, zodat de inrichting ook geheel naar onze wens was en uiteindelijk het resultaat aan onze verwachtingen voldeed

Positieve opmerking:

Verbeterpunten:

Review door Familie Boersma

Geplaatst op 31-08-2015

10
Communicatie 8
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Samenvattend: zeer goed

Positieve opmerking:
Wat meer inzicht in een voorgenomen weekplanning geeft wat meer eigen "overzicht"

Verbeterpunten:

Review door fam J.Gras

Geplaatst op 28-08-2015

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Heel goed bedrijf!! Geweldig goed geholpen Met het samenstellen van een badkamer!

Positieve opmerking:
Nee!!

Verbeterpunten:

Review door Anoniem

Geplaatst op 22-08-2015

8
Communicatie 8
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Mooie showroom en vriendelijk personeel. Werd goed geadviseerd en weten waar ze over praten, overal een goede oplossing op.

Positieve opmerking:

Verbeterpunten:

Review door Anoniem

Geplaatst op 22-08-2015

8
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 10
Medewerkers 8
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Deskundig

Positieve opmerking:
Aanpassen rekeningnummer op rekening

Verbeterpunten:

Review door Fam. Woudstra

Geplaatst op 17-08-2015

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Geweldige service en kwaliteit! Al in de badkamer showroom overtuigd. Onder het genot van een kop koffie werd er in alle rust geluisterd naar onze 'moderne' wensen. Vervolgens werd er hardop mee gedacht, zowel met onze ideeën als met ons budget. Door de input van Janny en het vakwerk van de mensen die zij, uiterst secuur, in dienst hebben genomen, is het resultaat prachtig geworden. Compleet naar wens, met oog voor optimale lichtinval en ruimte. Met oprechte interesse wordt er zelfs weken nadat de badkamer is opgeleverd, puur vanuit interesse, een bezoek aan ons gebracht. Doel: het nieuwsgierig zijn naar het eindresultaat. De klant is en blijft koning, werken gebeurt vanuit passie! Wij raden Van Der Meulen te Drachten aan iedereen die een badkamer naar wens (dit kost logischerwijs soms een beetje extra tijd) wil zonder twijfel aan.

Positieve opmerking:
De verbouwing duurde langer dan verwacht (maar dit was het meer dan waard, kwaliteit).

Verbeterpunten:

Review door Herman Meeuwesen

Geplaatst op 16-08-2015

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 8
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
bijzonder prettig

Positieve opmerking:
Tip: wanneer de verlichting van de badkamer en/of de verlichting van de spiegelkast aan zijn, ontstaat er een schaduw tussen de spiegelkast en de wastafel. Dit geeft een donkere indruk. Als de onderzijde van de spiegelkast voorzien is van verlichting geeft dit een nog mooier effect.

Verbeterpunten:

Review door Prinsen

Geplaatst op 15-08-2015

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
keuken en badkamer bij ons mee ontworpen en geleverd. Zeer positief!

Positieve opmerking:

Verbeterpunten:

Review door Karin

Geplaatst op 14-08-2015

10
Communicatie 10
Advies 8
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Ik kwam bij dit bedrijf terecht via diverse buren. Ik had een informatief gesprek en er is een offerte opgesteld na de meting van de badkamer. Het voelde direct vertrouwd. Dat de medewerkers van dit bedrijf het goed met mij voor hadden. Dat maakte de keuze eenvoudig.

Positieve opmerking:
Nee, het was prima. Wat ik ervan had gehoopt.

Verbeterpunten:

 ....   20
Reviews - Reviewblok
Wij scoren een
9.3
9.3 van 1 10
20-01-2020
Waardering van onze klanten Heldere communicatie, korte lijnen en nakomen van de gemaakte afspraken.
Reviews - Nieuwsbriefblok

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties