Baden+
Baden+
Buiten Molenstraat 25
4101 CJ
0344 200 103 - info@baden-plus.nl

Reviews over Baden+

Wij scoren een
9.2
9.2 van 1 10
op 716 Baden+ reviews
Communicatie
8.9
Advies
9.1
Offerte
9
Medewerkers
9.3
Deskundigheid
9.3
Resultaat
9.4
Nazorg
8.9

Review door Carla Verlinde

Geplaatst op 18-07-2016

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Keurig netjes.

Positieve opmerking:
Geen verbeterpunten of tips. Alles prima.

Verbeterpunten:

Review door Toke Verberkt

Geplaatst op 16-07-2016

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Zeer goed advies en plaatsing. Prettig en vakkundig personeel.

Positieve opmerking:
Nee

Verbeterpunten:

Review door anonymous

Geplaatst op 12-07-2016

8
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Klantvriendelijk, kundig en betrouwbaar

Positieve opmerking:

Verbeterpunten:

Review door anonymous

Geplaatst op 10-07-2016

8
Communicatie 8
Advies 6
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Van het begin tot het eind goed meegedacht over het uiteindelijke resultaat.

Positieve opmerking:

Verbeterpunten:

Review door Fam Veldman

Geplaatst op 10-07-2016

10
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 10
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
alles is kundig geïnstalleerd. Netjes gewerkt.

Positieve opmerking:

Verbeterpunten:

Review door anonymous

Geplaatst op 08-07-2016

10
Communicatie 10
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Aangenaam Badkamers te Houten

Positieve opmerking:
Geen.

Verbeterpunten:

Review door Petra Lenferink

Geplaatst op 07-07-2016

8
Communicatie 6
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Goed

Positieve opmerking:
Wachten nog op de bonnen van ribhouse texas en de Mac. ?? Communicatie ivm planning werk mensen.ging nog wel eens mis

Verbeterpunten:

Review door anonymous

Geplaatst op 01-07-2016

10
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Aangenaam Badkamers Vriendelijk, geduldig, deskundig. Goede prijs/kwaliteitsverhouding

Positieve opmerking:
Planning

Verbeterpunten:

Review door W + L

Geplaatst op 30-06-2016

8
Communicatie 10
Advies 8
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Wij hebben zeer goede ervaring met Bubbelshop. Vooral het advies en het meedenken was voor ons de doorslag om voor Bubbelshop te kiezen.

Positieve opmerking:

Verbeterpunten:

Review door Fam. Bos

Geplaatst op 29-06-2016

8
Communicatie 8
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Bubbelshop wijchen

Positieve opmerking:

Verbeterpunten:

Review door Rob Suister

Geplaatst op 29-06-2016

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Mijn ervaring met aangenaam was prima, met name met de installateur was perfect dicht goed mee en kwam met tips echt top.

Positieve opmerking:
Ik zou graag verbeter punten hebben maar die heb ik niet.

Verbeterpunten:

Review door Hanke Stoffelen

Geplaatst op 28-06-2016

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Ombouw toilet.

Positieve opmerking:
Geen.

Verbeterpunten:

Review door Rob Suister

Geplaatst op 28-06-2016

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Mijn ervaring met aangenaam was prima, met name met de installateur was perfect dicht goed mee en kwam met tips echt top.

Positieve opmerking:
Ik zou graag verbeter punten hebben maar die heb ik niet.

Verbeterpunten:

Review door E.C.A. Rossenaar

Geplaatst op 27-06-2016

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Prima, ervaring, goede service, goede communicatie.

Positieve opmerking:
Offerte heeft iets langer op zich laten wachten, ws door drukte.

Verbeterpunten:

Review door Rob Pijnappel

Geplaatst op 22-06-2016

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
zeer aan te bevelen

Positieve opmerking:
geen

Verbeterpunten:

Review door Marco te Wierike

Geplaatst op 20-06-2016

10
Communicatie 8
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Hele goede ervaring. Er wordt goed meegedacht, zowel tijdens het opmaken van de offerte als de installatie.

Positieve opmerking:
Wij zijn dik tevreden.

Verbeterpunten:

Review door Ottenhof

Geplaatst op 16-06-2016

10
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
goed advies en we zijn zeer tevreden met het eindresultaat

Positieve opmerking:

Verbeterpunten:

Review door T. van Kerckhove

Geplaatst op 15-06-2016

6
Communicatie 8
Advies 6
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
De medewerkers hebben goed werk afgeleverd.

Positieve opmerking:
Er zijn nog een aantal aandachtspunten. Jammer dat plafond (koepel) niet in een keer is afgewerkt. Beschadiging aan vensterbank doordat deze niet is afgedekt. Stukje glazuur van wastafel aan de linkerkant bij de afvoer (volgens Jeroen kan dit hersteld worden). Problemen met ventilatierooster. Als ik 's avonds het licht aan doe blijft deze gedurende langer tijd doordraaien. Er dient nog een nieuwe lichtschakel geplaatst te worden. Nieuw spiegel besteld, dient nog opgehangen te worden. Attributen dienen nog opgehangen te worden. Nog niet duidelijk wanneer deze zaken worden opgelost. Kan dus nog niet helemaal oordelen over nazorg en eindoordeel.

Verbeterpunten:

Review door Elly van Workum

Geplaatst op 13-06-2016

8
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Goede service. Prima afwerking. Zeer nette monteurs. Afspraken to the point.

Positieve opmerking:

Verbeterpunten:

Review door Ineke

Geplaatst op 11-06-2016

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Wij zijn heel erg tevreden over de Bubbelshop. Bert en Eva helpen prima bij het ontwerpen van je badkamer en geven goede adviezen over sanitair en accessoires. De installateurs en tegelzetters zijn heel vakkundig en leveren keurig werk af. Het zijn bovendien prettige mensen om in huis te hebben.

Positieve opmerking:
Geen

Verbeterpunten:

Review door Ton Wammes, Zandweg 27-35 Wijk bij Duurstede

Geplaatst op 10-06-2016

10
Communicatie 8
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Bubbelshop in Wychen

Positieve opmerking:
geen

Verbeterpunten:

Review door Anoniem

Geplaatst op 08-06-2016

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Wij hebben een mooie badkamer gekregen. Alles volgens afspraak. Netjes gewerkt. Wat niet gelijk in orde was werd snel opgelost.

Positieve opmerking:

Verbeterpunten:

Review door Anoniem

Geplaatst op 07-06-2016

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Alles positief

Positieve opmerking:
De correctie aan het muurtje achter de toilet had de tegelzetter kunnen vermijden door bij de eerste plaatsing het goed waterpas te maken. Is wel goed opgelost achteraf.

Verbeterpunten:

Review door R. de Ruyter.

Geplaatst op 07-06-2016

8
Communicatie 8
Advies 6
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Willemsen

Positieve opmerking:

Verbeterpunten:

Review door Bert de Koning

Geplaatst op 05-06-2016

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Wij zijn dik tevreden met de Bubbelshop in Wijchen. Het resultaat is perfect. Het afwerkingsniveau is hoogstaand.

Positieve opmerking:
Neen

Verbeterpunten:

Review door Millingen

Geplaatst op 05-06-2016

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Goed advies. Ook erg vernieuwende ideeën. Zoals vloerverwarming in mijn eerder altijd koude toilet en een ingebouwde reserve toiletrolhouder. Ook qua planning is alles gegaan zoals afgesproken.

Positieve opmerking:
Ga vooral zo door!

Verbeterpunten:

Review door Tevreden klant uit Velp

Geplaatst op 28-05-2016

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Erg prettig! Goed advies en maatwerk

Positieve opmerking:
Geen

Verbeterpunten:

Review door Kristel en Martien Verrijt

Geplaatst op 27-05-2016

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Via de goede beoordelingen op het internet zijn we bij jullie als klant gekomen. We hebben de badkamer en wc beneden bij jullie laten vernieuwen. We zijn alleen maar vol lof over jullie en kunnen toekomstige klanten dit bedrijf van harte aanbevelen. Er wordt geweldig vakwerk geleverd.

Positieve opmerking:
Geen.

Verbeterpunten:

Review door anonymous

Geplaatst op 26-05-2016

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Veel tijd werd er uitgetrokken in de keuzes ,die gemaakt moesten worden om tot de ideale badkamer in onze situatie te komen. Toen er eindelijk met de werkzaamheden kon worden begonnen ,bleken de uitvoerders te beschikken over een groot improvisatievermogen om problemen ,die onverwacht opdoken uitstekend op te lossen. Vriendelijk en met een prettige manier van communiceren werd alles opgelost en uiteindelijk was het resultaat : een mooie fraaie badkamer ,uitstekend afgewerkt.

Positieve opmerking:

Verbeterpunten:

Review door Klant in Heelsum

Geplaatst op 24-05-2016

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Zeer goed geadviseerd en goed en professioneel afgeleverd!

Positieve opmerking:

Verbeterpunten:

 ....   19 ....   
Reviews - Reviewblok
Wij scoren een
9.2
9.2 van 1 10
24-09-2020
Waardering van onze klanten Afspraken worden altijd nagekomen
Reviews - Nieuwsbriefblok

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties