Baden+
Baden+
Buiten Molenstraat 25
4101 CJ
0344 200 103 - info@baden-plus.nl

Reviews over Baden+

Wij scoren een
9.3
9.3 van 1 10
op 629 Baden+ reviews
Communicatie
9
Advies
9.2
Offerte
9
Medewerkers
9.4
Deskundigheid
9.4
Resultaat
9.4
Nazorg
9

Review door Bert de Smet

Geplaatst op 21-12-2018

9
Communicatie 8
Advies 9
Offerte 8
Medewerkers 9
Deskundigheid 9
Resultaat 10
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Willemsen voert met eigen personeel de werken uit. Je merkt de familieband van de werknemers; alles wordt goed met elkaar afgestemd. De kwaliteit van het opgeleverde werk is prima .

Positieve opmerking:
Klein compact team van medewerkers die weten wat ze aan elkaar hebben, dit geeft een vertrouwd gevoel.

Verbeterpunten:
De documentatieset bij oplevering was niet volledig (gegevens badkamermeubilair en douchebak ontbraken).

Review door Anoniem

Geplaatst op 20-12-2018

9
Communicatie 8
Advies 9
Offerte 9
Medewerkers 9
Deskundigheid 10
Resultaat 9
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Fa. G. Hek Woudenberg Goede voorlichting; prima en heel net personeel; keurige en vriendelijke vakmensen

Positieve opmerking:
goede en prima vakmensen van uitvoering tot kantoor

Verbeterpunten:
voor start van de werkzaamheden even doorspreken hoe e.e.a. uit te voeren. Dan hoeft er later niet bijgesteld te worden

Review door Angélique en Henk Visser.

Geplaatst op 19-12-2018

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Deskundig, meedenken, betrouwbaar, heldere afspraken die worden nagekomen.

Positieve opmerking:
Zie hierboven en daarnaast ook nog de planning die tot op de dag nauwkeurig klopte!

Verbeterpunten:
N.v.t., wij zijn zeer tevreden over het verloop en de uitvoering van de werkzaamheden én het eindresultaat!

Review door Anoniem

Geplaatst op 16-12-2018

8
Communicatie 10
Advies 9
Offerte 7
Medewerkers 8
Deskundigheid 9
Resultaat 10
Nazorg 7

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
In overleg met onze monteur hebben wij bij Verwijst een nieuwe badkamer-kraanunit gekocht. Na ongeveer 10 dagen bleek dat we toch iets anders wilden. Dat hebben we overlegd met Ermerd. Hij adviseerde ons daarin prima. Ook de gekochte kraanunit nam Verwijst terug. Een uitermate correcte actie van de vertegenwoordiger van Verwijst. Wij zijn daarom zeer blij dat we daar onze spullen besteld hadden; ongeveer 16 jaar geleden waren we ook blij met de adviezen én de tegels bij Verwijst.

Positieve opmerking:
Goede service én een luisterend oor.

Verbeterpunten:
Geen

Review door Anoniem

Geplaatst op 09-12-2018

10
Communicatie 8
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Goede service, super mooie badkamer. We zijn zeer tevreden.

Positieve opmerking:
Goede timing, de badkamer was binnen de afgesproken tijd klaar. Er is heel netjes gewerkt. Communicatie verliep heel goed. Zeer klantvriendelijk.

Verbeterpunten:
Andere sloper in dienst nemen of met beschermende kleding laten werken.

Review door Anoniem

Geplaatst op 06-12-2018

9
Communicatie 8
Advies 9
Offerte 9
Medewerkers 9
Deskundigheid 9
Resultaat 9
Nazorg 9

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Prima ervaring. Betrouwbaar en toezeggingen worden goed nagekomen.

Positieve opmerking:
Betrokkenheid medewerkers

Verbeterpunten:

Review door Anoniem

Geplaatst op 30-11-2018

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Wij zijn verast door Bliek sanitair. Alles volgens planning en alles is uitgevoerd door echte vakmensen. En in het voortraject en bij de keuzes maken in de showroom zijn we zeer goed geholpen.

Positieve opmerking:
Planning en afspraken.

Verbeterpunten:
Ga zo door

Review door Anoniem

Geplaatst op 26-11-2018

10
Communicatie 9
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Goed advies zowel bij aankoop als bij installatie. Zeer tevreden over geleverde producten.

Positieve opmerking:
Keurig bedrijf, goed meegedacht.

Verbeterpunten:
ga vooral op deze manier door!

Review door P.de Smit

Geplaatst op 24-11-2018

8
Communicatie 9
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 9
Deskundigheid 9
Resultaat 10
Nazorg 7

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Alles wordt keurig uitgevoerd. Communicatie verloopt prettig.

Positieve opmerking:
Deskundig. Betrouwbaar.

Verbeterpunten:
Eigenlijk niet

Review door Eric van Maanen

Geplaatst op 23-11-2018

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Top! Goede service, producten en kwaliteit

Positieve opmerking:

Verbeterpunten:

Review door Freek Meijer

Geplaatst op 23-11-2018

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Zeer positief

Positieve opmerking:
Goede vakmensen. Eindresultaat is perfect.

Verbeterpunten:
Nazorg kan sneller.

Review door Tom Herlaar

Geplaatst op 15-11-2018

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Wij zijn meer dan tevreden en van ons krijgt de Wilde Sanitair een 10+

Positieve opmerking:
Wij houden van duidelijkheid. Zowel de voorlichting, het ontwerp, de uitvoering en de nazorg waren dik voor elkaar. En als er vertrouwen is, dan is voor ons het het ijs gebroken. Vertrouwen was er al direct tijdens ons eerste gesprek. Het zijn ingrediënten voor een prachtig eindresultaat. En dat eindresultaat mag er zijn!

Verbeterpunten:

Review door Ymke Pas

Geplaatst op 15-11-2018

8
Communicatie 7
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat 8
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Goede eerste indruk in de showroom. Gesprekken over onze wensen waren prettig en duidelijk. Goede afspraken over planning en prijzen. Op wat opstartproblemen tijdens de werkzaamheden na zijn we erg tevreden over hoe het allemaal gegaan is. Tijdens de werkzaamheden hebben we weinig overlast gehad en de badkamer is mooi afgewerkt.

Positieve opmerking:
Klantgericht, duidelijk, er wordt netjes en professioneel gewerkt.

Verbeterpunten:
Af en toe zou de communicatie iets assertiever kunnen. Bij de start waren er wat opstartproblemen - soms belde ik om dit te melden en dan bleek dat het al bekend was. Een telefoontje vanuit de opdrachtgever voelt voor mij in zo'n geval beter/logischer dan dat ik het initiatief zelf moet nemen.

Review door Anoniem

Geplaatst op 12-11-2018

8
Communicatie 7
Advies 7
Offerte 7
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat 10
Nazorg 7

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Voorkomend, helder en mooi werk afgeleverd.

Positieve opmerking:
Kwaliteit

Verbeterpunten:
Wellicht op de dagen dat er gewerkt wordt iets beter communiceren wat de planning is.

Review door Nn

Geplaatst op 06-11-2018

8
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat 8
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Goed

Positieve opmerking:
Luisteren goed en geven daardoor goede adviezen. Betrokkenheid Doen wat er is afgesproken

Verbeterpunten:
Zou het niet weten

Review door Anoniem

Geplaatst op 06-11-2018

8
Communicatie 8
Advies 7
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 7
Resultaat 8
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Een bedrijf wat goed advies over de mogelijkheden van het verbouwen van een badkamer en sanitair.

Positieve opmerking:
goed advies, mooie showroom

Verbeterpunten:

Review door Edwin Heijm

Geplaatst op 01-11-2018

10
Communicatie 9
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 9

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Geweldig bedrijf met uitstekende service! Toen ik de showroom binnenkwam werd ik niet meteen besprongen door opdringerige verkopers maar kon gewoon rustig kijken. Kreeg een hele stapel folders mee om eens rustig thuis te bekijken. Bij het uitzoeken ook heel vriendelijk en goed geholpen. Je kan ook nog rustig nadenken voor de offerte afgerond wordt. Wordt ook goed met je meegedacht. Tijdens de installatie is alles precies volgens planning verlopen. Eventuele problemen werden vakkundig opgelost en prima gecommuniceerd. Verder waren het allemaal echte vakmensen.

Positieve opmerking:
Rustige en vriendelijke benadering in de showroom. Klantvriendelijkheid. Deskundigheid van de vakmensen.

Verbeterpunten:

Review door Rik

Geplaatst op 21-10-2018

9
Communicatie 9
Advies 9
Offerte 8
Medewerkers 9
Deskundigheid 9
Resultaat 9
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Goed advies en professioneel uitgevoerd. Prettige communicatie. Al met al heel tevreden.

Positieve opmerking:
Denken mee, geven gericht advies, helder in communicatie.

Verbeterpunten:

Review door Martijn Kinket

Geplaatst op 17-10-2018

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Klantgericht, vriendelijk, kennis van zaken en flexibel

Positieve opmerking:
Flexibel

Verbeterpunten:
Keukens! Ga OOK keukens verkopen.

Review door Anoniem

Geplaatst op 14-10-2018

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Astra badkamers geeft goed deskundig advies, denkt mee, is flexibel en komt zijn afspraken keurig na.

Positieve opmerking:
communicatie, nazorg

Verbeterpunten:

Review door Rob en Brigitte

Geplaatst op 13-10-2018

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Er is goed meegedacht en wij zijn deskundig geadviseerd door Badkamer ID. De installateur heeft zeer vakkundig en in goed overleg gewerkt. Wij zijn zeer tevreden over het eind resultaat. Badkamer ID is een aanrader!

Positieve opmerking:
Deskundig, klantvriendelijk en proces wordt goed gevolgd

Verbeterpunten:

Review door Anoniem

Geplaatst op 13-10-2018

9
Communicatie 8
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 9
Resultaat 9
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Wij zijn prima geholpen bij het uitzoeken van de mogelijkheden voor onze badkamer. Ook de uitvoering is goed verlopen.

Positieve opmerking:
Goed meedenken, tijdig reageren en een duidelijke planning, startdatum in goed overleg.

Verbeterpunten:
Een klein puntje: de startdatum was al enige tijd bekend. We hadden die dag geen idee hoe laat er iemand op de stoep zou staan. Waarschijnlijk kwam dit ook doordat de monteur direct de maandag na de vakantie startte met de werkzaamheden bij ons. Een belletje vooraf zou prettig geweest zijn.

Review door Anoniem

Geplaatst op 11-10-2018

9
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 9
Medewerkers 9
Deskundigheid 9
Resultaat 10
Nazorg 7

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Van begin tot eind goed en duidelijk begeleid in het maken van keuzes. Erg tevreden met het eindresultaat, kwaliteit staat bij Astra voorop!

Positieve opmerking:
Veel ervaring en fijne en flexibele omgang met mensen.

Verbeterpunten:
Geen.

Review door Anoniem

Geplaatst op 10-10-2018

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Goed werk geleverd!

Positieve opmerking:

Verbeterpunten:
Geen verbeterpunten

Review door CR

Geplaatst op 10-10-2018

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Vriendelijk, klantvriendelijk en uiterst adequaat

Positieve opmerking:
Zeer klantgericht

Verbeterpunten:

Review door Anoniem

Geplaatst op 03-10-2018

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
In alle opzichten prima verlopen

Positieve opmerking:
Meedenken en communicatie

Verbeterpunten:

Review door Anoniem

Geplaatst op 01-10-2018

8
Communicatie 8
Advies 7
Offerte 8
Medewerkers 9
Deskundigheid 7
Resultaat 7
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Vakkundig en vriendelijk personeel.

Positieve opmerking:
Vakkundig en gemotiveerd.

Verbeterpunten:
Jazeker over het Baden wandcloset ben ik niet tevreden het is zeer man onvriendelijk als je op de wc gaat zitten moet je echt al ver naar achter gaan zitten anders kom je met je zaakje tegen de binnenkant van het closet. Is niet diep genoeg aan de voorkant niet alleen ik ook andere mannen vonden dat een minpunt. Zie je in de showroom niet, communicatie kan beter.

Review door Anoniem

Geplaatst op 30-09-2018

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Onze ervaring is zeer goed. Prima advies en er word gewerkt met mooie materialen.

Positieve opmerking:
Er word zeer deskundig gewerkt. Met ervaren vakmensen.

Verbeterpunten:

Review door Anoniem

Geplaatst op 13-09-2018

8
Communicatie 8
Advies 7
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat 8
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Duidelijk in het gesprek, flexibel met het maken van afspraken en vakkundig in de uitvoering

Positieve opmerking:
Jolien! Is mooi in de afwerking; meer reklame / toelichting daarover mag

Verbeterpunten:
Spreek klant zo mogelijk apart van de winkel; binnenkomende klanten leidt af

Review door Anoniem

Geplaatst op 12-09-2018

8
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 6
Deskundigheid 6
Resultaat 6
Nazorg 6

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Goede service zowel in de showroom, als bij de ondersteuning vd zzp die de werkzaamheden uirvoert.

Positieve opmerking:
Goede balie begeleiding en adviezen

Verbeterpunten:
Nee werkt heel.goed.

 ....   6 ....   
Reviews - Reviewblok
Wij scoren een
9.3
9.3 van 1 10
04-12-2019
Waardering van onze klanten Goede showroom, veel brochures, goede info over duurdere segment
Reviews - Nieuwsbriefblok

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties