Baden+
Baden+
Campus Hambaken Hambakenwetering 1
5231 DD ‘s-Hertogenbosch
0344 200 103 - info@baden-plus.nl
  • Vakmanschap en expertise
  • Van ontwerp tot installatie
  • 40 winkels in heel Nederland
close
De zekerheden
van Baden+
Zekerheden van Baden+ - Zekerheden van Baden+ Zekerheden van Baden+ - Zekerheden van Baden+  

De zekerheden van Baden+

Bij het kopen van een badkamer komt veel kijken. Niet alleen wil je een badkamer die precies past bij je smaak. Ook wil je dat je jarenlang plezier hebt van je badkamer door het gebruik van kwalitatieve materialen en vakkundige installatie. Alle aangesloten ondernemers van Baden+ doen daar hun uiterste best voor. We kunnen je dus met het volste vertrouwen vier belangrijke zekerheden aanbieden.

WAT KUN JE VAN ONS VERWACHTEN?
Badkamerontwerp Nunspeet afspraak

Persoonlijke werkwijze

De franchisenemers van Baden+ zijn allemaal mensen met passie voor sanitair. Graag maken we een mooi badkamerontwerp precies voor je op maat. We kunnen je volledig ontzorgen bij de installatie van je badkamer of toilet. Luisteren en meedenken is daarbij de rode draad. Je weet namelijk wat je mooi en belangrijk vindt. Kortom: een persoonlijke werkwijze van ontwerp tot installatie en daarna!

Vakkundige installatie

Een nieuwe badkamer is een complex traject. Veel verschillende disciplines komen uiteindelijk samen in een mooie, complete badkamer. Denk aan het bouwtechnische werk, de elektra, de waterleidingen, het tegelen en daarna de montage van de sanitair producten. De tegelzetters en installateurs die in dienst zijn voor onze Baden+ winkels zijn vakmensen pur sang. Dat zie je in het geleverde werk!

Zekerheden van Baden+ - Vakkundige installatie
Zekerheden van Baden+ - Vakkundige installatie

Heldere prijsafspraken

Graag informeren wij je over de vele mogelijkheden voor je badkamer of toilet. Ook de laatste trends en innovaties worden daarin meegenomen. Natuurlijk wil je vooraf weten wat de kosten zullen zijn. Een eerlijk advies met heldere prijsafspraken zorgen ervoor dat je nooit voor verrassingen komt te staan. We zeggen niet voor niets: afspraak is afspraak!

De zekerheid van garantie

Een nieuwe badkamer is een grote investering. Je wilt er dan ook lang plezier van hebben. En mocht iets niet goed zijn, dan zijn onze franchisenemers voor jou het vertrouwde adres om naar toe te gaan. De franchisenemers van Baden+ leveren kwalitatieve producten en een vakkundige badkamerinstallatie met goede garantie. Vraag er naar bij je aankoop. Heldere afspraken, daar houden wij als badkamerspecialisten van!

Zekerheden van Baden+ - De zekerheid van garantie
Met liefde gemaakt
Zoek winkel