Baden+
Baden+
Buiten Molenstraat 25
4101 CJ
0344 200 103 - info@baden-plus.nl

De zekerheden
van Baden+

Zekerheden van Baden+ - Zekerheden van Baden+  

Bij het kopen van een badkamer komt veel kijken. Niet alleen wilt u een badkamer die precies past bij uw smaak. Ook wilt u dat u jarenlang plezier heeft van uw badkamer door het gebruik van kwalitatieve materialen en vakkundige installatie. Alle aangesloten ondernemers van Baden+ doen daar hun uiterste best voor. We kunnen u dus met het volste vertrouwen vier belangrijke zekerheden aanbieden.

WAT KUNT U VAN ONS VERWACHTEN?
Zekerheden van Baden+ - Persoonlijke werkwijze

Persoonlijke werkwijze

De franchisenemers van Baden+ zijn allemaal mensen met passie voor sanitair. Graag maken we een mooi badkamerontwerp precies voor u op maat. We kunnen u volledig ontzorgen bij de installatie van uw badkamer of toilet. Luisteren en meedenken is daarbij de rode draad. Immers u weet wat u mooi en belangrijk vindt. Kortom: een persoonlijke werkwijze van ontwerp tot installatie en daarna!

Vakkundige installatie

Een nieuwe badkamer is een complex traject. Veel verschillende disciplines komen uiteindelijk samen in een mooie complete badkamer. Denk aan het bouwtechnische werk, de elektra, de waterleidingen, het tegelen en daarna de montage van de sanitair producten. De tegelzetters en installateurs die voor Baden+ werken zijn vakmensen pur sang. Dat zie je in het geleverde werk!

Zekerheden van Baden+ - Vakkundige installatie
Zekerheden van Baden+ - Vakkundige installatie

Heldere prijsafspraken

Graag informeren wij u over de vele mogelijkheden voor uw badkamer of toilet. Ook de laatste trends en innovaties worden daarin meegenomen. Natuurlijk wilt u vooraf weten wat de kosten zullen zijn. Een eerlijk advies met heldere prijsafspraken zorgen ervoor dat u nooit voor verrassingen komt te staan.  We zeggen niet voor niets: afspraak is afspraak!

De zekerheid van garantie

Een nieuwe badkamer is een grote investering. U wilt er dan ook lang plezier van hebben. En mocht iets niet goed zijn, dan zijn onze franchisenemers voor u het vertrouwde adres om naar toe te gaan. De franchisenemers van Baden+ leveren kwalitatieve producten en een vakkundige badkamerinstallatie met goede garantie. Vraag er naar bij uw aankoop. Heldere afspraken, daar houden wij als badkamerspecialisten van!

Zekerheden van Baden+ - De zekerheid van garantie

Op zoek naar de perfecte badkamer?

Maak een afspraak met een van onze badkamerspecialisten. Samen maken we jouw ideale badkamer. Precies passend bij je gezin, smaak en budget.

Maak een afspraak
Zekerheden van Baden+ - Banner - Badkamerspecialist
Zekerheden van Baden+ - Reviewblok
Wij scoren een
9.2
9.2 van 1 10
15-09-2019
Waardering van onze klanten Snelle en precieze werkwijze, goede communicatie en vakkundig.
Zekerheden van Baden+ - Nieuwsbriefblok

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties