Baden+
Baden+
Buiten Molenstraat 25
4101 CJ
0344 200 103 - info@baden-plus.nl

Reviews over Baden+

Wij scoren een
9.2
9.2 van 1 10
op 702 Baden+ reviews
Communicatie
8.9
Advies
9.1
Offerte
9
Medewerkers
9.3
Deskundigheid
9.3
Resultaat
9.4
Nazorg
9

Review door Hoedemakers

Geplaatst op 18-12-2015

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
We werden goed en vakkundig geholpen. Zeer tevreden.

Positieve opmerking:

Verbeterpunten:

Review door anonymous

Geplaatst op 18-12-2015

4
Communicatie 2
Advies 2
Offerte 8
Medewerkers 2
Deskundigheid 6
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
zie verbeterpunten

Positieve opmerking:
Als werk wordt uitbesteed aan derden dient controle plaats te vinden bij oplevering. De communicatie moet aanmerkelijk verbeteren, vooral als er klachten zijn.

Verbeterpunten:

Review door Fam H te D

Geplaatst op 18-12-2015

10
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 10
Medewerkers 8
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Van der Meulen Drachten

Positieve opmerking:
Scherp letten op juiste en eenduidige interne communicatie. Hou de lijnen kort en zoveel mogelijk via een persoon.

Verbeterpunten:

Review door Marian Kuipers

Geplaatst op 10-12-2015

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
In een woord "super"

Positieve opmerking:

Verbeterpunten:

Review door Machiel van Dam

Geplaatst op 09-12-2015

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Vriendelijke en vooral deskundige vakmensen. Proma prijs kwaliteit verhouding.

Positieve opmerking:
Geen

Verbeterpunten:

Review door H. Mennega

Geplaatst op 09-12-2015

10
Communicatie 10
Advies 8
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Keurig werk geleverd door een zeer vriendelijke monteur.

Positieve opmerking:
Blijf ook in de toekomst zo omgaan met uw klanten. Wij wensen u een succesvol nieuw jaar.

Verbeterpunten:

Review door Marga

Geplaatst op 06-12-2015

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
De badkamer is prachtig geworden....prima werk geleverd. Vriendelijk personeel. Ik kan alleen maar lovende woorden hebben.

Positieve opmerking:

Verbeterpunten:

Review door Marc

Geplaatst op 05-12-2015

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 8
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Correct en goed geholpen vanaf de eerste keer, orienterend, binnenkomen bij het bedrijf tot aan de allerlaatste aanpassing.

Positieve opmerking:
Tegelwerk uitgevoerd door derden, van een kwaliteit die net voldoende is..

Verbeterpunten:

Review door Fam. Hoekert

Geplaatst op 02-12-2015

10
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Wij hebben de badkamer en de toilet uitgekozen bij De Wilde. Dankzij de goede hulp en ervaring van de verkoopmedewerkster waren we in 1 avond klaar met het uitzoeken van de tegels en het sanitair. Ook werdt er een mooie tekening gemaakt zodat voor ons duidelijk te zien was hoe het zou gaan worden. Op de afgesproken dag kwamen de Instalateur en tegelzetter bij ons en hebben we alles nog even doorgenomen. Wij hebben tijdens de werkzaamheden altijd dezelfde twee mensen over de vloer gehad en hun hebben een er prachtige badkamer en toilet van gemaakt.

Positieve opmerking:

Verbeterpunten:

Review door Wim Dieleman

Geplaatst op 24-11-2015

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
We zijn zeer tevreden over het bedrijf. Zowel bij het uitkiezen, daarna het meten en vervolgens het plaatsen hebben wij niets dan lof. Zeer deskundig en vooral gemoedelijk ! We bevelen dit bedrijf zeker aan bij vrienden en familie !

Positieve opmerking:

Verbeterpunten:

Review door anonymous

Geplaatst op 23-11-2015

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Super klantvriendelijk en goede informatie en tips.

Positieve opmerking:
nvt

Verbeterpunten:

Review door Martin van Bommel

Geplaatst op 17-11-2015

10
Communicatie 8
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Wij hebben een heel goede ervaring met het Culemborgs badkamerhuys. Goed meegedacht met beschikbare ruimte. Wat resulteerde in mooie functionele badkamer. Correcte levering en goede nazorg.

Positieve opmerking:

Verbeterpunten:

Review door anonymous

Geplaatst op 17-11-2015

10
Communicatie 10
Advies 8
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 8
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Super geholpen bij het ontwerpen van onze nieuwe badkamer. Uitvoering was top, helemaal naar mijn wens

Positieve opmerking:

Verbeterpunten:

Review door Hanneke

Geplaatst op 10-11-2015

8
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
De wilde denkt mee, van advies tot en met de uitvoering

Positieve opmerking:
Nog meer afstemming en keuzemogelijkheden aanbieden m.b.t. het bouwproces van de klant. Een tegelzetter geeft het advies eerst een vloer te leggen en plinten te plaatsen en dan pas het stuukwerk te laten doen. Maar de stukadoor blijkt mooier werk te kunnen leveren als het stuukwerk geschiedt vóór het plaatsen van de plinten. Met plint is het bijvoorbeeld lastig en niet mooi om een scheve muur recht te trekken. Als klant zou ik graag de keuze aangeboden krijgen om wat extra reiskosten te betalen aan de tegelzetter en de plinten later te laten plaatsen.

Verbeterpunten:

Review door anonymous

Geplaatst op 08-11-2015

10
Communicatie 4
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Van der Meulen Drachten is een kwaliteitszaak die vakwerk levert en die een uitstekende service biedt.

Positieve opmerking:
Investeer tijdens de uitvoering van de werkzaamheden in goede communicatie met de klant. Meningsverschil over meerwerk goed opgelost.

Verbeterpunten:

Review door anonymous

Geplaatst op 07-11-2015

10
Communicatie 8
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 8
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
geweldige service en goede kwaliteit en prijs verhouding

Positieve opmerking:

Verbeterpunten:

Review door mevrouw de Vries

Geplaatst op 06-11-2015

10
Communicatie 10
Advies 8
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Ben via via bij het bedrijf gekomen ! Plezierig contact, denkt mee en mooi resultaat.

Positieve opmerking:
geen

Verbeterpunten:

Review door van der Slik

Geplaatst op 06-11-2015

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Zeer leuke en onderscheidende ideeën en eerlijk advies. Super geadviseerd met ons budget als uitgangspunt. Echt ontzorgd tijdens de uitvoering. Vakkundig en beleefde medewerkers met hart voor hun werk. Denken mee en lossen op, ook als het tegenzit. Wat nooit gebeurt, gebeurde bij ons... een standaard koppeling knapte waardoor we beneden lekkage hadden. Alles is in het werk gesteld en goed opgelost en hersteld. We zijn echt super tevreden en kunnen iedereen De Wilde sanitair en tegels aanbevelen!

Positieve opmerking:
Ga zo door!

Verbeterpunten:

Review door Jeff van Rosmalen

Geplaatst op 05-11-2015

10
Communicatie 8
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Vriendelijk personeel. Zowel de verkoper als de monteurs. Goede planning en netjes werk afgeleverd.

Positieve opmerking:

Verbeterpunten:

Review door melanie gelderland

Geplaatst op 04-11-2015

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
een fijne samenwerking, een goed advies, leuke mensen echt alles tot in de puntjes verzorgen

Positieve opmerking:

Verbeterpunten:

Review door anonymous

Geplaatst op 01-11-2015

10
Communicatie 8
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Duidelijke communicatie, uitstekend advies en bij onvoorziene omstandigheden oplossingsgericht met prima oplossingen tegen een redelijke prijs

Positieve opmerking:

Verbeterpunten:

Review door H Goethals

Geplaatst op 31-10-2015

10
Communicatie 10
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
De ervaring met dit bedrijf is uitstekend . Ze zijn zeer klantvriendelijk

Positieve opmerking:
nee geen aanmerkingen

Verbeterpunten:

Review door Bert Ankone

Geplaatst op 27-10-2015

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Oude Geerdink

Positieve opmerking:
Geen!! En voor tips kom je bij dit bedrijf net iets te laat ! Omdat alles al tot in de puntjes verzorgd is !!!

Verbeterpunten:

Review door anonymous

Geplaatst op 26-10-2015

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Badkamer is in zeer goed overleg goed ingedeeld. Uitvoering is zeer vlot en goed verlopen.

Positieve opmerking:

Verbeterpunten:

Review door anonymous

Geplaatst op 25-10-2015

8
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 8
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
netjes gewerkt met mooi resultaat

Positieve opmerking:

Verbeterpunten:

Review door Jakob

Geplaatst op 23-10-2015

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
De Bubbelshop geeft goede service en kwaliteit van werk en daarbij is zelfs de nazorg is uitstekend.

Positieve opmerking:

Verbeterpunten:

Review door familie uit oldenzaal

Geplaatst op 18-10-2015

10
Communicatie 10
Advies 8
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
De badkamer is tot in de puntjes opgeleverd. Prettig bedrijf met goede duidelijke communicatie. Werken zeer precies, problemen worden snel opgelost.

Positieve opmerking:

Verbeterpunten:

Review door D.P. de Vries

Geplaatst op 17-10-2015

8
Communicatie 6
Advies 8
Offerte 6
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Met de vernieuwing van de badkamer is alles goed verlopen. Alleen de planning (opeenvolging van de diverse werkzaamheden had wat strakker kunnen zijn. Door Elders is soms niet tijdig gesignaleerd wanneer het werk kon worden vervolgd. De installatie van het toilet beneden noem ik een "drama". Een week na het gereedkomen van het tegelwerk is het sanitair nog steeds niet geplaatst omdat de in eerste instantie geleverde wc niet naar behoeren op de afvoer paste. Hier wordt nu aan gewerkt d.m.v. levering van een wel passend toilet. Communicatie naar klant goed. Communicatie met uitvoerenden kan beter.

Positieve opmerking:
Communicatie met onderaannemers en planning.

Verbeterpunten:

Review door Anoniem

Geplaatst op 09-10-2015

10
Communicatie 8
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers nvt
Deskundigheid 8
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Fijne, correcte mensen, komen afspraken 100% na. Hebben nette en rustige medewerkers. Wij zijn zeer tevreden over de verbouwing van onze badkamer en alles netjes afgewerkt. Wij raden het bedrijf voor verbouwing van badkamers en bij komende werkzaamheden zeer zeker aan bij familie en kennissen.

Positieve opmerking:

Verbeterpunten:

Review door anonymous

Geplaatst op 08-10-2015

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Wij zijn bijzonder tevreden over de advisering omtrent de realisatie van onze "badkamerwensen" en over de wijze waarop de werkzaamheden zijn uitgevoerd.

Positieve opmerking:
Verbeterpunten zijn niet aan de orde!

Verbeterpunten:

 ....   21
Reviews - Reviewblok
Wij scoren een
9.2
9.2 van 1 10
06-07-2020
Waardering van onze klanten de voorbereiding, advies op gebied van design, technische uitvoering. De communicatie de offerte fase en de tijdens de uitvoering (conform de planning en waarniet direct informeren) en tijdens de nacontrole.
Reviews - Nieuwsbriefblok

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties