Baden+
Baden+
Buiten Molenstraat 25
4101 CJ
0344 200 103 - info@baden-plus.nl

Reviews over Baden+

Wij scoren een
9.3
9.3 van 1 10
op 505 Baden+ reviews
Communicatie
8.9
Advies
9.1
Offerte
9.1
Medewerkers
9.4
Deskundigheid
9.4
Resultaat
9.4
Nazorg
9

Review door Elverdink

Geplaatst op 16-03-2019

9
Communicatie 9
Advies 9
Offerte 9
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Wij hebben een zeer goed ervaring met van der Meulen. We hebben goede adviezen gekregen over hoe de badkamer in te delen. De producten die geleverd zijn bevallen uitstekend.

Positieve opmerking:
Wij vonden het erg fijn dat de monteurs meedenkend waren. We konden ze ten alle tijde bellen als we er even niet meer uitkwamen, en gaven ons een goed advies. Omdat onze planning uitliep konden de installateurs ook zo hun planning hierop aanpassen! erg fijn.

Verbeterpunten:
-

Review door Rene witjes

Geplaatst op 16-03-2019

9
Communicatie 8
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 9
Resultaat 10
Nazorg 8

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Ben zeer tevreden over de vakkundigheid en gekregen adviezen tijdens de aanschaf van mijn badkamer

Positieve opmerking:
Bijzonder tevreden over de installeur van de badkamer

Verbeterpunten:
Nee niet echt verbeterpunten

Review door Anoniem

Geplaatst op 13-03-2019

8
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Astra Woerden heeft bij ons keurig werk geleverd. We zijn erg blij met onze nieuwe badkamer en toilet. Er wordt goed advies gegeven en komen afspraken na. Ik zou hen zeker aanbevelen.

Positieve opmerking:
Jullie werken netjes

Verbeterpunten:

Review door Anoniem

Geplaatst op 11-03-2019

9
Communicatie 9
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 9
Deskundigheid 8
Resultaat 9
Nazorg 8

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Heel erg goed, vakbekwame mensen die de opdracht uitgevoerd hebben.

Positieve opmerking:
Heel erg goed, vakbekwame mensen die de opdracht uitgevoerd hebben.

Verbeterpunten:
-

Review door Anoniem

Geplaatst op 09-03-2019

8
Communicatie 7
Advies 9
Offerte 9
Medewerkers 9
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Goede service

Positieve opmerking:
Vakkundige medewerkers

Verbeterpunten:

Review door Anoniem

Geplaatst op 06-03-2019

9
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 9
Medewerkers 9
Deskundigheid 10
Resultaat 9
Nazorg 8

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Mooie, eigentijdse collectie. Anders dan de meeste standaard badkamers. Er is een mooi ontwerp voor de badkamer gemaakt, ze hebben alle materialen geleverd: van douchemeubel, tegels, stucverf en sanitair tot douchekranen. Onze eigen installateur heeft daarna alles geplaatst.

Positieve opmerking:
korte, strakke lijnen.

Verbeterpunten:

Review door Anoniem

Geplaatst op 05-03-2019

9
Communicatie 9
Advies 9
Offerte 9
Medewerkers 9
Deskundigheid 9
Resultaat 9
Nazorg 9

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
David heeft goed geluisterd wat onze wensen waren. Prettig gesprek. Bij ons heeft Roy de verbouwing van de badkamer gedaan. Het is prachtig geworden. Een echte vakman. Er werd netjes gewerkt, iedere dag als hij weg ging was zijn werkplek opgeruimd. Prettig om mee samen te werken. Kortom zeer tevreden en aan te bevelen.

Positieve opmerking:
De lijnen van communicatie waren kort en verliepen prima. Afspraken werden na gekomen.

Verbeterpunten:

Review door Marga

Geplaatst op 25-02-2019

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Wij zijn zeer tevreden en zijn goed op weggeholpen om het tot n compleet plaatje te krijgen.

Positieve opmerking:

Verbeterpunten:

Review door Wissmann

Geplaatst op 22-02-2019

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Wij hebben bij Baden+ Vught een volledig nieuwe badkamer gekocht en door hen laten plaatsen. In de showroom zijn we fijn geholpen door Lenny. Zij is vakkundig en klantvriendelijk. Ook het plaatsen is vlekkeloos verlopen. Met de vakman hadden we vooral contact via Whatsapp en dat was prettig en effectief.

Positieve opmerking:
Klantvriendelijkheid, meedenken.

Verbeterpunten:
Zet de bespreektafel op een andere plek in de showroom. Deze staat precies in de loop van de zaak. Soms is het jammer dat je aan maten vastzit, dat er geen maatwerk mogelijk is.

Review door Anoniem

Geplaatst op 19-02-2019

9
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 8

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
De ervaringen zijn zeer positief, zowel de wijze van advisering, de uitvoering van de opdracht en het eindresultaat

Positieve opmerking:
Advisering op maat Installatie op vakkundig, personeel plezierig in de communicatie, werkten erg netjes en precies Eindresultaat geheel naar wens

Verbeterpunten:

Review door Marjorie

Geplaatst op 17-02-2019

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Super goede service. Zowel met uitdenken van de badkamer, als leveren/bezorgen van de producten en ook achteraf met vragen!

Positieve opmerking:
Fantastisch meedenken met onze situatie en wensen!

Verbeterpunten:
nee

Review door Anoniem

Geplaatst op 15-02-2019

10
Communicatie 9
Advies 10
Offerte 9
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Zeer goed en professioneel bedrijf. Familiaire sfeer, open en eerlijk. Transparante offerte. Er wordt goed de tijd voor je genomen, alles wordt besproken en alles laten ze zien. Tijdens de verbouwing wordt er goed gecommuniceerd, netjes gewerkt en zeer hoge afwerking. Wij zijn zeer tevreden!

Positieve opmerking:

Verbeterpunten:

Review door Hans korff

Geplaatst op 08-02-2019

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Ervaring is alleen maar positief. Een uitstekende planning en nette werkers. Het eindresultaat is geweldig en wij zijn erg tevreden

Positieve opmerking:
Netheid van werken en alles werd door specialisten gedaan. Dit zie je terug in het eindresultaat.

Verbeterpunten:
Zo doorgaan

Review door Rolf

Geplaatst op 06-02-2019

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Uitstekend, we hadden een goede ervaring van alles van ontwerp tot plaatsing. Veel flexibiliteit en goede oplossingen bij tegenslagen.

Positieve opmerking:
Met name de flexibiliteit en de ruime product keuze.

Verbeterpunten:
Als ik iets zou moeten zou het met name de planning van werkzaamheden zijn. Dat voelt soms een beetje ad-hoc.

Review door Tim

Geplaatst op 29-01-2019

9
Communicatie 10
Advies 9
Offerte 9
Medewerkers 9
Deskundigheid 8
Resultaat 9
Nazorg 10

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Positieve ervaringen, helder en duidelijk in de offerte. Veel mogelijkheden en er wordt goed meegedacht.

Positieve opmerking:
Meedenken en helder en open.

Verbeterpunten:
Geen echte verbeterpunten. Wellicht enkel het attenderen op het nalopen van de ingetekende hoogtes van bijv. de wastafel etc.

Review door Lilian de Reu

Geplaatst op 28-01-2019

9
Communicatie 10
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Ze werken netjes zetten als ze ‘s avonds stoppen alles in de badkamer zodanig dat er verder in huis niets van gereedschap staat, en je daar geen last van hebt. De monteurs zijn beleefd.

Positieve opmerking:
Alles is achterelkaar afgewerkt zodat het ongemak niet langer duurt dan moet. Daardoor was het op 12 werkdagen klaar.

Verbeterpunten:
Nee

Review door Anoniem

Geplaatst op 26-01-2019

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Zeer tevreden

Positieve opmerking:
Goede communicatie, goede service, fantastisch resultaat

Verbeterpunten:

Review door Ruben Bonefaas

Geplaatst op 26-01-2019

9
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 8
Resultaat 9
Nazorg 8

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Zeer goed geholpen. Zowel in advies, montage als aflevering. Doorlooptijd van plaatsen was wel langer dan vooraf ingeschat.

Positieve opmerking:
Meedenken tijdens installatie en goede communicatie tijdens verkoop proces.

Verbeterpunten:
Betere inschatting van doorlooptijd.

Review door Anoniem

Geplaatst op 19-01-2019

8
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 7
Resultaat 8
Nazorg 8

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Onze ervaring met uw bedrijf was zeer positief.

Positieve opmerking:
Wij waren erg blij met de creatieve en zeer netjes werkende tegelzetter.

Verbeterpunten:
Betere communicatie tussen kantoor en installatie medewerkers, zodat deze werknemers weten wat ze aantreffen.

Review door Anoniem

Geplaatst op 17-01-2019

9
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 9
Medewerkers 10
Deskundigheid 9
Resultaat 9
Nazorg 9

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
4 jaar geleden onze badkamer volledig laten vervangen. Pittige klus omdat niets recht is in ons huis. Top uitgevoerd. Nu was de toilet ruimte aan de beurt. Weer super tevreden.

Positieve opmerking:
Het meedenken. Alles is mogelijk.

Verbeterpunten:

Review door AlbRon

Geplaatst op 12-01-2019

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Prima voorlichting over de mogelijkheden en actief meedenken over de vormgeving. We kregen het geruste gevoel dat het allemaal goed zou komen. Alles was prima geregeld en ook de aftersales was perfect. Blij mee!

Positieve opmerking:
Actief meedenken Productkennis Goede informatiw

Verbeterpunten:
Geen

Review door van der Meer

Geplaatst op 11-01-2019

9
Communicatie 9
Advies 8
Offerte 7
Medewerkers 10
Deskundigheid 8
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Badn+ Bliek sanitair uit Volendam levert echt kwaliteit. Ze werken netjes en denken met je mee. We zijn zeer tevreden over Bliek Sanitair en onze nieuwe badkamer

Positieve opmerking:
Zeer betrouwbaar, netjes en hoge kwaliteit. Ze denken echt met je mee.

Verbeterpunten:

Review door Fam Seip

Geplaatst op 08-01-2019

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Prima ervaring!

Positieve opmerking:
Duidelijke afspraken, goed advies en mooie afwerking. Betrouwbaar, alles is vlgs afspraak verlopen.

Verbeterpunten:
Geen verbeterpunten, wij zijn zeer tevreden en blij met zo'n zaak. Van de eerste stap in de winkel tot aan de laatste werkzaamheden en oplevering voelde alles goed!

Review door Anoniem

Geplaatst op 04-01-2019

9
Communicatie 8
Advies 9
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 9
Resultaat 10
Nazorg 9

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Goed vakwerk, prettige mensen en nette manier van werken.

Positieve opmerking:

Verbeterpunten:

Review door Anoniem

Geplaatst op 02-01-2019

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Ik ben heel prettig en vakkundig geholpen met het uitzoeken van een badkamer. Door lekkage van mijn oude bad , moest ik plotseling een andere badkamer. Hier was ik niet echt op voorbereid , zodat ik de begeleiding als zeer prettig heb ervaren. De installatie verliep vervolgens heel netjes , zorgvuldig en zeer vakkundig.

Positieve opmerking:
Ik heb de vak bekwaamheid en de perfectie van zowel de tegelzetter als de installateur als zeer aangenaam ervaren.

Verbeterpunten:
Nee , alles liep perfect.

Review door Anoniem

Geplaatst op 02-01-2019

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
We hebben een ontzettend goede ervaring gehad met Aangenaam Badkamers en nu een prachtige badkamer in ons nieuwe huis. Het is duidelijk dat jullie ontzettend veel ervaring hebben en erg klantgericht zijn. Er is op elk punt fantastisch met ons meegedacht en de werkzaamheden zijn geweldig uitgevoerd. Op het moment dat er toch een (klein) probleem was werd dat ook direct met goede communicatie opgelost. We zijn ontzettend tevreden met onze nieuwe badkamer en heel blij met onze keuze voor Aangenaam Badkamers!

Positieve opmerking:
Communicatie en overleg.

Verbeterpunten:

Review door Anne

Geplaatst op 27-12-2018

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Een prachtige showroom, deskundig advies en vakmanschap in de uitvoering! Zeer flexibel, denken mee en proberen het ongemak van een badkamerverbouwing te minimaliseren.

Positieve opmerking:
Vakmanschap, gezellig in de omgang, minimaliseren van het ongemak, flexibel, netjes en opgeruimd werken.

Verbeterpunten:
Blijf een 'familiebedrijf',kleinschalig, makkelijk benaderbaar en flexibel.

Review door Anoniem

Geplaatst op 24-12-2018

9
Communicatie 10
Advies 9
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 9

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Vriendelijke mensen, zeer behulpzaam en meedenkenden snelle levering en montage van de bestelde Sunshower.

Positieve opmerking:
Ik werd regelmatig ip de hoogte gehouden van de voortgang, communicatie was helder en goed!

Verbeterpunten:

Review door Bert de Smet

Geplaatst op 21-12-2018

9
Communicatie 8
Advies 9
Offerte 8
Medewerkers 9
Deskundigheid 9
Resultaat 10
Nazorg 8

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Willemsen voert met eigen personeel de werken uit. Je merkt de familieband van de werknemers; alles wordt goed met elkaar afgestemd. De kwaliteit van het opgeleverde werk is prima .

Positieve opmerking:
Klein compact team van medewerkers die weten wat ze aan elkaar hebben, dit geeft een vertrouwd gevoel.

Verbeterpunten:
De documentatieset bij oplevering was niet volledig (gegevens badkamermeubilair en douchebak ontbraken).

Review door Anoniem

Geplaatst op 20-12-2018

9
Communicatie 8
Advies 9
Offerte 9
Medewerkers 9
Deskundigheid 10
Resultaat 9
Nazorg 10

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Fa. G. Hek Woudenberg Goede voorlichting; prima en heel net personeel; keurige en vriendelijke vakmensen

Positieve opmerking:
goede en prima vakmensen van uitvoering tot kantoor

Verbeterpunten:
voor start van de werkzaamheden even doorspreken hoe e.e.a. uit te voeren. Dan hoeft er later niet bijgesteld te worden

Vorige1 ....   
Reviews - Reviewblok
Wij scoren een
9.3
9.3 van 1 10
16-03-2019
Waardering van onze klanten Wij vonden het erg fijn dat de monteurs meedenkend waren. We konden ze ten alle tijde bellen als we er even niet meer uitkwamen, en gaven ons een goed advies. Omdat onze planning uitliep konden de installateurs ook zo hun planning hierop aanpassen! erg fijn.
Reviews - Nieuwsbriefblok
 

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties