Baden+
Baden+
Buiten Molenstraat 25
4101 CJ
0344 200 103 - info@baden-plus.nl

Reviews over Baden+

Wij scoren een
9.2
9.2 van 1 10
op 805 Baden+ reviews
Communicatie
8.9
Advies
9.1
Offerte
9
Medewerkers
9.3
Deskundigheid
9.4
Resultaat
9.4
Nazorg
9

Review door anonymous

Geplaatst op 19-04-2017

10
Communicatie 8
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 8
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Vernieuwing toiloet

Positieve opmerking:
Deskundigheid, advies, meedenken.

Verbeterpunten:
-

Review door anonymous

Geplaatst op 17-04-2017

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Heel blij met onze prachtige badkamer! Vakkundig en vriendelijk geholpen door Frank Oude Geerdink en zijn team van begin tot eind.

Positieve opmerking:
Heel korte lijnen waardoor communicatie snel en goed verliep.

Verbeterpunten:

Review door Familie Draaijer

Geplaatst op 13-04-2017

8
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 6
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat 8
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Keurige installatie en goede communicatie tijdens het proces

Positieve opmerking:

Verbeterpunten:

Review door Matthijs Vermeij

Geplaatst op 11-04-2017

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Van begin tot eind top geregeld en vakwerk afgeleverd

Positieve opmerking:
Geen mooie praatjes, gewoon mooie spullen tegen een goede prijs en vakkundige installatie en afwerking

Verbeterpunten:
Geen verbeterpunten

Review door J. de Vries

Geplaatst op 09-04-2017

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat 10
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Prettig, vakbekwaam. Denken goed mee voor oplossingen.

Positieve opmerking:
Flexibel.

Verbeterpunten:
Nee

Review door Maarssen

Geplaatst op 06-04-2017

10
Communicatie 8
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Zeer goed. Van beginfase tot einde. Zou zeker aanbevelen aan vrienden en familie.

Positieve opmerking:
Goede begeleiding van rodney bij uitzoeken van de juiste dingen in de winkel. Goede adviezen over praktische haalbaarheid en tonen van verschillende opties. De plaatsing is ook fantastisch gedaan door Johan en Arno. Zeer vakkundig duo, echt een klasse badkamer opgeleverd en daarnaast ook heel prettig om mee te communiceren.

Verbeterpunten:
nvt

Review door Jan en Ria Sips

Geplaatst op 03-04-2017

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Correcte advisering zonder opdringerigheid en verkooptrucs. Een eerlijk verhaal over de kosten.

Positieve opmerking:
Zie hierboven.

Verbeterpunten:

Review door anonymous

Geplaatst op 27-03-2017

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
In goed overleg hebben we samen een badkamer ontworpen en uitgekozen. Alles is volgens planning gedaan. Het werk is keurig opgeleverd.

Positieve opmerking:
Erg prettig dat alles door een bedrijf geregeld wordt. De samenwerking van de bedrijven Bubbelshop met Klink is uitstekend.

Verbeterpunten:
In de offerte type nummers van de producten zetten.

Review door anonymous

Geplaatst op 26-03-2017

8
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat 10
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Bij de aankoop kreeg ik goed advies, meedenken, goed invoelen wat ik wenste. Planning verliep niet soepel, te weinig duidelijkheid en informatie bij wijzigingen. Kritiek werd goed opgepikt.Daarna goed. Uitvoerend werk prima.

Positieve opmerking:
Er werd heel zorgvuldig en netjes gewerkt.

Verbeterpunten:
Goed en direkt blijven communiceren is en blijft belangrijk.

Review door P.J. v.d. Repe en N.Kaijser

Geplaatst op 26-03-2017

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
We zijn erg blij met onze nieuwe badkamer. Het is een kleine ruimte, maar ze hebben er iets heel moois van gemaakt. Alles werd s,avonds netjes opgeruimd achtergelaten. Vriendelijk personeel. In de showroom ook heel goed geinformeerd.

Positieve opmerking:
Prachtige showroom met buitengewoon mooie materialen

Verbeterpunten:

Review door anonymous

Geplaatst op 25-03-2017

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Prima bedrijf. Montage verloopt door maximaal 2 personen. Dus zeer overzichtelijk!

Positieve opmerking:
Montage gebeurde tijdens onze vakantie. Geen rommel achteraf alleen wat stofzuigen. Helemaal top.

Verbeterpunten:
Geen

Review door Goedhart

Geplaatst op 17-03-2017

8
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat 8
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Zeer fijne ervaring met als eindresultaat een perfecte badkamer

Positieve opmerking:
Ze regelen alles van A tot Z inclusief montage door eigen personeel

Verbeterpunten:

Review door Anoniem

Geplaatst op 17-03-2017

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
'n heel prettig bedrijf om mee samen te werken goede voorlichting erg behulpzaam en komend in ons huis alles schoon en geen rommel achter latend perfect!!

Positieve opmerking:

Verbeterpunten:

Review door Bert en anne Marie Lankhorst

Geplaatst op 11-03-2017

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Vanaf eerste moment click met de eigenaren/verkopers, goed team wat elkaar geweldig aanvult. Wordt goed geadviseerd, geen druk geen haast en keurige afhandeling van de plaatsing. Alles in 1 keer goed en de installateur denkt goed mee tijdens plaatsing en doet de handige aanpassinkjes waar je tijdens ontwerp niet aan denkt.

Positieve opmerking:
zie boven, ze nemen echt de tijd maar geen enkel moment het gevoel dat er iets moet..

Verbeterpunten:
Een receptioniste of hostess ;-) de heren hebben het in hun eerste jaar al zo druk dat ik me kan voorstellen dat er klanten misschien niet willen wachten terwijl ze dan echt goed advies en dito service mislopen. Wij zijn door zo'n ervaring elders juist bij Aangenaam terecht gekomen.

Review door Ronald de Groot

Geplaatst op 08-03-2017

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Denken met je mee en komen met mooie en goede oplossingen. Erg tevreden over het voor traject en tijdens de uitvoering van de badkamer.

Positieve opmerking:
Weet gelijk waar je aan toe bent wat prijs en mogelijkheden betreft. Dit als erg prettig ervaren. De mensen van Aangenaam badkamers doen erg hun best om de klant een zeer goed product te bezorgen.

Verbeterpunten:

Review door Saskia Weernink

Geplaatst op 07-03-2017

8
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
We zijn erg tevreden over het totale traject bij de Bubbelshop. Van begin tot het einde zit het goed in elkaar. Er wordt goed meegedacht met het ontwerp en de installatie gebeurt zeer professioneel. Afspraak is afspraak en daar houd men zich aan bij de uitvoering en bij de financiële afspraken. Vakmensen!

Positieve opmerking:
Technische professionals, zijn vriendelijk in de omgang en komen de afspraken na.

Verbeterpunten:
Geen.

Review door Ron van den Blink

Geplaatst op 06-03-2017

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Vriendelijke , nette vakmensen. Mijn ervaring is heel goed.

Positieve opmerking:
Nette vakmensen

Verbeterpunten:
Eigenlijk niet dat ik zou weten.

Review door M. Olde Monnikhof

Geplaatst op 26-02-2017

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
We zijn erg blij met onze volledig nieuwe badkamer en toilet! Niels, Esther en Frans hebben ons erg fijn geholpen. Ze denken mee, geven allerlei tips en ook in de uitvoering verliep alles heel voorspoedig. Het was nog even de vraag of de indeling zo kon worden als we die bedacht hadden, maar Niels heeft alles op alles gezet om de puzzel in de praktijk voor elkaar te krijgen.

Positieve opmerking:
Zorgvuldigheid, klantgerichtheid

Verbeterpunten:
-

Review door Henk van Ede

Geplaatst op 21-02-2017

10
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Wij hebben hele goede ervaring met de fa. Hek. De fa. was ons aanbevolen door enkele mensen en daar hebben zeker geen spijt van. Alles is volgens afspraak afgewerkt . Wij hebben dan ook niets anders dan lof .

Positieve opmerking:
De deskundigheid van de installateurs . De snelheid waarmee kleine probleempjes worden opgelost . Het overleg met ons als klant. De kwaliteit van de producten .

Verbeterpunten:

Review door anonymous

Geplaatst op 19-02-2017

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Zeer positieve ervaring met Aangenaam Badkamers in Houten. De medewerkers zijn zeer deskundig en prettig in de omgang.

Positieve opmerking:
- Zeer klantvriendelijk - Goede communicatie - Goed telefonisch bereikbaar - Zeer deskundige medewerkers

Verbeterpunten:
3D Tekening van de badkamer opzetten duurt vrij lang

Review door Jeroen en Mariel

Geplaatst op 16-02-2017

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Helemaal TOP: er wordt goed meegedacht, de communicatie verloopt goed en soepel, het contact is vriendelijk en warm en het resultaat fantastisch!

Positieve opmerking:
Vakkundig, professioneel, vriendelijk, duidelijk en communicatief vaardig

Verbeterpunten:
Geen

Review door Parsons in amsterdam

Geplaatst op 16-02-2017

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Fijn bedrijf die de tijd en moeite neemt om tot goede afspraken te komen.

Positieve opmerking:
Zorgvuldigheid, vakmanschap, snelheid, prettige benadering en hele fijne mensen die het werk uitvoeren. Alles is strak geregeld en wordt waargemaakt. Hele goede prijs/kwaliteitsverhouding. Vooral in aanmerking genomen dat je volledig ontzorgd wordt.

Verbeterpunten:
Nee. Wij ware

Review door anonymous

Geplaatst op 07-02-2017

8
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat 8
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Prima ontvangen in winkel. assortiment is goed. Met de planning was er enige verwarring. Badkamer netjes afgewerkt, wc beneden moet nog een paar kleine dingen gebeuren.

Positieve opmerking:
De communicatie met de medewerkers die het eea hebben geinstalleerd

Verbeterpunten:
De puntjes moeten nog op de i. Bij de planning praten in datum ipv weken.

Review door Familie Stempher, Eindhoven

Geplaatst op 03-02-2017

10
Communicatie 8
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Erwin Couwenberg is een vakman pur sang. Door zijn gevoel voor inrichting en tegelkeuze, waren we snel "om".

Positieve opmerking:

Verbeterpunten:

Review door Dirk

Geplaatst op 03-02-2017

10
Communicatie 8
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Erg goede ervaring. Mooie service met goede kwaliteit. Ze doen wat ze beloven

Positieve opmerking:
Vooral mooi vakkundig ontwerp, luistert goed naar wat klanten wil

Verbeterpunten:
Tijdig aangeven als vakman niet of later komt

Review door anonymous

Geplaatst op 01-02-2017

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Bliek Sanitair heeft bij mij leidingen gelegd voor de keuken, een slaapkamer verbouwd tot badkamer en het toilet volledig vernieuwd.

Positieve opmerking:
Ze denken heel goed mee en komen met leuke ideeën. Het maakt ze niet uit wat voor budget je hebt, ze maken er echt wat moois van.

Verbeterpunten:

Review door anonymous

Geplaatst op 31-01-2017

8
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat 8
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Van het begin tot het einde goed verzorgd. Prima in de winkel geholpen met uitzoeken en kijken naar mogelijkheden. Werkzaamheden ter plekke netjes gedaan. Er waren nog wat onverwachte verrassingen na de sloop, maar een en ander werd professioneel opgepakt. Netjes op tijd klaar ook, en het resultaat is hartstikke mooi.

Positieve opmerking:
- in de winkel vriendelijk en professioneel geholpen. - planning was goed, ook als er wat onverwachte wendingen zijn. - alle werklui die geweest zijn, hebben allen professioneel en netjes gewerkt

Verbeterpunten:
Ik kan niets bedenken.

Review door anonymous

Geplaatst op 27-01-2017

8
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 8
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Goede zaak met goede kennis van zaken

Positieve opmerking:
Kennis van zaken

Verbeterpunten:
Nee

Review door Marlou Vd minnen

Geplaatst op 27-01-2017

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
We werden hartelijk ontvangen. Er werd een 3D tekening gemaakt van onze badkamer. Zo kregen wij een idee hoe het zou worden.

Positieve opmerking:
- meedenkend - communicatie prima - levering ging als gepland - 3D tekening - Mooie showroom, met veel keus - goede serves -werd naar onze wensen geluisterd en namen echt de tijd

Verbeterpunten:

Review door Wendy

Geplaatst op 19-01-2017

10
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Onze ervaring is erg goed met dit bedrijf, ze komen afspraken na en denken mee, ook de uitvoerende werkzaamheden verliepen rustig en goed!

Positieve opmerking:
Dat voor ons gevoel alles mogelijk is. En dat de badkamer pas af en klaar is als ook daadwerkelijk alles helemaal 100% naar wens is!

Verbeterpunten:
Nvt

 ....   19 ....   
Wij scoren een
9.2
9.2 van 1 10
19-06-2021
Waardering van onze klanten Ontdek wat onze klanten over ons vertellen Snelle reactie op mail en telefoon.
6x badkamer inspiratie en tips in je mailbox?
Meld je aan voor de Baden+ nieuwsbrief