Baden+
Baden+
Buiten Molenstraat 25
4101 CJ
0344 200 103 - info@baden-plus.nl

Reviews over Baden+

Wij scoren een
9.4
9.4 van 1 10
op 597 Baden+ reviews
Communicatie
9.1
Advies
9.3
Offerte
9.3
Medewerkers
9.5
Deskundigheid
9.5
Resultaat
9.4
Nazorg
9.1

Review door Anoniem

Geplaatst op 07-07-2017

8
Communicatie 7
Advies 8
Offerte nvt
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat 8
Nazorg 8

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
goed

Positieve opmerking:

Verbeterpunten:

Review door Fam. van den Boom

Geplaatst op 07-07-2017

10
Communicatie 9
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Wij zijn goed geholpen bij Badkamer ID. Men denkt creatief mee en kwam met een bijzonder ontwerp waar wij zelf nog niet aan gedacht hadden. Het eindresultaat is prachtig!

Positieve opmerking:
Bij Badkamer ID namen ze echt de tijd om met ons te kijken naar de beste oplossing. Omdat we een kleine badkamer hebben maar toch een aantal wensen was dat soms best wel lastig. Jos kwam uiteindelijk met de oplossing waar voor al onze wensen plaats was.

Verbeterpunten:
Ga zo door!

Review door Anoniem

Geplaatst op 07-07-2017

9
Communicatie 10
Advies 9
Offerte 9
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 9
Nazorg 9

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Een fijn bedrijf dat klopt van A t/m Z

Positieve opmerking:
NVT

Verbeterpunten:
NVT

Review door ton weernink

Geplaatst op 05-07-2017

10
Communicatie 7
Advies 9
Offerte 9
Medewerkers 9
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 9

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
uitstekend geholpen

Positieve opmerking:
communicatie

Verbeterpunten:
geen

Review door Anoniem

Geplaatst op 29-06-2017

8
Communicatie 8
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat 8
Nazorg 8

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
wij zijn goed geholpen met veel aandacht en hulp van de verkoper. Er wordt met je meegedacht zonder dat er een keus wordt opgedrongen. Er wordt gewerkt met mooie materialen

Positieve opmerking:
Op een vriendelijke manier wordt je deskundig geholpen

Verbeterpunten:

Review door Anoniem

Geplaatst op 29-06-2017

7
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 7
Medewerkers 7
Deskundigheid 7
Resultaat 8
Nazorg 8

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
tevreden over service en afwerking

Positieve opmerking:
goede informatie tijdens offerte

Verbeterpunten:
geen wel een opmerking op de prijs voor het anti slip maken van de douche (€ 400) voor 80 cm2 lijkt me erg hoog

Review door B de Boer

Geplaatst op 29-06-2017

10
Communicatie 10
Advies 9
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 9

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Goede ervaring, er wordt gewerkt volgens een strak werkschema zodat je als klant precies weet wat je te wachten staat. Het gehele project heeft precies 10 dagen geduurd zoals het werschema aangaf.

Positieve opmerking:
Komen op tijd voor het werk en gaan door. Communicatie met medewerkers onderling was goed, korte lijnen.

Verbeterpunten:
Geen opmerking alles verliep naar wens.

Review door Steenbergen

Geplaatst op 28-06-2017

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Uitstekende ervaring. Ik heb alle medewerkers in huis gehad. Stuk voor stuk netjes werkende mensen die kwaliteit hoog in het vaandel hebben. alle afspraken worden stipt en snel nagekomen. Ook het afronden van kleine afwerkdingetjes wordt niet op de lange baan geschoven maar gelijk afgehandeld. Kortom na een flinke klus zijn wij erg gelukkig met onze nieuwe badkamer en toilet en erg tevreden over de samenwerking. Dit is ook zeker niet de laatste klus die willemsen bij ons zal doen.

Positieve opmerking:
Allround, goede afspraken, secuur, zelfstandig.

Verbeterpunten:
Nog een goede tegelzetter zoeken. Nu doet Jeroen dit die ook planning offertes en nog veel meer doet. Op termijn nog een goede eigen tegelzetter dan weet je wie je in huis hebt en is de kwaliteit gegarandeerd. Helaas zijn ze moeilijk te vinden

Review door Henk van der Veeke

Geplaatst op 25-06-2017

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Goede ervaringen, vanaf het eerste gesprek tot aan het vertrek van de werkers.

Positieve opmerking:
Goed advies bij ontwerp, afspraak is afspraak, meedenken bij de uitvoering en geen tussentijdse vraag is teveel.

Verbeterpunten:
Geen

Review door A. Knevel/dienstwoning Defensie

Geplaatst op 25-06-2017

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 9
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 9

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
hebben begin dit jaar (eind febr. begin mrt.) de gehele badkamer vernieuwd. ik heb lang gewacht met deze feedback omdat je pas kan oordelen als je er een poos gebruik maakt van iets nieuws, alles wat nieuw is is prachtig maar later zie en ervaar je wat tegenvallertjes. ik kan u zeggen dat vanaf het begin dat we de badkamer in gebruik namen wij geen op of aanmerkingen kunnen vinden en genieten elke dag van onze nieuwe badkamer. vanaf het moment dat ze begonnen tot oplevering is alles gegaan zoals van te voren afgesproken. tussentijds is de communicatie perfect geweest. bij kleine veranderingen werd dit met ons direct besproken en niet op eigen houtje gedaan. tevens waren wij zeer te spreken over de mobiele badkamer die bij ons geplaatst was voor de tijd van de verbouwing. het tegelwerk is een waar stukje vakmanschap alles zo mooi recht en een perfecte afwerking en blijft een lust voor het oog. al met al is het een parel in ons huis.

Positieve opmerking:
van alle partijen is het zo: er word gedaan wat beloofd is en het tijdschema prima gehanteerd. goede communicatie onderling. erg goede afwerking. zeer prettige mensen om mee samen te werken.

Verbeterpunten:
voor het eerst kan ik geen verbeterpunten aanbrengen bij een verbouwing.

Review door Mj Verhelst. Axel

Geplaatst op 08-06-2017

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Zeer goed advies! Hebben iets heel erg moois weten te realiseren!

Positieve opmerking:
Vriendelijk! Duidelijke afspraken!

Verbeterpunten:
Zo door blijven gaan!

Review door Fam.Bovenkamp

Geplaatst op 05-06-2017

9
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
We hebben onze badkamer en toilet laten ontwerpen en plaatsen. Slopen hebben we zelf gedaan. Daarna is het meeste gedaan in de badkamer. De hele indeling is veranderd: bad, toilet en wastafel zijn verplaatst en er is een douche bijgeplaatst. Er is een strak schema gehanteerd. Na iedere werkdag werd alles zo netjes mogelijk achtergelaten. Alles voldoet aan onze verwachtingen.

Positieve opmerking:
Heel persoonlijk, denken mee, zijn oplossingsgericht.

Verbeterpunten:
Geen, alles was naar wens.

Review door Lex en Ingrid Bruil

Geplaatst op 01-06-2017

9
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 9
Deskundigheid 9
Resultaat 9
Nazorg 10

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
We zijn prettig en deskundig geholpen. Goed geholpen met uitzoeken van producten en materialen. Badkamer en toilet zijn geheel naar wens gerenoveerd. Vanaf het begin was het proces transparant en is er goed naar ons geluisterd. Tijdens de verbouw zijn onverwachte zaken in goed overleg opgelost. Wij zijn heel tevreden.

Positieve opmerking:
- open en transaparant - goed naar wensen klant luisteren - beloften nakomen - leveren kwaliteit - netjes gewerkt

Verbeterpunten:

Review door R Bossink

Geplaatst op 01-06-2017

10
Communicatie 10
Advies 9
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Wij zijn zowel in de zaak als thuis keurig te woord gestaan.

Positieve opmerking:
Goede communicatie, dit is ook erg belangrijk.

Verbeterpunten:
Geen.

Review door Anoniem

Geplaatst op 31-05-2017

9
Communicatie 9
Advies 10
Offerte 9
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 9
Nazorg 9

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
De hele "operatie" was van dag tot dag prima geregeld. De verbouwing was ook op de geplande tijd klaar. Het Bliek team is kundig, vriendelijk en geeft goede adviezen bij het uitkiezen van de nieuwe badkamer.

Positieve opmerking:
Efficiëntie en kennis van zaken en keihard werken

Verbeterpunten:
geen

Review door Badkamerklant

Geplaatst op 31-05-2017

8
Communicatie 6
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat 8
Nazorg 8

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
De mensen namen de tijd voor me en liepen alle stappen op hun gemak door.

Positieve opmerking:
De monteur had veel aandacht voor detail.

Verbeterpunten:

Review door Fam albers

Geplaatst op 28-05-2017

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 9
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Zeer prettig,werken netjes,denken mee,vakmensen .

Positieve opmerking:
Zijn allemaal vakmensen ,weten waar ze het over hebben.

Verbeterpunten:
Nee

Review door Ton van Dinten

Geplaatst op 25-05-2017

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Wij weten niet waarom, maar bij de binnenkomst in Houten de eerste keer voelde het al goed. En dat gebleven tot het einde van het "project". Ondanks dat wij overal op letten en ook alle afwijkingen direct opvallen hebben wij nauwelijks opmerking hoeven maken. Sterker van onze buren kregen wij zelfs complimenten hoe ze met het afval omgingen. Top

Positieve opmerking:
Uitstekende en telexte communicatie.

Verbeterpunten:
Kan eigenlijk niet beter. Als het nog beter zou moeten wordt het "klinisch" en dat zou de warme uitstraling weer ondermijnen.

Review door H. van Uden

Geplaatst op 21-05-2017

8
Communicatie 8
Advies 7
Offerte 8
Medewerkers 9
Deskundigheid 9
Resultaat 8
Nazorg 8

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Klantvriendelijk. We werden prettig te woord gestaan, er werd alle tijd genomen, en bij het plannen maken goed meegedacht in wensen en mogelijheden. Ook tijdens de uitvoering is er goed werk geleverd; vakmensen.

Positieve opmerking:
Zie antwoord hierboven.

Verbeterpunten:
Zorgvuldigheid in plannen.

Review door Peter

Geplaatst op 20-05-2017

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Goede communicatie. Denkt goed mee. Vakbekwame mensen. Goede materialen. Prettig in de omgang.

Positieve opmerking:
Zie boven

Verbeterpunten:
Geen.

Review door fam jansen Houten

Geplaatst op 11-05-2017

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Onze ervaringen zijn zeer positief met Aangenaam Badkamers; alle onderdelen van het traject scoren uitstekend; dat begint al met de vriendelijke ontvangst in een mooie en overzichtelijk showroom; maar ook het offertegesprek ( na 45 minuten lag er heel duidelijke offerte op tafel) en de andere contactmomenten verdienen alle lof.

Positieve opmerking:
Wat in het offertegesprek opviel was vooral de deskundigheid. Het zijn weliswaar verkopers, maar bovenal zijn het adviseurs die weten waarover ze praten en ze kunnen een beroep doen op veel ervaring in de branche .. Ook de snelheid van werken ,de duidelijkheid die er vanaf het begin is ,zijn belangrijke positieve ervaringen. Uiteindelijk gaat het erom hoe het werk na oplevering eruit ziet : we zijn zeer enthousiast met dank aan de medewerkers die onze badkameraanpassing ( ligbad eruit en inloopdouche er voor terug) binnen 3 dagen gebruiksklaar hebben opgeleverd. Vakmannen die je graag over de vloer hebt.

Verbeterpunten:
We zouden geen verbeterpunten kunnen noemen.

Review door Anoniem

Geplaatst op 07-05-2017

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Uitstekend advies. Betrouwbaar. Perfecte service.

Positieve opmerking:
Komen altijd hun afspraken na.

Verbeterpunten:
Geen

Review door Gea Schuurman

Geplaatst op 05-05-2017

6
Communicatie 6
Advies 6
Offerte 6
Medewerkers 6
Deskundigheid 6
Resultaat 6
Nazorg 6

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Goede communicatie mbt werkzaamheden en plaatsing.

Positieve opmerking:
Flexibiliteit en oplossingsvaardigheden.

Verbeterpunten:
Uitleg over meerwerk, qua kosten.

Review door Mariska

Geplaatst op 04-05-2017

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Ben ontzettend blij met m'n nieuwe badkamer. Erg netjes geplaatst en daarnaast worden afspraken nagekomen. Super service en contact.

Positieve opmerking:
Goed advies en werken netjes. Komen afspraken na

Verbeterpunten:
Geen

Review door Minoe

Geplaatst op 02-05-2017

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Hele prettige Samenwerking - denken mee en komen afspraken na - zou het bedrijf zeker aanraden aan anderen!

Positieve opmerking:

Verbeterpunten:

Review door Anoniem

Geplaatst op 01-05-2017

10
Communicatie nvt
Advies nvt
Offerte nvt
Medewerkers nvt
Deskundigheid nvt
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:

Positieve opmerking:

Verbeterpunten:

Review door Bram

Geplaatst op 24-04-2017

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Alles is vanaf het begin goed geregeld! Ze hebben het erg druk door de vele opdrachten, maar daar is in de service en afronding niets van te merken in nadelige zin. Ze gaan ervoor en hebben een knap staaltje werk afgeleverd. Bedankt!

Positieve opmerking:

Verbeterpunten:

Review door Anoniem

Geplaatst op 23-04-2017

8
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 8

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
denkt mee met je

Positieve opmerking:
geen

Verbeterpunten:

Review door Ron

Geplaatst op 20-04-2017

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Fijn gesprek met verkoper duidelijk geen handjeklap zaak. Netjes en meedenkend. Tijdens verbouwing informeren hoe het mij bevalt.

Positieve opmerking:
Uitvoering exact zoals op sfeerimpressie en overeenkomst. Ik had een monteur die alles deed van slopen tot opleveren dus loodgieter, tegelzetter en elektricien alles door een man fijn!!!

Verbeterpunten:
Geen verbeterpunten kunne bedenken.

Review door Anoniem

Geplaatst op 19-04-2017

10
Communicatie 8
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 8
Nazorg 8

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Vernieuwing toiloet

Positieve opmerking:
Deskundigheid, advies, meedenken.

Verbeterpunten:
-

 ....   7 ....   
Reviews - Reviewblok
Wij scoren een
9.4
9.4 van 1 10
09-12-2018
Waardering van onze klanten Goede timing, de badkamer was binnen de afgesproken tijd klaar. Er is heel netjes gewerkt. Communicatie verliep heel goed. Zeer klantvriendelijk.
Reviews - Nieuwsbriefblok
 

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties