Baden+
Baden+
Buiten Molenstraat 25
4101 CJ
0344 200 103 - info@baden-plus.nl

Reviews over Baden+

Wij scoren een
9.2
9.2 van 1 10
op 580 Baden+ reviews
Communicatie
8.9
Advies
9.1
Offerte
9
Medewerkers
9.3
Deskundigheid
9.4
Resultaat
9.4
Nazorg
9

Review door R.ter Heide

Geplaatst op 04-04-2019

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Ik ben zeer deskundig geholpen bij het uitzoeken van de badkamer. De installateur was zeer vakbekwaam en heeft alles in goed overleg geïnstalleerd.

Positieve opmerking:
Korte lijnen, direct overleg en advies.

Verbeterpunten:
Ik had graag een handleiding op papier bij de vloerverwarming willen hebben.

Review door Henk

Geplaatst op 03-04-2019

9
Communicatie 9
Advies 9
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 9
Resultaat 10
Nazorg 9

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
We zijn professioneel geholpen en er was een brede keuze in badkamermeubilair, tegels en accessoires.

Positieve opmerking:
Klantvriendelijk Nemen tijd voor de klant Flexibel Ervaren en vakkundig personeel

Verbeterpunten:

Review door Anoniem

Geplaatst op 22-03-2019

10
Communicatie 9
Advies 9
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Het ging om een kleine klus. Prettig dat die toch serieus is benaderd. Er is gevraagd en ongevraagd advies gegeven. Ook tijdens de uitvoering is getracht een zo goed mogelijk resultaat te bereiken.

Positieve opmerking:
Serieuze aandacht voor de wensen van de klant. Prettige communicatie over welke keuzes daarbij kunnen en moeten worden gemaakt. Je merkt dat de mensen het belangrijk vinden het werk goed te doen.

Verbeterpunten:

Review door Fam. Wijnen

Geplaatst op 22-03-2019

8
Communicatie 5
Advies 9
Offerte 9
Medewerkers 9
Deskundigheid 9
Resultaat 10
Nazorg 8

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Van offerte tot oplevering is alles goed verlopen. Het prettige advies en het meedenken naar ons als klant toe, de scherpe offerte, het netjes werken met als eindresultaat de perfect opgeleverde toiletten en badkamer maken dat wij super tevreden zijn met het eindresultaat. Ook de nazorg is ronduit top. Enige minpuntje was de communicatie gedurende het volledige traject. Nu gaat het daar niet alleen om bij een badkamer maar de communicatie kan met weinig moeite echt veel beter.

Positieve opmerking:
Breed aanbod van kwaliteitsproducten, inzichtelijke offerte en erg mooi en strak werk opgeleverd.

Verbeterpunten:
De communicatie, even laten weten als het wat later wordt of uitleggen waarom het niet volgens planning loopt voorkomt irritatie.

Review door Anoniem

Geplaatst op 21-03-2019

9
Communicatie 9
Advies 9
Offerte 9
Medewerkers 9
Deskundigheid 9
Resultaat 10
Nazorg 9

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Een bedrijf wat in onze ervaring begrijpt wat de klant vraagt.

Positieve opmerking:
meedenkend en eerlijk

Verbeterpunten:
neen

Review door Anoniem

Geplaatst op 21-03-2019

9
Communicatie 8
Advies 9
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 9

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Super! Er wordt goed meegedacht naar oplossingen en komen mooie voorstellen.

Positieve opmerking:
Worst goed meegedacht met de klant en er wordt tijd voorgenomen.

Verbeterpunten:
De offerte had iets eerder gemaakt mogen worden.

Review door Familie Hemmes

Geplaatst op 20-03-2019

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Bij Aangenaam badkamers werken zeer kundige mensen. Allereerst in de showroom werd samen met ons een ontwerp gemaakt voor de badkamer en konden we uit allerlei opties kiezen. Ook werd er meegedacht over de indeling van de badkamer. De uitvoering van de werkzaamheden is erg professioneel gedaan. Met name de tegelzetter heeft fantastisch werk verricht, onze complimenten hiervoor!

Positieve opmerking:
De communicatie verliep soepel, iedereen is bereid mee te denken op elk niveau (grote lijnen tot details) en het eindresultaat is super!

Verbeterpunten:

Review door Anoniem

Geplaatst op 19-03-2019

8
Communicatie 10
Advies 9
Offerte 9
Medewerkers 9
Deskundigheid 9
Resultaat 8
Nazorg 8

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Prima geadviseerd en tijd voor genomen

Positieve opmerking:
De tijd die voor je wordt genomen

Verbeterpunten:
Geen

Review door Elverdink

Geplaatst op 16-03-2019

9
Communicatie 9
Advies 9
Offerte 9
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Wij hebben een zeer goed ervaring met van der Meulen. We hebben goede adviezen gekregen over hoe de badkamer in te delen. De producten die geleverd zijn bevallen uitstekend.

Positieve opmerking:
Wij vonden het erg fijn dat de monteurs meedenkend waren. We konden ze ten alle tijde bellen als we er even niet meer uitkwamen, en gaven ons een goed advies. Omdat onze planning uitliep konden de installateurs ook zo hun planning hierop aanpassen! erg fijn.

Verbeterpunten:
-

Review door Rene witjes

Geplaatst op 16-03-2019

9
Communicatie 8
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 9
Resultaat 10
Nazorg 8

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Ben zeer tevreden over de vakkundigheid en gekregen adviezen tijdens de aanschaf van mijn badkamer

Positieve opmerking:
Bijzonder tevreden over de installeur van de badkamer

Verbeterpunten:
Nee niet echt verbeterpunten

Review door Anoniem

Geplaatst op 13-03-2019

8
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Astra Woerden heeft bij ons keurig werk geleverd. We zijn erg blij met onze nieuwe badkamer en toilet. Er wordt goed advies gegeven en komen afspraken na. Ik zou hen zeker aanbevelen.

Positieve opmerking:
Jullie werken netjes

Verbeterpunten:

Review door Anoniem

Geplaatst op 12-03-2019

8
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 8
Nazorg 6

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Ik ben heel tevreden over de samenwerking met de firma Astra. De ontvangst in de showroom was fijn met volop keus. Er werd goed met ons meegedacht en er zijn mooie tekeningen gemaakt die ons hielpen bij de verbouwing

Positieve opmerking:
De kennis en kunde van Grada in de showroom en de fijne samenwerking met Peter en Pascal tijdens de verbouwing. Door de tegelzetter is er keurig netjes getegeld. Vakwerk!

Verbeterpunten:
De nazorg bij de laatste vragen en zorgen.

Review door Anoniem

Geplaatst op 11-03-2019

9
Communicatie 9
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 9
Deskundigheid 8
Resultaat 9
Nazorg 8

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Heel erg goed, vakbekwame mensen die de opdracht uitgevoerd hebben.

Positieve opmerking:
Heel erg goed, vakbekwame mensen die de opdracht uitgevoerd hebben.

Verbeterpunten:
-

Review door Anoniem

Geplaatst op 09-03-2019

8
Communicatie 7
Advies 9
Offerte 9
Medewerkers 9
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Goede service

Positieve opmerking:
Vakkundige medewerkers

Verbeterpunten:

Review door Anoniem

Geplaatst op 06-03-2019

9
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 9
Medewerkers 9
Deskundigheid 10
Resultaat 9
Nazorg 8

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Mooie, eigentijdse collectie. Anders dan de meeste standaard badkamers. Er is een mooi ontwerp voor de badkamer gemaakt, ze hebben alle materialen geleverd: van douchemeubel, tegels, stucverf en sanitair tot douchekranen. Onze eigen installateur heeft daarna alles geplaatst.

Positieve opmerking:
korte, strakke lijnen.

Verbeterpunten:

Review door Anoniem

Geplaatst op 05-03-2019

9
Communicatie 9
Advies 9
Offerte 9
Medewerkers 9
Deskundigheid 9
Resultaat 9
Nazorg 9

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
David heeft goed geluisterd wat onze wensen waren. Prettig gesprek. Bij ons heeft Roy de verbouwing van de badkamer gedaan. Het is prachtig geworden. Een echte vakman. Er werd netjes gewerkt, iedere dag als hij weg ging was zijn werkplek opgeruimd. Prettig om mee samen te werken. Kortom zeer tevreden en aan te bevelen.

Positieve opmerking:
De lijnen van communicatie waren kort en verliepen prima. Afspraken werden na gekomen.

Verbeterpunten:

Review door Marga

Geplaatst op 25-02-2019

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Wij zijn zeer tevreden en zijn goed op weggeholpen om het tot n compleet plaatje te krijgen.

Positieve opmerking:

Verbeterpunten:

Review door Wissmann

Geplaatst op 22-02-2019

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Wij hebben bij Baden+ Vught een volledig nieuwe badkamer gekocht en door hen laten plaatsen. In de showroom zijn we fijn geholpen door Lenny. Zij is vakkundig en klantvriendelijk. Ook het plaatsen is vlekkeloos verlopen. Met de vakman hadden we vooral contact via Whatsapp en dat was prettig en effectief.

Positieve opmerking:
Klantvriendelijkheid, meedenken.

Verbeterpunten:
Zet de bespreektafel op een andere plek in de showroom. Deze staat precies in de loop van de zaak. Soms is het jammer dat je aan maten vastzit, dat er geen maatwerk mogelijk is.

Review door Anoniem

Geplaatst op 19-02-2019

9
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 8

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
De ervaringen zijn zeer positief, zowel de wijze van advisering, de uitvoering van de opdracht en het eindresultaat

Positieve opmerking:
Advisering op maat Installatie op vakkundig, personeel plezierig in de communicatie, werkten erg netjes en precies Eindresultaat geheel naar wens

Verbeterpunten:

Review door Marjorie

Geplaatst op 17-02-2019

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Super goede service. Zowel met uitdenken van de badkamer, als leveren/bezorgen van de producten en ook achteraf met vragen!

Positieve opmerking:
Fantastisch meedenken met onze situatie en wensen!

Verbeterpunten:
nee

Review door Anoniem

Geplaatst op 15-02-2019

8
Communicatie 8
Advies 6
Offerte 6
Medewerkers 10
Deskundigheid 8
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Goed

Positieve opmerking:

Verbeterpunten:

Review door Anoniem

Geplaatst op 15-02-2019

10
Communicatie 9
Advies 10
Offerte 9
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Zeer goed en professioneel bedrijf. Familiaire sfeer, open en eerlijk. Transparante offerte. Er wordt goed de tijd voor je genomen, alles wordt besproken en alles laten ze zien. Tijdens de verbouwing wordt er goed gecommuniceerd, netjes gewerkt en zeer hoge afwerking. Wij zijn zeer tevreden!

Positieve opmerking:

Verbeterpunten:

Review door Hans korff

Geplaatst op 08-02-2019

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Ervaring is alleen maar positief. Een uitstekende planning en nette werkers. Het eindresultaat is geweldig en wij zijn erg tevreden

Positieve opmerking:
Netheid van werken en alles werd door specialisten gedaan. Dit zie je terug in het eindresultaat.

Verbeterpunten:
Zo doorgaan

Review door Rolf

Geplaatst op 06-02-2019

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Uitstekend, we hadden een goede ervaring van alles van ontwerp tot plaatsing. Veel flexibiliteit en goede oplossingen bij tegenslagen.

Positieve opmerking:
Met name de flexibiliteit en de ruime product keuze.

Verbeterpunten:
Als ik iets zou moeten zou het met name de planning van werkzaamheden zijn. Dat voelt soms een beetje ad-hoc.

Review door Remko Claassen

Geplaatst op 01-02-2019

10
Communicatie 9
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 9
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Complete badkamer gekocht en inclusief mijn montage. Heel goed geholpen, goed advies en mooie producten. Het resultaat is schitterend. En sneller gerealiseerd als gepland.

Positieve opmerking:
Kennis en vakmanschap

Verbeterpunten:

Review door Tim

Geplaatst op 29-01-2019

9
Communicatie 10
Advies 9
Offerte 9
Medewerkers 9
Deskundigheid 8
Resultaat 9
Nazorg 10

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Positieve ervaringen, helder en duidelijk in de offerte. Veel mogelijkheden en er wordt goed meegedacht.

Positieve opmerking:
Meedenken en helder en open.

Verbeterpunten:
Geen echte verbeterpunten. Wellicht enkel het attenderen op het nalopen van de ingetekende hoogtes van bijv. de wastafel etc.

Review door Lilian de Reu

Geplaatst op 28-01-2019

9
Communicatie 10
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Ze werken netjes zetten als ze ‘s avonds stoppen alles in de badkamer zodanig dat er verder in huis niets van gereedschap staat, en je daar geen last van hebt. De monteurs zijn beleefd.

Positieve opmerking:
Alles is achterelkaar afgewerkt zodat het ongemak niet langer duurt dan moet. Daardoor was het op 12 werkdagen klaar.

Verbeterpunten:
Nee

Review door Anoniem

Geplaatst op 26-01-2019

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Zeer tevreden

Positieve opmerking:
Goede communicatie, goede service, fantastisch resultaat

Verbeterpunten:

Review door Ruben Bonefaas

Geplaatst op 26-01-2019

9
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 8
Resultaat 9
Nazorg 8

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Zeer goed geholpen. Zowel in advies, montage als aflevering. Doorlooptijd van plaatsen was wel langer dan vooraf ingeschat.

Positieve opmerking:
Meedenken tijdens installatie en goede communicatie tijdens verkoop proces.

Verbeterpunten:
Betere inschatting van doorlooptijd.

Review door Anoniem

Geplaatst op 22-01-2019

9
Communicatie 8
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 9
Deskundigheid 10
Resultaat 9
Nazorg 10

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Wij begonnen onze zoektocht met een bezoek aan Verwijst. Door vriendelijke, duidelijke en vakkundige hulp van Ermerd konden wij onze onuitgewerkte ideeën omzetten in een plan met bijbehorende 3D-tekening.

Positieve opmerking:
Kennis van de markt van badkamerproducten, ervaring met het (ver)bouwen van badkamer waardoor de details kloppen

Verbeterpunten:
Bij het stellen van losse vragen duurt het soms even voordat er een antwoord gegeven kan worden.

3 ....   
Reviews - Reviewblok
Wij scoren een
9.2
9.2 van 1 10
17-07-2019
Waardering van onze klanten Duidelijkheid in mogelijkheden en prijsstelling. Zeer snelle levering met uiterst vriendelijke en vakbekwame monteurs.
Reviews - Nieuwsbriefblok

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties