Baden+
Baden+
Buiten Molenstraat 25
4101 CJ
0344 200 103 - info@baden-plus.nl

Reviews over Baden+

Wij scoren een
9.2
9.2 van 1 10
op 815 Baden+ reviews
Communicatie
8.9
Advies
9.1
Offerte
9
Medewerkers
9.3
Deskundigheid
9.4
Resultaat
9.4
Nazorg
9

Review door Jeroen en Mariel

Geplaatst op 16-02-2017

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Helemaal TOP: er wordt goed meegedacht, de communicatie verloopt goed en soepel, het contact is vriendelijk en warm en het resultaat fantastisch!

Positieve opmerking:
Vakkundig, professioneel, vriendelijk, duidelijk en communicatief vaardig

Verbeterpunten:
Geen

Review door Parsons in amsterdam

Geplaatst op 16-02-2017

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Fijn bedrijf die de tijd en moeite neemt om tot goede afspraken te komen.

Positieve opmerking:
Zorgvuldigheid, vakmanschap, snelheid, prettige benadering en hele fijne mensen die het werk uitvoeren. Alles is strak geregeld en wordt waargemaakt. Hele goede prijs/kwaliteitsverhouding. Vooral in aanmerking genomen dat je volledig ontzorgd wordt.

Verbeterpunten:
Nee. Wij ware

Review door anonymous

Geplaatst op 07-02-2017

8
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat 8
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Prima ontvangen in winkel. assortiment is goed. Met de planning was er enige verwarring. Badkamer netjes afgewerkt, wc beneden moet nog een paar kleine dingen gebeuren.

Positieve opmerking:
De communicatie met de medewerkers die het eea hebben geinstalleerd

Verbeterpunten:
De puntjes moeten nog op de i. Bij de planning praten in datum ipv weken.

Review door Familie Stempher, Eindhoven

Geplaatst op 03-02-2017

10
Communicatie 8
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Erwin Couwenberg is een vakman pur sang. Door zijn gevoel voor inrichting en tegelkeuze, waren we snel "om".

Positieve opmerking:

Verbeterpunten:

Review door Dirk

Geplaatst op 03-02-2017

10
Communicatie 8
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Erg goede ervaring. Mooie service met goede kwaliteit. Ze doen wat ze beloven

Positieve opmerking:
Vooral mooi vakkundig ontwerp, luistert goed naar wat klanten wil

Verbeterpunten:
Tijdig aangeven als vakman niet of later komt

Review door anonymous

Geplaatst op 01-02-2017

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Bliek Sanitair heeft bij mij leidingen gelegd voor de keuken, een slaapkamer verbouwd tot badkamer en het toilet volledig vernieuwd.

Positieve opmerking:
Ze denken heel goed mee en komen met leuke ideeën. Het maakt ze niet uit wat voor budget je hebt, ze maken er echt wat moois van.

Verbeterpunten:

Review door anonymous

Geplaatst op 31-01-2017

8
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat 8
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Van het begin tot het einde goed verzorgd. Prima in de winkel geholpen met uitzoeken en kijken naar mogelijkheden. Werkzaamheden ter plekke netjes gedaan. Er waren nog wat onverwachte verrassingen na de sloop, maar een en ander werd professioneel opgepakt. Netjes op tijd klaar ook, en het resultaat is hartstikke mooi.

Positieve opmerking:
- in de winkel vriendelijk en professioneel geholpen. - planning was goed, ook als er wat onverwachte wendingen zijn. - alle werklui die geweest zijn, hebben allen professioneel en netjes gewerkt

Verbeterpunten:
Ik kan niets bedenken.

Review door anonymous

Geplaatst op 27-01-2017

8
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 8
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Goede zaak met goede kennis van zaken

Positieve opmerking:
Kennis van zaken

Verbeterpunten:
Nee

Review door Marlou Vd minnen

Geplaatst op 27-01-2017

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
We werden hartelijk ontvangen. Er werd een 3D tekening gemaakt van onze badkamer. Zo kregen wij een idee hoe het zou worden.

Positieve opmerking:
- meedenkend - communicatie prima - levering ging als gepland - 3D tekening - Mooie showroom, met veel keus - goede serves -werd naar onze wensen geluisterd en namen echt de tijd

Verbeterpunten:

Review door Wendy

Geplaatst op 19-01-2017

10
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Onze ervaring is erg goed met dit bedrijf, ze komen afspraken na en denken mee, ook de uitvoerende werkzaamheden verliepen rustig en goed!

Positieve opmerking:
Dat voor ons gevoel alles mogelijk is. En dat de badkamer pas af en klaar is als ook daadwerkelijk alles helemaal 100% naar wens is!

Verbeterpunten:
Nvt

Review door J. Lubeck

Geplaatst op 16-01-2017

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Zeer prettig, goede en duidelijk afspraken, duidelijke offerte. Prima service en ook mooi eindresultaat en alles zeer netjes achtergelaten / opgeruimd etc. Zeer tevreden!

Positieve opmerking:
Duidelijke communicatie, duidelijke afspraken en ze houden zich goed aan de gemaakte afspraken. Vooral ook erg prettig dat Esther en Niels "recht door zee" zijn, niet van die verkoperspraatjes. Erg prettig maar zeker ook erg vriendelijk. Zeer tevreden!

Verbeterpunten:
Geen!!

Review door anonymous

Geplaatst op 10-01-2017

10
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
We zijn heel blij dat we Bliek Sanitair gekozen hebben. Vol lof!

Positieve opmerking:
Houden zich aan de planning! Werken zeer zorgvuldig! Adviseren goed!

Verbeterpunten:
Ga zo door!

Review door Ria en Willem

Geplaatst op 04-01-2017

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Zeer goed. Er is goed geluisterd naar onze ideeën en wensen, en vervolgens geadviseerd hoe we dit het beste in konden vullen. Alle werkzaamheden konden vervolgens door het team van Siem Gitsels worden uitgevoerd, zodat we één aanspreekpunt hadden. Het resultaat is heel mooi geworden!

Positieve opmerking:
Afspraken worden nagekomen, flexibel, medewerkers doen er alles aan om de werkzaamheden netjes uit te voeren, er wordt heel erg meegedacht.

Verbeterpunten:
Nee

Review door anonymous

Geplaatst op 30-12-2016

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers nvt
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Prima ervaring . Goede communicatie , er wordt keurig werk geleverd.

Positieve opmerking:
Alles werd keurig afgeleverd .

Verbeterpunten:

Review door Gert Hengelaar

Geplaatst op 29-12-2016

8
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 6
Medewerkers 10
Deskundigheid 8
Resultaat 8
Nazorg 6

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Met Siem Gitsels hebben we de oude badkamer en toilet volledig gestript en een nieuwe badkamer en toilet gemaakt. Simon heeft ons ontwerp gemaakt en advies gegeven over de mogelijkheden en onmogelijkheden. Het uiteindelijke resultaat is naar onze wens en kan jaren lang mee!!

Positieve opmerking:
Siem Gitsels is een klein persoonlijk en flexibel bedrijf. Simon gaat met de klant in discussie en geeft een open advies. Niet alles was van tevoren vastgelegd. Dat geeft een risico maar kon in ons geval goed opgelost worden.

Verbeterpunten:
Er was een puntje dat niet goed was en dat heeft even geduurd voordat het opgelost was. Wij als klant moesten daar in meedenken. Er was nog een kleinigheid, dat ook de flexibiliteit van ons als klant vergde.

Review door anonymous

Geplaatst op 28-12-2016

8
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 10
Resultaat 8
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Wij hebben onze badkamer en toilet bij Joop Elders Sanitair gekocht. Onze ervaring is positief en wij zijn heel tevreden.

Positieve opmerking:
De verleende service en de deskundigheid.

Verbeterpunten:
Nvt

Review door anonymous

Geplaatst op 27-12-2016

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Het renoveren van de badkamer. Bad eruit, inloopdouche erin.

Positieve opmerking:
Een duidelijke uitleg van wat er gebeuren moest. Goede hulp bij het zoeken naar de juiste tegels e.d. Zelfs met een uitgewerkt 3D plan. Een paar weken van te voren de planning gekregen. Deze planning precies gevolgd. Uitstekende , aardige werkmensen. De "troep " werd netjes opgeruimd. Het uiteindelijke resultaat : Uitstekend. Uiteindelijk resultaat: Meer dan tevreden.

Verbeterpunten:
Niets, zeer tevreden

Review door anonymous

Geplaatst op 23-12-2016

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Bedankt voor het goede advies en uitvoering, wij zijn erg blij met het eindresultaat. Enthousiast en zaken kundig advies.

Positieve opmerking:
Goed advies over de inrichting

Verbeterpunten:
De planning liep iets anders tijdens de verbouwing, maar hierover werden we goed op de hoogte gehouden. Mijn tip is dan ook hou dit vol.

Review door J. Middelkoop te Wijk bij Duurstede.

Geplaatst op 22-12-2016

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Uitstekend.

Positieve opmerking:
Prettig en duidelijk. Wij wisten waar we aan toe waren. Goede adviezen.

Verbeterpunten:
Geen.

Review door W. Jansen

Geplaatst op 21-12-2016

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Goed

Positieve opmerking:
In goed overleg tot een mooi eindresultaat komen

Verbeterpunten:

Review door Emmy Weeterings

Geplaatst op 16-12-2016

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
12 jaar geleden een aanpassing in de keuken 2016 keukenapparatuur 2017 kon ik weer voor aanpassingen in keuken, toilet en badkamer ivm nieuwe woning

Positieve opmerking:
Vakkundig en zeer vriendelijk personeel. Luisteren goed en komen dan met een passend advies. Mooie showroom

Verbeterpunten:

Review door anonymous

Geplaatst op 16-12-2016

8
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat 8
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Goed geholpen met ontwerp van de badkamer en levering is prima verlopen.

Positieve opmerking:

Verbeterpunten:

Review door van der Zee

Geplaatst op 13-12-2016

10
Communicatie 8
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Uitstekend!

Positieve opmerking:
Vakkundige en goeie reactie op inrichtingsvragen. Directie reactie op telefoontjes. Kleine manco's direct verholpen. Algemeen: klant staat duidelijk centraal.

Verbeterpunten:
Wellicht wat meer tussentijdse communicatie tijdens de werkzaamheden: wat gebeurt er, wanneer, en door wie.

Review door anonymous

Geplaatst op 13-12-2016

8
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Goede ervaring, afspraken nakomen

Positieve opmerking:
Geleverd zoals afgesproken, kastdeurtje was krom daar hebben ze me zelf op gewezen, ik zelf had het niet direct gezien.

Verbeterpunten:
Jammer dat door een misrekening de toilet niet op de afgesproken hoogte gehangen kon worden. Monteur geeft tegelzetten de schuld en vice versa

Review door Suzette

Geplaatst op 11-12-2016

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Prima bedrijf. Korte lijntjes. Prachtige showroom met mooie spullen. En allerbelangrijkste: afspraak is afspraak met snelle offerte etc.

Positieve opmerking:
Enthousiaste mensen, zeer goed bereikbaar.

Verbeterpunten:

Review door Karin Vree

Geplaatst op 11-12-2016

10
Communicatie 10
Advies 8
Offerte 6
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Siem Gitsels heeft bij ons een complete renovatie van de badkamer uitgevoerd. Vanaf het eerste gesprek was het prettig samenwerken. Er werd goed geluisterd naar onze ideeen en ook kwamen ze zelf met mooie opties. Wij wisten zelf goed wat we wel en niet wilden en daar hebben ze heel goed naar geluisterd en kwamen ze met voor ons betaalbare mogelijkheden. Alles heeft geresulteerd in een prachtige en unieke badkamer, geheel naar onze smaak.

Positieve opmerking:
Ze luisteren heel goed naar de wensen van de klant. Verder is het heel prettig dat van begin (bespreken hoe en wat) tot eind (plaatsing badkamer) alles onder 1 dak zit. Van planner tot loodgieter tot stukadoor hebben ze in huis, dus alles wordt goed op elkaar afgestemd. Tot slot gaat alles in overleg en keuzes worden goed overlegd ook nog tijdens het proces.

Verbeterpunten:
Op het moment dat wij bij hun aanklopten was er nagenoeg geen showroom. Omdat wij zelf al onderzoek hadden gedaan naar wat er was en wat we mooi vonden konden we bij hun wel gelijk aan de slag. Wij hebben bij Siem Gitsels geen assortiment kunnen zien. Ik weet dat ze nu een nieuwe showroom aan het bouwen zijn, dus in de toekomst zal dit "beter" zijn. Verder hebben we aan het begin ons budget ongeveer aangegeven en onze wensen. Toen de eerste offerte kwam was die zoveel hoger dan aangegeven dat dat echt even afschrok. Het was misschien wel even prettig geweest om vantevoren aan te geven dat bij deze wensen een ander budget hoort (of iets dergelijks). Uiteindelijk hebben we daar wel goed over kunnen praten en zijn beide partijen tevreden de deur uitgegaan. Ze hebben erg hun best gedaan om zowel aan de wensen als aan ons budget te voldoen.

Review door Annie

Geplaatst op 09-12-2016

8
Communicatie 4
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat 10
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Prima werk geleverd. Traject werd snel gestart. Prima aardige vakmensen. Het doorplannen van het project werd vertraagd maar later voldoende en adequaat opgepakt. Mooi resultaat.

Positieve opmerking:
Prima kwaliteit materialen

Verbeterpunten:
Communicatie over planning met klanten kan beter.

Review door Groeneveld

Geplaatst op 08-12-2016

2
Communicatie 2
Advies 2
Offerte 2
Medewerkers 2
Deskundigheid 2
Resultaat 2
Nazorg 2

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Zeer slecht, alles wat mis kon gaan ging ook mis. Uiteindelijk heeft de verbouwing dikke 10 weken geduurd. Te lang om kort samen te vatten.

Positieve opmerking:
Verkoopgesprek klikte direct maar zodra er problemen of kritiek was bij verbouwing werd het een stuk minder prettig.

Verbeterpunten:
Luister naar je klant. Klant betaald en bepaald en niet: ja maar wij doen het altijd zo dus nu ook terwijl ik het wel anders wil omdat ik weet dat dat in de toekomst voor mij beter is.

Review door Dhr/mevr.van de Grift

Geplaatst op 05-12-2016

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Uitstekend advies ,materiaalkeuze,en voorbeelden Hoog niveau van praktische uitvoering mn.tegelwerk en installatie Ter plaatse creatief meedenkend en adviserend,wat het eindresultaat ten goede kwam.

Positieve opmerking:
Meedenken en professioneel advies

Verbeterpunten:
Tip levertijden vermelden

Review door Kamphuis

Geplaatst op 05-12-2016

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Met Baden+ Schasfoort in Denekamp is het prettig samenwerken. In overleg is heel veel mogelijk en er wordt goed mee gedacht.

Positieve opmerking:
We hebben prima met elkaar kunnen overleggen!

Verbeterpunten:

 ....   20 ....   
Wij scoren een
9.2
9.2 van 1 10
23-07-2021
Waardering van onze klanten Ontdek wat onze klanten over ons vertellen De onderlinge planning is goed op elkaar afgestemd: je wordt vooraf geinformeerd wie er wanneer komt, van sloop, tegelzetter, installateur, timmerman enz. Fexibiliteit van het bedrijf: we hebben telkens goed kunnen overleggen. Het bedrijf neemt de tijd en doet zijn best om de om de klant tevreden te stellen. Ook het personeel levert kwaliteit en geen haastwerk. Als er tijdens het proces meerdere mogelijkheden dan word je hierbij betrokken krijg je hierover een prima advies. Bijzonder gewaardeerd hebben we, dat we onze keuze voor de vloertegels in de woonkamer hebben kunnen wijzigen zonder dat daar door Frank moeilijk over gedaan is. Een sterk punt is ook, dat al het afval dagelijks is opgeruimd/ afgevoerd en dat er geen container geplaatst is.
6x badkamer inspiratie en tips in je mailbox?
Meld je aan voor de Baden+ nieuwsbrief