Baden+
Baden+
Buiten Molenstraat 25
4101 CJ
0344 200 103 - info@baden-plus.nl

Reviews over Baden+

Wij scoren een
9.2
9.2 van 1 10
op 702 Baden+ reviews
Communicatie
8.9
Advies
9.1
Offerte
9
Medewerkers
9.3
Deskundigheid
9.3
Resultaat
9.4
Nazorg
9

Review door J. van Dieren (prive)

Geplaatst op 11-12-2019

10
Communicatie 10
Advies 9
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Heel fijn geholpen en voor anderen aan te bevelen!

Positieve opmerking:
Betrouwbaar!

Verbeterpunten:
Hebben we niet, we zijn heel erg tevreden

Review door anonymous

Geplaatst op 11-12-2019

8
Communicatie 8
Advies 7
Offerte 7
Medewerkers 9
Deskundigheid 8
Resultaat 9
Nazorg 7

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Correct, zakelijk, goed meedenkend

Positieve opmerking:
Deskundigheid

Verbeterpunten:
Kom met innovatieve ideeën t.a.v. energiebesparing

Review door Badkamer Domein

Geplaatst op 11-12-2019

7
Communicatie 8
Advies 6
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat 8
Nazorg 7

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Prettige ervaring.

Positieve opmerking:
Prettig contact en goed werk ! Vakwerk !

Verbeterpunten:
Op tijd aangeven, wanneer ze aanwezig kunnen zijn, of verhinderd zijn.

Review door badkamer id

Geplaatst op 04-12-2019

8
Communicatie 7
Advies 7
Offerte 8
Medewerkers 7
Deskundigheid 7
Resultaat 8
Nazorg 7

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
prettige gesprekken, goed resultaat

Positieve opmerking:
Goede showroom, veel brochures, goede info over duurdere segment

Verbeterpunten:
technische aspecten (aansluiting urinoir) volledigheid benodigde ophang- en aansluit hulpstukken.

Review door anonymous

Geplaatst op 04-12-2019

10
Communicatie 10
Advies nvt
Offerte nvt
Medewerkers nvt
Deskundigheid nvt
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Goed, ruim de tijd genomen om voor ons in een kleine badkamer al onze wensen op een mooie manier in te passen.

Positieve opmerking:
service gericht

Verbeterpunten:
geen

Review door Anoniem

Geplaatst op 04-12-2019

9
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 7
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 9
Nazorg 7

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Deskundige en betrouwbare medewerkers, zowel in de showroom als tijdens uitvoeren van het werk. Blij met het resultaat.

Positieve opmerking:
Goed inhoudelijk advies tijdens het ontwerp/inrichting.

Verbeterpunten:
Reacties op vragen of doorgeven van planning kan sneller/beter. Bij offerte duidelijker benoemen om welke artikelen (typenummer) het gaat.

Review door Badkamer Domein

Geplaatst op 03-12-2019

7
Communicatie 8
Advies 6
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat 8
Nazorg 7

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Prettige ervaring.

Positieve opmerking:
Prettig contact en goed werk ! Vakwerk !

Verbeterpunten:
Op tijd aangeven, wanneer ze aanwezig kunnen zijn, of verhinderd zijn.

Review door Kormeling

Geplaatst op 29-11-2019

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Een goede ervaring alles prima geregeld, van koop, slopen oude badkamer en installatie nieuwe

Positieve opmerking:
Mee denken, er werd netjes gewerkt, duidelijke afspraken.

Verbeterpunten:
Geen

Review door anonymous

Geplaatst op 27-11-2019

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Een prima bedrijf. Komt goed de afspraken na en zeer bekwaam personeel. Mooie badkamer geworden. .

Positieve opmerking:
Goed overleg en luisteren goed wat de klant z,n wensen zijn.

Verbeterpunten:
N.v.t.

Review door anonymous

Geplaatst op 26-11-2019

9
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 7
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 9
Nazorg 7

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Deskundige en betrouwbare medewerkers, zowel in de showroom als tijdens uitvoeren van het werk. Blij met het resultaat.

Positieve opmerking:
Goed inhoudelijk advies tijdens het ontwerp/inrichting.

Verbeterpunten:
Reacties op vragen of doorgeven van planning kan sneller/beter. Bij offerte duidelijker benoemen om welke artikelen (typenummer) het gaat.

Review door De Wilde Tegels en Sanitair

Geplaatst op 25-11-2019

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers nvt
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Erg tevreden en blij met het resultaat. Van verkoop tot installatie en nazorg: De Wilde tegels en sanitair heeft de verwachtingen meer dan waargemaakt. Een eerlijk bedrijf waar vakmensen werken: hoge kwaliteit tegen een eerlijke prijs. Alles werd goed gecommuniceerd en in overleg gedaan.

Positieve opmerking:
Hoge kwaliteit producten en dienstverlening, goede communicatie over de plaatsing en ze betrekken de klant bij belangrijke keuzes op het moment van plaatsing.

Verbeterpunten:
Geen.

Review door Linda Verbeek

Geplaatst op 23-11-2019

9
Communicatie 9
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 8
Resultaat 9
Nazorg 9

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Vanaf het binnenlopen van de showroom al een goede ervaring; fijne advies, snelle reactie op vragen en opmerkingen en er is mooi en net werk geleverd in de badkamer!

Positieve opmerking:
Snelle reactie op vragen per mail/telefoon. Netjes werk geleverd, resultaat zoals gehoopt! Wordt goed meegedacht over oplossingen wanneer nodig. Vriendelijk en kundig personeel.

Verbeterpunten:
-

Review door STH Heemskerk

Geplaatst op 22-11-2019

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Ontwerp van de badkamer laten maken, tegelplan met verdelingen, ziet er allemaal top uit, uitgevoerd door vakmensen en een strakke planning. Resultaat is prachtig geworden. Thanks alle.

Positieve opmerking:
Werken super schoon, alles netjes afgeplakt en afgedekt, overleg tussen de uitvoerde partijen is top. Alles loopt in elkaar over.

Verbeterpunten:
Offerte uitwerking mag iets sneller, maar we snappen de drukte momenteel.

Review door anonymous

Geplaatst op 20-11-2019

10
Communicatie 8
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Goed advies in de showroom en keurig afgeleverd werk

Positieve opmerking:
Alles wordt keurig per mail bevestigd

Verbeterpunten:
Kennis van assisterend personeel op zaterdag is o.i. niet voldoende

Review door anonymous

Geplaatst op 19-11-2019

10
Communicatie 10
Advies 9
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
We zijn vriendelijk en professioneel geholpen. Er is goed met ons meegedacht over welk ontwerp we wilden hebben. Er is kwaliteit werk af geleverd. We zijn heel tevreden met onze toilet en badkamer.

Positieve opmerking:
Duidelijkheid, professioneel en hoge kwaliteit.

Verbeterpunten:
bij binnenkomst in de showroom oogde het onrustig en druk.

Review door Heeren

Geplaatst op 14-11-2019

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 9
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Altijd goede ervaringen

Positieve opmerking:
Ze nemen alle tijd voor je en geven goed advies

Verbeterpunten:
Vooral zo doorgaan

Review door Haringsma

Geplaatst op 13-11-2019

9
Communicatie 9
Advies 9
Offerte 9
Medewerkers 9
Deskundigheid 9
Resultaat 9
Nazorg 9

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Wij hebben samen met Van der Meulen Dachten, onze badkamer gerenoveerd. Onze samenwerking was zeer goed te noemen. Aangezien wij zelf veel hebben gedaan, hebben we de voormontage en de afmontage van het sanitair door hun monteur laten doen Door hun ontwerp en materiaal keuze is het een perfekte badkamer geworden.

Positieve opmerking:
In mogelijkheden denken en waar nodig is, bij staan met raad en daad

Verbeterpunten:
Doorgaan met adviseren en begeleiden van klanten die grotendeels de verbouwing zelf doen

Review door Bliek Volendam

Geplaatst op 12-11-2019

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 9
Deskundigheid 9
Resultaat 9
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Goed

Positieve opmerking:
Houden zich aan afspraken

Verbeterpunten:
Geen

Review door Ernst

Geplaatst op 12-11-2019

9
Communicatie 10
Advies 9
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 9
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Positief persoonlijk en deskundig in contact en uitvoering

Positieve opmerking:
Persoonlijke en kleinschalige benadering, super resultaat.

Verbeterpunten:
Bespreek de offerte met de klant in detail

Review door fam. Matheeuwsen

Geplaatst op 03-11-2019

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Bij toeval kwamen we terecht bij de Bubbelshop. De eerste kennismaking was gelijk positief zodat we een persoonlijke afspraak maakten voor advies. Bert kwam bij ons over als een deskundige installateur, die ook zijn eigen mening durfde te geven. Er werd met ons meegedacht en gekeken hoe een en ander binnen ons budget zou kunnen passen. We moesten daarna een paar maanden wachten voordat de werkzaamheden konden starten. Dat hadden we er graag voor over. Van het begin tot het eind hebben we het gevoel gehad dat Bert ons ontzorgde. Aan het begin werd het verloop van de werkzaamheden doorgenomen, de planning werd steeds nagekomen. De bedrijven met wie samengewerkt werd waren alle even professioneel. Elke avond werd het huis weer netjes achtergelaten. Fijn was ook dat er tussentijds nog 'bijgestuurd' kon worden zodat we nu een badkamer hebben die niet alleen heel mooi maar ook praktisch is geworden. De badkamer op wielen was een extra (gratis) service waar we erg blij mee waren.

Positieve opmerking:
Bert besprak de werkzaamheden met ons zodat we wisten waar we aan toe waren. Via de mail en aan de telefoon stond Eva ons steeds snel en vriendelijk te woord. Ook de werknemers van de bedrijven met wie de Bubbelshop samenwerkt waren steeds duidelijk is hun communicatie.

Verbeterpunten:
Geen verbeterpunten. Behoud jullie kwaliteit door tijd en rust te nemen voor zowel advies als uitvoering.

Review door anonymous

Geplaatst op 02-11-2019

9
Communicatie 8
Advies 9
Offerte 8
Medewerkers 9
Deskundigheid 9
Resultaat 9
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Goede , deskundige en vriendelijke behandeling van onze vragen m.b.t. ons "project".

Positieve opmerking:
deskundigheid, meedenken en prima advies

Verbeterpunten:
niet echt

Review door Verhart

Geplaatst op 30-10-2019

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Super service, bij binnenkomst tot aan de levering. Blij met het resultaat, mooie spullen en goede kwaliteit! Top!

Positieve opmerking:
Fijn en vriendelijk geholpen met het uitzoeken van de badkamer, erg professioneel en meedenkend. Bij de levering bleek een douchedeur beschadigd wat de eigenaar zelf opviel, meteen mee terug genomen en de volgende week een nieuwe gebracht!

Verbeterpunten:

Review door Fam. de Bruin

Geplaatst op 25-10-2019

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Zeer prettige samenwerking. Ruimte voor ideeën en goede aanbevelingen.

Positieve opmerking:
Afspraak = afspraak

Verbeterpunten:
Nvt

Review door anonymous

Geplaatst op 25-10-2019

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 9
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 9

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Ontzettend vriendelijk en deskundig geholpen.

Positieve opmerking:
Echt vakkundige medewerkers met goede ideeën die me hebben verrast.

Verbeterpunten:
Geen verbeterpunten. Ik ben heel blij met mijn badkamer

Review door Rene van Aalst

Geplaatst op 24-10-2019

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Wij zijn zeer tevreden met de gang van zaken omtrent de koop van onze badkamer.

Positieve opmerking:
Ja, de goede service!

Verbeterpunten:
Nee hoor, ga zo door!!

Review door anonymous

Geplaatst op 20-10-2019

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 9
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Lieve mensen met verstand van hun vak. Goed advies.

Positieve opmerking:
Leveren vakwerk en werken volgens een strakke planning

Verbeterpunten:

Review door anonymous

Geplaatst op 20-10-2019

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Wij wisten eigenlijk precies wat we wilden voor onze badkamer,maar vanwege de bijzondere indeling hiervan was dit heel moeilijk te realiseren. Na eerder andere badkamerspecialisten te hebben bezocht en hierbij in het geheel geen goed gevoel of advies te hebben gekregen zagen wij op internet een advertentie van Bliek Sanitair. Het feit dat ze hierin aangaven dat alles veranderen in een kort tijdsbestek en zowel geheel ontzorgd mogelijk zou kunnen zijn sprak ons meteen aan.

Positieve opmerking:
Tijdens de eerste kennismaking werd de doelgerichte,daadkrachtige aanpak direct duidelijk,we konden onze droombadkamer verwezenlijken. Meedenken met de klant en hiervoor ruim de tijd nemen. Men probeert zoveel als mogelijk de strakke planning te halen. Zeer goede vakmensen die echt specialist zijn in hun vak. Alles wordt gedaan in goed overleg. Zeer nette manier van werken.

Verbeterpunten:
Geen

Review door Kouwenberg

Geplaatst op 19-10-2019

9
Communicatie 9
Advies 9
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 9
Resultaat 9
Nazorg 9

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Prettige medewerkers met ervaring. Duidelijke planning en uitvoering.

Positieve opmerking:
Meedenkend in oplossingen.

Verbeterpunten:

Review door anonymous

Geplaatst op 18-10-2019

9
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 9
Deskundigheid 9
Resultaat 9
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Heel vriendelijk en kundig

Positieve opmerking:
Dat het bedrijf zelf werknemers in dienst heeft. Zoals monteur,tegelzetter. GEEN zzp ers

Verbeterpunten:

Review door anonymous

Geplaatst op 18-10-2019

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 8
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Goede, plezierige en deskundige communicatie, goed vakmanschap

Positieve opmerking:
Deskundigheid en luistervermogen met adequate terugkoppeling

Verbeterpunten:
Neen, uitstekend en zo door

3 ....   
Reviews - Reviewblok
Wij scoren een
9.2
9.2 van 1 10
06-07-2020
Waardering van onze klanten de voorbereiding, advies op gebied van design, technische uitvoering. De communicatie de offerte fase en de tijdens de uitvoering (conform de planning en waarniet direct informeren) en tijdens de nacontrole.
Reviews - Nieuwsbriefblok

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties