Baden+
Baden+
Buiten Molenstraat 25
4101 CJ
0344 200 103 - info@baden-plus.nl

Reviews over Baden+

Wij scoren een
9.2
9.2 van 1 10
op 815 Baden+ reviews
Communicatie
8.9
Advies
9.1
Offerte
9
Medewerkers
9.3
Deskundigheid
9.4
Resultaat
9.4
Nazorg
9

Review door Fam. Boerma

Geplaatst op 04-03-2020

9
Communicatie 9
Advies 9
Offerte 8
Medewerkers 9
Deskundigheid 9
Resultaat 9
Nazorg 9

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
We zijn zeer tevreden met onze badkamer

Positieve opmerking:
Er wordt goed naar je geluisterd, onze wensen zijn prima vertaald.

Verbeterpunten:
Geen

Review door Astra sanitair en tegels Woerden

Geplaatst op 27-02-2020

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Prima ervaring! Goede voorbereiding in de showroom en uitstekende aflevering van een mooie badkamer. Duidelijkheid vooraf en geen verrassingen achteraf.

Positieve opmerking:
Veel vooroverleg over het ontwerp. Prettige manier van werken, heel netjes en secuur. Vakmanschap!

Verbeterpunten:
Geen

Review door Scholten

Geplaatst op 23-02-2020

8
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 7
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat 7
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Zeer goed

Positieve opmerking:
Altijd goed bereikbaar en goede communicatie

Verbeterpunten:
Nee

Review door Groen

Geplaatst op 21-02-2020

10
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 6
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Zeer goed. Goed ontwerp. Prima geïnstalleerd.

Positieve opmerking:
Afspraak nakomen.

Verbeterpunten:
Offertes uitgebreider. Met documentatie.

Review door Oude Geerdink Tegels en Badkamers in Albergen

Geplaatst op 19-02-2020

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Op advies van kennissen zijn we naar Oude Geerdink gegaan voor het renoveren van onze badkamer en toilet boven. Voor ons was dit een geheel nieuwe aanpak omdat we gewend waren alles zelf te doen, we hebben ons huis dan ook met eigen handen en die van familie en vrienden gebouwd. We zijn het gesprek met Frank en Reinier ingegaan met deze achtergrond en de afmetingen van badkamer en toilet. Onder het genot van een kop koffie kwam Reinier al snel tot een mooie oplossing waar wij niet aan gedacht hadden. Met Frank kwamen we even snel tot de mogelijkheden van zelfwerkzaamheden die wij konden verrichten om kosten te besparen. De realisatie is op een vakkundige en prettige wijze verlopen. Onze badkamer en toilet zijn nu volledig naar onze wens.

Positieve opmerking:
Goede communicatie, zonder poespas. Medewerkers werken keurig en veroorzaken zo min mogelijk overlast. Afspraak is afspraak.

Verbeterpunten:
Geen. Onze prachtige badkamer en toilet zijn zoals afgesproken opgeleverd. Ook de attentie bij de oplevering hebben we zeer gewaardeerd.

Review door Jan O.

Geplaatst op 12-02-2020

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Alles tot in de puntjes en op tijd verzorgd.

Positieve opmerking:
Aandacht. Vakmanschap.

Verbeterpunten:
Ga zo door

Review door bliek sanitair

Geplaatst op 05-02-2020

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
geweldig

Positieve opmerking:
alles heel goed geregeld

Verbeterpunten:
geen alles was oke

Review door anonymous

Geplaatst op 02-02-2020

10
Communicatie 10
Advies 8
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Komen afspraken netjes na. Geen moeite om tekeningen aan te passen op verzoek. Vriendelijk. Goede prijs-kwaliteit verhouding. Mooi materiaal. Prima advies en meedenken.

Positieve opmerking:
Niet opdringerig.

Verbeterpunten:
Behoorlijk wat tegels over.

Review door Buitenkamp

Geplaatst op 27-01-2020

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 7
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 9
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Wij hebben “Bliek Sanitair”als een zeer vakkundig bedrijf ervaren Alles ging in goed overleg De service is:Top!

Positieve opmerking:
Werken zeer netjes Alles werd keurig afgeplakt

Verbeterpunten:
Wat ons betreft zijn er geen verbeterpunten

Review door Bubbelshop, Wijchen

Geplaatst op 20-01-2020

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
de Bubbelshop heeft bij ons uitstekend werk geleverd. Alle afspraken zijn nagekomen binnen de afgesproken tijd. De afwerking van alle sanitair ruimtes is uitstekend. Ook de nazorg is prima.

Positieve opmerking:
Heldere communicatie, korte lijnen en nakomen van de gemaakte afspraken.

Verbeterpunten:
nee

Review door Familie van der Heijden - Grootswagers

Geplaatst op 18-01-2020

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
In 1 woord SUPER! Er is tijd genomen om samen de badkamer samen te stellen. Lenny is heel klantvriendelijk en meedenkend! De verbouwing is helemaal naar wens verlopen. En dat binnen het tijdsbestek wat afgesproken was. Echte vakmensen, werken netjes en zijn vriendelijk. Er is keurig gewerkt met als resultaat een prachtige badkamer!

Positieve opmerking:
Klantvriendelijk, goede communicatie, keurige vakmensen. Top!

Verbeterpunten:
Geen!

Review door Niels

Geplaatst op 16-01-2020

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Zeer goed, kundig advies! Met een schitterend eindresultaat.

Positieve opmerking:
Meedenken, in ruimtelijke indeling en design.

Verbeterpunten:
Nvt

Review door Geert Cruijssen

Geplaatst op 09-01-2020

10
Communicatie 10
Advies 9
Offerte 9
Medewerkers 9
Deskundigheid 9
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Deskundige mensen met een goed advies. Complete offerte en prima uitvoering volgens planning. Kwaliteit van de werkzaamheden uitstekend. Een aanrader!

Positieve opmerking:
Deskundig, volgens afspraak, kwaliteit van de werkzaamheden uitstekend.

Verbeterpunten:
Geen, ga zo door.

Review door Bedijn

Geplaatst op 08-01-2020

9
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Demonteren en monteren van Toilet tegelen met winkelman tegeltjes.

Positieve opmerking:
Eigenaar en zijn medewerker op kantoor zijn vakmensen. Tegelzetter is fantastisch.

Verbeterpunten:
Oudere hulp niet meer gebruiken. is geen vakman. Is al vertrokken

Review door Fam. Niesing

Geplaatst op 08-01-2020

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 9
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Fijn geholpen. Ze denken met je mee bij je aankoop. Vriendelijk personeel en nette werkers.

Positieve opmerking:
Nette werkers, vriendelijk

Verbeterpunten:
Nvt

Review door anonymous

Geplaatst op 06-01-2020

9
Communicatie 9
Advies 10
Offerte 9
Medewerkers 9
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 9

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Wij hebben een hele goede ervaring met Bliek Sanitair. We werden vriendelijk geholpen en ze hebben een zeer transparante werkwijze. Alles verliep volgens planning.

Positieve opmerking:
Transparant en eerlijk goed advies

Verbeterpunten:
geen

Review door Oude Geerdink badkamers en tegels Albergen

Geplaatst op 28-12-2019

9
Communicatie 8
Advies 7
Offerte 10
Medewerkers 9
Deskundigheid 10
Resultaat 9
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Wij hebben voor Oude Geerdink gekozen omdat ze ons konden verzekeren binnen twee weken klaar te zijn met de renovatie van de badkamer en toilet beneden. Daarnaast hebben wij voor hen gekozen omdat ze eigen mensen in dienst hebben die zich nauw betrokken voelen bij het bedrijf. Verder was het assortiment groot, al wisten wij al wat we wilden hebben als tegel. Het resultaat is schitterend geworden, mede door de vakkundigheid. En het was inderdaad binnen de gestelde termijnen klaar.

Positieve opmerking:
Deskundigheid, meedenken met de klant, betrokken tegelzetters en zeer goede installateur. Allen werken heel netjes.

Verbeterpunten:
Wij hebben geen verbeterpunten.

Review door anonymous

Geplaatst op 28-12-2019

9
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 9
Deskundigheid 9
Resultaat 10
Nazorg 9

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Mooie badkamer volledig naar onze wensen

Positieve opmerking:
Flexibel, veel mogelijk, groot assortiment

Verbeterpunten:
Wees realistisch met aangeven hoe lang het gaat duren

Review door anonymous

Geplaatst op 26-12-2019

8
Communicatie 8
Advies 9
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat 9
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
prima service. weten waarover ze praten. nemen de tijd

Positieve opmerking:
kennis van zaken. advies

Verbeterpunten:
geen

Review door Yeliz

Geplaatst op 20-12-2019

10
Communicatie 9
Advies nvt
Offerte nvt
Medewerkers 10
Deskundigheid nvt
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Fijne communicatie gehad omtrent badkamer stenen waar ik naar op zoek was ivm renovatie badkamer. Direct reactie op vragen die ik had en er werd goed meegedacht! Top, bedankt!

Positieve opmerking:
Snelheid

Verbeterpunten:
Geen!

Review door Particulier

Geplaatst op 18-12-2019

7
Communicatie 7
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 7
Deskundigheid 8
Resultaat 8
Nazorg 7

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Netjes en vakkundig

Positieve opmerking:
Weten waar ze over praten

Verbeterpunten:
Geen

Review door anonymous

Geplaatst op 15-12-2019

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Uitstekend, goede voorbereiding, netjes gewerkt en mooi resultaat.

Positieve opmerking:
Persoonlijke aandacht en goede begeleiding

Verbeterpunten:
geen

Review door anonymous

Geplaatst op 13-12-2019

9
Communicatie 8
Advies 9
Offerte 10
Medewerkers 9
Deskundigheid 10
Resultaat 9
Nazorg 7

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Eveleens

Positieve opmerking:
vriendelijk en deskundig

Verbeterpunten:
misschien iets meer communicatie

Review door J. van Dieren (prive)

Geplaatst op 11-12-2019

10
Communicatie 10
Advies 9
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Heel fijn geholpen en voor anderen aan te bevelen!

Positieve opmerking:
Betrouwbaar!

Verbeterpunten:
Hebben we niet, we zijn heel erg tevreden

Review door anonymous

Geplaatst op 11-12-2019

8
Communicatie 8
Advies 7
Offerte 7
Medewerkers 9
Deskundigheid 8
Resultaat 9
Nazorg 7

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Correct, zakelijk, goed meedenkend

Positieve opmerking:
Deskundigheid

Verbeterpunten:
Kom met innovatieve ideeën t.a.v. energiebesparing

Review door Badkamer Domein

Geplaatst op 11-12-2019

7
Communicatie 8
Advies 6
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat 8
Nazorg 7

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Prettige ervaring.

Positieve opmerking:
Prettig contact en goed werk ! Vakwerk !

Verbeterpunten:
Op tijd aangeven, wanneer ze aanwezig kunnen zijn, of verhinderd zijn.

Review door badkamer id

Geplaatst op 04-12-2019

8
Communicatie 7
Advies 7
Offerte 8
Medewerkers 7
Deskundigheid 7
Resultaat 8
Nazorg 7

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
prettige gesprekken, goed resultaat

Positieve opmerking:
Goede showroom, veel brochures, goede info over duurdere segment

Verbeterpunten:
technische aspecten (aansluiting urinoir) volledigheid benodigde ophang- en aansluit hulpstukken.

Review door anonymous

Geplaatst op 04-12-2019

10
Communicatie 10
Advies nvt
Offerte nvt
Medewerkers nvt
Deskundigheid nvt
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Goed, ruim de tijd genomen om voor ons in een kleine badkamer al onze wensen op een mooie manier in te passen.

Positieve opmerking:
service gericht

Verbeterpunten:
geen

Review door Anoniem

Geplaatst op 04-12-2019

9
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 7
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 9
Nazorg 7

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Deskundige en betrouwbare medewerkers, zowel in de showroom als tijdens uitvoeren van het werk. Blij met het resultaat.

Positieve opmerking:
Goed inhoudelijk advies tijdens het ontwerp/inrichting.

Verbeterpunten:
Reacties op vragen of doorgeven van planning kan sneller/beter. Bij offerte duidelijker benoemen om welke artikelen (typenummer) het gaat.

Review door Badkamer Domein

Geplaatst op 03-12-2019

7
Communicatie 8
Advies 6
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat 8
Nazorg 7

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Prettige ervaring.

Positieve opmerking:
Prettig contact en goed werk ! Vakwerk !

Verbeterpunten:
Op tijd aangeven, wanneer ze aanwezig kunnen zijn, of verhinderd zijn.

 ....   6 ....   
Wij scoren een
9.2
9.2 van 1 10
23-07-2021
Waardering van onze klanten Ontdek wat onze klanten over ons vertellen De onderlinge planning is goed op elkaar afgestemd: je wordt vooraf geinformeerd wie er wanneer komt, van sloop, tegelzetter, installateur, timmerman enz. Fexibiliteit van het bedrijf: we hebben telkens goed kunnen overleggen. Het bedrijf neemt de tijd en doet zijn best om de om de klant tevreden te stellen. Ook het personeel levert kwaliteit en geen haastwerk. Als er tijdens het proces meerdere mogelijkheden dan word je hierbij betrokken krijg je hierover een prima advies. Bijzonder gewaardeerd hebben we, dat we onze keuze voor de vloertegels in de woonkamer hebben kunnen wijzigen zonder dat daar door Frank moeilijk over gedaan is. Een sterk punt is ook, dat al het afval dagelijks is opgeruimd/ afgevoerd en dat er geen container geplaatst is.
6x badkamer inspiratie en tips in je mailbox?
Meld je aan voor de Baden+ nieuwsbrief