Baden+
Baden+
Buiten Molenstraat 25
4101 CJ
0344 200 103 - info@baden-plus.nl

Reviews over Baden+

Wij scoren een
9.2
9.2 van 1 10
op 702 Baden+ reviews
Communicatie
8.9
Advies
9.1
Offerte
9
Medewerkers
9.3
Deskundigheid
9.3
Resultaat
9.4
Nazorg
9

Review door kees de rooij

Geplaatst op 13-10-2019

9
Communicatie 7
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat 10
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
we zijn dik tevreden.

Positieve opmerking:
prachtig werk afgeleverd.

Verbeterpunten:
niets

Review door Ineke en Piet

Geplaatst op 07-10-2019

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Wij hebben Aangenaam Badkamers via Google gevonden, geen referenties dus. Er was echter gelijk een klik. Wij zijn deskundig begeleid, waarbij prettig werd mee gedacht met onze wensen en ideeën. Dit heeft geresulteerd in een prachtige badkamer.

Positieve opmerking:
* Open benadering van jou als klant. * Beloftes worden nagekomen. Plaatsing volgens planning.

Verbeterpunten:

Review door anonymous

Geplaatst op 04-10-2019

9
Communicatie 10
Advies 9
Offerte 9
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 9

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Geweldige service, houdt zich aan de gemaakte afspraken qua tijd en levert een perfect afwerkte badkamer! Wij zijn heel enthausiast en bevelen Bliek bij iedereen aan!! Ook de nazorg is heel goed.

Positieve opmerking:
Vriendelijk personeel, echt vakmensen die perfect werk afleveren! Complimenten.

Verbeterpunten:
Niet.

Review door Rikus Beemster

Geplaatst op 03-10-2019

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Goed advies, prachtige uitvoering en exact volgens de planning. Kan niet beter.

Positieve opmerking:
Uitvoering en volgens de schriftelijke planning, fantastisch.

Verbeterpunten:
Ik zou het niet weten.

Review door I.Hendriks / Timmerman

Geplaatst op 03-10-2019

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 9
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Prettig gesprek gehad omtrent het uitzoeken van de materialen en de opstelling van douche en wc's. Het meedenken over problemen die we zouden tegenkomen en de oplossing bedenken. Aardige mannen en vooral netjes gewerkt.

Positieve opmerking:
Meedenken voor oplossingen.

Verbeterpunten:
Vragen aan de bewoners of ze willen schoonmaken voor dat er grote dingen aan de muren worden geplaatst (bevestigd) omdat je er ander moeilijk of helemaal niet meer bij kunt.

Review door Y. Baas

Geplaatst op 29-09-2019

8
Communicatie 5
Advies 8
Offerte 7
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat 8
Nazorg 7

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Het eind resultaat is prachtig. De voorbereidende gesprekken hebben geleid tot een praktische indeling en optimaal gebruik van de ruimte.

Positieve opmerking:
goede monteur RENE is een topper met zeer goede kennis en kundigheid.

Verbeterpunten:
communicatie zou zeker kunnen verbeteren.

Review door A van Lambalgen

Geplaatst op 25-09-2019

8
Communicatie 10
Advies 7
Offerte 10
Medewerkers 7
Deskundigheid 7
Resultaat 7
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Goed geholpen en prettige sfeer

Positieve opmerking:
Denken mee en goed overleg

Verbeterpunten:

Review door Frerik

Geplaatst op 21-09-2019

8
Communicatie 7
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 7

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Wat is afgesproken wordt opgeleverd. De zaken zijn secuur afgewerkt en medewerkers die langskomen zijn klantgericht en vriendelijk. we moesten wel zelf wat initiatief nemen om de werkzaamhedeb te laten aanvangen. Laatste afwerking liet even op zich wachten, niet lastig, wel prettig om daarover te communiceren.

Positieve opmerking:
Goede kwaliteit van producten. Planning werkzaamheden komt goed overeen met praktijk. Klantgerichte medewerkers.

Verbeterpunten:

Review door anonymous

Geplaatst op 20-09-2019

10
Communicatie 8
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Prachtig resultaat zeer tevreden

Positieve opmerking:

Verbeterpunten:

Review door anonymous

Geplaatst op 19-09-2019

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Zeer prettig

Positieve opmerking:
Goed personeel

Verbeterpunten:
Geen

Review door Scholten

Geplaatst op 15-09-2019

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Een bedrijf dat meedenkt met de klant. Is klantvriendelijk en correct, weet waar ze over praten.

Positieve opmerking:
Snelle en precieze werkwijze, goede communicatie en vakkundig.

Verbeterpunten:
Geen.

Review door anonymous

Geplaatst op 12-09-2019

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Super geholpen en mooie materialen

Positieve opmerking:
Goede afspraken, zeer netjes afgewerkt en in 3 weken klaar.

Verbeterpunten:

Review door Rossum

Geplaatst op 11-09-2019

8
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 9
Medewerkers 9
Deskundigheid 9
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Goede service, luisteren naar je wensen dringen niks op. Komen afspraken na en denken mee in oplossingen

Positieve opmerking:
Reageren snel, staan altijd klaar en leveren netjes op. Top service

Verbeterpunten:
Geen

Review door S.Y.

Geplaatst op 08-09-2019

9
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 9
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Erg plezierig

Positieve opmerking:

Verbeterpunten:

Review door Frank en Karin

Geplaatst op 07-09-2019

9
Communicatie 9
Advies 9
Offerte 6
Medewerkers 9
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Wij zijn op bijzonder prettige, deskundige en vooral eerlijke wijze door Reinier Post en Frank Oude Geerdink geadviseerd bij het ontwerpen van onze nieuwe badkamer en toilet beneden. Onze wensen zijn vertaald naar een heel mooi ontwerp (met bijhorende offerte) met het door ons, uit de zeer overzichtelijk en compleet ingerichte showroom, uitgekozen tegels, badmeubel en sanitair. De toezegging dat we een hele mooie badkamer zouden krijgen is helemaal waargemaakt. Frank Oude Geerdink beschikt over een team van medewerkers die hun vak verstaan. Nick (tegelzetter) en Ben Dashorst (installatiewerk) verdienen een groot compliment voor hun rustige, nette en nauwkeurige manier van werken. Ook het meedenken tijdens de uitvoering om het totaal een nog fraaier aanzien te geven is erg gewaardeerd . Bij elk groot project gaat wel eens wat mis. Het siert Frank Oude Geerdink die hier eerlijk en oprecht over communiceert en het ook oplost zonder dat de klant daarvan de dupe wordt. Als Frank zegt "het komt goed", is dit ook zo. In totaliteit kunnen wij zeggen dat wij zeer tevreden klanten zijn, die oprecht tevreden terugkijken op het hele traject van ontwerp tot uitvoering en dagelijks genieten van onze mooie badkamer en toilet.

Positieve opmerking:
Er wordt op een prettige en informele wijze via korte lijntjes met de klant gecommuniceerd. Afspraken worden gewoon nagekomen ook als zaken anders lopen dan voorzien.

Verbeterpunten:
De offerte mag meer in detail gespecificeerd worden.

Review door anonymous

Geplaatst op 05-09-2019

9
Communicatie 8
Advies 9
Offerte 9
Medewerkers 9
Deskundigheid 9
Resultaat 9
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Bij binnenkomst bij Hek badkamers in Woudenberg werden we verrast door de ruime winkel welke schuil ging achter de gevel. Op ons gemak konden we rondkijken en alle vragen stellen zonder het gevoel te hebben opgejaagd of weggekenen te worden. Er werd ruim de tijd genomen om ons te begeleiden naar een nieuwe badkamer, en alles nogmaals door te spreken als we weer wat anders hadden bedacht.

Positieve opmerking:
Men nam in de winkel ruim de tijd voor ons en komt betrouwbaar over. Ook de monteur die de badkamer kwam realiseren, was prettig in de omgang. Precies en netjes in zijn werk, en toen we toch een opmerking hadden werd dit in goed overleg gelijk opgelost, geen gedoe. De offerte was keurig gespecificeerd en overzichtelijk.

Verbeterpunten:
Soms was de monteur last minute kort bij een andere klus nodig, waardoor er wel wat last minute flexibiliteit van ons gevraagd werd m.b.t. de tijden waarop we thuis moesten zijn om hem binnen te laten. Achteraf moesten er nog twee dingen afgemaakt worden en daar moesten we zelf achteraan bellen om te vragen wanneer dit gepland stond. Wat deze twee punten betreft zou de communicatie wat beter kunnen

Review door anonymous

Geplaatst op 05-09-2019

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Zeer kundig advies en goede uitvoering van het werk

Positieve opmerking:
Goede communicatie tijdens de uitvoering

Verbeterpunten:
Ga vooral zo door!

Review door anonymous

Geplaatst op 03-09-2019

8
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 9
Resultaat 9
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Uitstekende informatie m.b.t. onze wensen voor renovatie van de badkamer. Duidelijke offerte. Uitvoering gewoon goed op schema. Deskundige medewerkers die gestaag hun werk deden en steeds open stonden voor overleg en advies als er tussendoor iets beslist moest worden.

Positieve opmerking:
Strakke planning en uitvoering, geheel volgens de afspraken

Verbeterpunten:

Review door Tychon

Geplaatst op 01-09-2019

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Bij het uitzoeken en plaatsen van de opdracht een goed advies van de mogelijkheden. De uitvoer is volgens schema uitgevoerd door professionals. Er wordt netjes gewerkt en alleen perfect is goed genoeg. Ze nemen de tijd om het goed te doen, vakwerk dus en niet snel om door te gaan naar een volgende opdracht.

Positieve opmerking:
Je weet duidelijk wat wanneer gedaan wordt en geeft een goed advies tijdens werkzaamheden als blijkt dat iets nog anders/beter kan.

Verbeterpunten:

Review door anonymous

Geplaatst op 31-08-2019

9
Communicatie 9
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 9
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Zeer deskundig advies. Uitgebreid assortiment. Prima uitvoering van alle werkzaamheden.

Positieve opmerking:
Met name zeer goede adviezen verkoopafdeling.

Verbeterpunten:
Werkplanning soms niet optimaal. (door grote drukte?)

Review door anonymous

Geplaatst op 31-08-2019

7
Communicatie 7
Advies 7
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 7
Resultaat 8
Nazorg 6

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Mooie badkamer als eindresultaat. Prettig geholpen, aardig meegedacht. Uiteindelijk wel wat schoonheidsfoutjes, waardoor het soms wel vervelend was.

Positieve opmerking:
Prettig contact, vriendelijk Mooie materialen

Verbeterpunten:
Onverwachts op vakantie en onbereikbaar Verkeerde hoeveelheid tegels Niet alle creativiteit benut Radiatorscherm niet af te lezen

Review door Familie van Boekel

Geplaatst op 30-08-2019

9
Communicatie 9
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat 10
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Prima bedrijf met goede ervaren mensen.

Positieve opmerking:

Verbeterpunten:

Review door Hans Cools

Geplaatst op 02-08-2019

8
Communicatie 8
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Heel prettig. Netjes en volgens planning gewerkt.

Positieve opmerking:
Adequate opvolging van emails en telefoontjes.

Verbeterpunten:
Order volledig uitvoeren. Hoewel het een kleine aanvullende opdracht was zou het prettig zijn als deze was meegenomen bij het bezoek gedurende twee dagen.

Review door Nieuwveld

Geplaatst op 29-07-2019

9
Communicatie 8
Advies 9
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 9
Resultaat 9
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Zeer meedenkend en nemen alle tijd voor het advies. Alles wordt uitgewerkt in een praktisch 3D ontwerp, zodat je meteen ziet hoe het eruit komt te zien. Dit helpt zeker in het maken van keuzes. Eerlijk over kwaliteit van producten i.c.m. de prijs, zodat je producten met een goede prijs-kwaliteitverhouding kunt kiezen. Fijn dat ze ook komen kijken van tevoren of het ontwerp ook technisch haalbaar is. Ook tijdens en na de installatie zeer flexibel in het aanpassen en oplossen van bepaalde zaken. Van A tot Z een goed verzorgd en zorgvuldig proces!

Positieve opmerking:
Flexibiliteit, meedenkendheid, klein team en alles binnen één bedrijf geregeld, 3D uitwerking ontwerp voordat je een offerte krijgt, strakke afwerking, verzorgd tot in de puntjes.

Verbeterpunten:
Iets meer proactiviteit in zelf contact opnemen i.p.v. de klant zelf laten bellen als gezegd wordt “We laten iets weten”. Handig om tijdens ontwerpfase aan te geven dat de Looox nisjes een centimeter naar voren komen, dat was nu niet bekend.

Review door M. Van den Muijsenberg

Geplaatst op 24-07-2019

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 9

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Ik ben zeer tevreden over het hele proces! Het uitzoeken en ontwerpen ging op een uiterst prettige manier. De medewerkers die verantwoordelijk waren voor het uitbouwen en plaatsen van het sanitair waren vriendelijk en competent. Als er iets niet zo mooi was werd het direct verbeterd zonder gezeur.

Positieve opmerking:
De communicatie was super. Iedereen had snel contact en er waren geen misverstanden.

Verbeterpunten:
Ga op deze wijze door. Het was super!

Review door anonymous

Geplaatst op 19-07-2019

9
Communicatie 8
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 8
Deskundigheid 9
Resultaat 9
Nazorg 9

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Wij zijn positief over Aangenaam Badkamers In de show room werd er goed meegedacht en begeleid. Je merkt dat ze ervaring hebben. Problemen zoals een gat in de muur bij het slopen zijn keurig opgelost.

Positieve opmerking:
Goede bereikbaarheid per mail dan wel via de app. Afhankelijk van anderen maakt wel dat tijdstippen per telefoon doorgegeven niet altijd overeen kwamen met wanneer de werklui daadwerkelijk aanwezig waren.

Verbeterpunten:

Review door anonymous

Geplaatst op 17-07-2019

10
Communicatie 9
Advies 9
Offerte 9
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Prima

Positieve opmerking:
Alles was prima geregeld en er werd op alle punten meegedacht.

Verbeterpunten:
Neen

Review door George Versteeg

Geplaatst op 17-07-2019

9
Communicatie 9
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 9
Deskundigheid 10
Resultaat 9
Nazorg 9

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Wij wilden een gedeelte van onze badkamer veranderen en waren op zoek naar een inloopdouche. Aart van de Pol benaderde onze vraag zeer oplossingsgericht en gaf duidelijke mogelijkheden. Je weet meteen waar je qua materiaal en prijsstelling aan toe bent. Dit heeft er toe geleid dat we ruimte hadden om meer te doen dan vooraf voorzien. De monteurs zijn uiterst correct en werken netjes.

Positieve opmerking:
Duidelijkheid in mogelijkheden en prijsstelling. Zeer snelle levering met uiterst vriendelijke en vakbekwame monteurs.

Verbeterpunten:
Het is handig de werking van de apparatuur na plaatsing uit te leggen.

Review door Ad

Geplaatst op 16-07-2019

8
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 9
Medewerkers 10
Deskundigheid 9
Resultaat 8
Nazorg 6

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Goede keuze in artikelen en deskundig advies

Positieve opmerking:
Wordt meteen een offerte gemaakt, dus geen week wachten.

Verbeterpunten:
Alles was naar wens.

Review door Herma Verhagen

Geplaatst op 10-07-2019

9
Communicatie 9
Advies 9
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Hele goede ervaring

Positieve opmerking:
Kundig advies en gemaakte afspraken stipt nagekomen

Verbeterpunten:
geen

4 ....   
Reviews - Reviewblok
Wij scoren een
9.2
9.2 van 1 10
06-07-2020
Waardering van onze klanten de voorbereiding, advies op gebied van design, technische uitvoering. De communicatie de offerte fase en de tijdens de uitvoering (conform de planning en waarniet direct informeren) en tijdens de nacontrole.
Reviews - Nieuwsbriefblok

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties