Baden+
Baden+
Buiten Molenstraat 25
4101 CJ
0344 200 103 - info@baden-plus.nl

Reviews over Baden+

Wij scoren een
9.2
9.2 van 1 10
op 787 Baden+ reviews
Communicatie
8.9
Advies
9.1
Offerte
9
Medewerkers
9.3
Deskundigheid
9.4
Resultaat
9.4
Nazorg
9

Review door anonymous

Geplaatst op 25-09-2015

8
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Wij zijn zeer tevreden. Keurig en netjes gewerkt. Planning precies volgend afspraak.

Positieve opmerking:

Verbeterpunten:

Review door anonymous

Geplaatst op 23-09-2015

8
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Onze ervaring met dit bedrijf is goed.

Positieve opmerking:
Nog iets meer communiceren.

Verbeterpunten:

Review door anonymous

Geplaatst op 22-09-2015

10
Communicatie 6
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
ik heb goede ervaring met dit bedrijf ,soms was de communicatie wat minder maar ik had zelf ook een paar dingetjes niet goed begrepen,

Positieve opmerking:
nee

Verbeterpunten:

Review door Bennie Tanghe

Geplaatst op 22-09-2015

10
Communicatie 8
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 8
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Grandioos

Positieve opmerking:
Een min punt vonden wij dat de gang - trap - overloop niet werd afgedekt tegen beschadigen.

Verbeterpunten:

Review door wcahklijn

Geplaatst op 19-09-2015

8
Communicatie 10
Advies 6
Offerte 10
Medewerkers 8
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Vriendelijke ontvangst en deskundig advies en nemen de tijd om al je vragen te beantwoorden. Ruime keuze en goede opstellingen van verschillende producten. Installatie van materialen worden goed toegepast.

Positieve opmerking:

Verbeterpunten:

Review door anonymous

Geplaatst op 17-09-2015

8
Communicatie 6
Advies 8
Offerte 10
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Klantvriendelijke ontvangst, deskundig advies, pro-actief meedenken . Deskundig uitvoerend personeel dat tijdens de werkzaamheden overleg pleegt met klant en aanvullende adviezen geeft

Positieve opmerking:
communicatie over begindatum

Verbeterpunten:

Review door anonymous

Geplaatst op 15-09-2015

8
Communicatie 8
Advies 6
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Prima!

Positieve opmerking:
Op vragen achteraf kwam wel antwoord, maar was het enthousiasme wel wat minder dan tijdens het proces.

Verbeterpunten:

Review door dorine van gils

Geplaatst op 10-09-2015

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Na lang gezocht te hebben naar een mooie nieuwe badkamer ben ik uiteindelijk bij oude Geerdink terecht gekomen na getipt te zijn door een goede vriendin. Ik moet zeggen dat ik aangenaam verrast werd door ten eerste de vriendelijke en kundige mensen die mij adviseerden De ruime keuze en uitstalling van de badkamers gaf de doorslag! Ik heb gekozen voor een tijdloos model met de meest geavanceerde aperatuur. De levering kwam optijd via de afgesproken tijd . Top ! De montage gebeurde vlot en werd gedaan door een heel vlot werkend professioneel team! Werkelijk top ! Bedankt oldenzaal Geerdink voor deze aangename koop ervaring ! Complimenten ! D.van GIls

Positieve opmerking:
Niet echt

Verbeterpunten:

Review door anonymous

Geplaatst op 09-09-2015

10
Communicatie 8
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Een zeer kundig bedrijf, die ook zeer goed is in het oplossen van problemen. En dat onder hun motto U niet tevreden , wij ook niet.

Positieve opmerking:

Verbeterpunten:

Review door anonymous

Geplaatst op 08-09-2015

8
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 10
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
prima -goed

Positieve opmerking:

Verbeterpunten:

Review door Sj. Kimenai

Geplaatst op 06-09-2015

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Goed en vriendelijk kontakt. Ruim opgezette showroom. Heel goed advies. Keurig netjes in huis gewerkt. Nette betrouwbare medewerkers.

Positieve opmerking:
Neen

Verbeterpunten:

Review door Anoniem

Geplaatst op 05-09-2015

8
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Het bedrijf heeft voor ons het werk prima afgeleverd.

Positieve opmerking:

Verbeterpunten:

Review door P. van der Woude

Geplaatst op 05-09-2015

8
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Van der Meulen Drachten B.V.

Positieve opmerking:

Verbeterpunten:

Review door Andries Koopmans

Geplaatst op 01-09-2015

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Goede communicatie ! Men nam voldoende tijd en luisterde goed naar onze wensen, zodat de inrichting ook geheel naar onze wens was en uiteindelijk het resultaat aan onze verwachtingen voldeed

Positieve opmerking:

Verbeterpunten:

Review door Familie Boersma

Geplaatst op 31-08-2015

10
Communicatie 8
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Samenvattend: zeer goed

Positieve opmerking:
Wat meer inzicht in een voorgenomen weekplanning geeft wat meer eigen "overzicht"

Verbeterpunten:

Review door fam J.Gras

Geplaatst op 28-08-2015

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Heel goed bedrijf!! Geweldig goed geholpen Met het samenstellen van een badkamer!

Positieve opmerking:
Nee!!

Verbeterpunten:

Review door anonymous

Geplaatst op 22-08-2015

8
Communicatie 8
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Mooie showroom en vriendelijk personeel. Werd goed geadviseerd en weten waar ze over praten, overal een goede oplossing op.

Positieve opmerking:

Verbeterpunten:

Review door anonymous

Geplaatst op 22-08-2015

8
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 10
Medewerkers 8
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Deskundig

Positieve opmerking:
Aanpassen rekeningnummer op rekening

Verbeterpunten:

Review door Fam. Woudstra

Geplaatst op 17-08-2015

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Geweldige service en kwaliteit! Al in de badkamer showroom overtuigd. Onder het genot van een kop koffie werd er in alle rust geluisterd naar onze 'moderne' wensen. Vervolgens werd er hardop mee gedacht, zowel met onze ideeën als met ons budget. Door de input van Janny en het vakwerk van de mensen die zij, uiterst secuur, in dienst hebben genomen, is het resultaat prachtig geworden. Compleet naar wens, met oog voor optimale lichtinval en ruimte. Met oprechte interesse wordt er zelfs weken nadat de badkamer is opgeleverd, puur vanuit interesse, een bezoek aan ons gebracht. Doel: het nieuwsgierig zijn naar het eindresultaat. De klant is en blijft koning, werken gebeurt vanuit passie! Wij raden Van Der Meulen te Drachten aan iedereen die een badkamer naar wens (dit kost logischerwijs soms een beetje extra tijd) wil zonder twijfel aan.

Positieve opmerking:
De verbouwing duurde langer dan verwacht (maar dit was het meer dan waard, kwaliteit).

Verbeterpunten:

Review door Herman Meeuwesen

Geplaatst op 16-08-2015

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 8
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
bijzonder prettig

Positieve opmerking:
Tip: wanneer de verlichting van de badkamer en/of de verlichting van de spiegelkast aan zijn, ontstaat er een schaduw tussen de spiegelkast en de wastafel. Dit geeft een donkere indruk. Als de onderzijde van de spiegelkast voorzien is van verlichting geeft dit een nog mooier effect.

Verbeterpunten:

Review door Prinsen

Geplaatst op 15-08-2015

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
keuken en badkamer bij ons mee ontworpen en geleverd. Zeer positief!

Positieve opmerking:

Verbeterpunten:

Review door Karin

Geplaatst op 14-08-2015

10
Communicatie 10
Advies 8
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Ik kwam bij dit bedrijf terecht via diverse buren. Ik had een informatief gesprek en er is een offerte opgesteld na de meting van de badkamer. Het voelde direct vertrouwd. Dat de medewerkers van dit bedrijf het goed met mij voor hadden. Dat maakte de keuze eenvoudig.

Positieve opmerking:
Nee, het was prima. Wat ik ervan had gehoopt.

Verbeterpunten:

Review door anonymous

Geplaatst op 05-08-2015

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Prima

Positieve opmerking:

Verbeterpunten:

Review door anonymous

Geplaatst op 26-07-2015

8
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Hier waren als klant ook welkom voor een kleine opdracht. Een goed advies gehad en de uitvoering is naar wens.

Positieve opmerking:

Verbeterpunten:

Review door anonymous

Geplaatst op 25-07-2015

8
Communicatie 6
Advies 8
Offerte 10
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Positief. Een aantal verbeterpunten in communicatie en de timing van de werkzaamheden maar we zouden Badkamer ID zeker aanbevelen.

Positieve opmerking:
Communicatie: meerdere verschillen tussen eindresultaat en wat in eerste instantie besproken was (wel in alle gevallen net zo goed of een verbetering) en communicatie over timeline van werkzaamheden kan beter.

Verbeterpunten:

Review door b schook

Geplaatst op 25-07-2015

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
fijne samenwerking afsraak goed nagekomen alles optijd tegel bedrijf super netjes

Positieve opmerking:
nvt

Verbeterpunten:

Review door Jan Gokke

Geplaatst op 23-07-2015

10
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Al eerder zaken gedaan met bedrijf, was toen goed bevallen vandaar dat we weer terug gekomen zijn. We hebben nu een geheel nieuwe badkamer aangeschaft en wederom is het bijzonder goed bevallen.

Positieve opmerking:
Op dit punt kan ik echt niets bedenken.

Verbeterpunten:

Review door Johan Den Hollander

Geplaatst op 23-07-2015

10
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 10
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Afspraken allemaal prima nagekomen

Positieve opmerking:
gsm minder laten gaan storend

Verbeterpunten:

Review door Peter Damen

Geplaatst op 18-07-2015

8
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Wij zijn zeer tevreden over de ontvangst, meedenken met de klant en de uiteindelijke uitvoering van de werkzaamheden.

Positieve opmerking:

Verbeterpunten:

Review door Anoniem

Geplaatst op 18-07-2015

8
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 10
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Plezierig persoonlijk contact in de showroom. De nazorg is traag door tijdgebrek. Ben daarover wel op de hoogte gesteld.

Positieve opmerking:

Verbeterpunten:

 ....   25
Wij scoren een
9.2
9.2 van 1 10
17-04-2021
Waardering van onze klanten Ontdek wat onze klanten over ons vertellen Showroom, keuze en advies
6x badkamer inspiratie en tips in je mailbox?
Meld je aan voor de Baden+ nieuwsbrief