Baden+
Baden+
Buiten Molenstraat 25
4101 CJ
0344 200 103 - info@baden-plus.nl

Reviews over Baden+

Wij scoren een
9.2
9.2 van 1 10
op 579 Baden+ reviews
Communicatie
8.9
Advies
9.1
Offerte
9
Medewerkers
9.3
Deskundigheid
9.4
Resultaat
9.4
Nazorg
9

Review door Alie Nugteten

Geplaatst op 29-06-2018

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Zeer deskundige adviseurs en adviezen.

Positieve opmerking:
Zeer goede en technische werknemers

Verbeterpunten:

Review door Anoniem

Geplaatst op 28-06-2018

8
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat 8
Nazorg 6

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Uitstekend bedrijf. Alles keurig op tijd en netjes gewerkt.

Positieve opmerking:
Afspraken worden nagekomen

Verbeterpunten:
Iets sneller reageren op verzoeken na oplevering en betaling.

Review door Anoniem

Geplaatst op 27-06-2018

9
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 7
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 9

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Wij zijn zeer tevreden met de service, werkzaamheden van Astra en het resultaat!

Positieve opmerking:
De flexibiliteit, het fijne klantcontact en de nauwkeurigheid.

Verbeterpunten:

Review door Klant uit Drachten

Geplaatst op 27-06-2018

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Er is een ruime keus zowel in tegels als sanitair.

Positieve opmerking:
Je wordt er prettig geholpen. Ze denken met je mee. Ze nemen de tijd voor je. Ze zijn duidelijk. Ze weten waar ze het over hebben.

Verbeterpunten:
Nee.

Review door Anoniem

Geplaatst op 27-06-2018

8
Communicatie 7
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 9
Deskundigheid 8
Resultaat 10
Nazorg 8

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Positief

Positieve opmerking:
Vakkundig en vriendelijk personeel

Verbeterpunten:
In ons geval zou de planning iets beter kunnen

Review door Anoniem

Geplaatst op 23-06-2018

8
Communicatie 6
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat 8
Nazorg 8

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Aangenaam Badkamers denkt mee, heeft mooie spullen en biedt een goeie service.

Positieve opmerking:
Fijn dat onze badkamer en WC op korte termijn kon worden verbouwd.

Verbeterpunten:
De communicatie had af en toe beter gekund.

Review door Kingma

Geplaatst op 21-06-2018

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Zeer netjes gewerkt, goed gekwalificeerd personeel

Positieve opmerking:

Verbeterpunten:

Review door Anoniem

Geplaatst op 16-06-2018

8
Communicatie 10
Advies 9
Offerte 8
Medewerkers 9
Deskundigheid 9
Resultaat 8
Nazorg 8

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
We zijn zeer tevreden over Aangenaam badkamers. Alles is keurig volgens afspraak gegaan en er is deskundig gewerkt. Het is onze eerste badkamer verbouwing ooit en we hebben gezien dat het echt een ambacht is. Veder pluspunt zijn de vriendelijke medewerkers. En we gaan er natuurlijk van uit dat de badkamer ook op lange termijn mooi blijft.

Positieve opmerking:
Goede planning, alles is volgens afspraak verlopen. Heel fijn. Het ophalen van de nooddouche duurde wat lang maar dat lag aan de wat inflexibele derde partij dit dit leverde.

Verbeterpunten:
We hebben één tip. In de ruimte die we beschikbaar hadden gesteld (lees onze logeer-/rommelkamer) voor opslag van materiaal en apparatuur hadden we in onze onwetendheid de open kasten, spullen e.d. niet afgedekt. Zodra de eerste sloopdag van de oude badkamer voorbij was, zagen we al meteen, dit wordt heel veel poetsen. Je moet sowieso je hele huis na een verbouwing schoonmaken (ook al dek je alles zo goed mogelijk af). prima maar het had ons in deze kamer veel werk bespaard als we vooraf toch eea hadden kunnen afdekken of wegzetten. Inmiddels is alles schoon :-)

Review door Stefan Antonisse-Spek

Geplaatst op 11-06-2018

10
Communicatie 9
Advies 10
Offerte 9
Medewerkers 10
Deskundigheid 9
Resultaat 9
Nazorg 10

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Zeer goede service Zeer goede uitleg over voor en nadelen Tot in de kleinste puntjes goed geregeld

Positieve opmerking:
Service en klantgericht en persoonlijk

Verbeterpunten:
Iets betere uitstraling van het pand aan de buitenkant

Review door Anoniem

Geplaatst op 08-06-2018

8
Communicatie 8
Advies 6
Offerte 8
Medewerkers 9
Deskundigheid 8
Resultaat 8
Nazorg 8

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Zeer tevreden.

Positieve opmerking:
Bij problemen, komen ze direct met oplossingen.

Verbeterpunten:

Review door Fam. van der Velden

Geplaatst op 08-06-2018

9
Communicatie 9
Advies 9
Offerte 9
Medewerkers 9
Deskundigheid 10
Resultaat 9
Nazorg 9

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Vakmensen, in de verkoop, planning, verbouwing, installatie en uiteindelijke oplevering. Goed ingerichte showroom met voldoende keus uit hoogwaardige merkproducten.

Positieve opmerking:
Als klant vertrouw je erop dat alles perfect wordt verbouwd, geïnstalleerd en ingericht. Dat is ook zo! Goed ingespeeld team van vakmensen, kritisch op eigen werk en geleverde en te installeren inrichting.

Verbeterpunten:
Geen

Review door Anoniem

Geplaatst op 03-06-2018

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Heel prettig geholpen met ons mee gedacht, goede adviezen gegeven. De planning en het realiseren van onze nieuwe badkamer en toilet, is tot onze tevredenheid geplaatst.

Positieve opmerking:
Goede strakke planning, fijn voor de klant.

Verbeterpunten:
geen

Review door Henk en Monique

Geplaatst op 03-06-2018

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
We gingen voor een nieuwe badkamer en nieuwe toilet en kwamen na aanraden van een vriend bij de Buddelshop in Wychen uit. In onze eerste contacten met Bert de Graaf van de Bubbelshop te Wychen hadden we gelijk het gevoel met een echte eerlijke vakman te maken te hebben. We kregen ook gelijk voor de verbouwing een volledig ingerichte badkamer op wielen aangeboden. Vooraf werd alles netjes afgedekt en afgeplakt en kon de verbouwing beginnen. Het werd wel heel snel duidelijk dat we met echte vakmensen te maken hadden alles verliep op rolletjes en als een geoliede machine. Het sloopwerk keurig uitgevoerd (zover dat dat kan met slopen), het leidingwerk keurig netjes voorbereid er werd echt nergens op bezuinigd maar alles werd keurig netjes aangebracht. Er wordt echt nergens op bezuinigd daar is Bert ook heel duidelijk in. Het moet gewoon goed gebeuren zei hij dan. We gaan echt niet bezuinigen op een paar kraantjes als de klant daar in de praktijk heel veel baat mee heeft. Vervolgens alles keurig netjes gestuukt je kunt echt merken dat de verschillende disciplines volledig op elkaar ingespeeld zijn. Na het stucwerk kwamen de tegelzetters. Ook weer echte vakmensen overal waar er dingen op verschillende manier kon worden opgelost werd dit even met ons afgestemd wat we wilden en eigenlijk altijd volgde we gewoon het advies van de vakmensen omdat het ook altijd de beste oplossing was. Ook hier werd weer nergens op bezuinigd nee we doen de waterdichte pasta niet enkel in de naden (wat in de praktijk ook nog wel eens gedaan wordt) maar gewoon netjes de gehele wand. Wat ook echt opviel was dat iedere dag alles weer keurig netjes opgeruimd en helemaal schoongemaakt werd. Dit was overigens een rode draad door het gehele project. Werd er iets gezaagd in een gipsblok werd het ook weer direct even opgezogen. Een nieuwe badkamer en toilet is op zich best een hele klus maar met de Bubbelshop uit Wijchen is het voorbij gevlogen en was het echt een verademing om te zien hoe vakmensen echt op elkaar ingespeeld zijn. Op een schaal van 1 op 10 toch echt een 10. Een echte aanrader! Het resultaat is een ontzettend mooie badkamer en toilet waar we ontzettend blij mee zijn en we nog jaren van zullen genieten. Nogmaals iedereen ontzettend bedankt!

Positieve opmerking:
Vakmensen die volledig op elkaar zijn ingespeeld. Er wordt nergens op bezuinigd het belang van de klant staat voorop.

Verbeterpunten:
Geen verbeterpunt alles is al optimaal!

Review door Anoniem

Geplaatst op 02-06-2018

10
Communicatie 9
Advies 10
Offerte 9
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Prima

Positieve opmerking:
Openheid, duidelijkheid

Verbeterpunten:
nee

Review door J.florusse

Geplaatst op 02-06-2018

8
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 7
Deskundigheid 7
Resultaat 7
Nazorg 8

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Op tijd, netjes en professioneel.

Positieve opmerking:
Zie boven.

Verbeterpunten:
Geen

Review door Anoniem

Geplaatst op 31-05-2018

9
Communicatie 9
Advies 9
Offerte 9
Medewerkers 9
Deskundigheid 9
Resultaat 9
Nazorg 9

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Goede ontvangst in de showroom. Zeer goede kennis van de producten die worden verkocht. Luisteren goed naar de wensen van de klant. Werken volgens de aangegeven planning en houden je tijden de verbouwing goed op de hoogte. In het geheel zeer tevreden met Aangenaam Badkamers.

Positieve opmerking:
Kennis van producten. Goede medewerkers met kennis en ervaring. Duidelijke communicatie.

Verbeterpunten:
Bij een verbouwing zorgen dat het afsluiten van water stroom en verwarming is uitgevoerd voor dat de sloop van de oude badkamer gaat plaatsvinden.

Review door Anoniem

Geplaatst op 31-05-2018

10
Communicatie 8
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat 10
Nazorg 8

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Het is een zeer prettig bedrijf met aangename en professionele sfeer. In de showroom word je vakkundig te woord gestaan en krijg je goed advies. De buitendienst werkt nauwkeurig, netjes en overleggen veel met de klant.

Positieve opmerking:
professioneel team, vakkundig en meedenkend

Verbeterpunten:
-

Review door S. Zwartjes

Geplaatst op 29-05-2018

10
Communicatie 8
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 8
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Wij hebben de Bubbelshop als een zeer prettig, behulpzaam en meedenkend bedrijf ervaren. Verder werd er een uitstekende service geleverd

Positieve opmerking:
Het denken in mogelijkheden en oplossingen

Verbeterpunten:

Review door Ewald

Geplaatst op 28-05-2018

9
Communicatie 9
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 9
Deskundigheid 10
Resultaat 9
Nazorg 10

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Aanleiding voor de renovatie was een lekkage in de standleiding waardoor het gebruik van de badkamer onmogelijk was. Aangenaam Badkamers heeft dat probleem met een tijdelijke maatregel opgelost, nog voordat de afspraken over de renovatie waren gemaakt. de advisering was prettig. De adviseur heeft een brede en diepe productkennis. Degene die de renovatie heeft uitgevoerd (Wilco) heeft een goed oog voor detail.

Positieve opmerking:
Flexibiliteit, advisering, oog voor detail.

Verbeterpunten:
Dek ook de vloer af waar de materialen voor de bouw van de badkamer worden neergelegd. Zeker als dag een andere kamer in het huis is.

Review door de Kort

Geplaatst op 24-05-2018

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Zeer prettig verlopen. Open en eerlijk over wat er kon en niet kon. Goed advies gekregen bij het uitkiezen van de badkamer. Het was ook duidelijk wanneer er gestart zou worden( en hier is ook aangehouden) en hoelang het zou duren .

Positieve opmerking:
Opvallend was de beleefdheid/ vriendelijkheid van al het personeel! Het is duidelijk te merken dat ze ook graag met elkaar werken. Ze waren deskundig en hebben goed werk geleverd.

Verbeterpunten:
Ga zo door!!

Review door Anoniem

Geplaatst op 23-05-2018

8
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat 8
Nazorg 8

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Goede ervaring. Meegedacht en snelle service.

Positieve opmerking:
Goed meegedacht met onze situatie. Snel en netjes gewerkt.

Verbeterpunten:
Geen.

Review door Anoniem Dtown

Geplaatst op 22-05-2018

10
Communicatie 9
Advies 7
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 7

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Prima, alles conform afspraak en planning opgeleverd.

Positieve opmerking:
Afspraken nakomen, planning halen, kwaliteit opleveren.

Verbeterpunten:

Review door Anoniem

Geplaatst op 14-05-2018

9
Communicatie 10
Advies 9
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 9

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Prettige mensen. Weten waar ze het over hebben.

Positieve opmerking:
Komen afspraken na.

Verbeterpunten:

Review door Poirters

Geplaatst op 25-04-2018

8
Communicatie 7
Advies 8
Offerte 7
Medewerkers 8
Deskundigheid 7
Resultaat 8
Nazorg 8

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Goede ervaring. Goede vakmensen voor de installatie-werkzaamheden. Alles op tijd geleverd. Nazorg prima.

Positieve opmerking:
Zie hoofdstuk "ervaring"

Verbeterpunten:
Gedane keuzes door klanten, de effecten ervan beter toelichten ook al zijn er nadelen aan verbonden.

Review door Jack Boelens

Geplaatst op 25-04-2018

9
Communicatie 9
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 9
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Mevr. Lenny Zwanenburg van Badkamer ID was de reden dat wij bij dit bedrijf onze badkamer en toilet hebben gekocht. In de ontwerpfase was geen moeite haar te veel en zij dacht actief met ons mee. Ook de snelheid waarmee de 3D-tekeningen en de offertes werden gemaakt was uitstekend. Ook de communicatie met haar in de vervolgfase was positief. Op een paar kleine puntjes na zijn wij ook zeer tevreden over de bouwfase en het uiteindelijke resultaat.

Positieve opmerking:
communicatie, snelheid, vakmanschap loodgieter en tegelzetter. Oplossen van problemen tijdens de installatie.

Verbeterpunten:
Maak in de offerte ook duidelijk als er bepaalde zaken NIET in de prijs zijn inbegrepen zoals schilderen en het kitten van het nieuwe verlaagde plafond.

Review door Anoniem

Geplaatst op 20-04-2018

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Zeer fijn geholpen met uitzoeken van nieuwe toilet. Ruime keus aan Sanitair en tegels

Positieve opmerking:
Mooie showroom en goede service ook na oplevering

Verbeterpunten:

Review door Anoniem

Geplaatst op 20-04-2018

9
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 10
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat 8
Nazorg 8

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Zeer competente medewerkers en klantvriendelijk

Positieve opmerking:
Veel kennis van zaken

Verbeterpunten:

Review door Anoniem

Geplaatst op 20-04-2018

10
Communicatie 9
Advies 10
Offerte 9
Medewerkers 10
Deskundigheid 8
Resultaat 9
Nazorg 9

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Super goede winkel!

Positieve opmerking:

Verbeterpunten:

Review door Anoniem

Geplaatst op 20-04-2018

9
Communicatie 8
Advies 9
Offerte 9
Medewerkers 9
Deskundigheid 10
Resultaat 9
Nazorg 8

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Wij hebben een prettige ervaring met Het Culemborgs Badkamerhuys.

Positieve opmerking:
Prachtig groot scherm waar we ons ontwerp op konden zien.

Verbeterpunten:

Review door pauwels

Geplaatst op 15-04-2018

7
Communicatie 5
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat 7
Nazorg 7

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
communicatie kan beter bij de beschadiging van de vloerverwarming. heb ik een mail en een tel contact met u gelegd met de vraag om reactie dit hebt u niet gedaan, dat hebben wij als onprettig ervaren

Positieve opmerking:
goed werk geleverd, netjes gewerkt

Verbeterpunten:

 ....   6 ....   
Reviews - Reviewblok
Wij scoren een
9.2
9.2 van 1 10
10-07-2019
Waardering van onze klanten Kundig advies en gemaakte afspraken stipt nagekomen
Reviews - Nieuwsbriefblok

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties