Baden+
Baden+
Buiten Molenstraat 25
4101 CJ
0344 200 103 - info@baden-plus.nl

Reviews over Baden+

Wij scoren een
9.2
9.2 van 1 10
op 702 Baden+ reviews
Communicatie
8.9
Advies
9.1
Offerte
9
Medewerkers
9.3
Deskundigheid
9.3
Resultaat
9.4
Nazorg
9

Review door H v/d Torre

Geplaatst op 06-07-2020

8
Communicatie 9
Advies 10
Offerte 7
Medewerkers 7
Deskundigheid 7
Resultaat 8
Nazorg 7

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Bliek sanitair uit Volendam heeft de renovatie van een badkamer en toilet volledig voorbereidt en uitgevoerd

Positieve opmerking:
de voorbereiding, advies op gebied van design, technische uitvoering. De communicatie de offerte fase en de tijdens de uitvoering (conform de planning en waarniet direct informeren) en tijdens de nacontrole.

Verbeterpunten:
niet op gebied van communicatie, die was uitstekend. Wel t.a.v. de uitvoering: stagnatie weglopen van water in closet, was fout in aansluiting en idem t.a.v. toiletkraantje. en loszittende badaccessoires en kraan in badkamer ( moet nog verholpen worden). Nog secuder werken en gebruiken van pluggen.

Review door Fam. Van Selm

Geplaatst op 05-07-2020

8
Communicatie 7
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat 10
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
prettige samenwerking

Positieve opmerking:
vakmensen, mooi materiaal

Verbeterpunten:
communicatie onderling

Review door Fam. ten Hove

Geplaatst op 04-07-2020

9
Communicatie 9
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 9
Deskundigheid 9
Resultaat 9
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
De bubbelshop heeft een mooie badkamer geïnstalleerd er is daarbij netjes gewerkt en was men binnen de afgesproken periode klaar.

Positieve opmerking:
Goede afspraken over wanner ze er zouden zijn. Er werd netjes gewerkt om zo min mogelijk rotzooi in huis te hebben. Zeer vriendelijk geholpen

Verbeterpunten:
Geen

Review door A. Stoelinga

Geplaatst op 27-06-2020

10
Communicatie 7
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Onze ervaring met Aangenaam Badkamers is prima. Vanaf onze twee bezoeken tot de oplevering, alles was goed geregeld. Keurig afgewerkt en men dacht mee bij de uitvoering

Positieve opmerking:
De loodgieter en tegelzetter zijn echt vakmensen met liefde voor het werk.

Verbeterpunten:
communicatie kan soms wat beter, maar was voor ons niet zo storend. Zo stond er een stucker voor de deur (niet afgesproken) terwijl wij weg waren.

Review door Fam. Albronda

Geplaatst op 26-06-2020

10
Communicatie 8
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat 10
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Goede informatie en advies. Prima werk geleverd. Veel tijd en aandacht gekregen.

Positieve opmerking:
Kwalitatief goede producten en goede installatie.

Verbeterpunten:
Communicatie kan alerter.

Review door Dhr. de Vries en Mw. Borger

Geplaatst op 24-06-2020

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Badkamer en toilet vervangen incl. tegelwerk

Positieve opmerking:
Meedenken op alle punten van het traject

Verbeterpunten:
Opendraaien gas bij plaatsen Badkamer op wielen

Review door Fam Jonk

Geplaatst op 20-06-2020

9
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 9
Medewerkers 10
Deskundigheid 9
Resultaat 9
Nazorg 7

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
We zijn erg positief over de strakke planning, de snelheid, het vakkundig personeel en het uiteindelijke resultaat. Was een goede keuze.

Positieve opmerking:
Planning, snelheid, kwaliteit en betrouwbaar

Verbeterpunten:
Wellicht de after sales.

Review door fam. Tabak

Geplaatst op 14-06-2020

9
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 9
Nazorg 9

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Onze ervaringen met firma Ouder Geerdink is zeer positief! Wij hebben het hele proces, van de eerste kennismaking en het zoeken naar mogelijkheden tot aan het laatste stukje afwerking als prettig ervaren. Er is steeds goed met ons meegedacht en we kregen alle ruimte om onze eigen ideeën toe te voegen.

Positieve opmerking:
- het meedenken, vooral in oplossingen. Ook tijdens de werkzaamheden bleef dat meedenken op de voorgrond staan. - de uitvoering, waarbij alle beloftes werden waargemaakt - de vriendelijkheid van de medewerkers, van de toonzaal tot aan de werklui.

Verbeterpunten:
Een klein verbeterpunt zou kunnen zijn: de onderlinge afstemming, zo werd er bv. al gevoegd, terwijl er nog twee planchetjes moesten worden geplaatst in de voegen. Het is uiteindelijk helemaal goed gekomen, maar het extra werk dat dit met zich meebracht had voorkomen kunnen worden.

Review door Fam. Kalicharan

Geplaatst op 11-06-2020

8
Communicatie 4
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 6

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
De ervaring met jullie bedrijf is goed

Positieve opmerking:
Het bedrijf doet z'n best wat ze afspreken

Verbeterpunten:
Eind aflevering nota zou beter afgestemd moeten worden met de uiteindelijke oplevering

Review door Fam Fortgens

Geplaatst op 11-06-2020

8
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat 9
Nazorg 7

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Compleet nieuwe WC, mooi geworden

Positieve opmerking:
Kwaliteit materialen, advies en installatie

Verbeterpunten:
Communicatie, afwerking (afkitwerk).

Review door mevrouw en de heer Kremers

Geplaatst op 10-06-2020

8
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat 10
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Denken mee over wat je wilt en kunnen ook precies uitleggen wat het allemaal inhoudt. Vindt dit prettig, want zelf ben je toch een leek op dit gebied.

Positieve opmerking:
Dat ze een goede en bekwame installateur hebben. Wel lange wachttijd, maar dat is het zeker waard.

Verbeterpunten:
Niet echt.

Review door Fam. Bosma

Geplaatst op 07-06-2020

8
Communicatie 6
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 2

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
meedenkend, nette aanpak.

Positieve opmerking:
goed advies en nemen de tijd

Verbeterpunten:
Begin was de communicatie goed, later in het proces niet helemaal goed op elkaar afgestemd.Over het resultaat zeer tevreden.Geen contact geweest over nazorg.

Review door Mw. T. Bakker

Geplaatst op 06-06-2020

10
Communicatie 10
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Heel hulpvaardig, zoeken veel voor je uit. Steken veel tijd in je.

Positieve opmerking:
Nemen heel veel tijd voor de klant, gaan alles voor je uitzoeken.

Verbeterpunten:
De btw bedragen op de offerte per onderdeel klopten niet, het totaalbedrag echter wél!

Review door Fam. Janssen

Geplaatst op 02-06-2020

9
Communicatie 9
Advies 9
Offerte 9
Medewerkers 9
Deskundigheid 9
Resultaat 9
Nazorg 9

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
We hebben een goed advies gehad, het is allemaal goed en netjes geplaatst en de dingen die niet goed waren zijn netjes en zonder problemen opgelost.

Positieve opmerking:
Eerlijk, netjes

Verbeterpunten:
-

Review door R de Roy

Geplaatst op 31-05-2020

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Een bedrijf met veel ervaring en komen de gemaakte afspraken goed na. Prima service.

Positieve opmerking:
Vakmanschap

Verbeterpunten:
-

Review door Mevr. Steenhuis

Geplaatst op 28-05-2020

9
Communicatie 10
Advies nvt
Offerte nvt
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Het gevoel van een familiebedrijf. Ik werd goed geholpen zonder druk.

Positieve opmerking:
Aantal keren vooraf gebeld over wijzigingen. Werd heel goed meegedacht

Verbeterpunten:
Zou ik op dit moment niet weten.

Review door Fam. Van Meijeren

Geplaatst op 26-05-2020

9
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 9
Resultaat 9
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Van meet af vertrouwen gehad in het concept 'advies en uitvoering in één hand'. Het resultaat is er naar :) !

Positieve opmerking:
Advies en uitvoering in één hand. Er wordt vakkundig gewerkt en na elke werkdag wordt alles weer netjes achtergelaten. Er wordt gevraagd naar je specifieke wensen en er wordt de tijd genomen om deze door te spreken. Goed sfeer tussen de werknemers onderling.

Verbeterpunten:
In adviesronde meer helderheid geven of dat wat gewenst wordt ook technisch haalbaar is.

Review door Fam. van Antwerpen

Geplaatst op 22-05-2020

10
Communicatie 8
Advies 7
Offerte 7
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 7

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Prima samenwerking,met jullie bedrijf als met de uitvoerende mensen

Positieve opmerking:
Als op tijd aan aanwezig, prima service

Verbeterpunten:
Voor ons is het prima verlopen

Review door Fam. Pepping

Geplaatst op 20-05-2020

10
Communicatie 9
Advies 9
Offerte 9
Medewerkers 10
Deskundigheid 9
Resultaat 10
Nazorg 9

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Bubbelshop heeft ons geholpen met een plan, wisten niet precies wat we wilden. Goede ondersteuning en op basis van onze wensen prima uitvoering mede met de tegelzetter Kling Vakwerk geleverd

Positieve opmerking:
Vakwerk, meedenken en uitvoering is erg netjes

Verbeterpunten:
Nee

Review door M. Monster

Geplaatst op 18-05-2020

9
Communicatie 9
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 9
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Fijne service, denken goed mee over wensen, praten je niet het allerduurste aan maar denken goed mee over de verschillende opties. We waren zeer te spreken over de snelle tekening en duidelijke offerte. Ook werd er duidelijk afgestemd met ons over de startdatum van de werkzaamheden, maar ook over wie er op welke dag kwam (loodgieter, tegelzetter etc). Heel fijn om te weten! Mannen werken netjes en zorgvuldig. Vooral de tegelzetter heeft supermooi werk verricht! Erg mooie afwerking. Ook kregen we netjes en snel een nieuwe wasbak geleverd toen bleek dat de bak een beschadiging had. We zijn heel blij met de keuzes die we hebben gemaakt voor tegels, sanitair en kranen. Badkamer is een heerlijke plek geworden. Alles is erg naar wens gegaan en we zijn superblij met het nette resultaat!

Positieve opmerking:
Nemen zelf contact op over wie er komt en wanneer. Zijn makkelijk bereikbaar voor advies en vragen. Fijne en persoonlijke service en mooie afwerking in badkamer.

Verbeterpunten:
Op de tekening iets duidelijker afmetingen/afstanden aangeven (leidde soms tot verwarring bij bouwers)

Review door Fam. Kwakkel

Geplaatst op 13-05-2020

9
Communicatie 8
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Prettig bedrijf met prachtige badkamer als resultaat

Positieve opmerking:
Tijdens de besprekingen komt de toekomstige badkamer bijna op ware grote op een scherm, daardoor krijg je een duidelijk beeld hoe de badkamer gaat worden. Ook de offerte is zeer helder van opzet.

Verbeterpunten:
Een planning voor de werkzaamheden tijdens de verbouwing ontbrak waardoor we een aantal keer zelf na moesten vragen bij (de overigens bijzonder kundige en vriendelijke vakmannen) wanneer ze weer kwamen. We hadden graag geweten van tevoren op welke dagen er werkzaamheden zouden zijn.

Review door Janet van Zanten

Geplaatst op 13-05-2020

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 7
Medewerkers 10
Deskundigheid 9
Resultaat 10
Nazorg 9

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
goed meedenken,advies geven,en uiteindelijk wat je wil mogelijk maken.

Positieve opmerking:
alleen maar kwaliteit spullen

Verbeterpunten:
nee

Review door Fam. M

Geplaatst op 25-04-2020

8
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat 10
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Na een zoektocht voor een nieuwe badkamer hebben we voor badkamer ID gekozen ivm de geboden combinatie van materialen levering en uitvoeren van werkzaamheden. Dit is ons erg goed bevallen. Hoewel de tegels uit Italië door de corona crisis niet leverbaar waren hebben we dit in goed overleg snel weten op te lossen.

Positieve opmerking:
Gebruik van badkamer software in de offerte fase, waarbij het eindresultaat goed te voorspellen is. Geboden optie om de gehele badkamer renovatie onder jullie regie te brengen.

Verbeterpunten:
Geen

Review door J. Lubbers

Geplaatst op 17-04-2020

10
Communicatie 10
Advies 9
Offerte 9
Medewerkers 9
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Zeer prettige ervaring met Aangenaam Badkamers gehad, werken netjes en komen de gemaakte afspraken na.

Positieve opmerking:
Zeer klant gericht!! Prima prijs/kwaliteit verhouding.

Verbeterpunten:
geen

Review door Fam Daamen

Geplaatst op 16-04-2020

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Uitstekende service en vakbekwame medewerkers en monteurs

Positieve opmerking:
Servicegericht, vakkennis en goede communicatie

Verbeterpunten:
Geen

Review door Fam Spoor

Geplaatst op 08-04-2020

9
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Prettig geholpen, goed advies gekregen, goed uitgevoerd.

Positieve opmerking:
Personeel, advies, uitvoering.

Verbeterpunten:
-

Review door RWijd

Geplaatst op 07-04-2020

10
Communicatie 9
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Prettig bedrijf, mooie showroom met prijzen, goed en deskundig advies en je krijgt meteen een zeer duidelijke offerte mee, zonder dat gepusht wordt om te tekenen. De offerte kan je dus in alle rust thuis bekijken, wel anders meegemaakt bij van die landelijke ketens. Prettig personeel, zowel in de showroom als uitvoering. En tenslotte een prachtige badkamer als resultaat, zeer tevreden.

Positieve opmerking:
Duidelijke afspraken die ook nagekomen worden

Verbeterpunten:
Nee, kan er zo geen bedenken, misschien even nog een telefoontje voor de startdatum.

Review door M.P Koornneef

Geplaatst op 03-04-2020

10
Communicatie 7
Advies 9
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 9
Resultaat 9
Nazorg 7

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Goede ervaring. Super goede website waarin op duidelijke manier wordt uitgelegd hoe plan voor renovatie aan te pakken. Heel leuk om allerlei verschillende badkamers te kunnen bekijken.

Positieve opmerking:
Goede communicatie, voor onverwachtse zaken werd gelijk een oplossing gezocht door Aad en getekend door Jan.

Verbeterpunten:
er moet nog eindgesprek komen. Ik denk dat Aad wacht om af te spreken als coronavirus voor bij is maar dat is niet kort gesloten.

Review door P. van Roosmalen

Geplaatst op 02-04-2020

8
Communicatie 6
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Mooie materialen, fijn kleinschalig, persoonlijke service en prettige samenwerking met installateurs

Positieve opmerking:
Persoonlijke service, open communicatie, oplossingsgericht

Verbeterpunten:
Duidelijk overzicht van werkzaamheden van dag tot dag ontbreekt. Geen adequate communicatie (moet vragen om reactie omdat deze uitblijft), verkeerde communicatie (installateurs worden naar verkeerd adres gestuurd), onduidelijke communicatie (ontbreken van detail werktekening)

Review door R.A. van der Linden

Geplaatst op 28-03-2020

9
Communicatie 8
Advies 10
Offerte 7
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Uitstekend werk geleverd met prima service

Positieve opmerking:
Kwaliteit en deskundigheid

Verbeterpunten:
Geen

Vorige1 ....   
Reviews - Reviewblok
Wij scoren een
9.2
9.2 van 1 10
06-07-2020
Waardering van onze klanten de voorbereiding, advies op gebied van design, technische uitvoering. De communicatie de offerte fase en de tijdens de uitvoering (conform de planning en waarniet direct informeren) en tijdens de nacontrole.
Reviews - Nieuwsbriefblok

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties