Baden+
Baden+
Buiten Molenstraat 25
4101 CJ
0344 200 103 - info@baden-plus.nl

Reviews over Baden+

Wij scoren een
9.2
9.2 van 1 10
op 620 Baden+ reviews
Communicatie
9
Advies
9.1
Offerte
9
Medewerkers
9.4
Deskundigheid
9.4
Resultaat
9.4
Nazorg
9

Review door Heeren

Geplaatst op 14-11-2019

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 9
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Altijd goede ervaringen

Positieve opmerking:
Ze nemen alle tijd voor je en geven goed advies

Verbeterpunten:
Vooral zo doorgaan

Review door Haringsma

Geplaatst op 13-11-2019

9
Communicatie 9
Advies 9
Offerte 9
Medewerkers 9
Deskundigheid 9
Resultaat 9
Nazorg 9

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Wij hebben samen met Van der Meulen Dachten, onze badkamer gerenoveerd. Onze samenwerking was zeer goed te noemen. Aangezien wij zelf veel hebben gedaan, hebben we de voormontage en de afmontage van het sanitair door hun monteur laten doen Door hun ontwerp en materiaal keuze is het een perfekte badkamer geworden.

Positieve opmerking:
In mogelijkheden denken en waar nodig is, bij staan met raad en daad

Verbeterpunten:
Doorgaan met adviseren en begeleiden van klanten die grotendeels de verbouwing zelf doen

Review door Bliek Volendam

Geplaatst op 12-11-2019

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 9
Deskundigheid 9
Resultaat 9
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Goed

Positieve opmerking:
Houden zich aan afspraken

Verbeterpunten:
Geen

Review door Ernst

Geplaatst op 12-11-2019

9
Communicatie 10
Advies 9
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 9
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Positief persoonlijk en deskundig in contact en uitvoering

Positieve opmerking:
Persoonlijke en kleinschalige benadering, super resultaat.

Verbeterpunten:
Bespreek de offerte met de klant in detail

Review door fam. Matheeuwsen

Geplaatst op 03-11-2019

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Bij toeval kwamen we terecht bij de Bubbelshop. De eerste kennismaking was gelijk positief zodat we een persoonlijke afspraak maakten voor advies. Bert kwam bij ons over als een deskundige installateur, die ook zijn eigen mening durfde te geven. Er werd met ons meegedacht en gekeken hoe een en ander binnen ons budget zou kunnen passen. We moesten daarna een paar maanden wachten voordat de werkzaamheden konden starten. Dat hadden we er graag voor over. Van het begin tot het eind hebben we het gevoel gehad dat Bert ons ontzorgde. Aan het begin werd het verloop van de werkzaamheden doorgenomen, de planning werd steeds nagekomen. De bedrijven met wie samengewerkt werd waren alle even professioneel. Elke avond werd het huis weer netjes achtergelaten. Fijn was ook dat er tussentijds nog 'bijgestuurd' kon worden zodat we nu een badkamer hebben die niet alleen heel mooi maar ook praktisch is geworden. De badkamer op wielen was een extra (gratis) service waar we erg blij mee waren.

Positieve opmerking:
Bert besprak de werkzaamheden met ons zodat we wisten waar we aan toe waren. Via de mail en aan de telefoon stond Eva ons steeds snel en vriendelijk te woord. Ook de werknemers van de bedrijven met wie de Bubbelshop samenwerkt waren steeds duidelijk is hun communicatie.

Verbeterpunten:
Geen verbeterpunten. Behoud jullie kwaliteit door tijd en rust te nemen voor zowel advies als uitvoering.

Review door Anoniem

Geplaatst op 02-11-2019

9
Communicatie 8
Advies 9
Offerte 8
Medewerkers 9
Deskundigheid 9
Resultaat 9
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Goede , deskundige en vriendelijke behandeling van onze vragen m.b.t. ons "project".

Positieve opmerking:
deskundigheid, meedenken en prima advies

Verbeterpunten:
niet echt

Review door Verhart

Geplaatst op 30-10-2019

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Super service, bij binnenkomst tot aan de levering. Blij met het resultaat, mooie spullen en goede kwaliteit! Top!

Positieve opmerking:
Fijn en vriendelijk geholpen met het uitzoeken van de badkamer, erg professioneel en meedenkend. Bij de levering bleek een douchedeur beschadigd wat de eigenaar zelf opviel, meteen mee terug genomen en de volgende week een nieuwe gebracht!

Verbeterpunten:

Review door Fam. de Bruin

Geplaatst op 25-10-2019

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Zeer prettige samenwerking. Ruimte voor ideeën en goede aanbevelingen.

Positieve opmerking:
Afspraak = afspraak

Verbeterpunten:
Nvt

Review door Anoniem

Geplaatst op 25-10-2019

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 9
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 9

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Ontzettend vriendelijk en deskundig geholpen.

Positieve opmerking:
Echt vakkundige medewerkers met goede ideeën die me hebben verrast.

Verbeterpunten:
Geen verbeterpunten. Ik ben heel blij met mijn badkamer

Review door Rene van Aalst

Geplaatst op 24-10-2019

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Wij zijn zeer tevreden met de gang van zaken omtrent de koop van onze badkamer.

Positieve opmerking:
Ja, de goede service!

Verbeterpunten:
Nee hoor, ga zo door!!

Review door Anoniem

Geplaatst op 20-10-2019

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 9
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Lieve mensen met verstand van hun vak. Goed advies.

Positieve opmerking:
Leveren vakwerk en werken volgens een strakke planning

Verbeterpunten:

Review door Anoniem

Geplaatst op 20-10-2019

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Wij wisten eigenlijk precies wat we wilden voor onze badkamer,maar vanwege de bijzondere indeling hiervan was dit heel moeilijk te realiseren. Na eerder andere badkamerspecialisten te hebben bezocht en hierbij in het geheel geen goed gevoel of advies te hebben gekregen zagen wij op internet een advertentie van Bliek Sanitair. Het feit dat ze hierin aangaven dat alles veranderen in een kort tijdsbestek en zowel geheel ontzorgd mogelijk zou kunnen zijn sprak ons meteen aan.

Positieve opmerking:
Tijdens de eerste kennismaking werd de doelgerichte,daadkrachtige aanpak direct duidelijk,we konden onze droombadkamer verwezenlijken. Meedenken met de klant en hiervoor ruim de tijd nemen. Men probeert zoveel als mogelijk de strakke planning te halen. Zeer goede vakmensen die echt specialist zijn in hun vak. Alles wordt gedaan in goed overleg. Zeer nette manier van werken.

Verbeterpunten:
Geen

Review door Kouwenberg

Geplaatst op 19-10-2019

9
Communicatie 9
Advies 9
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 9
Resultaat 9
Nazorg 9

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Prettige medewerkers met ervaring. Duidelijke planning en uitvoering.

Positieve opmerking:
Meedenkend in oplossingen.

Verbeterpunten:

Review door Anoniem

Geplaatst op 18-10-2019

9
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 9
Deskundigheid 9
Resultaat 9
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Heel vriendelijk en kundig

Positieve opmerking:
Dat het bedrijf zelf werknemers in dienst heeft. Zoals monteur,tegelzetter. GEEN zzp ers

Verbeterpunten:

Review door Anoniem

Geplaatst op 18-10-2019

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 8
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Goede, plezierige en deskundige communicatie, goed vakmanschap

Positieve opmerking:
Deskundigheid en luistervermogen met adequate terugkoppeling

Verbeterpunten:
Neen, uitstekend en zo door

Review door kees de rooij

Geplaatst op 13-10-2019

9
Communicatie nvt
Advies nvt
Offerte nvt
Medewerkers nvt
Deskundigheid nvt
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:

Positieve opmerking:

Verbeterpunten:

Review door Ineke en Piet

Geplaatst op 07-10-2019

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Wij hebben Aangenaam Badkamers via Google gevonden, geen referenties dus. Er was echter gelijk een klik. Wij zijn deskundig begeleid, waarbij prettig werd mee gedacht met onze wensen en ideeën. Dit heeft geresulteerd in een prachtige badkamer.

Positieve opmerking:
* Open benadering van jou als klant. * Beloftes worden nagekomen. Plaatsing volgens planning.

Verbeterpunten:

Review door Anoniem

Geplaatst op 04-10-2019

9
Communicatie 10
Advies 9
Offerte 9
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 9

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Geweldige service, houdt zich aan de gemaakte afspraken qua tijd en levert een perfect afwerkte badkamer! Wij zijn heel enthausiast en bevelen Bliek bij iedereen aan!! Ook de nazorg is heel goed.

Positieve opmerking:
Vriendelijk personeel, echt vakmensen die perfect werk afleveren! Complimenten.

Verbeterpunten:
Niet.

Review door Rikus Beemster

Geplaatst op 03-10-2019

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Goed advies, prachtige uitvoering en exact volgens de planning. Kan niet beter.

Positieve opmerking:
Uitvoering en volgens de schriftelijke planning, fantastisch.

Verbeterpunten:
Ik zou het niet weten.

Review door I.Hendriks / Timmerman

Geplaatst op 03-10-2019

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 9
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Prettig gesprek gehad omtrent het uitzoeken van de materialen en de opstelling van douche en wc's. Het meedenken over problemen die we zouden tegenkomen en de oplossing bedenken. Aardige mannen en vooral netjes gewerkt.

Positieve opmerking:
Meedenken voor oplossingen.

Verbeterpunten:
Vragen aan de bewoners of ze willen schoonmaken voor dat er grote dingen aan de muren worden geplaatst (bevestigd) omdat je er ander moeilijk of helemaal niet meer bij kunt.

Review door A van Lambalgen

Geplaatst op 25-09-2019

8
Communicatie 10
Advies 7
Offerte 10
Medewerkers 7
Deskundigheid 7
Resultaat 7
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Goed geholpen en prettige sfeer

Positieve opmerking:
Denken mee en goed overleg

Verbeterpunten:

Review door Frerik

Geplaatst op 21-09-2019

8
Communicatie 7
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 7

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Wat is afgesproken wordt opgeleverd. De zaken zijn secuur afgewerkt en medewerkers die langskomen zijn klantgericht en vriendelijk. we moesten wel zelf wat initiatief nemen om de werkzaamhedeb te laten aanvangen. Laatste afwerking liet even op zich wachten, niet lastig, wel prettig om daarover te communiceren.

Positieve opmerking:
Goede kwaliteit van producten. Planning werkzaamheden komt goed overeen met praktijk. Klantgerichte medewerkers.

Verbeterpunten:

Review door Anoniem

Geplaatst op 20-09-2019

10
Communicatie 8
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Prachtig resultaat zeer tevreden

Positieve opmerking:

Verbeterpunten:

Review door Anoniem

Geplaatst op 19-09-2019

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Zeer prettig

Positieve opmerking:
Goed personeel

Verbeterpunten:
Geen

Review door Scholten

Geplaatst op 15-09-2019

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Een bedrijf dat meedenkt met de klant. Is klantvriendelijk en correct, weet waar ze over praten.

Positieve opmerking:
Snelle en precieze werkwijze, goede communicatie en vakkundig.

Verbeterpunten:
Geen.

Review door Anoniem

Geplaatst op 12-09-2019

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Super geholpen en mooie materialen

Positieve opmerking:
Goede afspraken, zeer netjes afgewerkt en in 3 weken klaar.

Verbeterpunten:

Review door Rossum

Geplaatst op 11-09-2019

8
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 9
Medewerkers 9
Deskundigheid 9
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Goede service, luisteren naar je wensen dringen niks op. Komen afspraken na en denken mee in oplossingen

Positieve opmerking:
Reageren snel, staan altijd klaar en leveren netjes op. Top service

Verbeterpunten:
Geen

Review door S.Y.

Geplaatst op 08-09-2019

9
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 9
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Erg plezierig

Positieve opmerking:

Verbeterpunten:

Review door Frank en Karin

Geplaatst op 07-09-2019

9
Communicatie 9
Advies 9
Offerte 6
Medewerkers 9
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Wij zijn op bijzonder prettige, deskundige en vooral eerlijke wijze door Reinier Post en Frank Oude Geerdink geadviseerd bij het ontwerpen van onze nieuwe badkamer en toilet beneden. Onze wensen zijn vertaald naar een heel mooi ontwerp (met bijhorende offerte) met het door ons, uit de zeer overzichtelijk en compleet ingerichte showroom, uitgekozen tegels, badmeubel en sanitair. De toezegging dat we een hele mooie badkamer zouden krijgen is helemaal waargemaakt. Frank Oude Geerdink beschikt over een team van medewerkers die hun vak verstaan. Nick (tegelzetter) en Ben Dashorst (installatiewerk) verdienen een groot compliment voor hun rustige, nette en nauwkeurige manier van werken. Ook het meedenken tijdens de uitvoering om het totaal een nog fraaier aanzien te geven is erg gewaardeerd . Bij elk groot project gaat wel eens wat mis. Het siert Frank Oude Geerdink die hier eerlijk en oprecht over communiceert en het ook oplost zonder dat de klant daarvan de dupe wordt. Als Frank zegt "het komt goed", is dit ook zo. In totaliteit kunnen wij zeggen dat wij zeer tevreden klanten zijn, die oprecht tevreden terugkijken op het hele traject van ontwerp tot uitvoering en dagelijks genieten van onze mooie badkamer en toilet.

Positieve opmerking:
Er wordt op een prettige en informele wijze via korte lijntjes met de klant gecommuniceerd. Afspraken worden gewoon nagekomen ook als zaken anders lopen dan voorzien.

Verbeterpunten:
De offerte mag meer in detail gespecificeerd worden.

Review door Anoniem

Geplaatst op 05-09-2019

9
Communicatie 8
Advies 9
Offerte 9
Medewerkers 9
Deskundigheid 9
Resultaat 9
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Bij binnenkomst bij Hek badkamers in Woudenberg werden we verrast door de ruime winkel welke schuil ging achter de gevel. Op ons gemak konden we rondkijken en alle vragen stellen zonder het gevoel te hebben opgejaagd of weggekenen te worden. Er werd ruim de tijd genomen om ons te begeleiden naar een nieuwe badkamer, en alles nogmaals door te spreken als we weer wat anders hadden bedacht.

Positieve opmerking:
Men nam in de winkel ruim de tijd voor ons en komt betrouwbaar over. Ook de monteur die de badkamer kwam realiseren, was prettig in de omgang. Precies en netjes in zijn werk, en toen we toch een opmerking hadden werd dit in goed overleg gelijk opgelost, geen gedoe. De offerte was keurig gespecificeerd en overzichtelijk.

Verbeterpunten:
Soms was de monteur last minute kort bij een andere klus nodig, waardoor er wel wat last minute flexibiliteit van ons gevraagd werd m.b.t. de tijden waarop we thuis moesten zijn om hem binnen te laten. Achteraf moesten er nog twee dingen afgemaakt worden en daar moesten we zelf achteraan bellen om te vragen wanneer dit gepland stond. Wat deze twee punten betreft zou de communicatie wat beter kunnen

Vorige1 ....   
Reviews - Reviewblok
Wij scoren een
9.2
9.2 van 1 10
14-11-2019
Waardering van onze klanten Ze nemen alle tijd voor je en geven goed advies
Reviews - Nieuwsbriefblok

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties