Baden+
Baden+
Buiten Molenstraat 25
4101 CJ
0344 200 103 - info@baden-plus.nl

Reviews over Baden+

Wij scoren een
9.2
9.2 van 1 10
op 716 Baden+ reviews
Communicatie
8.9
Advies
9.1
Offerte
9
Medewerkers
9.3
Deskundigheid
9.3
Resultaat
9.4
Nazorg
8.9

Review door M. de Groot

Geplaatst op 10-02-2016

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
prima! Goed contact, houden zich aan afspraken. Plezierig in de omgang in huis. Werken secuur en in overleg.

Positieve opmerking:
Installatiebedrijf Faber heeft verzuimd alvorens aan het werk te gaan, om het parket af te plakken cq. te beschermen. Dit heb ik zelf gedaan met materiaal dat ik nog in huis had.

Verbeterpunten:

Review door Silvester en José Eltink

Geplaatst op 10-02-2016

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Badkamer volledig gestript en opnieuw ingericht inclusief verlaagd plafond. Goed afgesproken, goed gepland en uitvoering geheel volgens plan. Voldoet volledig aan de verwachtingen.

Positieve opmerking:
Ik zou geen verbeterpunten weten!

Verbeterpunten:

Review door Frans en Leony Roobeek

Geplaatst op 27-01-2016

10
Communicatie 8
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Nadat we besloten hadden om de tegelvloer in de hal te laten vernieuwen, besloten we ook ons toilet onder handen te nemen. We kregen het advies om bij de Bubbleshop in Wijchen te gaan kijken. Dat bleek een schot in de roos. Goed advies en tijdens de uitvoering van de werkzaamheden bleek er een perfecte afstemming te zijn met de tegelzetters. Alles is heel vakkundig voorbereid en met grote zorg geplaatst. Het resultaat mag gezien worden!

Positieve opmerking:

Verbeterpunten:

Review door Martin Tol

Geplaatst op 26-01-2016

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Bliek Sanitair: uitstekende voorlichting m.b.t. de nieuwe badkamer en hiervoor een gedetailleerde uitvoeringsplanning afgegeven. Volgens deze planning zijn ook daadwerkelijk van dag tot dag de werkzaamheden uitgevoerd.

Positieve opmerking:
Ik zou het niet kunnen aangeven.

Verbeterpunten:

Review door anonymous

Geplaatst op 26-01-2016

10
Communicatie 10
Advies 8
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Positief. Zeer goed advies. Meedenkend.

Positieve opmerking:
Nvt

Verbeterpunten:

Review door anonymous

Geplaatst op 06-01-2016

10
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Prettige sfeer, ruime keuze in tegels en sanitair. ook de sfeer van het hout sprak ons erg aan. we hebben echt gevonden waar wij lang naar op zoek zijn geweest

Positieve opmerking:
geen . wij hebben alles als deskundig ervaren

Verbeterpunten:

Review door anonymous

Geplaatst op 02-01-2016

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Goede advisering, planning en uitvoering. Correct reageren op vragen en praktisch in oplossingen. Vakkundig en plezierug personeel. Wij hebben een schitterende badkamer gekregen.

Positieve opmerking:

Verbeterpunten:

Review door George Boon

Geplaatst op 30-12-2015

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Wij zijn zeer te spreken over de kwaliteit en vakmanschap.

Positieve opmerking:
Geen

Verbeterpunten:

Review door anonymous

Geplaatst op 27-12-2015

8
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Alleen materiaal besteld. Was goed. Service ook prima.

Positieve opmerking:

Verbeterpunten:

Review door anonymous

Geplaatst op 22-12-2015

8
Communicatie 6
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 6
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
In het algemeen goed, zie opmerkingen hieronder.

Positieve opmerking:
Betreft communicatie, medewerkers en offerte heb ik redelijk ingevuld omdat deze items niet geheel vlekkeloos verliepen, met ons is vooraf niet besproken of, hoe en wanneer aanbetaling zou plaatsvinden. Ook is uiteindelijk het ligbad niet goed besteld, 1e keer werd verkeerde bad geleverd en uiteindelijk hebben we niet het bad dat we besteld hebben, was niet correct verwerkt bij bestelling terwijl het in de showroom uitvoerig is besproken dat we dat ene speciale ligbad wilden hebben. Een andere tip is om vooraf bij de mensen thuis de situatie in ogenschouw te nemen, nu wordt uitgegaan van de maten die je zelf doorgeeft.

Verbeterpunten:

Review door anonymous

Geplaatst op 22-12-2015

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Niels

Positieve opmerking:

Verbeterpunten:

Review door anonymous

Geplaatst op 20-12-2015

10
Communicatie 10
Advies 8
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Zeer tevreden over het ontwerpproces, de uitvoering en de nazorg. Zie beoordeling

Positieve opmerking:
Geen verbeterpunten.

Verbeterpunten:

Review door Gerrits

Geplaatst op 19-12-2015

8
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
we hebben een prima ervaring met de Bubbelshop. Bert kwam met een prima voorstel m.b.t. de indeling van de badkamer en de inrichting, er werd met ons mee gedacht.

Positieve opmerking:
Bereikbaarheid zou wat beter kunnen

Verbeterpunten:

Review door Magnus Rolf

Geplaatst op 19-12-2015

8
Communicatie 10
Advies 8
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Prima advies, vriendelijke ontvangst. Goede keuzes

Positieve opmerking:
Blijf zo doorgaan

Verbeterpunten:

Review door Hoedemakers

Geplaatst op 18-12-2015

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
We werden goed en vakkundig geholpen. Zeer tevreden.

Positieve opmerking:

Verbeterpunten:

Review door anonymous

Geplaatst op 18-12-2015

4
Communicatie 2
Advies 2
Offerte 8
Medewerkers 2
Deskundigheid 6
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
zie verbeterpunten

Positieve opmerking:
Als werk wordt uitbesteed aan derden dient controle plaats te vinden bij oplevering. De communicatie moet aanmerkelijk verbeteren, vooral als er klachten zijn.

Verbeterpunten:

Review door Fam H te D

Geplaatst op 18-12-2015

10
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 10
Medewerkers 8
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Van der Meulen Drachten

Positieve opmerking:
Scherp letten op juiste en eenduidige interne communicatie. Hou de lijnen kort en zoveel mogelijk via een persoon.

Verbeterpunten:

Review door Marian Kuipers

Geplaatst op 10-12-2015

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
In een woord "super"

Positieve opmerking:

Verbeterpunten:

Review door Machiel van Dam

Geplaatst op 09-12-2015

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Vriendelijke en vooral deskundige vakmensen. Proma prijs kwaliteit verhouding.

Positieve opmerking:
Geen

Verbeterpunten:

Review door H. Mennega

Geplaatst op 09-12-2015

10
Communicatie 10
Advies 8
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Keurig werk geleverd door een zeer vriendelijke monteur.

Positieve opmerking:
Blijf ook in de toekomst zo omgaan met uw klanten. Wij wensen u een succesvol nieuw jaar.

Verbeterpunten:

Review door Marga

Geplaatst op 06-12-2015

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
De badkamer is prachtig geworden....prima werk geleverd. Vriendelijk personeel. Ik kan alleen maar lovende woorden hebben.

Positieve opmerking:

Verbeterpunten:

Review door Marc

Geplaatst op 05-12-2015

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 8
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Correct en goed geholpen vanaf de eerste keer, orienterend, binnenkomen bij het bedrijf tot aan de allerlaatste aanpassing.

Positieve opmerking:
Tegelwerk uitgevoerd door derden, van een kwaliteit die net voldoende is..

Verbeterpunten:

Review door Fam. Hoekert

Geplaatst op 02-12-2015

10
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Wij hebben de badkamer en de toilet uitgekozen bij De Wilde. Dankzij de goede hulp en ervaring van de verkoopmedewerkster waren we in 1 avond klaar met het uitzoeken van de tegels en het sanitair. Ook werdt er een mooie tekening gemaakt zodat voor ons duidelijk te zien was hoe het zou gaan worden. Op de afgesproken dag kwamen de Instalateur en tegelzetter bij ons en hebben we alles nog even doorgenomen. Wij hebben tijdens de werkzaamheden altijd dezelfde twee mensen over de vloer gehad en hun hebben een er prachtige badkamer en toilet van gemaakt.

Positieve opmerking:

Verbeterpunten:

Review door Wim Dieleman

Geplaatst op 24-11-2015

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
We zijn zeer tevreden over het bedrijf. Zowel bij het uitkiezen, daarna het meten en vervolgens het plaatsen hebben wij niets dan lof. Zeer deskundig en vooral gemoedelijk ! We bevelen dit bedrijf zeker aan bij vrienden en familie !

Positieve opmerking:

Verbeterpunten:

Review door anonymous

Geplaatst op 23-11-2015

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Super klantvriendelijk en goede informatie en tips.

Positieve opmerking:
nvt

Verbeterpunten:

Review door Martin van Bommel

Geplaatst op 17-11-2015

10
Communicatie 8
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Wij hebben een heel goede ervaring met het Culemborgs badkamerhuys. Goed meegedacht met beschikbare ruimte. Wat resulteerde in mooie functionele badkamer. Correcte levering en goede nazorg.

Positieve opmerking:

Verbeterpunten:

Review door anonymous

Geplaatst op 17-11-2015

10
Communicatie 10
Advies 8
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 8
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Super geholpen bij het ontwerpen van onze nieuwe badkamer. Uitvoering was top, helemaal naar mijn wens

Positieve opmerking:

Verbeterpunten:

Review door Hanneke

Geplaatst op 10-11-2015

8
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
De wilde denkt mee, van advies tot en met de uitvoering

Positieve opmerking:
Nog meer afstemming en keuzemogelijkheden aanbieden m.b.t. het bouwproces van de klant. Een tegelzetter geeft het advies eerst een vloer te leggen en plinten te plaatsen en dan pas het stuukwerk te laten doen. Maar de stukadoor blijkt mooier werk te kunnen leveren als het stuukwerk geschiedt vóór het plaatsen van de plinten. Met plint is het bijvoorbeeld lastig en niet mooi om een scheve muur recht te trekken. Als klant zou ik graag de keuze aangeboden krijgen om wat extra reiskosten te betalen aan de tegelzetter en de plinten later te laten plaatsen.

Verbeterpunten:

Review door anonymous

Geplaatst op 08-11-2015

10
Communicatie 4
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Van der Meulen Drachten is een kwaliteitszaak die vakwerk levert en die een uitstekende service biedt.

Positieve opmerking:
Investeer tijdens de uitvoering van de werkzaamheden in goede communicatie met de klant. Meningsverschil over meerwerk goed opgelost.

Verbeterpunten:

Review door anonymous

Geplaatst op 07-11-2015

10
Communicatie 8
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 8
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
geweldige service en goede kwaliteit en prijs verhouding

Positieve opmerking:

Verbeterpunten:

 ....   21
Reviews - Reviewblok
Wij scoren een
9.2
9.2 van 1 10
24-09-2020
Waardering van onze klanten Afspraken worden altijd nagekomen
Reviews - Nieuwsbriefblok

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties