Baden+
Baden+
Buiten Molenstraat 25
4101 CJ
0344 200 103 - info@baden-plus.nl

Reviews over Baden+

Wij scoren een
9.3
9.3 van 1 10
op 629 Baden+ reviews
Communicatie
9
Advies
9.2
Offerte
9
Medewerkers
9.4
Deskundigheid
9.4
Resultaat
9.4
Nazorg
9

Review door Elmieke

Geplaatst op 06-06-2019

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
We werden vriendelijk ontvangen en rustig en goed geadviseerd.

Positieve opmerking:
We konden altijd vragen stellen en er werd goed naar ons geluisterd. Het resultaat is dan ook een supergave badkamer, waar we al veel plezier en gemak van hebben gehad. Toen er iets niet goed was aan onze kraan, werd dit meteen opgelost.

Verbeterpunten:
Die hebben we niet.

Review door G.J.Koppenaal

Geplaatst op 05-06-2019

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Enige jaren geleden hebben wij onze badkamer door dit bedrijf laten vernieuwen. Omdat dat geheel tot tevredenheid was gedaan hebben wij nu voor een geheel nieuw toilet weer voor hetzelfde bedrijf gekozen. En weer tot 'algehele tevredenheid'

Positieve opmerking:
Mooie showroom, goede voorlichting, correcte planning, goede 3d-tekeningen van de klus, goede adm. afwerking van offertes, bestellingen en nota's, perfecte afwerking van de klus zelf.

Verbeterpunten:
Geen bijzonderheden

Review door Tevreden klant in Harderwijk

Geplaatst op 05-06-2019

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 9
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Mooie showroom met heel veel voorbeelden van alle badkamermeubels, tegels, etc., zodat je de producten ook echt goed kunt bekijken. Prettige medewerkers bij ontwerp en uitvoering, goede communicatie, dachten goed mee, hielden zich aan de afspraken. De badkamer en toiletten zien er keurig afgewerkt uit, alles is naar wens. Het lijkt wel een wellness-centrum aan huis.

Positieve opmerking:
Goed overleg in prettige sfeer. Afspraak is afspraak. Goed bereikbaar. Goede materialen, veel keuze, keurige afwerking.

Verbeterpunten:
Geen

Review door Muit

Geplaatst op 05-06-2019

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 9
Resultaat 9
Nazorg 7

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Als een warm bad toen wij voor het eerst binnenstapte in de showroom als tot de oplevering

Positieve opmerking:
Weten waar ze over praten en de monteurs weten ook wat ze doen. Werken netjes en snel

Verbeterpunten:
Nog niet

Review door Anoniem

Geplaatst op 04-06-2019

8
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 7
Deskundigheid 8
Resultaat 9
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Prettige samenwerking in gehele traject, van aankoop tot oplevering

Positieve opmerking:
Snelle reactietijd

Verbeterpunten:

Review door Van Minderhout

Geplaatst op 01-06-2019

9
Communicatie 10
Advies 9
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 9
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Zeer goed. Goede service en nazorg

Positieve opmerking:
Duidelijke communicatie over levering. Bij levering waren enkele tegels beschadigd. Dit is direct en kostenloos opgelost.

Verbeterpunten:
Geen

Review door Anoniem

Geplaatst op 31-05-2019

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte nvt
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Zocht acute vervanging voor een defecte douchemengkraan die enorme (nachtelijke) herrie maakte. Diverse bedrijven gaven aan dat ik iets bij hun mocht bestellen en dan afwachten tot bestelling werd geleverd. Deze zaak heeft mij direct geholpen door een tijdelijke vervanging mee te geven. Geen borg, geen aanbetaling, niets achtergelaten... gewoon op vertrouwen kraan mogen meenemen ter overbrugging. Meer dan prima service. Kom hier terug

Positieve opmerking:
Oplossingsgericht en meedenkend

Verbeterpunten:
-

Review door Fam. van Oers

Geplaatst op 31-05-2019

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Verwarming & Sanitairshop BV en Tegel-Discount is een klantvriendelijk bedrijf met goed advies.

Positieve opmerking:
Deskundig, meedenkend, betrouwbaar, heldere afspraken. Mooie showroom, met een ruim assortiment zowel voor sanitair als tegels. We werden hartelijk ontvangen. Het was leuk om te horen dat het een echt familie bedrijf is.

Verbeterpunten:
We zijn zeer tevreden over het verloop en de uitvoering van de werkzaamheden. Wij zijn blij met het prachtige eindresultaat!

Review door Anoniem

Geplaatst op 29-05-2019

8
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 8
Resultaat 9
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
BadkamerID is ons prima bevallen. Wij zijn geholpen door Lenny. Zij nam alle tijd voor ons, dacht met ons mee en niets was haar teveel. De gemaakte afspraken werden nagekomen en als er een keer iets mis ging, werd dat zo snel mogelijk opgelost. Ook de tegelzetter en installateur leverden prima werk af.

Positieve opmerking:
De persoonlijke aandacht. Ze willen niet even gauw een badkamer verkopen, maar doen er alles om een badkamer te maken die helemaal naar wens is.

Verbeterpunten:
Twee hele kleine puntjes: Door het programma wat ze gebruiken, lijkt een "meerprijs" al bij het bedrag inbegrepen te zijn, terwijl dat niet het geval is. Speciale wensen vooraf met installateurs afstemmen/afspreken zodat er tijdens het installeren van de badkamer geen verrassingen zijn dat iets niet precies uitvoerbaar is zoals bedacht.

Review door Raaltenaar

Geplaatst op 28-05-2019

8
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat 8
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Prettig en vakkundig team die meedenkt met de klant. Goede uitleg over wat wel en niet kan en niet ja zeggen en nee doen!

Positieve opmerking:
Communicatie en planning

Verbeterpunten:
Zo doorgaan

Review door Fam. Roozen

Geplaatst op 27-05-2019

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Wij zijn zeer te spreken over de samenwerking en de samenspraak over de manier van werken en advies en natuurlijk het ontwerp ervan.

Positieve opmerking:
Prettige medewerkers om in huis te hebben.

Verbeterpunten:
Hebben we niet was prima.

Review door Fam Helder

Geplaatst op 27-05-2019

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Ervaring is goed. We werden in de winkel uitstekend geholpen. Kregen een duidelijk en helder advies. Werd aan alles gedacht. Het was even zoeken naar de juiste manier van indeling in de badkamer, maar ons werd alle tijd gegeven om hier over na te denken en bij vragen voelden we ons niet geremd om hier later op terug te komen

Positieve opmerking:
Zeer ervaren medewerker! Goede inzichten/ tips Zeer mooie materialen, uitgebreide keuze in assortiment. Ruim aanbod in voorbeeld badkamer wat zeker heeft geholpen bij het visualiseren van onze badkamer

Verbeterpunten:
Tav van jullie bedrijf hebben wij geen verbeterpunten of tips. We zijn goed geholpen, Er werden oplossingen gevonden van de kleine dingen waar we tegenaan liepen. Alleen de medewerker die de badkamer plaatste beviel ons niet altijd. Hij heeft zeker goed werk afgeleverd, maar er waren communicatief wat irritaties die op het einde door de uitstel van de laatste werkdag oa resulteerde in ergernis. Maar hier wil ik verder nu niet op in gaan. We hebben dit uitgebreid besproken met Annet.

Review door M Davina

Geplaatst op 26-05-2019

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
We zijn erg goed geholpen, veel goede tips. Eerlijkheid en een duidelijke uitleg. Prijs kwaliteit was prima

Positieve opmerking:
Meedenken en eerlijk zijn wat wel en niet kan

Verbeterpunten:

Review door frazer

Geplaatst op 22-05-2019

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 9
Medewerkers 9
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
positief

Positieve opmerking:
termijn van plaatsing was zeer snel.

Verbeterpunten:

Review door J. Hamstra

Geplaatst op 17-05-2019

9
Communicatie 9
Advies 9
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 9
Resultaat 10
Nazorg 9

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
prettig contact, vol (nieuwe) ideeen. nemen ruim de tijd voor keuzes, laten alles zien

Positieve opmerking:
menselijk contact mooi assortiment en keuze goed advies

Verbeterpunten:

Review door Anky

Geplaatst op 17-05-2019

8
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 10
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat 8
Nazorg 9

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Prettige benadering in de showroom, je merkt dat er in alles pro-actief wordt meegedacht. Snelle service met offertes en gevraagde aanpassingen aan de offerte. De mannen van de werkvloer zijn heel aardig en denken ook goed mee. Communicatie naar klant t.a.v het proces kan meer pro-actief. Voor hen is het vaak heel gewoon dat iets " is zoals het is" [ bv: niet op de vloer mogen lopen nadat tegels zijn gelegd] maar dat de klant dit niet kan weten omdat het niet zijn/haar professie is, werd mij pas op de valreep duidelijk. Dat was even een stress moment.

Positieve opmerking:
Vriendelijke benadering. Goede bereikbaarheid, per telefoon en mail. Snelle reactie. Goed eind resultaat.

Verbeterpunten:
Pro actieve communicatie t.a.v het proces op de werkvloer

Review door Anoniem

Geplaatst op 16-05-2019

8
Communicatie 8
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat 10
Nazorg 7

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Ben erg fijn geholpen en ben blij met mijn mooie nieuwe badkamer!

Positieve opmerking:

Verbeterpunten:

Review door Anoniem

Geplaatst op 16-05-2019

9
Communicatie 9
Advies 9
Offerte 8
Medewerkers 9
Deskundigheid 10
Resultaat 9
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Uitstekende ervaring van moment van binnenkomst tot de nazorg. Vragen werden meteen deskundig beantwoord, offerte en levering werden correct uitgevoerd en de communicatie verliep vlot.

Positieve opmerking:
Hartelijk onthaal, ruime keuze, medewerkers zijn behulpzaam en professioneel, snelle levering

Verbeterpunten:
/

Review door J.W. Bronsvoort

Geplaatst op 15-05-2019

9
Communicatie 8
Advies 9
Offerte 9
Medewerkers 9
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Na een aantal badkamerzaken te hebben bezocht, zijn we meer dan prima geslaagd bij Aart van de Pol in Bathmen. Het gemoedelijke (dorpse?) en eerlijke advies heeft ons doen besluiten om door hen de badkamer te laten verbouwen.

Positieve opmerking:
De afstemming tussen de planning en de monteurs was uitstekend. Er werd, indien nodig, snel geschakeld.

Verbeterpunten:
Iets meer parkeerruimte voor de winkel. Maar dat is echt het enige

Review door P. van der Stare

Geplaatst op 15-05-2019

9
Communicatie 10
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 9
Deskundigheid 8
Resultaat 9
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Zeer proffessioneel, kundig en behulpzaam

Positieve opmerking:

Verbeterpunten:

Review door beukers

Geplaatst op 14-05-2019

8
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat 8
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
/

Positieve opmerking:
/

Verbeterpunten:
/

Review door Anki Burghout

Geplaatst op 13-05-2019

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
De eerste ontmoeting in de showroom was erg vriendelijk en het voelde gelijk vertrouwelijk. Het advies wat wij kregen was tot in de kleine details een bijdrage op het mooie resultaat. Wilt U vertrouwd kopen is dit bedrijf een echt een aanbeveling.

Positieve opmerking:
Het advies was prima. De planning die we ruim vooraf kregen, klopte precies! Er is vakkundig en netjes gewerkt.

Verbeterpunten:
Nee. wij zijn zeer tevreden, ga zo verder!!!!

Review door Anoniem

Geplaatst op 06-05-2019

8
Communicatie 8
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 9
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
goed

Positieve opmerking:
meedenken

Verbeterpunten:

Review door Dré

Geplaatst op 05-05-2019

9
Communicatie 9
Advies 9
Offerte 10
Medewerkers 9
Deskundigheid 9
Resultaat 9
Nazorg 9

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Zeer goede ervaring, heel prettig samengewerkt!

Positieve opmerking:
Creatief meedenken, snelle actie bij onverwachte tegenvallers, nette afwerking, houden zich aan afspraken, eerlijk

Verbeterpunten:
Geen opmerkingen

Review door Jaap Holstege

Geplaatst op 05-05-2019

10
Communicatie 7
Advies 9
Offerte 7
Medewerkers 9
Deskundigheid 9
Resultaat 10
Nazorg 9

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Wij hebben de samenwerking met de Wilde als positief ervaren. Stuk voor stuk zeer ervaren mensen die meedenken als het beter kan en samen naar een prachtig resultaat gewerkt hebben. We kunnen de Wilde tegels en sanitair van harte bij u aanbevelen.

Positieve opmerking:
Mooie kwaliteit tegels en sanitair. Goede communicatie.

Verbeterpunten:

Review door Verhoeff

Geplaatst op 04-05-2019

9
Communicatie 9
Advies 8
Offerte 10
Medewerkers 9
Deskundigheid 9
Resultaat 9
Nazorg 9

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Servicegericht, echte vakmannen die doen wat er is afgesproken.

Positieve opmerking:
Goede offerte met inhoud werkzaamheden, denken mee, nemen de tijd en zijn servicegericht. Vakmannen die weten wat ze doen!

Verbeterpunten:
Globale planning met inhoud wanneer welke werkzaamheden plaatsvinden zou kunnen helpen om verwachtingen (nog) beter af te stemmen.

Review door Familie Rietbergen

Geplaatst op 04-05-2019

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 9
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
We hebben een geheel nieuwe badkamer laten ontwerpen en installeren.

Positieve opmerking:
Goede praktische hulp bij ontwerpen van de badkamer. Zeer vakkundig geholpen op alle vlakken. Eén aanspreekpunt voor alle vragen. Eigenaar adviseert en installeert zelf ipv uitbesteden aan installatiebedrijf of ZZP-er. Goede samenwerking met tegelzetters van Kling. Tegelzetters leveren absoluut vakwerk. Faire betalingscondities: geen aanbetaling, maar de helft bij start en de helft bij tevredenheid. Badkamer op wielen is een uitkomst. Zeer correcte planning en uitvoering.

Verbeterpunten:
Er is ons inziens geen verbetering van de dienstverlening nodig.

Review door Jos van Kuppeveld

Geplaatst op 03-05-2019

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Een bedrijf met medewerkers die een eerlijk, deskundig advies geven met een scherpe prijs.

Positieve opmerking:
Tijd hebben voor de klant. Eerlijk advies Scherpe prijs Heldere communicatie

Verbeterpunten:
Nee

Review door Ad

Geplaatst op 02-05-2019

10
Communicatie 9
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Aangenaam Badkamers maakt waar wat zij beloven! Na een prettige oriëntatie (geen pusherige verkoper) kregen wij een scherpe offerte. De montage werd door deskundige medewerkers verzorgd. De nieuwe badkamer werd eerder dan de gestelde drie weken opgeleverd. De nazorg was prima.

Positieve opmerking:
Aangenaam Badkamers straalt deskundigheid uit en heeft een klantgerichte houding. Wat de klant wil, staat voorop. Prijs-kwaliteitverhouding is uitstekend, medewerkers denken mee en zijn zeer vriendelijk en voorkomend. Nazorg is echt uitstekend! Zeer Aangenaam dus om hier een badkamer te kopen!

Verbeterpunten:
Tip: iets meer en gerichte communicatie ter voorbereiding op de montage van de badkamer. Dit kan vragen van de klant (als wanneer komt de monteur, wat moet ik als klant doen in huis ter voorbereiding etc.) voorkomen.

Review door Rozendaal

Geplaatst op 30-04-2019

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 9
Medewerkers 8
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Super goed advies en leverbetrouwbaarheid is goed alles netjes op tijd binnen en de kwaliteit is perfect

Positieve opmerking:
Super goed advies en ze nemen de tijd voor je

Verbeterpunten:
Momenteel kan ik geen verbeter punten bedenken.

3 ....   
Reviews - Reviewblok
Wij scoren een
9.3
9.3 van 1 10
04-12-2019
Waardering van onze klanten Goede showroom, veel brochures, goede info over duurdere segment
Reviews - Nieuwsbriefblok

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties