Baden+
Baden+
Buiten Molenstraat 25
4101 CJ
0344 200 103 - info@baden-plus.nl

Reviews over Baden+

Wij scoren een
9.2
9.2 van 1 10
op 702 Baden+ reviews
Communicatie
8.9
Advies
9.1
Offerte
9
Medewerkers
9.3
Deskundigheid
9.3
Resultaat
9.4
Nazorg
9

Review door Dhr. T. Scholten De Lutte

Geplaatst op 12-04-2016

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Wij zijn zeer tevreden met onze instap-douche.

Positieve opmerking:

Verbeterpunten:

Review door H.J. van der Linde

Geplaatst op 09-04-2016

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Deskundig en goede raadgeving en vakkennis.

Positieve opmerking:
N.V.T.

Verbeterpunten:

Review door anonymous

Geplaatst op 08-04-2016

8
Communicatie 6
Advies 6
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Plezierige behandeling, uitstekende vakbekwame medewerkers, maar het is wel zaak om van te voren goede afspraken te maken.

Positieve opmerking:
Snellere benadering over nazorg Betere specificatie van offerte

Verbeterpunten:

Review door Henk en Monique

Geplaatst op 02-04-2016

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Tijdens ons eerste bezoek werden we al zeer goed geholpen. Toen de offerte in eerste instantie wat hoger uitviel dan ons budget, werd er zeer pro-actief gereageerd en hebben ze hun uiterste best voor ons gedaan om tot een passende oplossing te komen en geen enkele vraag was te veel. De montage van de badkamer is uitmuntend verlopen. De voorbereidingen werden keurig uitgevoerd om beschadigingen te voorkomen en het werk is zeer netjes en vakkundig uitgevoerd. Boven onze verwachting!

Positieve opmerking:
Het enige minpuntje dat ik kan aangeven is dat er aardig wat tijd zit tussen de koop en de daadwerkelijke installatie. Dit zagen we echter ook bij andere bedrijven, dus geen uitzondering maar je moet eigenlijk geen haast hebben.

Verbeterpunten:

Review door Tjeerd Koppenol

Geplaatst op 20-03-2016

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Zeer prettig. Creatief ontwerp geleverd en zeer vakkundige aanleg. Meedenken en oplossingsgericht.

Positieve opmerking:
Iets meer overleg tijdens het project voor wat betreft tijdsplanning. Overleg schilderen van kozijnen. Verder niets.

Verbeterpunten:

Review door Willem

Geplaatst op 20-03-2016

8
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Positief

Positieve opmerking:

Verbeterpunten:

Review door Roegiest

Geplaatst op 19-03-2016

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Zeer tevreden en erg prettige samenwerking

Positieve opmerking:
Ik had gedacht dat schoonmaak van de tegels door het bedrijf werd gedaan. Dit bleek niet zo. Ben pas gaan schoonmaken toen alles klaar was en nu is de cementlaag op de tegels heel hardnekkig. Had dit graag eerder geweten zodat ik eerder had kunnen schoonmaken

Verbeterpunten:

Review door J. F. Broere

Geplaatst op 17-03-2016

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
uitstekend

Positieve opmerking:

Verbeterpunten:

Review door Annelies Habers

Geplaatst op 02-03-2016

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Bliek Sanitair is een prettig, vriendelijk bedrijf met goede adviezen en ideeën.

Positieve opmerking:
N.v.t.

Verbeterpunten:

Review door Voppen

Geplaatst op 01-03-2016

8
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Wij zijn zeer goed geholpen vriendelijk en een goede uitleg.

Positieve opmerking:

Verbeterpunten:

Review door Fam. de Beijer

Geplaatst op 29-02-2016

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Onze ervaringen met de Bubbelshop zijn erg goed. Er is altijd ruimte voor verbetering, maar deze keer hebben wij die niet kunnen vinden. Keurig nette mensen in dienst welke écht vakwerk leveren.

Positieve opmerking:
Geen verbeterpunten kunnen vinden.

Verbeterpunten:

Review door anonymous

Geplaatst op 27-02-2016

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Prima werk afgeleverd

Positieve opmerking:
Geen

Verbeterpunten:

Review door anonymous

Geplaatst op 27-02-2016

8
Communicatie 10
Advies 8
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Gezellig

Positieve opmerking:
Geen

Verbeterpunten:

Review door Dhr. T. Abdank

Geplaatst op 23-02-2016

10
Communicatie 10
Advies 8
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid nvt
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Ik ben erg goed door dhr. Post geholpen. Hij heeft mij goed advies gegeven en een mooie tekening gemaakt zodat ik kon zien hoe het zou worden. Dit is uiteindelijk ook zo geworden, dus ben heel erg tevreden.

Positieve opmerking:

Verbeterpunten:

Review door Fam. Ter Brake

Geplaatst op 16-02-2016

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
We zijn zeer vriendelijk geholpen en hebben hier de badkamer gekocht. We zijn er nog steeds blij mee.

Positieve opmerking:

Verbeterpunten:

Review door L.A. van Weering

Geplaatst op 15-02-2016

8
Communicatie 10
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Goed advies en geen gezeur

Positieve opmerking:
nee

Verbeterpunten:

Review door M. de Groot

Geplaatst op 10-02-2016

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
prima! Goed contact, houden zich aan afspraken. Plezierig in de omgang in huis. Werken secuur en in overleg.

Positieve opmerking:
Installatiebedrijf Faber heeft verzuimd alvorens aan het werk te gaan, om het parket af te plakken cq. te beschermen. Dit heb ik zelf gedaan met materiaal dat ik nog in huis had.

Verbeterpunten:

Review door Silvester en José Eltink

Geplaatst op 10-02-2016

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Badkamer volledig gestript en opnieuw ingericht inclusief verlaagd plafond. Goed afgesproken, goed gepland en uitvoering geheel volgens plan. Voldoet volledig aan de verwachtingen.

Positieve opmerking:
Ik zou geen verbeterpunten weten!

Verbeterpunten:

Review door Frans en Leony Roobeek

Geplaatst op 27-01-2016

10
Communicatie 8
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Nadat we besloten hadden om de tegelvloer in de hal te laten vernieuwen, besloten we ook ons toilet onder handen te nemen. We kregen het advies om bij de Bubbleshop in Wijchen te gaan kijken. Dat bleek een schot in de roos. Goed advies en tijdens de uitvoering van de werkzaamheden bleek er een perfecte afstemming te zijn met de tegelzetters. Alles is heel vakkundig voorbereid en met grote zorg geplaatst. Het resultaat mag gezien worden!

Positieve opmerking:

Verbeterpunten:

Review door Martin Tol

Geplaatst op 26-01-2016

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Bliek Sanitair: uitstekende voorlichting m.b.t. de nieuwe badkamer en hiervoor een gedetailleerde uitvoeringsplanning afgegeven. Volgens deze planning zijn ook daadwerkelijk van dag tot dag de werkzaamheden uitgevoerd.

Positieve opmerking:
Ik zou het niet kunnen aangeven.

Verbeterpunten:

Review door anonymous

Geplaatst op 26-01-2016

10
Communicatie 10
Advies 8
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Positief. Zeer goed advies. Meedenkend.

Positieve opmerking:
Nvt

Verbeterpunten:

Review door anonymous

Geplaatst op 06-01-2016

10
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Prettige sfeer, ruime keuze in tegels en sanitair. ook de sfeer van het hout sprak ons erg aan. we hebben echt gevonden waar wij lang naar op zoek zijn geweest

Positieve opmerking:
geen . wij hebben alles als deskundig ervaren

Verbeterpunten:

Review door anonymous

Geplaatst op 02-01-2016

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Goede advisering, planning en uitvoering. Correct reageren op vragen en praktisch in oplossingen. Vakkundig en plezierug personeel. Wij hebben een schitterende badkamer gekregen.

Positieve opmerking:

Verbeterpunten:

Review door George Boon

Geplaatst op 30-12-2015

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Wij zijn zeer te spreken over de kwaliteit en vakmanschap.

Positieve opmerking:
Geen

Verbeterpunten:

Review door anonymous

Geplaatst op 27-12-2015

8
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Alleen materiaal besteld. Was goed. Service ook prima.

Positieve opmerking:

Verbeterpunten:

Review door anonymous

Geplaatst op 22-12-2015

8
Communicatie 6
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 6
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
In het algemeen goed, zie opmerkingen hieronder.

Positieve opmerking:
Betreft communicatie, medewerkers en offerte heb ik redelijk ingevuld omdat deze items niet geheel vlekkeloos verliepen, met ons is vooraf niet besproken of, hoe en wanneer aanbetaling zou plaatsvinden. Ook is uiteindelijk het ligbad niet goed besteld, 1e keer werd verkeerde bad geleverd en uiteindelijk hebben we niet het bad dat we besteld hebben, was niet correct verwerkt bij bestelling terwijl het in de showroom uitvoerig is besproken dat we dat ene speciale ligbad wilden hebben. Een andere tip is om vooraf bij de mensen thuis de situatie in ogenschouw te nemen, nu wordt uitgegaan van de maten die je zelf doorgeeft.

Verbeterpunten:

Review door anonymous

Geplaatst op 22-12-2015

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Niels

Positieve opmerking:

Verbeterpunten:

Review door anonymous

Geplaatst op 20-12-2015

10
Communicatie 10
Advies 8
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Zeer tevreden over het ontwerpproces, de uitvoering en de nazorg. Zie beoordeling

Positieve opmerking:
Geen verbeterpunten.

Verbeterpunten:

Review door Gerrits

Geplaatst op 19-12-2015

8
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
we hebben een prima ervaring met de Bubbelshop. Bert kwam met een prima voorstel m.b.t. de indeling van de badkamer en de inrichting, er werd met ons mee gedacht.

Positieve opmerking:
Bereikbaarheid zou wat beter kunnen

Verbeterpunten:

Review door Magnus Rolf

Geplaatst op 19-12-2015

8
Communicatie 10
Advies 8
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Prima advies, vriendelijke ontvangst. Goede keuzes

Positieve opmerking:
Blijf zo doorgaan

Verbeterpunten:

 ....   20
Reviews - Reviewblok
Wij scoren een
9.2
9.2 van 1 10
06-07-2020
Waardering van onze klanten de voorbereiding, advies op gebied van design, technische uitvoering. De communicatie de offerte fase en de tijdens de uitvoering (conform de planning en waarniet direct informeren) en tijdens de nacontrole.
Reviews - Nieuwsbriefblok

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties