Baden+
Baden+
Buiten Molenstraat 25
4101 CJ
0344 200 103 - info@baden-plus.nl

Reviews over Baden+

Wij scoren een
9.2
9.2 van 1 10
op 598 Baden+ reviews
Communicatie
8.9
Advies
9.1
Offerte
9
Medewerkers
9.3
Deskundigheid
9.4
Resultaat
9.4
Nazorg
9

Review door Anoniem

Geplaatst op 20-09-2019

10
Communicatie 8
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 8

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Prachtig resultaat zeer tevreden

Positieve opmerking:

Verbeterpunten:

Review door Anoniem

Geplaatst op 19-09-2019

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Zeer prettig

Positieve opmerking:
Goed personeel

Verbeterpunten:
Geen

Review door Scholten

Geplaatst op 15-09-2019

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Een bedrijf dat meedenkt met de klant. Is klantvriendelijk en correct, weet waar ze over praten.

Positieve opmerking:
Snelle en precieze werkwijze, goede communicatie en vakkundig.

Verbeterpunten:
Geen.

Review door Anoniem

Geplaatst op 12-09-2019

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Super geholpen en mooie materialen

Positieve opmerking:
Goede afspraken, zeer netjes afgewerkt en in 3 weken klaar.

Verbeterpunten:

Review door Rossum

Geplaatst op 11-09-2019

8
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 9
Medewerkers 9
Deskundigheid 9
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Goede service, luisteren naar je wensen dringen niks op. Komen afspraken na en denken mee in oplossingen

Positieve opmerking:
Reageren snel, staan altijd klaar en leveren netjes op. Top service

Verbeterpunten:
Geen

Review door S.Y.

Geplaatst op 08-09-2019

9
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 9
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Erg plezierig

Positieve opmerking:

Verbeterpunten:

Review door Frank en Karin

Geplaatst op 07-09-2019

9
Communicatie 9
Advies 9
Offerte 6
Medewerkers 9
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Wij zijn op bijzonder prettige, deskundige en vooral eerlijke wijze door Reinier Post en Frank Oude Geerdink geadviseerd bij het ontwerpen van onze nieuwe badkamer en toilet beneden. Onze wensen zijn vertaald naar een heel mooi ontwerp (met bijhorende offerte) met het door ons, uit de zeer overzichtelijk en compleet ingerichte showroom, uitgekozen tegels, badmeubel en sanitair. De toezegging dat we een hele mooie badkamer zouden krijgen is helemaal waargemaakt. Frank Oude Geerdink beschikt over een team van medewerkers die hun vak verstaan. Nick (tegelzetter) en Ben Dashorst (installatiewerk) verdienen een groot compliment voor hun rustige, nette en nauwkeurige manier van werken. Ook het meedenken tijdens de uitvoering om het totaal een nog fraaier aanzien te geven is erg gewaardeerd . Bij elk groot project gaat wel eens wat mis. Het siert Frank Oude Geerdink die hier eerlijk en oprecht over communiceert en het ook oplost zonder dat de klant daarvan de dupe wordt. Als Frank zegt "het komt goed", is dit ook zo. In totaliteit kunnen wij zeggen dat wij zeer tevreden klanten zijn, die oprecht tevreden terugkijken op het hele traject van ontwerp tot uitvoering en dagelijks genieten van onze mooie badkamer en toilet.

Positieve opmerking:
Er wordt op een prettige en informele wijze via korte lijntjes met de klant gecommuniceerd. Afspraken worden gewoon nagekomen ook als zaken anders lopen dan voorzien.

Verbeterpunten:
De offerte mag meer in detail gespecificeerd worden.

Review door Anoniem

Geplaatst op 05-09-2019

9
Communicatie 8
Advies 9
Offerte 9
Medewerkers 9
Deskundigheid 9
Resultaat 9
Nazorg 8

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Bij binnenkomst bij Hek badkamers in Woudenberg werden we verrast door de ruime winkel welke schuil ging achter de gevel. Op ons gemak konden we rondkijken en alle vragen stellen zonder het gevoel te hebben opgejaagd of weggekenen te worden. Er werd ruim de tijd genomen om ons te begeleiden naar een nieuwe badkamer, en alles nogmaals door te spreken als we weer wat anders hadden bedacht.

Positieve opmerking:
Men nam in de winkel ruim de tijd voor ons en komt betrouwbaar over. Ook de monteur die de badkamer kwam realiseren, was prettig in de omgang. Precies en netjes in zijn werk, en toen we toch een opmerking hadden werd dit in goed overleg gelijk opgelost, geen gedoe. De offerte was keurig gespecificeerd en overzichtelijk.

Verbeterpunten:
Soms was de monteur last minute kort bij een andere klus nodig, waardoor er wel wat last minute flexibiliteit van ons gevraagd werd m.b.t. de tijden waarop we thuis moesten zijn om hem binnen te laten. Achteraf moesten er nog twee dingen afgemaakt worden en daar moesten we zelf achteraan bellen om te vragen wanneer dit gepland stond. Wat deze twee punten betreft zou de communicatie wat beter kunnen

Review door Anoniem

Geplaatst op 05-09-2019

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 8

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Zeer kundig advies en goede uitvoering van het werk

Positieve opmerking:
Goede communicatie tijdens de uitvoering

Verbeterpunten:
Ga vooral zo door!

Review door Anoniem

Geplaatst op 03-09-2019

8
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 9
Resultaat 9
Nazorg 8

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Uitstekende informatie m.b.t. onze wensen voor renovatie van de badkamer. Duidelijke offerte. Uitvoering gewoon goed op schema. Deskundige medewerkers die gestaag hun werk deden en steeds open stonden voor overleg en advies als er tussendoor iets beslist moest worden.

Positieve opmerking:
Strakke planning en uitvoering, geheel volgens de afspraken

Verbeterpunten:

Review door Tychon

Geplaatst op 01-09-2019

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Bij het uitzoeken en plaatsen van de opdracht een goed advies van de mogelijkheden. De uitvoer is volgens schema uitgevoerd door professionals. Er wordt netjes gewerkt en alleen perfect is goed genoeg. Ze nemen de tijd om het goed te doen, vakwerk dus en niet snel om door te gaan naar een volgende opdracht.

Positieve opmerking:
Je weet duidelijk wat wanneer gedaan wordt en geeft een goed advies tijdens werkzaamheden als blijkt dat iets nog anders/beter kan.

Verbeterpunten:

Review door Anoniem

Geplaatst op 31-08-2019

9
Communicatie 9
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 9
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Zeer deskundig advies. Uitgebreid assortiment. Prima uitvoering van alle werkzaamheden.

Positieve opmerking:
Met name zeer goede adviezen verkoopafdeling.

Verbeterpunten:
Werkplanning soms niet optimaal. (door grote drukte?)

Review door Familie van Boekel

Geplaatst op 30-08-2019

9
Communicatie 9
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat 10
Nazorg 8

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Prima bedrijf met goede ervaren mensen.

Positieve opmerking:

Verbeterpunten:

Review door Hans Cools

Geplaatst op 02-08-2019

8
Communicatie 8
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 8

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Heel prettig. Netjes en volgens planning gewerkt.

Positieve opmerking:
Adequate opvolging van emails en telefoontjes.

Verbeterpunten:
Order volledig uitvoeren. Hoewel het een kleine aanvullende opdracht was zou het prettig zijn als deze was meegenomen bij het bezoek gedurende twee dagen.

Review door Nieuwveld

Geplaatst op 29-07-2019

9
Communicatie 8
Advies 9
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 9
Resultaat 9
Nazorg 10

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Zeer meedenkend en nemen alle tijd voor het advies. Alles wordt uitgewerkt in een praktisch 3D ontwerp, zodat je meteen ziet hoe het eruit komt te zien. Dit helpt zeker in het maken van keuzes. Eerlijk over kwaliteit van producten i.c.m. de prijs, zodat je producten met een goede prijs-kwaliteitverhouding kunt kiezen. Fijn dat ze ook komen kijken van tevoren of het ontwerp ook technisch haalbaar is. Ook tijdens en na de installatie zeer flexibel in het aanpassen en oplossen van bepaalde zaken. Van A tot Z een goed verzorgd en zorgvuldig proces!

Positieve opmerking:
Flexibiliteit, meedenkendheid, klein team en alles binnen één bedrijf geregeld, 3D uitwerking ontwerp voordat je een offerte krijgt, strakke afwerking, verzorgd tot in de puntjes.

Verbeterpunten:
Iets meer proactiviteit in zelf contact opnemen i.p.v. de klant zelf laten bellen als gezegd wordt “We laten iets weten”. Handig om tijdens ontwerpfase aan te geven dat de Looox nisjes een centimeter naar voren komen, dat was nu niet bekend.

Review door M. Van den Muijsenberg

Geplaatst op 24-07-2019

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 9

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Ik ben zeer tevreden over het hele proces! Het uitzoeken en ontwerpen ging op een uiterst prettige manier. De medewerkers die verantwoordelijk waren voor het uitbouwen en plaatsen van het sanitair waren vriendelijk en competent. Als er iets niet zo mooi was werd het direct verbeterd zonder gezeur.

Positieve opmerking:
De communicatie was super. Iedereen had snel contact en er waren geen misverstanden.

Verbeterpunten:
Ga op deze wijze door. Het was super!

Review door Anoniem

Geplaatst op 19-07-2019

9
Communicatie 8
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 8
Deskundigheid 9
Resultaat 9
Nazorg 9

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Wij zijn positief over Aangenaam Badkamers In de show room werd er goed meegedacht en begeleid. Je merkt dat ze ervaring hebben. Problemen zoals een gat in de muur bij het slopen zijn keurig opgelost.

Positieve opmerking:
Goede bereikbaarheid per mail dan wel via de app. Afhankelijk van anderen maakt wel dat tijdstippen per telefoon doorgegeven niet altijd overeen kwamen met wanneer de werklui daadwerkelijk aanwezig waren.

Verbeterpunten:

Review door Anoniem

Geplaatst op 17-07-2019

10
Communicatie 9
Advies 9
Offerte 9
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Prima

Positieve opmerking:
Alles was prima geregeld en er werd op alle punten meegedacht.

Verbeterpunten:
Neen

Review door George Versteeg

Geplaatst op 17-07-2019

9
Communicatie 9
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 9
Deskundigheid 10
Resultaat 9
Nazorg 9

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Wij wilden een gedeelte van onze badkamer veranderen en waren op zoek naar een inloopdouche. Aart van de Pol benaderde onze vraag zeer oplossingsgericht en gaf duidelijke mogelijkheden. Je weet meteen waar je qua materiaal en prijsstelling aan toe bent. Dit heeft er toe geleid dat we ruimte hadden om meer te doen dan vooraf voorzien. De monteurs zijn uiterst correct en werken netjes.

Positieve opmerking:
Duidelijkheid in mogelijkheden en prijsstelling. Zeer snelle levering met uiterst vriendelijke en vakbekwame monteurs.

Verbeterpunten:
Het is handig de werking van de apparatuur na plaatsing uit te leggen.

Review door Herma Verhagen

Geplaatst op 10-07-2019

9
Communicatie 9
Advies 9
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 8

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Hele goede ervaring

Positieve opmerking:
Kundig advies en gemaakte afspraken stipt nagekomen

Verbeterpunten:
geen

Review door Arjan Rijbroek

Geplaatst op 09-07-2019

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Een zeer te vreden klant

Positieve opmerking:
Deskundig personeel

Verbeterpunten:

Review door Simonis/Van der Oord

Geplaatst op 02-07-2019

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Uitstekende ontvangst en het meedenken van Lenny was fenomenaal. Met de juiste touch zochten we de mooiste spullen uit.

Positieve opmerking:
meedenken van Lenny, klantvriendelijke sfeer

Verbeterpunten:

Review door alex punt

Geplaatst op 28-06-2019

8
Communicatie 8
Advies 9
Offerte 9
Medewerkers 9
Deskundigheid 9
Resultaat 9
Nazorg 7

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Prettige samenwerking, gedegen advies, mooi uitgevoerd/vorm gegeven.

Positieve opmerking:
Gedegen advies en prettige "sparringpartner" om samen tot de beste insteek te komen. Zeer prettige samenwerking met de diverse vaklui.

Verbeterpunten:
Betere afstemming/communicatie qua tijdspad inzake service/herstelwerkzaamheden.

Review door Abe Nederlof

Geplaatst op 20-06-2019

9
Communicatie 9
Advies 10
Offerte 9
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 9
Nazorg 8

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Wij zijn prettig geholpen. De badkamer is uiteindelijk nog mooier geworden dan wij bedacht hadden. Slechts 1 klein foutje op 2 weken werk. Het geeft aan dat dit bedrijf echt wel vakwerk levert.

Positieve opmerking:
Vakmanschap van alle medewerkers.

Verbeterpunten:
Soms is het onduidelijk wanneer en hoe laat iemand het werk komt uitvoeren. Dat zou eerder gemeld kunnen worden.

Review door Anoniem

Geplaatst op 19-06-2019

9
Communicatie 7
Advies 9
Offerte 9
Medewerkers 9
Deskundigheid 10
Resultaat 9
Nazorg 7

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Goede uitleg, kwaliteit matriaal

Positieve opmerking:
Goede inschatting van benodigde matrialen

Verbeterpunten:

Review door Fam.van der Laan

Geplaatst op 12-06-2019

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Prettige sfeer om een badkamer samen te stellen en ook bij de instalatie. De badkamer is op dit moment nog niet geheel gereed omdat er maatwerk geplaatst moet worden en dan pas de oplevering gedaan wordt.

Positieve opmerking:
Fijn bedrijf korte lijnen

Verbeterpunten:
Op dit moment niet

Review door Megens

Geplaatst op 12-06-2019

9
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat 9
Nazorg 10

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Op aanraden van een kennis kwamen wij in de mooie showroom van de Bubbelshop terecht. Onze verwachtingen zijn meer dan waargemaakt. Vakkundig advies, goede begeleiding en planning, kwaliteit, werkt netjes. Wij waren met name te spreken over de klantgerichtheid.

Positieve opmerking:
Geeft goed advies en denkt mee. Geeft klanten rustig de tijd, ontspannen. Is zeer oplossingsgericht en hanteert hoge kwaliteitsnorm.

Verbeterpunten:

Review door Bosch-Langhout

Geplaatst op 12-06-2019

8
Communicatie 7
Advies 8
Offerte 7
Medewerkers 9
Deskundigheid 9
Resultaat 8
Nazorg 8

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Badkamer en WC aanleg; gang betegelen en wasmachine verplaatsen (aansluitpunten) naar zolder.

Positieve opmerking:
Mogelijkheid te WhatsApp-en.

Verbeterpunten:

Review door Steffan Majoor

Geplaatst op 08-06-2019

9
Communicatie 10
Advies 9
Offerte 8
Medewerkers 9
Deskundigheid 9
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Na een beetje rond zoeken naar een betrouwbare badkamerspecialist zijn we uitgekomen bij Verwijst Tegels & Sanitair in Uden. het was alsof we binnenkwamen in een warm bad. Andere zaken waren tot nu toe erg onpersoonlijk en niet erg geinsteresseerd. Oke, het zal best goedkoper kunnen maar de service en persoonlijke aandacht is het dubbel en dwars waard. dat betaald zich ook terug in vertrouwen. En dat is erg fijn als je weet dat er iemand in je huis aan het werk is die je vertrouwd.

Positieve opmerking:
Mogelijkheden en flexibiliteit. Dat geldt ook voor de aannemer. Erg fijn om mee te werken en wat een enthousiasme.

Verbeterpunten:
Soms zijn constructies in theorie best mooi, maar in de praktijk niet te maken. Bij ons betrof het de kleine wand met nistjes waar ook de douchewand aan werd bevestigd. In de praktijk bleek dit niet stevig genoeg en op advies van de aannemer is het maar 1 nistje geworden.

Review door Elmieke

Geplaatst op 06-06-2019

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
We werden vriendelijk ontvangen en rustig en goed geadviseerd.

Positieve opmerking:
We konden altijd vragen stellen en er werd goed naar ons geluisterd. Het resultaat is dan ook een supergave badkamer, waar we al veel plezier en gemak van hebben gehad. Toen er iets niet goed was aan onze kraan, werd dit meteen opgelost.

Verbeterpunten:
Die hebben we niet.

Vorige1 ....   
Reviews - Reviewblok
Wij scoren een
9.2
9.2 van 1 10
19-09-2019
Waardering van onze klanten Goed personeel
Reviews - Nieuwsbriefblok

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties