Baden+
Baden+
Buiten Molenstraat 25
4101 CJ
0344 200 103 - info@baden-plus.nl

Reviews over Baden+

Wij scoren een
9.2
9.2 van 1 10
op 815 Baden+ reviews
Communicatie
8.9
Advies
9.1
Offerte
9
Medewerkers
9.3
Deskundigheid
9.4
Resultaat
9.4
Nazorg
9

Review door Mieke Koelen

Geplaatst op 05-12-2016

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Na onze badkamer renovatie 3 jaar geleden zeer tevreden, daarom nu ons toilet ook door Schasfoort Baden+ laten renoveren. Zeer tevreden over het resultaat!

Positieve opmerking:
Houden zich aan de gemaakte afspraken.

Verbeterpunten:
-

Review door Mieke Loeffen

Geplaatst op 01-12-2016

8
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 8
Resultaat 8
Nazorg 6

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Ze hebben binnen korte tijd mijn badkamer aangepast, wat door lichamelijke ongemakken nodig was. Wat me wel is tegengevallen is dat er nog een kleinigheid afgemaakt moet worden en daar zit ik nu al een paar maanden op te wachten.

Positieve opmerking:
Goede medewerking om de werkzaamheden zo vlot mogelijk af te krijgen, medewerkers die hun best doen om de werkzaamheden snel en goed aan te pakken.

Verbeterpunten:
De nagekomen werkzaamheden snel afwerken.

Review door Fam Koggel

Geplaatst op 28-11-2016

10
Communicatie 8
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 8
Resultaat 10
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
wij vonden het een prettige samenwerking met de verkoopmedewerker en de installateur tegelzetter en voeger hartelijk dank wij zijn tevreden

Positieve opmerking:

Verbeterpunten:

Review door anonymous

Geplaatst op 26-11-2016

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Prima geholpen

Positieve opmerking:
Hulpvaardigheid

Verbeterpunten:
Geen

Review door badkamer klant

Geplaatst op 24-11-2016

8
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat 8
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
goede ervaring zowel advies bij de planvorming als bij het maken van de badkamer er is een fout gemaakt bij de installatie maar er is serieus werk van gemaakt om dit te herstellen

Positieve opmerking:
serieus meedenken bij de planvorming en niet alleen het duurste willen verkopen

Verbeterpunten:

Review door anonymous

Geplaatst op 24-11-2016

10
Communicatie 10
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Plezierige samenwerking en goede uitvoering van een mooie badkamer

Positieve opmerking:
Goed ontwerp en goede vakmensen

Verbeterpunten:
Naast het bestaande ontwerp een alternatief ontwerp met andere materialen voorstellen

Review door L. Manders

Geplaatst op 23-11-2016

8
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 8
Resultaat 8
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Wij hebben prima ervaring met AGO. De plaatsing van het tegelwerk, de doucheruimte en het wastafelmeubel zijn goed verlopen. Er was wel vertraging van een paar dagen i.v.m. een te smalle (profiel/scharnier voor) douchedeur. Dit is inmiddels hersteld.

Positieve opmerking:
De instalateurs en de tegelzetter hebben goed werk afgeleverd. De afwerking is oke en het geleverde werk ziet er strak uit. Het is ook heel fijn dat verpakkingsmateriaal en oude onderdelen (douchecel en wastafelmeubel) mee zijn genomen. Prima service.

Verbeterpunten:
De hoofdreden van de nieuw badkamer was een slechte douchecel die lekte bij de deuropening. Nou begrijp ik best dat een douchecel (anders dan bij een inloopdouche) niet 100% lekvrij kan zijn, maar de nieuwe doucheruimte is dat momenteel zeker ook niet. Het rubberprofiel onderaan de deur sluit niet aan. Sterker nog, er zit over de volle breedte een kier van zo'n 4 mm. Dat maakt dat het buiten de douche telkens nat wordt. Ik vind dat heel jammer en hoop dat Johan Beekmans hiervoor nog een oplossing kan aanbieden

Review door Mathijs

Geplaatst op 23-11-2016

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Erg goed

Positieve opmerking:
Flexibel, meedenkend.

Verbeterpunten:
Verlichting showroom

Review door Fam. B van Reeden

Geplaatst op 22-11-2016

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Een heel goed badkamerbedrijf ,met goed personeel, die goed en secuur werken

Positieve opmerking:
Hele goede service..... Heb ook mijn broer hier heen heen gestuurd, dus gezorgd voor een goede klant voor dit bedrijf.

Verbeterpunten:
Nee tot op heden niet zijn zeer tevreden

Review door A.A.F. Zebregs

Geplaatst op 21-11-2016

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Ervaring met BLIEK in Volendam was prima. Heldere uiteenzetting van mogelijkheden, werkwijze en prijsstelling. Bovenal communicatief erg goed.

Positieve opmerking:
Het helemaal binnen de planning werken. Er zouden 9 werkdagen nodig zijn en het waren er 8.

Verbeterpunten:
Een wat uitgebreidere definitieve offerte zodat je precies weet wat je besteld hebt en moet krijgen. Nu gaat het op vertrouwen... Maar dat was/is er absoluut.

Review door anonymous

Geplaatst op 17-11-2016

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Zeer prettige ervaring. Van A tot Z. Vakmanschap, heldere communicatie en echt voor de klant.

Positieve opmerking:
Eerlijk en verstand van zaken. Vanaf advies tot en met oplevering

Verbeterpunten:

Review door anonymous

Geplaatst op 13-11-2016

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Vriendelijk personeel, er werd goed naar onze wensen geluisterd, ze namen de tijd voor ons en reageerden snel. De badkamer is heel goed afgewerkt

Positieve opmerking:
Er werd goed naar onze wensen geluisterd, ze namen de tijd voor ons en reageerden snel. De badkamer is heel goed afgewerkt

Verbeterpunten:
Het is lastig om een goede offerte op te stellen: je wilt het niet te strak afgebakend hebben, maar ook niet te vaag hebben. Er waren een paar punten die onduidelijk waren, bleek tijdens de uitvoering. Maar dat is prima opgelost.

Review door anonymous

Geplaatst op 06-11-2016

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Prima

Positieve opmerking:

Verbeterpunten:

Review door FS

Geplaatst op 06-11-2016

10
Communicatie 8
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
zeer goed , we zijn tevreden over de verbouw van onze badkamer

Positieve opmerking:
kennis en kunde over ontwerp en exclusieve uitvoering

Verbeterpunten:
planning + inschatting duur verbouwing

Review door Huls

Geplaatst op 31-10-2016

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 8
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Prettig en meedenkend

Positieve opmerking:
Men denkt mee en komt met voorstellen hoe het beter kan

Verbeterpunten:
Nu niet van toepassing

Review door Leo Kerckhoffs

Geplaatst op 23-10-2016

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Zeer positief. Er werd goed meegedacht (vanwege een aangepaste badkamer voor een persoon met een handicap), offerte was helder en duidelijk, onverwachts meerwerk werd eerst besproken, inclusief prijs, voor de start. Afwerking keurig, monteurs op tijd aanwezig en men werkt erg schoon en netjes. Vaklui!

Positieve opmerking:
Vakmanschap, netheid van werken.

Verbeterpunten:
Geen. uitstekend zo.

Review door Rutten

Geplaatst op 22-10-2016

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Geweldig ze denken met je mee, ze komen met goede ideeën en afspraken komen ze na. Wij zijn erg tevreden.

Positieve opmerking:
Je kunt van ze opaan.

Verbeterpunten:

Review door Peter Heerings

Geplaatst op 20-10-2016

8
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat 8
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Prima snelle service 8

Positieve opmerking:
Snelheid van handelen Deskundigheid Goede prijs/kwaliteit verhouding 8

Verbeterpunten:

Review door fam de j de vries twijzelerheide

Geplaatst op 20-10-2016

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
onze ervaring is dat als u kiest voor een nieuwe badkamer u bij van der meulen op het juiste adres bent alles word in goed overleg samen gesteld en het is een geweldig betrouwbaar bedrijf

Positieve opmerking:
alles word netjes af gehandeld afspraken worden na gekomen zeer betrouwbaar in het afleveren en levering en een goeie comminicatie en het personeel is uitmuntend betrouwbaar en zeer goed in het werk een duim voor deze mannen

Verbeterpunten:
we hebben voor dit bedrijf dan ook geen enkele verbeter punt is een top bedrijf

Review door anonymous

Geplaatst op 16-10-2016

8
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat 8
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
renovatie badkamer

Positieve opmerking:
1 contactpersoon, lokaal geworteld

Verbeterpunten:

Review door Herman Nolman

Geplaatst op 11-10-2016

10
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat 10
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Zeer vriendelijk en net bedrijf. Werken netjes... niets om op aan te merken. Gewoon top!

Positieve opmerking:
Nee niet echt..alles is gewoon netjes geregeld.

Verbeterpunten:
Wederom niets....alles is goed geregeld.

Review door Reijs

Geplaatst op 10-10-2016

8
Communicatie 4
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Vakbekwame mensen met hoge kwaliteit van werk. Zeer tevreden over het resultaat. Problemen zijn netjes opgelost. Communicatie was daarentegen ondermaats. Als klant krijg je het gevoel dat organisatie en planning chaotisch is (wat ook later bleek dat het badmeubel veel te laat besteld was. Ook nog na nadrukkelijk aangeven vanuit klantzijde)

Positieve opmerking:
Kwaliteit van werk. Alles is aangepakt om een zo goed mogelijk resultaat op te leveren. Vriendelijke betrouwbare mensen

Verbeterpunten:
Communicatie! Tijdig bestellen!

Review door anonymous

Geplaatst op 07-10-2016

8
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 8
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Ik ben netjes en deskundig geholpen.

Positieve opmerking:
Betrouwbaar en erg professioneel

Verbeterpunten:

Review door Han

Geplaatst op 03-10-2016

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Wij waren verrast door het grote en kwalitatief hoogwaardige aanbod in de showroom. De eigenaar scheen meteen aan te voelen welke kant wij in wilden en dat werd verwerkt in een presentatie zodat wij het resultaat meteen konden zien. Daarnaast wees hij ons ook op alternatieven die zelfs iets voordeliger waren.

Positieve opmerking:
Afspraak is afspraak. We hebben afspraken gemaakt over de verbouwing en mijn ervaring met bouwvakkers is dat afspraken in die sector op zijn minst met een korreltje zout genomen moeten worden. Niet bij TC Couwenberg, alles is op het afgesproken tijdstip afgewerkt en mijn huis is netjes achtergelaten.

Verbeterpunten:
Het viel op dat de tafel in de showroom wel erg vol lag.

Review door Els Oud van Steen

Geplaatst op 03-10-2016

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Een zeer prettig bedrijf om mee te werken. Ruim van te voren werd het werkprogramma gemaild, dat ook volgens afspraak en tijdplanning is verlopen. Het was iedere keer bekend wie er zou komen en welke werkzaamheden er verricht zouden worden. Er was steeds overleg en er werden goede adviezen gegeven.

Positieve opmerking:
Er werd als eerste goed afgeplakt en alles wat beschermd moest worden, werd bedekt. Daar waar nodig was, werd gezogen en alle gereedschap werd iedere keer weer opgeruimd. De communicatie verliep heel prettig. Er werden goede adviezen gegeven. Er werd met je meegedacht.

Verbeterpunten:
Blijf op deze wijze doorgaan.

Review door anonymous

Geplaatst op 30-09-2016

10
Communicatie 10
Advies 8
Offerte 6
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat 8
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Zeer positief. Voor ons was een strakke planning belangrijk. Daar heeft De Wilde zich prima aan gehouden. Resultaat is prachtig. Ook de betrokkenheid van de verkoopster is zeer gewaardeerd. Zij is meerdere keren op locatie geweest. Dit voorkomt communicatieproblemen. Hulde!

Positieve opmerking:
Afspraak is afspraak. Dat vind ik heel belangrijk en De Wilde gelukkig ook

Verbeterpunten:

Review door anonymous

Geplaatst op 21-09-2016

10
Communicatie 8
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 8
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
vriendelijk; geen gelikte verkopers

Positieve opmerking:
Laten merken dat ze een goed resultaat belangrijk vinden. Totaal niet het gevoel van het geld is binnen, dus op naar de volgende .... Communicatie prima

Verbeterpunten:
Nee

Review door K.Roos

Geplaatst op 21-09-2016

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Bliek is een goed bedrijf alles van A tot Z geregeld zeer vriendelijk en netjes werkend personeel we zijn dan ook zeer tevreden en het resultaat was geweldig.

Positieve opmerking:
Klantvriendelijk en goede planning.

Verbeterpunten:

Review door Anoniem

Geplaatst op 16-09-2016

10
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
fijne ervaring met dit familiebedrijf! kleine communizcatie stoornis , maar alles is goedgekomen , zoals verwacht !

Positieve opmerking:
klein en vriendelijk , behulpzaam bedrijf , snelle lijntjes!

Verbeterpunten:
blijven communiceren , de klanten zijn de leken , jullie de specialisten !

Review door Familie Aerssens

Geplaatst op 15-09-2016

8
Communicatie 8
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Betrouwbaar en afspraken goed nagekomen. We voelden ons al bij de eerste afspraak op ons gemak. Niet opdringerig. Prima advies en alles was bespreekbaar. Prima vakmanschap.

Positieve opmerking:
Vakkundig advies en bereidwillig. Betrouwbaar en komen afspraken na.

Verbeterpunten:
Om misverstanden te voorkomen de eindofferte nog even bespreken met de klant, voordat men start met de werkzaamheden.

 ....   21 ....   
Wij scoren een
9.2
9.2 van 1 10
23-07-2021
Waardering van onze klanten Ontdek wat onze klanten over ons vertellen De onderlinge planning is goed op elkaar afgestemd: je wordt vooraf geinformeerd wie er wanneer komt, van sloop, tegelzetter, installateur, timmerman enz. Fexibiliteit van het bedrijf: we hebben telkens goed kunnen overleggen. Het bedrijf neemt de tijd en doet zijn best om de om de klant tevreden te stellen. Ook het personeel levert kwaliteit en geen haastwerk. Als er tijdens het proces meerdere mogelijkheden dan word je hierbij betrokken krijg je hierover een prima advies. Bijzonder gewaardeerd hebben we, dat we onze keuze voor de vloertegels in de woonkamer hebben kunnen wijzigen zonder dat daar door Frank moeilijk over gedaan is. Een sterk punt is ook, dat al het afval dagelijks is opgeruimd/ afgevoerd en dat er geen container geplaatst is.
6x badkamer inspiratie en tips in je mailbox?
Meld je aan voor de Baden+ nieuwsbrief