Baden+
Baden+
Buiten Molenstraat 25
4101 CJ
0344 200 103 - info@baden-plus.nl

Reviews over Baden+

Wij scoren een
9.2
9.2 van 1 10
op 716 Baden+ reviews
Communicatie
8.9
Advies
9.1
Offerte
9
Medewerkers
9.3
Deskundigheid
9.3
Resultaat
9.4
Nazorg
8.9

Review door Ovido holding bv

Geplaatst op 24-05-2016

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Gitsels is een bedrijf waar de klant te allen tijde deskundig en snel wordt geholpen wordt. Wij zijn reeds jarenlang een tevreden klant.

Positieve opmerking:
Niet van toepassing

Verbeterpunten:

Review door HB van Hattem

Geplaatst op 22-05-2016

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Plezierige ontvangst en verloop van een prettige samenwerking, TOP

Positieve opmerking:
neen, kan niet beter

Verbeterpunten:

Review door P R Bosman

Geplaatst op 20-05-2016

10
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 10
Medewerkers 8
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
prima ervaring

Positieve opmerking:
geen

Verbeterpunten:

Review door Adriaan Meeling

Geplaatst op 17-05-2016

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 8
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Ze hebben bij ons twee toiletten verbouwd en een nieuwe badkamer geplaatst.

Positieve opmerking:

Verbeterpunten:

Review door Rob W.

Geplaatst op 16-05-2016

8
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Door lekkage hebben wij 2 badkamers moeten laten repareren. Dit was zeker geen standaard klus maar een gecompliceerd geheel. Wij zijn zeer tevreden over het advies, de deskundigheid en het uiteindelijke resultaat.

Positieve opmerking:
Communicatie kan pro actiever

Verbeterpunten:

Review door anonymous

Geplaatst op 11-05-2016

10
Communicatie 10
Advies 8
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
prettig in de omgang , betrokken en deskundige medewerkers , maken de belofte dat het dik in orde zou komen meer dan waar

Positieve opmerking:
offerte ziet er keurig uit, maar het duurde wel even voordat we hem kregen, dit zou sneller mogen

Verbeterpunten:

Review door anonymous

Geplaatst op 03-05-2016

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
perfect

Positieve opmerking:
geen

Verbeterpunten:

Review door Marieke

Geplaatst op 02-05-2016

10
Communicatie 8
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 8
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Uitstekend!

Positieve opmerking:
Offerte kan wat vlotter

Verbeterpunten:

Review door L. van der Maesen

Geplaatst op 30-04-2016

8
Communicatie 8
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 8
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
in orde!

Positieve opmerking:
Duurde allemaal wat lang maar dat kwam zeker ook (groten?)deels door onszelf. Maakt ook niet echt uit. Zou dit bij spoedeisendere gevallen ook zo zijn dan is het een punt om naar te kijken.

Verbeterpunten:

Review door anonymous

Geplaatst op 29-04-2016

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Alles naar wens!

Positieve opmerking:

Verbeterpunten:

Review door Hanneke Hilgenberg-Keers

Geplaatst op 22-04-2016

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
We zijn heel tevreden. Keurig alles afgewerkt. In huis alles vooraf afgedekt. Geen haastig werk.

Positieve opmerking:
Kan ik niet zo bedenken.

Verbeterpunten:

Review door anonymous

Geplaatst op 21-04-2016

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Prima, een aanrader

Positieve opmerking:
Het samenstellen van alle gewenste artikelen in de showroom verliep wat chaotisch, dit kan efficiënter en vlotter.

Verbeterpunten:

Review door VanGastel Bliek in Volendam .

Geplaatst op 18-04-2016

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Helemaal geweldig als verliep zoals de plenning was.Zeer te vrede nooit geen ander meer .

Positieve opmerking:

Verbeterpunten:

Review door van egmond

Geplaatst op 13-04-2016

8
Communicatie 8
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
op een enkele hobbel na, is de sfeer goed geweest en was men bereidwillig om te helpen

Positieve opmerking:
ook de riolering verder dan de badkamer zelf, moet voor de oplevering in orde zijn, zodat je bij de eerste douchebeurt niet voor verrassingen komt te staan(Verstopping)

Verbeterpunten:

Review door Dhr. T. Scholten De Lutte

Geplaatst op 12-04-2016

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Wij zijn zeer tevreden met onze instap-douche.

Positieve opmerking:

Verbeterpunten:

Review door H.J. van der Linde

Geplaatst op 09-04-2016

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Deskundig en goede raadgeving en vakkennis.

Positieve opmerking:
N.V.T.

Verbeterpunten:

Review door anonymous

Geplaatst op 08-04-2016

8
Communicatie 6
Advies 6
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Plezierige behandeling, uitstekende vakbekwame medewerkers, maar het is wel zaak om van te voren goede afspraken te maken.

Positieve opmerking:
Snellere benadering over nazorg Betere specificatie van offerte

Verbeterpunten:

Review door Henk en Monique

Geplaatst op 02-04-2016

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Tijdens ons eerste bezoek werden we al zeer goed geholpen. Toen de offerte in eerste instantie wat hoger uitviel dan ons budget, werd er zeer pro-actief gereageerd en hebben ze hun uiterste best voor ons gedaan om tot een passende oplossing te komen en geen enkele vraag was te veel. De montage van de badkamer is uitmuntend verlopen. De voorbereidingen werden keurig uitgevoerd om beschadigingen te voorkomen en het werk is zeer netjes en vakkundig uitgevoerd. Boven onze verwachting!

Positieve opmerking:
Het enige minpuntje dat ik kan aangeven is dat er aardig wat tijd zit tussen de koop en de daadwerkelijke installatie. Dit zagen we echter ook bij andere bedrijven, dus geen uitzondering maar je moet eigenlijk geen haast hebben.

Verbeterpunten:

Review door Tjeerd Koppenol

Geplaatst op 20-03-2016

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Zeer prettig. Creatief ontwerp geleverd en zeer vakkundige aanleg. Meedenken en oplossingsgericht.

Positieve opmerking:
Iets meer overleg tijdens het project voor wat betreft tijdsplanning. Overleg schilderen van kozijnen. Verder niets.

Verbeterpunten:

Review door Willem

Geplaatst op 20-03-2016

8
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Positief

Positieve opmerking:

Verbeterpunten:

Review door Roegiest

Geplaatst op 19-03-2016

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Zeer tevreden en erg prettige samenwerking

Positieve opmerking:
Ik had gedacht dat schoonmaak van de tegels door het bedrijf werd gedaan. Dit bleek niet zo. Ben pas gaan schoonmaken toen alles klaar was en nu is de cementlaag op de tegels heel hardnekkig. Had dit graag eerder geweten zodat ik eerder had kunnen schoonmaken

Verbeterpunten:

Review door J. F. Broere

Geplaatst op 17-03-2016

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
uitstekend

Positieve opmerking:

Verbeterpunten:

Review door Annelies Habers

Geplaatst op 02-03-2016

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Bliek Sanitair is een prettig, vriendelijk bedrijf met goede adviezen en ideeën.

Positieve opmerking:
N.v.t.

Verbeterpunten:

Review door Voppen

Geplaatst op 01-03-2016

8
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Wij zijn zeer goed geholpen vriendelijk en een goede uitleg.

Positieve opmerking:

Verbeterpunten:

Review door Fam. de Beijer

Geplaatst op 29-02-2016

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Onze ervaringen met de Bubbelshop zijn erg goed. Er is altijd ruimte voor verbetering, maar deze keer hebben wij die niet kunnen vinden. Keurig nette mensen in dienst welke écht vakwerk leveren.

Positieve opmerking:
Geen verbeterpunten kunnen vinden.

Verbeterpunten:

Review door anonymous

Geplaatst op 27-02-2016

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Prima werk afgeleverd

Positieve opmerking:
Geen

Verbeterpunten:

Review door anonymous

Geplaatst op 27-02-2016

8
Communicatie 10
Advies 8
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Gezellig

Positieve opmerking:
Geen

Verbeterpunten:

Review door Dhr. T. Abdank

Geplaatst op 23-02-2016

10
Communicatie 10
Advies 8
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid nvt
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Ik ben erg goed door dhr. Post geholpen. Hij heeft mij goed advies gegeven en een mooie tekening gemaakt zodat ik kon zien hoe het zou worden. Dit is uiteindelijk ook zo geworden, dus ben heel erg tevreden.

Positieve opmerking:

Verbeterpunten:

Review door Fam. Ter Brake

Geplaatst op 16-02-2016

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
We zijn zeer vriendelijk geholpen en hebben hier de badkamer gekocht. We zijn er nog steeds blij mee.

Positieve opmerking:

Verbeterpunten:

Review door L.A. van Weering

Geplaatst op 15-02-2016

8
Communicatie 10
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Goed advies en geen gezeur

Positieve opmerking:
nee

Verbeterpunten:

 ....   20
Reviews - Reviewblok
Wij scoren een
9.2
9.2 van 1 10
24-09-2020
Waardering van onze klanten Afspraken worden altijd nagekomen
Reviews - Nieuwsbriefblok

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties