Baden+
Baden+
Buiten Molenstraat 25
4101 CJ
0344 200 103 - info@baden-plus.nl

Reviews over Baden+

Wij scoren een
9.4
9.4 van 1 10
op 590 Baden+ reviews
Communicatie
9.1
Advies
9.3
Offerte
9.3
Medewerkers
9.5
Deskundigheid
9.5
Resultaat
9.4
Nazorg
9.1

Review door Tom Herlaar

Geplaatst op 15-11-2018

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Wij zijn meer dan tevreden en van ons krijgt de Wilde Sanitair een 10+

Positieve opmerking:
Wij houden van duidelijkheid. Zowel de voorlichting, het ontwerp, de uitvoering en de nazorg waren dik voor elkaar. En als er vertrouwen is, dan is voor ons het het ijs gebroken. Vertrouwen was er al direct tijdens ons eerste gesprek. Het zijn ingrediënten voor een prachtig eindresultaat. En dat eindresultaat mag er zijn!

Verbeterpunten:

Review door Ymke Pas

Geplaatst op 15-11-2018

8
Communicatie 7
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat 8
Nazorg 8

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Goede eerste indruk in de showroom. Gesprekken over onze wensen waren prettig en duidelijk. Goede afspraken over planning en prijzen. Op wat opstartproblemen tijdens de werkzaamheden na zijn we erg tevreden over hoe het allemaal gegaan is. Tijdens de werkzaamheden hebben we weinig overlast gehad en de badkamer is mooi afgewerkt.

Positieve opmerking:
Klantgericht, duidelijk, er wordt netjes en professioneel gewerkt.

Verbeterpunten:
Af en toe zou de communicatie iets assertiever kunnen. Bij de start waren er wat opstartproblemen - soms belde ik om dit te melden en dan bleek dat het al bekend was. Een telefoontje vanuit de opdrachtgever voelt voor mij in zo'n geval beter/logischer dan dat ik het initiatief zelf moet nemen.

Review door Anoniem

Geplaatst op 12-11-2018

8
Communicatie 7
Advies 7
Offerte 7
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat 10
Nazorg 7

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Voorkomend, helder en mooi werk afgeleverd.

Positieve opmerking:
Kwaliteit

Verbeterpunten:
Wellicht op de dagen dat er gewerkt wordt iets beter communiceren wat de planning is.

Review door Nn

Geplaatst op 06-11-2018

8
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat 8
Nazorg 8

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Goed

Positieve opmerking:
Luisteren goed en geven daardoor goede adviezen. Betrokkenheid Doen wat er is afgesproken

Verbeterpunten:
Zou het niet weten

Review door Anoniem

Geplaatst op 06-11-2018

8
Communicatie 8
Advies 7
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 7
Resultaat 8
Nazorg 8

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Een bedrijf wat goed advies over de mogelijkheden van het verbouwen van een badkamer en sanitair.

Positieve opmerking:
goed advies, mooie showroom

Verbeterpunten:

Review door Edwin Heijm

Geplaatst op 01-11-2018

10
Communicatie 9
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 9

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Geweldig bedrijf met uitstekende service! Toen ik de showroom binnenkwam werd ik niet meteen besprongen door opdringerige verkopers maar kon gewoon rustig kijken. Kreeg een hele stapel folders mee om eens rustig thuis te bekijken. Bij het uitzoeken ook heel vriendelijk en goed geholpen. Je kan ook nog rustig nadenken voor de offerte afgerond wordt. Wordt ook goed met je meegedacht. Tijdens de installatie is alles precies volgens planning verlopen. Eventuele problemen werden vakkundig opgelost en prima gecommuniceerd. Verder waren het allemaal echte vakmensen.

Positieve opmerking:
Rustige en vriendelijke benadering in de showroom. Klantvriendelijkheid. Deskundigheid van de vakmensen.

Verbeterpunten:

Review door Rik

Geplaatst op 21-10-2018

9
Communicatie 9
Advies 9
Offerte 8
Medewerkers 9
Deskundigheid 9
Resultaat 9
Nazorg 8

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Goed advies en professioneel uitgevoerd. Prettige communicatie. Al met al heel tevreden.

Positieve opmerking:
Denken mee, geven gericht advies, helder in communicatie.

Verbeterpunten:

Review door Martijn Kinket

Geplaatst op 17-10-2018

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Klantgericht, vriendelijk, kennis van zaken en flexibel

Positieve opmerking:
Flexibel

Verbeterpunten:
Keukens! Ga OOK keukens verkopen.

Review door Anoniem

Geplaatst op 14-10-2018

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Astra badkamers geeft goed deskundig advies, denkt mee, is flexibel en komt zijn afspraken keurig na.

Positieve opmerking:
communicatie, nazorg

Verbeterpunten:

Review door Rob en Brigitte

Geplaatst op 13-10-2018

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Er is goed meegedacht en wij zijn deskundig geadviseerd door Badkamer ID. De installateur heeft zeer vakkundig en in goed overleg gewerkt. Wij zijn zeer tevreden over het eind resultaat. Badkamer ID is een aanrader!

Positieve opmerking:
Deskundig, klantvriendelijk en proces wordt goed gevolgd

Verbeterpunten:

Review door Anoniem

Geplaatst op 13-10-2018

9
Communicatie 8
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 9
Resultaat 9
Nazorg 8

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Wij zijn prima geholpen bij het uitzoeken van de mogelijkheden voor onze badkamer. Ook de uitvoering is goed verlopen.

Positieve opmerking:
Goed meedenken, tijdig reageren en een duidelijke planning, startdatum in goed overleg.

Verbeterpunten:
Een klein puntje: de startdatum was al enige tijd bekend. We hadden die dag geen idee hoe laat er iemand op de stoep zou staan. Waarschijnlijk kwam dit ook doordat de monteur direct de maandag na de vakantie startte met de werkzaamheden bij ons. Een belletje vooraf zou prettig geweest zijn.

Review door Anoniem

Geplaatst op 11-10-2018

9
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 9
Medewerkers 9
Deskundigheid 9
Resultaat 10
Nazorg 7

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Van begin tot eind goed en duidelijk begeleid in het maken van keuzes. Erg tevreden met het eindresultaat, kwaliteit staat bij Astra voorop!

Positieve opmerking:
Veel ervaring en fijne en flexibele omgang met mensen.

Verbeterpunten:
Geen.

Review door Anoniem

Geplaatst op 10-10-2018

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Goed werk geleverd!

Positieve opmerking:

Verbeterpunten:
Geen verbeterpunten

Review door CR

Geplaatst op 10-10-2018

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Vriendelijk, klantvriendelijk en uiterst adequaat

Positieve opmerking:
Zeer klantgericht

Verbeterpunten:

Review door Anoniem

Geplaatst op 03-10-2018

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
In alle opzichten prima verlopen

Positieve opmerking:
Meedenken en communicatie

Verbeterpunten:

Review door Anoniem

Geplaatst op 01-10-2018

8
Communicatie 8
Advies 7
Offerte 8
Medewerkers 9
Deskundigheid 7
Resultaat 7
Nazorg 8

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Vakkundig en vriendelijk personeel.

Positieve opmerking:
Vakkundig en gemotiveerd.

Verbeterpunten:
Jazeker over het Baden wandcloset ben ik niet tevreden het is zeer man onvriendelijk als je op de wc gaat zitten moet je echt al ver naar achter gaan zitten anders kom je met je zaakje tegen de binnenkant van het closet. Is niet diep genoeg aan de voorkant niet alleen ik ook andere mannen vonden dat een minpunt. Zie je in de showroom niet, communicatie kan beter.

Review door Anoniem

Geplaatst op 30-09-2018

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Onze ervaring is zeer goed. Prima advies en er word gewerkt met mooie materialen.

Positieve opmerking:
Er word zeer deskundig gewerkt. Met ervaren vakmensen.

Verbeterpunten:

Review door Anoniem

Geplaatst op 13-09-2018

8
Communicatie 8
Advies 7
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat 8
Nazorg 8

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Duidelijk in het gesprek, flexibel met het maken van afspraken en vakkundig in de uitvoering

Positieve opmerking:
Jolien! Is mooi in de afwerking; meer reklame / toelichting daarover mag

Verbeterpunten:
Spreek klant zo mogelijk apart van de winkel; binnenkomende klanten leidt af

Review door Anoniem

Geplaatst op 09-09-2018

10
Communicatie 8
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat 10
Nazorg 8

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
We zijn plezierig ontvangen in een mooie showroom en hebben deskundig advies gekregen.

Positieve opmerking:
Het werk wordt uitgevoerd volgens afspraak door vakmensen.

Verbeterpunten:
N.v.t.

Review door Anoniem

Geplaatst op 04-09-2018

8
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat 8
Nazorg 8

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
De Bubbelshop is een klantvriendelijk bedrijf met goed advies. Alles werd volgens afspraak uitgevoerd.

Positieve opmerking:

Verbeterpunten:
Bij het boren voor de bevestiging van de reinigingsborstel is er iets teveel van de tegel afgesprongen, dat is wel jammer maar nauwelijks zichtbaar.

Review door Mart Gerris

Geplaatst op 30-08-2018

8
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 6
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat 10
Nazorg 8

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Goede begeleiding van de verkoper en uitstekende vakman die onze badkamer heeft geïnstalleerd. Soms gaat er dan wat fout, in dit geval is dat allemaal goed opgevolgd ook al heeft dat mij best wel wat extra werk opgeleverd.

Positieve opmerking:
Opvolging van vragen en klachten

Verbeterpunten:
Productselectie testen, in dit geval was wc unit gewoon een slecht ontwerp van de pot, wordt wel vervangen maar dit kan men voorkomen door gewoon te testen.

Review door Jolanda Z

Geplaatst op 29-08-2018

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Heb hele goede ervaring met aangenaam badkamers.

Positieve opmerking:

Verbeterpunten:

Review door Anoniem

Geplaatst op 29-08-2018

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Van eerste orientatie tot en met de oplevering uitstekend geholpen. Een verademing in vergelijk met andere aanbieders.

Positieve opmerking:
Goed en eerlijk advies. Meedenken met de klant. Keurige oplevering. Voorbeeld in de branche!

Verbeterpunten:
Ga zo door!!!

Review door B. Driesen

Geplaatst op 28-08-2018

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Prettig eerste gesprek in mooie showroom, goed meegedacht met de klant, goede adviezen. Na het eerste gesprek direct een prettig gevoel.

Positieve opmerking:
Goede voorbereiding van de werkzaamheden waardoor de monteurs precies wisten wat er moest gebeuren. Ervaren en nette vakmensen hebben voor een schitterende badkamer gezorgd. Als iets een 10 verdient moet je ook een 10 geven , dus bij deze.

Verbeterpunten:
Geen.

Review door Oskam

Geplaatst op 24-08-2018

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Vooraf is goed advies gegeven over de indeling en de mogelijkheden en de uitvoering is heel vakkundig uitgevoerd binnen de afgesproken tijd.

Positieve opmerking:
Er wordt heel netjes gewerkt wat terug te zien is in de afwerking en er was geen enkel openstaand punt bij de oplevering.

Verbeterpunten:

Review door Anoniem

Geplaatst op 10-08-2018

8
Communicatie 10
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 8
Resultaat 8
Nazorg 8

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Zeer positief

Positieve opmerking:
Zij hebben ons prima geïnformeerd over de keuze mogelijkheden

Verbeterpunten:
Nee alles was helmaal naar wens

Review door René Tigges

Geplaatst op 30-07-2018

9
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 7
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 9

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Goede en positieve ervaringen met Bliek Sanitair uit Volendam. Er werd ruim de tijd genomen om tot een prachtige nieuwe badkamer te komen. Zelfs buiten de werktijden om. De keuze voor bijvoorbeeld een nieuwe kraan is groot, maar verschillende modellen en series worden bij elkaar gezocht en daar wordt goed advies overgegeven. Uiteraard ook tijdens de daadwerkelijke bouw. Na iets meer dan 10 werkdagen konden we weer gebruik maken van een nieuwe badkamer.

Positieve opmerking:
Het meedenken en suggesties doen is als zeer prettig ervaren. Zowel in de showroom als tijdens de bouw, worden er suggesties gedaan en goed overlegd over de te ondernemen stappen.

Verbeterpunten:
De offerte zou iets gedetailleerder en gevisualiseerd kunnen zijn. Na het plannen en het uitzoeken van de artikelen wordt alles prima op de offerte gezet. Maar als je er nog eens rustig over na wilt denken is de informatie daarop wat beperkt en spreekt niet meer tot de verbeelding.

Review door Paula Fabriek

Geplaatst op 22-07-2018

9
Communicatie 10
Advies 9
Offerte 9
Medewerkers 10
Deskundigheid 9
Resultaat 9
Nazorg 9

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Prima!

Positieve opmerking:
Afspraken worden nagekomen. Er is goed meegedacht over de inrichting.

Verbeterpunten:
Wc bril daar had ik beter over moeten communiceren.

Review door R.Ducaat

Geplaatst op 20-07-2018

10
Communicatie 7
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Prachtig mooi werk geleverd. Boven verwachting.

Positieve opmerking:
Vakmannen waar je als bedrijf trots op mag zijn.

Verbeterpunten:
Af en toe een beetje ruis op de lijn qua communicatie

Review door Kees van der Klooster

Geplaatst op 17-07-2018

10
Communicatie 9
Advies 10
Offerte 9
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Bubbelshop (Bert) is een no nonsens bedrijf , advies, vakmanschap staat voorop ook kun je merken dat de samenwerking met Kling optimaal is. Dit kan alleen als de relatie en samenwerking al jaren optimaal is

Positieve opmerking:
korte lijnen en vakmanschap

Verbeterpunten:

Vorige1 ....   
Reviews - Reviewblok
Wij scoren een
9.4
9.4 van 1 10
15-11-2018
Waardering van onze klanten Wij houden van duidelijkheid. Zowel de voorlichting, het ontwerp, de uitvoering en de nazorg waren dik voor elkaar. En als er vertrouwen is, dan is voor ons het het ijs gebroken. Vertrouwen was er al direct tijdens ons eerste gesprek. Het zijn ingrediënten voor een prachtig eindresultaat. En dat eindresultaat mag er zijn!
Reviews - Nieuwsbriefblok
 

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties