Baden+
Baden+
Buiten Molenstraat 25
4101 CJ
0344 200 103 - info@baden-plus.nl

Reviews over Baden+

Wij scoren een
9.2
9.2 van 1 10
op 582 Baden+ reviews
Communicatie
8.9
Advies
9.1
Offerte
9
Medewerkers
9.3
Deskundigheid
9.4
Resultaat
9.4
Nazorg
9

Review door Anoniem

Geplaatst op 19-07-2019

9
Communicatie 8
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 8
Deskundigheid 9
Resultaat 9
Nazorg 9

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Wij zijn positief over Aangenaam Badkamers In de show room werd er goed meegedacht en begeleid. Je merkt dat ze ervaring hebben. Problemen zoals een gat in de muur bij het slopen zijn keurig opgelost.

Positieve opmerking:
Goede bereikbaarheid per mail dan wel via de app. Afhankelijk van anderen maakt wel dat tijdstippen per telefoon doorgegeven niet altijd overeen kwamen met wanneer de werklui daadwerkelijk aanwezig waren.

Verbeterpunten:

Review door Anoniem

Geplaatst op 17-07-2019

10
Communicatie 9
Advies 9
Offerte 9
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Prima

Positieve opmerking:
Alles was prima geregeld en er werd op alle punten meegedacht.

Verbeterpunten:
Neen

Review door George Versteeg

Geplaatst op 17-07-2019

9
Communicatie 9
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 9
Deskundigheid 10
Resultaat 9
Nazorg 9

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Wij wilden een gedeelte van onze badkamer veranderen en waren op zoek naar een inloopdouche. Aart van de Pol benaderde onze vraag zeer oplossingsgericht en gaf duidelijke mogelijkheden. Je weet meteen waar je qua materiaal en prijsstelling aan toe bent. Dit heeft er toe geleid dat we ruimte hadden om meer te doen dan vooraf voorzien. De monteurs zijn uiterst correct en werken netjes.

Positieve opmerking:
Duidelijkheid in mogelijkheden en prijsstelling. Zeer snelle levering met uiterst vriendelijke en vakbekwame monteurs.

Verbeterpunten:
Het is handig de werking van de apparatuur na plaatsing uit te leggen.

Review door Herma Verhagen

Geplaatst op 10-07-2019

9
Communicatie 9
Advies 9
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 8

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Hele goede ervaring

Positieve opmerking:
Kundig advies en gemaakte afspraken stipt nagekomen

Verbeterpunten:
geen

Review door Arjan Rijbroek

Geplaatst op 09-07-2019

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Een zeer te vreden klant

Positieve opmerking:
Deskundig personeel

Verbeterpunten:

Review door Simonis/Van der Oord

Geplaatst op 02-07-2019

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Uitstekende ontvangst en het meedenken van Lenny was fenomenaal. Met de juiste touch zochten we de mooiste spullen uit.

Positieve opmerking:
meedenken van Lenny, klantvriendelijke sfeer

Verbeterpunten:

Review door alex punt

Geplaatst op 28-06-2019

8
Communicatie 8
Advies 9
Offerte 9
Medewerkers 9
Deskundigheid 9
Resultaat 9
Nazorg 7

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Prettige samenwerking, gedegen advies, mooi uitgevoerd/vorm gegeven.

Positieve opmerking:
Gedegen advies en prettige "sparringpartner" om samen tot de beste insteek te komen. Zeer prettige samenwerking met de diverse vaklui.

Verbeterpunten:
Betere afstemming/communicatie qua tijdspad inzake service/herstelwerkzaamheden.

Review door Abe Nederlof

Geplaatst op 20-06-2019

9
Communicatie 9
Advies 10
Offerte 9
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 9
Nazorg 8

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Wij zijn prettig geholpen. De badkamer is uiteindelijk nog mooier geworden dan wij bedacht hadden. Slechts 1 klein foutje op 2 weken werk. Het geeft aan dat dit bedrijf echt wel vakwerk levert.

Positieve opmerking:
Vakmanschap van alle medewerkers.

Verbeterpunten:
Soms is het onduidelijk wanneer en hoe laat iemand het werk komt uitvoeren. Dat zou eerder gemeld kunnen worden.

Review door Anoniem

Geplaatst op 19-06-2019

9
Communicatie 7
Advies 9
Offerte 9
Medewerkers 9
Deskundigheid 10
Resultaat 9
Nazorg 7

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Goede uitleg, kwaliteit matriaal

Positieve opmerking:
Goede inschatting van benodigde matrialen

Verbeterpunten:

Review door Fam.van der Laan

Geplaatst op 12-06-2019

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Prettige sfeer om een badkamer samen te stellen en ook bij de instalatie. De badkamer is op dit moment nog niet geheel gereed omdat er maatwerk geplaatst moet worden en dan pas de oplevering gedaan wordt.

Positieve opmerking:
Fijn bedrijf korte lijnen

Verbeterpunten:
Op dit moment niet

Review door Megens

Geplaatst op 12-06-2019

9
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat 9
Nazorg 10

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Op aanraden van een kennis kwamen wij in de mooie showroom van de Bubbelshop terecht. Onze verwachtingen zijn meer dan waargemaakt. Vakkundig advies, goede begeleiding en planning, kwaliteit, werkt netjes. Wij waren met name te spreken over de klantgerichtheid.

Positieve opmerking:
Geeft goed advies en denkt mee. Geeft klanten rustig de tijd, ontspannen. Is zeer oplossingsgericht en hanteert hoge kwaliteitsnorm.

Verbeterpunten:

Review door Bosch-Langhout

Geplaatst op 12-06-2019

8
Communicatie 7
Advies 8
Offerte 7
Medewerkers 9
Deskundigheid 9
Resultaat 8
Nazorg 8

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Badkamer en WC aanleg; gang betegelen en wasmachine verplaatsen (aansluitpunten) naar zolder.

Positieve opmerking:
Mogelijkheid te WhatsApp-en.

Verbeterpunten:

Review door Steffan Majoor

Geplaatst op 08-06-2019

9
Communicatie 10
Advies 9
Offerte 8
Medewerkers 9
Deskundigheid 9
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Na een beetje rond zoeken naar een betrouwbare badkamerspecialist zijn we uitgekomen bij Verwijst Tegels & Sanitair in Uden. het was alsof we binnenkwamen in een warm bad. Andere zaken waren tot nu toe erg onpersoonlijk en niet erg geinsteresseerd. Oke, het zal best goedkoper kunnen maar de service en persoonlijke aandacht is het dubbel en dwars waard. dat betaald zich ook terug in vertrouwen. En dat is erg fijn als je weet dat er iemand in je huis aan het werk is die je vertrouwd.

Positieve opmerking:
Mogelijkheden en flexibiliteit. Dat geldt ook voor de aannemer. Erg fijn om mee te werken en wat een enthousiasme.

Verbeterpunten:
Soms zijn constructies in theorie best mooi, maar in de praktijk niet te maken. Bij ons betrof het de kleine wand met nistjes waar ook de douchewand aan werd bevestigd. In de praktijk bleek dit niet stevig genoeg en op advies van de aannemer is het maar 1 nistje geworden.

Review door Elmieke

Geplaatst op 06-06-2019

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
We werden vriendelijk ontvangen en rustig en goed geadviseerd.

Positieve opmerking:
We konden altijd vragen stellen en er werd goed naar ons geluisterd. Het resultaat is dan ook een supergave badkamer, waar we al veel plezier en gemak van hebben gehad. Toen er iets niet goed was aan onze kraan, werd dit meteen opgelost.

Verbeterpunten:
Die hebben we niet.

Review door G.J.Koppenaal

Geplaatst op 05-06-2019

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Enige jaren geleden hebben wij onze badkamer door dit bedrijf laten vernieuwen. Omdat dat geheel tot tevredenheid was gedaan hebben wij nu voor een geheel nieuw toilet weer voor hetzelfde bedrijf gekozen. En weer tot 'algehele tevredenheid'

Positieve opmerking:
Mooie showroom, goede voorlichting, correcte planning, goede 3d-tekeningen van de klus, goede adm. afwerking van offertes, bestellingen en nota's, perfecte afwerking van de klus zelf.

Verbeterpunten:
Geen bijzonderheden

Review door Tevreden klant in Harderwijk

Geplaatst op 05-06-2019

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 9
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Mooie showroom met heel veel voorbeelden van alle badkamermeubels, tegels, etc., zodat je de producten ook echt goed kunt bekijken. Prettige medewerkers bij ontwerp en uitvoering, goede communicatie, dachten goed mee, hielden zich aan de afspraken. De badkamer en toiletten zien er keurig afgewerkt uit, alles is naar wens. Het lijkt wel een wellness-centrum aan huis.

Positieve opmerking:
Goed overleg in prettige sfeer. Afspraak is afspraak. Goed bereikbaar. Goede materialen, veel keuze, keurige afwerking.

Verbeterpunten:
Geen

Review door Muit

Geplaatst op 05-06-2019

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 9
Resultaat 9
Nazorg 7

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Als een warm bad toen wij voor het eerst binnenstapte in de showroom als tot de oplevering

Positieve opmerking:
Weten waar ze over praten en de monteurs weten ook wat ze doen. Werken netjes en snel

Verbeterpunten:
Nog niet

Review door Anoniem

Geplaatst op 04-06-2019

8
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 7
Deskundigheid 8
Resultaat 9
Nazorg 8

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Prettige samenwerking in gehele traject, van aankoop tot oplevering

Positieve opmerking:
Snelle reactietijd

Verbeterpunten:

Review door Van Minderhout

Geplaatst op 01-06-2019

9
Communicatie 10
Advies 9
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 9
Nazorg 10

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Zeer goed. Goede service en nazorg

Positieve opmerking:
Duidelijke communicatie over levering. Bij levering waren enkele tegels beschadigd. Dit is direct en kostenloos opgelost.

Verbeterpunten:
Geen

Review door Anoniem

Geplaatst op 31-05-2019

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte nvt
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Zocht acute vervanging voor een defecte douchemengkraan die enorme (nachtelijke) herrie maakte. Diverse bedrijven gaven aan dat ik iets bij hun mocht bestellen en dan afwachten tot bestelling werd geleverd. Deze zaak heeft mij direct geholpen door een tijdelijke vervanging mee te geven. Geen borg, geen aanbetaling, niets achtergelaten... gewoon op vertrouwen kraan mogen meenemen ter overbrugging. Meer dan prima service. Kom hier terug

Positieve opmerking:
Oplossingsgericht en meedenkend

Verbeterpunten:
-

Review door Fam. van Oers

Geplaatst op 31-05-2019

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Verwarming & Sanitairshop BV en Tegel-Discount is een klantvriendelijk bedrijf met goed advies.

Positieve opmerking:
Deskundig, meedenkend, betrouwbaar, heldere afspraken. Mooie showroom, met een ruim assortiment zowel voor sanitair als tegels. We werden hartelijk ontvangen. Het was leuk om te horen dat het een echt familie bedrijf is.

Verbeterpunten:
We zijn zeer tevreden over het verloop en de uitvoering van de werkzaamheden. Wij zijn blij met het prachtige eindresultaat!

Review door Anoniem

Geplaatst op 29-05-2019

8
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 8
Resultaat 9
Nazorg 8

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
BadkamerID is ons prima bevallen. Wij zijn geholpen door Lenny. Zij nam alle tijd voor ons, dacht met ons mee en niets was haar teveel. De gemaakte afspraken werden nagekomen en als er een keer iets mis ging, werd dat zo snel mogelijk opgelost. Ook de tegelzetter en installateur leverden prima werk af.

Positieve opmerking:
De persoonlijke aandacht. Ze willen niet even gauw een badkamer verkopen, maar doen er alles om een badkamer te maken die helemaal naar wens is.

Verbeterpunten:
Twee hele kleine puntjes: Door het programma wat ze gebruiken, lijkt een "meerprijs" al bij het bedrag inbegrepen te zijn, terwijl dat niet het geval is. Speciale wensen vooraf met installateurs afstemmen/afspreken zodat er tijdens het installeren van de badkamer geen verrassingen zijn dat iets niet precies uitvoerbaar is zoals bedacht.

Review door Raaltenaar

Geplaatst op 28-05-2019

8
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat 8
Nazorg 8

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Prettig en vakkundig team die meedenkt met de klant. Goede uitleg over wat wel en niet kan en niet ja zeggen en nee doen!

Positieve opmerking:
Communicatie en planning

Verbeterpunten:
Zo doorgaan

Review door Fam. Roozen

Geplaatst op 27-05-2019

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 8

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Wij zijn zeer te spreken over de samenwerking en de samenspraak over de manier van werken en advies en natuurlijk het ontwerp ervan.

Positieve opmerking:
Prettige medewerkers om in huis te hebben.

Verbeterpunten:
Hebben we niet was prima.

Review door Fam Helder

Geplaatst op 27-05-2019

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Ervaring is goed. We werden in de winkel uitstekend geholpen. Kregen een duidelijk en helder advies. Werd aan alles gedacht. Het was even zoeken naar de juiste manier van indeling in de badkamer, maar ons werd alle tijd gegeven om hier over na te denken en bij vragen voelden we ons niet geremd om hier later op terug te komen

Positieve opmerking:
Zeer ervaren medewerker! Goede inzichten/ tips Zeer mooie materialen, uitgebreide keuze in assortiment. Ruim aanbod in voorbeeld badkamer wat zeker heeft geholpen bij het visualiseren van onze badkamer

Verbeterpunten:
Tav van jullie bedrijf hebben wij geen verbeterpunten of tips. We zijn goed geholpen, Er werden oplossingen gevonden van de kleine dingen waar we tegenaan liepen. Alleen de medewerker die de badkamer plaatste beviel ons niet altijd. Hij heeft zeker goed werk afgeleverd, maar er waren communicatief wat irritaties die op het einde door de uitstel van de laatste werkdag oa resulteerde in ergernis. Maar hier wil ik verder nu niet op in gaan. We hebben dit uitgebreid besproken met Annet.

Review door M Davina

Geplaatst op 26-05-2019

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
We zijn erg goed geholpen, veel goede tips. Eerlijkheid en een duidelijke uitleg. Prijs kwaliteit was prima

Positieve opmerking:
Meedenken en eerlijk zijn wat wel en niet kan

Verbeterpunten:

Review door frazer

Geplaatst op 22-05-2019

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 9
Medewerkers 9
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
positief

Positieve opmerking:
termijn van plaatsing was zeer snel.

Verbeterpunten:

Review door J. Hamstra

Geplaatst op 17-05-2019

9
Communicatie 9
Advies 9
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 9
Resultaat 10
Nazorg 9

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
prettig contact, vol (nieuwe) ideeen. nemen ruim de tijd voor keuzes, laten alles zien

Positieve opmerking:
menselijk contact mooi assortiment en keuze goed advies

Verbeterpunten:

Review door Anky

Geplaatst op 17-05-2019

8
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 10
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat 8
Nazorg 9

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Prettige benadering in de showroom, je merkt dat er in alles pro-actief wordt meegedacht. Snelle service met offertes en gevraagde aanpassingen aan de offerte. De mannen van de werkvloer zijn heel aardig en denken ook goed mee. Communicatie naar klant t.a.v het proces kan meer pro-actief. Voor hen is het vaak heel gewoon dat iets " is zoals het is" [ bv: niet op de vloer mogen lopen nadat tegels zijn gelegd] maar dat de klant dit niet kan weten omdat het niet zijn/haar professie is, werd mij pas op de valreep duidelijk. Dat was even een stress moment.

Positieve opmerking:
Vriendelijke benadering. Goede bereikbaarheid, per telefoon en mail. Snelle reactie. Goed eind resultaat.

Verbeterpunten:
Pro actieve communicatie t.a.v het proces op de werkvloer

Review door Anoniem

Geplaatst op 16-05-2019

8
Communicatie 8
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat 10
Nazorg 7

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Ben erg fijn geholpen en ben blij met mijn mooie nieuwe badkamer!

Positieve opmerking:

Verbeterpunten:

Vorige1 ....   
Reviews - Reviewblok
Wij scoren een
9.2
9.2 van 1 10
19-07-2019
Waardering van onze klanten Goede bereikbaarheid per mail dan wel via de app. Afhankelijk van anderen maakt wel dat tijdstippen per telefoon doorgegeven niet altijd overeen kwamen met wanneer de werklui daadwerkelijk aanwezig waren.
Reviews - Nieuwsbriefblok

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties