Baden+
Baden+
Buiten Molenstraat 25
4101 CJ
0344 200 103 - info@baden-plus.nl

Reviews over Baden+

Wij scoren een
9.3
9.3 van 1 10
op 645 Baden+ reviews
Communicatie
9
Advies
9.1
Offerte
9
Medewerkers
9.3
Deskundigheid
9.4
Resultaat
9.4
Nazorg
9

Review door Anoniem

Geplaatst op 05-08-2015

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Prima

Positieve opmerking:

Verbeterpunten:

Review door Anoniem

Geplaatst op 26-07-2015

8
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Hier waren als klant ook welkom voor een kleine opdracht. Een goed advies gehad en de uitvoering is naar wens.

Positieve opmerking:

Verbeterpunten:

Review door Anoniem

Geplaatst op 25-07-2015

8
Communicatie 6
Advies 8
Offerte 10
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Positief. Een aantal verbeterpunten in communicatie en de timing van de werkzaamheden maar we zouden Badkamer ID zeker aanbevelen.

Positieve opmerking:
Communicatie: meerdere verschillen tussen eindresultaat en wat in eerste instantie besproken was (wel in alle gevallen net zo goed of een verbetering) en communicatie over timeline van werkzaamheden kan beter.

Verbeterpunten:

Review door b schook

Geplaatst op 25-07-2015

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
fijne samenwerking afsraak goed nagekomen alles optijd tegel bedrijf super netjes

Positieve opmerking:
nvt

Verbeterpunten:

Review door Jan Gokke

Geplaatst op 23-07-2015

10
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Al eerder zaken gedaan met bedrijf, was toen goed bevallen vandaar dat we weer terug gekomen zijn. We hebben nu een geheel nieuwe badkamer aangeschaft en wederom is het bijzonder goed bevallen.

Positieve opmerking:
Op dit punt kan ik echt niets bedenken.

Verbeterpunten:

Review door Johan Den Hollander

Geplaatst op 23-07-2015

10
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 10
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Afspraken allemaal prima nagekomen

Positieve opmerking:
gsm minder laten gaan storend

Verbeterpunten:

Review door Peter Damen

Geplaatst op 18-07-2015

8
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Wij zijn zeer tevreden over de ontvangst, meedenken met de klant en de uiteindelijke uitvoering van de werkzaamheden.

Positieve opmerking:

Verbeterpunten:

Review door Anoniem

Geplaatst op 18-07-2015

8
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 10
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Plezierig persoonlijk contact in de showroom. De nazorg is traag door tijdgebrek. Ben daarover wel op de hoogte gesteld.

Positieve opmerking:

Verbeterpunten:

Review door Familie Morsink

Geplaatst op 18-07-2015

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 8
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Renovatie badkamer

Positieve opmerking:
Personeel in opdracht (zzp-ers) net zo netjes leren werken als zij zelf doen :) met name qua randverzorging.

Verbeterpunten:

Review door Anoniem

Geplaatst op 15-07-2015

8
Communicatie 6
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
nc

Positieve opmerking:
nc

Verbeterpunten:

Review door Toon Hoogstraate

Geplaatst op 13-07-2015

8
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 8
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Prima

Positieve opmerking:

Verbeterpunten:

Review door familie Klaaijsen

Geplaatst op 09-07-2015

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
heel prettig, goede advisering

Positieve opmerking:

Verbeterpunten:

Review door E.R.Ronkes Agerbeek

Geplaatst op 07-07-2015

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Na eerst een vestiging van Baderie (concurrent) te hebben bezocht hebben wij op advies van een kennis een bezoek gebracht aan het BadkamerHuys te Culemborg. Goed dat wij dit hebben gedaan. De ontvangst & advies/kennis van zaken van de heer Gerard Thijs hebben ons zeer aangesproken. Vanaf het tekenen van de opdracht heeft dit bedrijf er alles aan gedaan om de werkzaamheden conform de afspraak uit te voeren, wat hun zeker tot in de puntjes is gelukt. Alle medewerkers die de werkzaamheden moesten uitvoeren hebben dit naar volle tevredenheid gedaan. Chapeau! Vrienden & kennissen zouden wij zeker Het BadkamerHuys te Culemborg aanbevelen.

Positieve opmerking:
Zo doorgaan!

Verbeterpunten:

Review door Anoniem

Geplaatst op 07-07-2015

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Zeer goede afstemming met de vraag van de klant, duidelijke, open offerte. Hoge kwaliteit van leveren/installeren, op de afgesproken termijn. Ik kan geen oordeel geven over de keten Baden+, maar installatiebedrijf Willemsen uit Terneuzen heeft een prima resultaat geleverd op basis van duidelijke afspraken.

Positieve opmerking:

Verbeterpunten:

Review door Anoniem

Geplaatst op 06-07-2015

10
Communicatie 10
Advies 8
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Voor de 2e maal in korte tijd een wc ruimte laten doen. Ook voor de 2e maal is dit prima bevallen. Resultaat voor deze kleine m2 is super.

Positieve opmerking:

Verbeterpunten:

Review door M.de Pooter

Geplaatst op 05-07-2015

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 8
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Prima geadviseerd en uitgevoerd.

Positieve opmerking:
afspraken met de onderaannemers wel eens onduidelijk.

Verbeterpunten:

Review door Anoniem

Geplaatst op 04-07-2015

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Goed, raad deze iedereen aan.

Positieve opmerking:
Nee

Verbeterpunten:

Review door Anoniem

Geplaatst op 04-07-2015

8
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Goed

Positieve opmerking:
Niet echt

Verbeterpunten:

Review door Molewijk Jansen

Geplaatst op 04-07-2015

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Zeer positieve ervaring

Positieve opmerking:
NEE

Verbeterpunten:

Review door Anoniem

Geplaatst op 03-07-2015

8
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 10
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Positieve familiebedrijf.

Positieve opmerking:
verlichting bespreken op voorhand, hoe de sfeer zal zijn in de badkamer.

Verbeterpunten:

Review door Anoniem

Geplaatst op 01-07-2015

8
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Ervaring met dit bedrijf is goed

Positieve opmerking:
Geen punten

Verbeterpunten:

Review door FamilieEbbers

Geplaatst op 01-07-2015

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 8
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Een heel prettig bedrijf wat zijn afspraken goed nakomt en op een heel nette manier werkt. Niet alleen bij het verbouwen van de badkamer maar ook bij alle andere voorkomende werkzaamheden

Positieve opmerking:

Verbeterpunten:

Review door Anoniem

Geplaatst op 30-06-2015

10
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 8
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
enkel goede ervaringen, zowel mbt advies als mbt uitvoering: renovatie v.e. badkamer

Positieve opmerking:
-

Verbeterpunten:

Review door Wim Heeres

Geplaatst op 27-06-2015

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Bijzonder goed.

Positieve opmerking:
geen.

Verbeterpunten:

Review door Hulsen

Geplaatst op 26-06-2015

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Een hele fijne ervaring met alle medewerkers van begin tot het eind. Een fantastisch team waar wij ons als klant echt thuis voelde. Goed advies, niet opdringerig en ze werken met vakmensen. Ook de samenwerking met wand en tegenhandel Kling is uitstekend. Ze hebben een prachtige badkamer en toilet gemaakt. Allemaal hartstikke bedankt!

Positieve opmerking:
Misschien zijn jullie te bescheiden en mogen jullie je best meer profileren dat verdienen jullie.

Verbeterpunten:

Review door Anoniem

Geplaatst op 21-06-2015

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Bliek Sanitair

Positieve opmerking:
Prijs scherper stellen

Verbeterpunten:

Review door Els Gutker en Ferian Spaaij

Geplaatst op 21-06-2015

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Geweldig. Het is een eerste klas bedrijf. De medewerkers zijn zeer klantgericht en denken met je mee; uitermate vriendelijk. Wij zijn zeer content, ook met de installatie. Alles ging van een leien dakje en klopte helemaal. Geen enkel probleem. Uiteraard bevelen wij Bliek badkamerspecialist bij een ieder aan, dit hebben wij ook al gedaan bij diverse.

Positieve opmerking:
Nee!

Verbeterpunten:

Review door Anoniem

Geplaatst op 18-06-2015

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Goed

Positieve opmerking:
Ga zo door

Verbeterpunten:

Review door Anoniem

Geplaatst op 18-06-2015

8
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Toilet en badkamerrenovatie

Positieve opmerking:
Communicatie betreffende meerprijs extra werkzaamheden.

Verbeterpunten:

Review door Sonja Springer

Geplaatst op 18-06-2015

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Zeer positief, er werd vanaf het begin meegedacht, de planning klopte en het eindresultaat is echt prachtig geworden.

Positieve opmerking:

Verbeterpunten:

 ....   21
Reviews - Reviewblok
Wij scoren een
9.3
9.3 van 1 10
20-01-2020
Waardering van onze klanten Heldere communicatie, korte lijnen en nakomen van de gemaakte afspraken.
Reviews - Nieuwsbriefblok

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties