Baden+
Baden+
Buiten Molenstraat 25
4101 CJ
0344 200 103 - info@baden-plus.nl
  • Vakmanschap en expertise
  • Van ontwerp tot installatie
  • 40 winkels in heel Nederland
close

Reviews over Baden+

Wij scoren een
9.3
9.3 van 1 10
op 1127 Baden+ reviews
Communicatie
9
Advies
9.2
Offerte
9
Medewerkers
9.4
Deskundigheid
9.4
Resultaat
9.5
Nazorg
9.1

Review door Fam.Wels

Geplaatst op 18-02-2024

10
Communicatie 7
Advies 10
Offerte 9
Medewerkers 10
Deskundigheid 9
Resultaat 10
Nazorg 9

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
We hebben goede ervaring met de bubbleshop in Wijchen. Goed advies gekregen bij het uitzoeken van de badkamer. Goede montage door Dylan die steeds goed met ons overlegde en advies gaf over de mogelijkheden.

Positieve opmerking:
De preciesheid en netheid waarmee de werkzaamheden uitgevoerd zijn.

Verbeterpunten:
In het beginfase (ontvangen van de offerte etc.) duurde de communicatie naar onze zin iets te lang.

Review door Familie Nijenhuis

Geplaatst op 16-02-2024

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Wij hebben Oude Geerdink als een deskundig en vakkundig bedrijf ervaren. Ze doen wat ze beloven, de kwaliteit van het werk is hoogwaardig. Vanaf offertefase tot en met de oplevering een goede en fijne samenwerking. De vakmensen die voor hun werken staan voor hun werk. Kortom een prima bedrijf die aan te raden is.

Positieve opmerking:
Doen wat ze beloven. Komen hun planning na. Hoogwaardige kwaliteit van materialen en het werk. Goede adviezen voor en tijdens het werk. Het werk van de verschillende vaklieden (installateur, tegelzetter en timmerlieden) is goed op elkaar afgestemd.

Verbeterpunten:
Een prima ervaring, geen verbeterpunten.

Review door Rick Eising

Geplaatst op 16-02-2024

9
Communicatie 9
Advies 9
Offerte 9
Medewerkers 9
Deskundigheid 9
Resultaat 9
Nazorg 9

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Badkamer renovatie

Positieve opmerking:
Heldere offerte, inspectie aan huis, snelle levering en uitvoering. Komen afspraken na. Werken netjes en vlot

Verbeterpunten:
Geen

Review door fam. van de Glind

Geplaatst op 14-02-2024

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Prettig en deskundig adviesgesprek, wat resulteerde in een prachtige badkamer die aan al onze wensen voldoet.

Positieve opmerking:
Goed advies, vriendelijke en deskundige medewerkers die rekening hielden met onze persoonlijke omstandigheden. Er is hard gewerkt.

Verbeterpunten:
Geen.

Review door Familie Swerink

Geplaatst op 14-02-2024

10
Communicatie 10
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Badkamer en WC geplaatst.

Positieve opmerking:
Komen afspraken na, er word netjes gewerkt en alles tot in de puntjes afgewerkt.

Verbeterpunten:
Geen

Review door Fam. Freijer

Geplaatst op 13-02-2024

10
Communicatie 9
Advies nvt
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Erg goed en een geweldige monteurs

Positieve opmerking:
Ze denken echt met je mee

Verbeterpunten:
Geen alles is top

Review door Familie Hoitink

Geplaatst op 11-02-2024

8
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat 8
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Afspraken worden prima nagekomen. Oude Geerdink ontzorgt volledig.

Positieve opmerking:
Eén aanspreekpunt voor de hele klus. En alle onderdelen van de klus in één hand

Verbeterpunten:
N.v.t.

Review door Fam Jongmans

Geplaatst op 06-02-2024

10
Communicatie 9
Advies 9
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 9

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Prima

Positieve opmerking:
Goede service

Verbeterpunten:
Nee

Review door Fam Rockx

Geplaatst op 06-02-2024

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 9
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 9

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Heel prettig altijd ontvangen en goed geïnformeerd. Ze nemen echt alle tijd voor de klant!

Positieve opmerking:
Goed bekend met de verschillende producten die ze kunnen leveren. Goede communicatie en uitermate klantvriendelijk.

Verbeterpunten:
Nee

Review door Fam Heeren

Geplaatst op 06-02-2024

9
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 9
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 9
Nazorg 9

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Hele goede en prettige ervaring

Positieve opmerking:
Goede service

Verbeterpunten:
Geen

Review door Fam Etten

Geplaatst op 06-02-2024

10
Communicatie 8
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat 8
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Goed geholpen

Positieve opmerking:
Nvt

Verbeterpunten:
Nvt

Review door fam. Thiecke

Geplaatst op 03-02-2024

10
Communicatie 8
Advies 9
Offerte 9
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Zeer goed

Positieve opmerking:
Behulpzaam, betrouwbaar

Verbeterpunten:
De Stucadoor kwam bijna 1,5 uur later dan gecommuniceerd. Leverde wel goed werk af. Communicatie over derde partijen kan dus beter.

Review door P. van Zanten

Geplaatst op 26-01-2024

10
Communicatie 10
Advies 8
Offerte 10
Medewerkers 9
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Het wachten waard

Positieve opmerking:
Korte lijntjes

Verbeterpunten:
Beter advies over de ventilator

Review door fam. Claassen

Geplaatst op 24-01-2024

8
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 6
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat 8
Nazorg 6

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
goed werk geleverd, geenklachten

Positieve opmerking:
alles onder een dak, een aanspreekpunt voor alle werkonderdelen

Verbeterpunten:
iets mer overleg , denkwerk vooraf over ontwerp

Review door Dhr. & Mevr. Wegman

Geplaatst op 23-01-2024

8
Communicatie 7
Advies 8
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 9
Resultaat 8
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Hamer heeft aan onze wensen met zorg en aandacht voldaan.

Positieve opmerking:
Vakmanschap en meedenken met de klant.

Verbeterpunten:
Niet van toepassing

Review door Dhr. Reus en Mevr. de Kok

Geplaatst op 23-01-2024

10
Communicatie 9
Advies 9
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Goed en vriendelijk

Positieve opmerking:
vriendelijkheid en oplossing aandragen mooi assortiment

Verbeterpunten:
geen verbeterpunten

Review door A. Vink

Geplaatst op 19-01-2024

8
Communicatie 7
Advies 8
Offerte 7
Medewerkers 7
Deskundigheid 7
Resultaat 7
Nazorg 7

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Er werd netjes gewerkt. Alles wat men ging doen werd keurig uitgelegd. Snelle werkers en uitstekende vakmensen. Weten waar ze het over hebben

Positieve opmerking:
vakmensen , mooie collectie

Verbeterpunten:
geen, ga zo door in een klein team, zodat iedereen weet waar men aan toe is

Review door R. van Herk

Geplaatst op 19-01-2024

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Maakt verwachtingen meer dan waar!

Positieve opmerking:
Super enthousiast team! Of het nu gaat om het slopen en afvoeren van puin of het met precisie plaatsen en afwerken van tegelwerk, stuc of installatie, alles werd gedaan met een glimlach en vakmanschap.

Verbeterpunten:
Voor ons was de begeleiding in de showroom zeer deskundig en is er ontzettend goed meegedacht over onze situatie. Geen probleem om het oorspronkelijke plan te wijzigen en alle tijd om goed uitleg te geven. Wanneer je voor een korte vraag in de showroom moet zijn of echt prijs stelt op persoonlijke aandacht, echt even een afspraak maken.

Review door Maurice Vliege

Geplaatst op 09-01-2024

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 9
Medewerkers 10
Deskundigheid 9
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Topbadkamer van een topbedrijf

Positieve opmerking:
Levering van maatwerk rekening houdend met speciale wensen. Ter plekke nog aanpassingen kunnen maken aan hetgeen wordt opgeleverd. Zeer vriendelijke en deskundige medewerkers.

Verbeterpunten:
Nee

Review door Willem en Nejra Polman

Geplaatst op 04-01-2024

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Samen met Peter hebben we alle materialen uitgezocht in de showroom, waar je uit een ruim assortiment kunt kiezen. Er wordt heel goed meegedacht om de ruimte, die in ons geval beperkt was, zo optimaal mogelijk te benutten. Ondanks de kleine omvang is het eindresultaat van zowel de badkamer als het toilet prachtig geworden. We hebben al heel veel complimenten ontvangen. Mocht het in de toekomst ooit weer nodig zijn dan gaan wij zeker weer naar de Bubbelshop!

Positieve opmerking:
De plaatsing is bij ons door Dylan gedaan. Hij is een echte vakman, denkt heel goed mee en alles is met oog voor detail geplaatst!

Verbeterpunten:
Ga zo door!

Review door Mevrouw Rijswijk

Geplaatst op 04-01-2024

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte nvt
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Uitstekend.

Positieve opmerking:
Goed en praktisch advies, duidelijke afspraken, monteur heeft zeer netjes gewerkt.

Verbeterpunten:
?

Review door fam v/d Maeden

Geplaatst op 04-01-2024

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Zeer goed

Positieve opmerking:
Vriendelijk, meedenken, kijken naar oplossingen

Verbeterpunten:
Geen

Review door Joris van Gemert

Geplaatst op 29-12-2023

7
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 7
Medewerkers 10
Deskundigheid 9
Resultaat 9
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Fijn bedrijf die tijd nemen voor de klanten.

Positieve opmerking:
Regelmatig telefonisch contact tijdens de uitvoering over de stand van zaken.

Verbeterpunten:
Misschien nog meer eerst de klant alle wensen kenbaar laten maken, alvorens tot een plan te komen.

Review door Anke van Loon

Geplaatst op 27-12-2023

10
Communicatie 10
Advies 8
Offerte 7
Medewerkers 9
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
In zijn algemeenheid was het hele proces, van de afspraak in de Showroom in Wychen tot aan hee omruilen van de bidet sproeier inclusief het hele traject daar tussen van slopen naar opnieuw opbouwen, allemaal heel vriendelijk.

Positieve opmerking:
Chiem. Chiem. En Chiem. Chiem is een absolute vakman. Hij had de regie over het totale renovatieproject. Dat deed hij supergoed. Voor sommige werkzaamheden zoals betonboren en stucwerk kende hij vakspecialisten die hun speciale vaardigheid verrichtten. Allemaal vriendelijke mensen. En over elke volgende stap in het renovatieproces werd gecommuniceerd. Erg prettige samenwerking.

Verbeterpunten:
Omdat het renoveren van mijn badkamer een kostbaar project was, was de uitgebreidere eindfactuur inntweede instantie veel inzichtelijker. Dat zou nog iets beter kunnen.

Review door Fam. Arnold

Geplaatst op 27-12-2023

8
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat 8
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Fijne samenwerking

Positieve opmerking:
Gehele looppad afgeplakt, ook het stuk naar de lift toe, het stuk in de lift en ook op de begane grond waar je de voordeur uitloopt.

Verbeterpunten:
Ga zo door

Review door Dennis Boetzel

Geplaatst op 21-12-2023

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Kwaliteit van het hoogste niveau. Super service, echt een aanrader

Positieve opmerking:
Super kwaliteit.

Verbeterpunten:
Geen

Review door Familie Visser

Geplaatst op 20-12-2023

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Supertevreden met onze nieuwe badkamer!

Positieve opmerking:
Deskundig personeel met oog voor detail, die meedenken tijdens het proces en daarin de klant centraal stellen. Grote klasse.

Verbeterpunten:
Geen

Review door Fam. Omes

Geplaatst op 20-12-2023

9
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 9
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Wij hebben bij de Bubbelshop een badkamer + wc gekocht inclusief montage. Daarbij zijn we allereerst goed geholpen bij de bubbelshop zelf. Ze hebben verstand van zaken en luisteren ook goed naar je wensen en meegedacht over de indeling van de badkamer zonder daarbij op te dringen. Alleen de offerte liet wel even op zich wachten (iets meer dan een maand). De montage van de badkamer verliep ook soepel en wanneer we tegen problemen aan liepen dat werd dit gelijk gecommuniceerd. Verder was Dylan ook na 17:00 bereikbaar voor vragen en neemt de ownership over de montage. Zo bleek bijvoorbeeld dat de douchewand niet volledig was geleverd, waardoor een andere partij deze moest komen installeren. Dylan heeft continu gemonitord wanneer deze mensen kwamen, en hun achter de veren gezeten. Al met al zijn we erg tevreden met de bubbelshop en kunnen we dit iedereen aanraden. Het zijn echte vakmensen.

Positieve opmerking:
Dagelijkse communicatie over de status van de badkamer + wc en waar ze de komende dagen mee aan de slag gaan, dit werd erg gewaardeerd! Gedurende het bouwen van de badkamer telkens advies gegeven en gevraagd naar de wensen. De deskundigheid van de mensen werd erg gewaardeerd. En ze waren erg enthousiast om je te helpen.

Verbeterpunten:
Gedurende het slopen van de badkamer werd duidelijk dat er aanzienlijke additionele kosten gemaakt moesten worden. Als tip zouden we jullie willen meegeven om het eventuele meerwerk (die misschien wel helemaal niet van toepassing is voor de betreffende persoon) wel mede te delen zodat daar rekening mee gehouden kan worden.

Review door Mevrouw Anita de Klerk

Geplaatst op 19-12-2023

10
Communicatie 8
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Goede adviezen gekregen, moest er wel lang op wachten, maar het was zeker de moeite waard. Heel vakkundig geïnstalleerd.

Positieve opmerking:
Meedenken en adviseren. Geweldige installateur.

Verbeterpunten:
Communicatie was voor mijn soms niet duidelijk, maar na vragen kwam het altijd goed.

Review door Fam.Rutten

Geplaatst op 18-12-2023

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Vakkundig en vriendelijk geholpen en er wordt goed meegedacht over de mogelijkheden. Zeer aan te raden!

Positieve opmerking:
Goede kwaliteit producten!

Verbeterpunten:
N.V.T.

2 ....   
Met liefde gemaakt
Zoek winkel