Baden+
Baden+
Buiten Molenstraat 25
4101 CJ
0344 200 103 - info@baden-plus.nl

Reviews over Baden+

Wij scoren een
9.3
9.3 van 1 10
op 629 Baden+ reviews
Communicatie
9
Advies
9.2
Offerte
9
Medewerkers
9.4
Deskundigheid
9.4
Resultaat
9.4
Nazorg
9

Review door jeroen

Geplaatst op 27-04-2019

8
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 9
Deskundigheid 8
Resultaat 8
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Fijn contact, geduld en goed advies. Ondanks dat we het ergens iets goedkoper konden krijgen toch hier besteld

Positieve opmerking:
hulpvaardig nakomen van afspraken geduldig

Verbeterpunten:

Review door Michel Sluijter

Geplaatst op 26-04-2019

10
Communicatie 7
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 9
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Goede service, denken goed mee, en de uitvoering is top

Positieve opmerking:
Deskundigheid en service

Verbeterpunten:
Communicatie tijdens de bouw kan beter, en iets te optimistische tijdlijnen

Review door H. Piersma

Geplaatst op 25-04-2019

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Goed en vakkundig geholpen.

Positieve opmerking:
Goed bereikbaar en afspraken worden nagekomen.

Verbeterpunten:
Geen.

Review door Anoniem

Geplaatst op 25-04-2019

9
Communicatie 8
Advies 9
Offerte 9
Medewerkers 9
Deskundigheid 10
Resultaat 9
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Uitstekende ervaring : er is vakwerk geleverd binnen de geplande tijd.

Positieve opmerking:
Uitstekende dienstverlening; afspraken worden nagekomen; vakbekwame, vriendelijke medewerkers

Verbeterpunten:

Review door Anoniem

Geplaatst op 24-04-2019

9
Communicatie 8
Advies 9
Offerte 9
Medewerkers 9
Deskundigheid 10
Resultaat 9
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Uitstekende ervaring : er is vakwerk geleverd binnen de geplande tijd.

Positieve opmerking:
Uitstekende dienstverlening; afspraken worden nagekomen; vakbekwame, vriendelijke medewerkers

Verbeterpunten:

Review door Fam. van Dijk

Geplaatst op 23-04-2019

10
Communicatie 10
Advies 9
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 9
Resultaat 10
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
De badkamer en toilet laten renoveren door de Wilde, uitstekende vakmensen in dienst wij raden de Wilde zeker aan.

Positieve opmerking:
Montagedienst en ontwerp

Verbeterpunten:

Review door Vergunst

Geplaatst op 23-04-2019

8
Communicatie 8
Advies 7
Offerte 7
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat 8
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Goede ervaring. Ontstane lekkage direct verholpen.

Positieve opmerking:
Super netjes gewerkt, met onze wensen rekening gehouden

Verbeterpunten:
Aangeven van mogelijkheden, zoals ingebouwd nisje voor toiletrollen.

Review door Nicole

Geplaatst op 23-04-2019

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
We hebben na goed overleg een keurige oplossing gevonden voor onze badkamer en er is goed meegedacht door het bedrijf. Alles was keurig geregeld en met hoge kwaliteit gemaakt. Wij zijn al jaren dik tevreden klant!

Positieve opmerking:
Veel keus en goed meedenken naar oplossingen uit hun eigen inzicht en ervaring

Verbeterpunten:

Review door Anoniem

Geplaatst op 23-04-2019

8
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 9
Deskundigheid 8
Resultaat 8
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
We zijn zeer tevreden vanaf het eerste gesprek tot de oplevering. Ook de ingezette mensen voor de uitvoering hebben dit, op een voor ons, prettige manier gedaan. Alles in goed overleg.

Positieve opmerking:
Geen druk bij de opdrachtverstrekking. Alles meer dan volgens de afspraken uitgevoerd. Uitgevoerd door vakmensen.

Verbeterpunten:
In de toekomst de leidingen tussen de warmwaterinstallatie en douche zo kort mogelijk houden. Het duurt nu langer dan noodzakelijk was geweest voordat we onder een warme douche kunnen. Dit geeft negatieve milieueffecten en extra kosten. We waren graag eerder gewezen op de hoogte van de laden onder wastafel. Nu kan er geen shampoofles rechtop in de lade staan.

Review door Anoniem

Geplaatst op 23-04-2019

10
Communicatie 9
Advies 9
Offerte 7
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 9

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Onze badkamer en toiletruimte laten renoveren door de Wilde alles volgens afspraak verlopen.

Positieve opmerking:
Montagedienst

Verbeterpunten:

Review door Belinda Elferink-Lucas

Geplaatst op 22-04-2019

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Van het moment van uitzoeken tot opleveren van onze nieuwe badkamer zijn weer zeer goed en deskundig bijgestaan.

Positieve opmerking:
Het meedenken

Verbeterpunten:

Review door Anoniem

Geplaatst op 18-04-2019

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 9
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Vriendelijk en deskundig geholpen, met veel zorg een ontwerp gemaakt en diverse keren aangepast

Positieve opmerking:
service en aanspreekbaarheid

Verbeterpunten:

Review door Anoniem

Geplaatst op 17-04-2019

9
Communicatie 7
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat 10
Nazorg 9

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Goed overleg met projectleider en uitvoeringsmedewerkers

Positieve opmerking:
Bij reclamatie werd er adequaat en snel gereageerd en uitstekend opgelost.

Verbeterpunten:
Communicatie tussen de uitvoering en projectleiding kan beter.

Review door Frank Vennik

Geplaatst op 16-04-2019

9
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 7
Medewerkers 9
Deskundigheid 9
Resultaat 7
Nazorg 7

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Zeer goed

Positieve opmerking:
al afspraken zijn op tijd nagekomenl

Verbeterpunten:
voor wat mij betreft geen

Review door Feike van der Wal

Geplaatst op 16-04-2019

9
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 9
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 9

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Rustig rond kunnen kijken, zonder meteen lastig gevallen te worden. Wij kregen, toen wij interesse hadden, goede voorlichting en advies. Alles ging, zoals vooraf afgesproken was. Onze badkamer, is keurig opgeleverd, en volledig naar onze wens. Er is ook alles aan gedaan, dat wij zo min mogelijk last hadden, van de verbouwing.

Positieve opmerking:
Goede communicatie, zonder poespas Werknemers werken keurig en veroorzaken zo min mogelijk overlast. Afspraak is afspraak.

Verbeterpunten:

Review door FM

Geplaatst op 15-04-2019

10
Communicatie 8
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Prettige persoonlijke benadering met als resultaat een zeer mooie badkamer!

Positieve opmerking:
Persoonlijke benadering, snelle reactie bij vragen. Vraagstukken goed omgezet in mooie passende badkamer

Verbeterpunten:
Graag ook een tekening en/of plattegrond bij de offerte.

Review door J de Jong

Geplaatst op 13-04-2019

9
Communicatie 9
Advies 9
Offerte 9
Medewerkers 9
Deskundigheid 9
Resultaat 9
Nazorg 9

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Onze ervaring bij het vervangen van de badkamer kan ik ronduit positief noemen. Fijn contact met verkoopster in showroom, zeer professioneel, maakte een offerte waarin alles werd meegenomen. Dus geen zaken die er later nog bijkomen. Dan lijkt het bedrag misschien hoger dan elders maar is dan zeer compleet.

Positieve opmerking:
In de showroom werd ruim de tijd genomen terwijl dat best veel tijd kostte en we nog 1 of 2 keer zijn terug gekomen voordat we de beslissing namen. Tekeningen werden gemaakt en desgewenst aangepast. Ook daarin werd goed mee gedacht. De installateurs waren zeer vakkundig, werkten netjes (iedere dag opruimen en vegen) gingen ook achter elkaar door dus geen dagen waarop er niets gebeurde. Dachten ook goed mee en geen moeite leek teveel. Zelfs voor het ophangen van haakjes wilden ze terug komen zodat we er eerst over na konden denken waar we die precies wilden hebben. Tegelzetter werkte ook erg netjes. Klachten werden meteen opgepakt en opgelost. Bijv. Geberit toilet waarvoor meteen Geberit ingeschakeld werd en snel een onderdeel vervangen.

Verbeterpunten:
Wij zien nu geen verbeterpunten. Als wij weer iets van sanitair nodig zouden hebben zouden we zeker weer naar Astra gaan.

Review door Anoniem

Geplaatst op 12-04-2019

10
Communicatie 8
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Zeer goed werk is er afgeleverd wat gedaan kon worden op relatief korte termijn.

Positieve opmerking:
Mooie inventieve layout voor badkamer. De werkzaamheden van Renee die alles lijkt te kunnen. En een prettige persoonlijkheid is.

Verbeterpunten:
Er zijn emails van mij, door grote drukte (waarvoor alle begrip) niet beantwoord. Maar het werk, en Renee, gingen voort dus ik bleef vertrouwen houden.

Review door Anoniem

Geplaatst op 09-04-2019

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Geweldig zeer tevreden. Zowel bij de aankoop als het installeren

Positieve opmerking:
fantastisch werk geleverd echt vakmanschap

Verbeterpunten:

Review door R.ter Heide

Geplaatst op 04-04-2019

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Ik ben zeer deskundig geholpen bij het uitzoeken van de badkamer. De installateur was zeer vakbekwaam en heeft alles in goed overleg geïnstalleerd.

Positieve opmerking:
Korte lijnen, direct overleg en advies.

Verbeterpunten:
Ik had graag een handleiding op papier bij de vloerverwarming willen hebben.

Review door Henk

Geplaatst op 03-04-2019

9
Communicatie 9
Advies 9
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 9
Resultaat 10
Nazorg 9

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
We zijn professioneel geholpen en er was een brede keuze in badkamermeubilair, tegels en accessoires.

Positieve opmerking:
Klantvriendelijk Nemen tijd voor de klant Flexibel Ervaren en vakkundig personeel

Verbeterpunten:

Review door Anoniem

Geplaatst op 22-03-2019

10
Communicatie 9
Advies 9
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Het ging om een kleine klus. Prettig dat die toch serieus is benaderd. Er is gevraagd en ongevraagd advies gegeven. Ook tijdens de uitvoering is getracht een zo goed mogelijk resultaat te bereiken.

Positieve opmerking:
Serieuze aandacht voor de wensen van de klant. Prettige communicatie over welke keuzes daarbij kunnen en moeten worden gemaakt. Je merkt dat de mensen het belangrijk vinden het werk goed te doen.

Verbeterpunten:

Review door Fam. Wijnen

Geplaatst op 22-03-2019

8
Communicatie 5
Advies 9
Offerte 9
Medewerkers 9
Deskundigheid 9
Resultaat 10
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Van offerte tot oplevering is alles goed verlopen. Het prettige advies en het meedenken naar ons als klant toe, de scherpe offerte, het netjes werken met als eindresultaat de perfect opgeleverde toiletten en badkamer maken dat wij super tevreden zijn met het eindresultaat. Ook de nazorg is ronduit top. Enige minpuntje was de communicatie gedurende het volledige traject. Nu gaat het daar niet alleen om bij een badkamer maar de communicatie kan met weinig moeite echt veel beter.

Positieve opmerking:
Breed aanbod van kwaliteitsproducten, inzichtelijke offerte en erg mooi en strak werk opgeleverd.

Verbeterpunten:
De communicatie, even laten weten als het wat later wordt of uitleggen waarom het niet volgens planning loopt voorkomt irritatie.

Review door Anoniem

Geplaatst op 21-03-2019

9
Communicatie 9
Advies 9
Offerte 9
Medewerkers 9
Deskundigheid 9
Resultaat 10
Nazorg 9

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Een bedrijf wat in onze ervaring begrijpt wat de klant vraagt.

Positieve opmerking:
meedenkend en eerlijk

Verbeterpunten:
neen

Review door Anoniem

Geplaatst op 21-03-2019

9
Communicatie 8
Advies 9
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 9

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Super! Er wordt goed meegedacht naar oplossingen en komen mooie voorstellen.

Positieve opmerking:
Worst goed meegedacht met de klant en er wordt tijd voorgenomen.

Verbeterpunten:
De offerte had iets eerder gemaakt mogen worden.

Review door Familie Hemmes

Geplaatst op 20-03-2019

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Bij Aangenaam badkamers werken zeer kundige mensen. Allereerst in de showroom werd samen met ons een ontwerp gemaakt voor de badkamer en konden we uit allerlei opties kiezen. Ook werd er meegedacht over de indeling van de badkamer. De uitvoering van de werkzaamheden is erg professioneel gedaan. Met name de tegelzetter heeft fantastisch werk verricht, onze complimenten hiervoor!

Positieve opmerking:
De communicatie verliep soepel, iedereen is bereid mee te denken op elk niveau (grote lijnen tot details) en het eindresultaat is super!

Verbeterpunten:

Review door Anoniem

Geplaatst op 19-03-2019

8
Communicatie 10
Advies 9
Offerte 9
Medewerkers 9
Deskundigheid 9
Resultaat 8
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Prima geadviseerd en tijd voor genomen

Positieve opmerking:
De tijd die voor je wordt genomen

Verbeterpunten:
Geen

Review door Elverdink

Geplaatst op 16-03-2019

9
Communicatie 9
Advies 9
Offerte 9
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Wij hebben een zeer goed ervaring met van der Meulen. We hebben goede adviezen gekregen over hoe de badkamer in te delen. De producten die geleverd zijn bevallen uitstekend.

Positieve opmerking:
Wij vonden het erg fijn dat de monteurs meedenkend waren. We konden ze ten alle tijde bellen als we er even niet meer uitkwamen, en gaven ons een goed advies. Omdat onze planning uitliep konden de installateurs ook zo hun planning hierop aanpassen! erg fijn.

Verbeterpunten:
-

Review door Rene witjes

Geplaatst op 16-03-2019

9
Communicatie 8
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 9
Resultaat 10
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Ben zeer tevreden over de vakkundigheid en gekregen adviezen tijdens de aanschaf van mijn badkamer

Positieve opmerking:
Bijzonder tevreden over de installeur van de badkamer

Verbeterpunten:
Nee niet echt verbeterpunten

Review door Anoniem

Geplaatst op 13-03-2019

8
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Astra Woerden heeft bij ons keurig werk geleverd. We zijn erg blij met onze nieuwe badkamer en toilet. Er wordt goed advies gegeven en komen afspraken na. Ik zou hen zeker aanbevelen.

Positieve opmerking:
Jullie werken netjes

Verbeterpunten:

4 ....   
Reviews - Reviewblok
Wij scoren een
9.3
9.3 van 1 10
04-12-2019
Waardering van onze klanten Goede showroom, veel brochures, goede info over duurdere segment
Reviews - Nieuwsbriefblok

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties