Baden+
Baden+
Buiten Molenstraat 25
4101 CJ
0344 200 103 - info@baden-plus.nl
  • Vakmanschap en expertise
  • Van ontwerp tot installatie
  • 40 winkels in heel Nederland
close

Reviews over Baden+

Wij scoren een
9.3
9.3 van 1 10
op 1127 Baden+ reviews
Communicatie
9
Advies
9.2
Offerte
9
Medewerkers
9.4
Deskundigheid
9.4
Resultaat
9.5
Nazorg
9.1

Review door Fam.De wit

Geplaatst op 16-12-2023

10
Communicatie 10
Advies nvt
Offerte nvt
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
afspraak is afspraak

Positieve opmerking:
meedenken en kwaliteit

Verbeterpunten:
geen

Review door Mevr. Doetjes

Geplaatst op 16-12-2023

8
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat 8
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
V.d. Meulen Drachten

Positieve opmerking:
Vriendelijk personeel. Werken netjes.

Verbeterpunten:
Geen tips

Review door Fam van de donk

Geplaatst op 16-12-2023

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Meedenkend, adviserend, Wij hebben dit als zeer prettig ervaren

Positieve opmerking:
goed georganiseerde logistiek, netjes opgeruimd gewerkt

Verbeterpunten:
geen

Review door mevrouw van der Weij

Geplaatst op 15-12-2023

8
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 7
Resultaat 8
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Goede communicatie en prima uitvoering

Positieve opmerking:
Goede communicatie en uitvoering

Verbeterpunten:
Geen

Review door Faith en Lars Askamp

Geplaatst op 14-12-2023

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Wij hebben onlangs al ons sanitair aangeschaft bij de Bubbelshop. Niets meer dan lof voor dit bedrijf. Van begin tot eind word je ten eerste super begeleid in de hele aanschaf door Peter. Hij kijkt mee wat er binnen je budget past en zorgt jouw perfecte badkamer gerealiseerd wordt. Kwaliteit en service hebben zij hier hoog in het vaandel staan. Ook nadat wij onze badkamer in principe al besteld hadden was er nog van alles mogelijk, hier zijn wij ontzettend blij mee want de badkamer is nu precies hoe we hem willen hebben. Wat nog fijner is, is dat de Bubbelshop ook ervaren monteurs in dienst heeft die je badkamer kunnen plaatsen. Zo hoef je hier niet ook nog eens zelf naar op zoek te gaan. Kortom; de Bubbelshop kan ik iedereen aanbevelen.

Positieve opmerking:
Communicatie, kwaliteit, service

Verbeterpunten:
Geen

Review door Fam Leijs

Geplaatst op 14-12-2023

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
zeer positief; deskundig, meedenken en de daadwerkelijke uitvoering was zorgvuldig. René is een vakman

Positieve opmerking:
vakmanschap. zowel bij het ontwerp en zeker door degene die de badkamer heeft uitgevoerd. Alle hulde voor René

Verbeterpunten:
n.v.t.

Review door Mevr.Kleijn

Geplaatst op 14-12-2023

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 8
Resultaat 10
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Prima; geen enkele negatieve opmerking!

Positieve opmerking:
Uitstekende service; goed meegedacht over mijn wensen; perfecte uitvoering.

Verbeterpunten:
Nvt

Review door Dhr. van Kooten

Geplaatst op 13-12-2023

7
Communicatie 7
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 7
Deskundigheid 7
Resultaat 7
Nazorg 7

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Klantvriendelijk. Denken mee. Vakkundig.

Positieve opmerking:
Duidelijk. Denken mee. Smeren je niets aan. Behulpzaam.

Verbeterpunten:
Zo door gaan.

Review door familie van Boxtel

Geplaatst op 13-12-2023

9
Communicatie 8
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 8
Resultaat 8
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Goed advies en begeleiding

Positieve opmerking:
Advies en tekening

Verbeterpunten:
Iets meer info instellen verwarming e.d. voor de digibeten onder ons.:)

Review door Fam.Vogels

Geplaatst op 09-12-2023

9
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 9
Medewerkers 9
Deskundigheid 9
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Zeer klantvriendelijk en behulpzaam

Positieve opmerking:
Denken mee in de uitvoering met wat je wensen zijn. Ook omdat ik de badkamer zelf ging plaatsen.

Verbeterpunten:
Geen

Review door Marja

Geplaatst op 07-12-2023

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Uitstekende service en voorlichting

Positieve opmerking:
Meedenken met invulling badkamer. Service. Op opmerkingen wordt snel en adequaat gehandeld

Verbeterpunten:
Wacht tijd

Review door Marijke en Chris van Hout

Geplaatst op 24-11-2023

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Bij de eerste kennismaking hadden we al meteen een vertrouwd gevoel en merkten we dat ónze wensen centraal stonden. Wij hebben een niet al te grote badkamer en om aan die wensen te voldoen moest er flink gepuzzeld worden, daarbij is er goed meegedacht en uiteindelijk kijken we met grote tevredenheid naar het eindresultaat. Maar na het ontwerp en keuzen voor inrichting, tegels enz. komt de uitvoering. Marco, Patrick en René hebben perfect werk afgeleverd, en ook heel belangrijk, de samenwerking en communicatie met hen verliep bijzonder prettig. Zij zorgen er uiteindelijk voor of je tevreden bent en dat zijn we dus voor 100%!!

Positieve opmerking:
Vertrouwen wekken, luisteren naar wensen, vakbekwaamheid en netheid van de uitvoerders.

Verbeterpunten:
Geen

Review door mevrouw Simone Boerkoel

Geplaatst op 23-11-2023

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
prima service en denken goed mee

Positieve opmerking:
goed advies

Verbeterpunten:
geen verbeterpunten

Review door familie Veldhuis

Geplaatst op 23-11-2023

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Prima bedrijf. Goed advies gekregen in de showroom en ook heel duidelijk qua kosten. Prachtige badkamer en keurig afgewerkt.

Positieve opmerking:
Er wordt geprobeerd om de verbouwing zo soepel mogelijk te laten verlopen zodat je snel weer gebruik kunt maken van je badkamer.

Verbeterpunten:
Geen. Prima bedrijf.

Review door sandra smids

Geplaatst op 21-11-2023

9
Communicatie 10
Advies 10
Offerte nvt
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Prima samenwerking

Positieve opmerking:
Erg betrokken

Verbeterpunten:
Schakel de juiste mensen in

Review door Familie Tibben

Geplaatst op 20-11-2023

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 9
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Badkamer naar alle tevredenheid gerenoveerd

Positieve opmerking:
Ze hebben alle know-how in dienst, van sloopwerk t/m eindafwerking, installatie van water- elektra- en verwarming voorzieningen, tegelwerk.

Verbeterpunten:
geen

Review door Familie van Kruijssen

Geplaatst op 15-11-2023

10
Communicatie 9
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Uitstekend begeleid door René Merkenhof. Ook de heer Hek sr. kwam persoonlijk de situatie bekijken. Sjoerd is echt een pure vakman en harde werker. Geweldig.

Positieve opmerking:
We werden netjes op de hoogte gesteld en gehouden.

Verbeterpunten:
Neen

Review door Familie Kortekaas

Geplaatst op 13-11-2023

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Een fantastisch bedrijf! Van het eerste gesprek tot de 'laatste tegel', alles klopte. Zeer kundige en prettige vakmensen.

Positieve opmerking:
Zeer prettig en kundig personeel, komen afspraken na en met de nieuwe showroom ...een prachtig bedrijf!

Verbeterpunten:
Nee, alles klopt.

Review door Familie Ruijssenaars

Geplaatst op 13-11-2023

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 9

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
super geholpen in showroom door Rene ( helaas nu met pensioen) en ook de uiteindelijke plaatsing is erg goed uitgevoerd. Wij zijn super tevreden.

Positieve opmerking:
advies en montage.

Verbeterpunten:
slechts 1 openstaand puntje zelf moeten oplossen. Waarschijnlijk in alle drukte ter voorbereiding opening nieuwe showroom vergeten

Review door Familie de Gans

Geplaatst op 13-11-2023

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Wij hadden echte vakmensen van Hek over de vloer. Ze werken enorm netjes en communiceerden goed over de keuzes die gemaakt moesten worden. Ik ben erg tevreden.

Positieve opmerking:
Goede communicatie, netjes werken (iedere dag alles netjes opruimen), stiptheid (altijd op tijd), er kunnen altijd dingen mislopen maar de specialisten van Hek geven je het gevoel dat alles goed zal komen.

Verbeterpunten:
Geen

Review door Familie Eenkhoorn

Geplaatst op 10-11-2023

9
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 9
Resultaat 9
Nazorg 9

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Zeer tevreden over het gehele proces van ontwerp tot offerte en de uitvoering

Positieve opmerking:
Prettige afstemming en vriendelijke benadering van alle betrokken mensen

Verbeterpunten:
Geen

Review door Fam Schilder

Geplaatst op 08-11-2023

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Zeer tevreden

Positieve opmerking:
Vakkennis, hoog werktempo en meedenken.

Verbeterpunten:
Continueer dit hoge niveau.

Review door Mevrouw Anna van der Wal

Geplaatst op 03-11-2023

10
Communicatie 10
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Positief

Positieve opmerking:
Houden zich aan de afspraken w.b. Planning en uitvoering en hebben oog voor wat de client nodig heeft en echt graag wil .

Verbeterpunten:
Heb ik niet .

Review door fam. Couwenberg

Geplaatst op 03-11-2023

10
Communicatie 8
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Prettig ontvangst. Goed advies van uitgebreid assortiment.

Positieve opmerking:
Persoonlijk.

Verbeterpunten:
Indien niet conform bevestiging geleverd gaat worden, klant vooraf informeren. Levertijd 2x verplaatst, maar lag aan toeleverancier(s). Uiteindelijk alles netjes opgelost.

Review door Dhr. H. Kremers

Geplaatst op 03-11-2023

10
Communicatie 10
Advies 9
Offerte 9
Medewerkers 9
Deskundigheid 10
Resultaat 9
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Prima. Indertijd aankoop gedaan, suggesties gehad om eea slimmer aan te pakken. Monteur voor ons gezocht, planning gemaakt. Uitvoering door een zeer competente monteur / installateur. Bij latere kleinigheid is zeer accuraat en coulant het probleem opgelost. Redenen om terug te komen

Positieve opmerking:
Integrale aanpak voor klant

Verbeterpunten:
Kan ik niet direct op komen

Review door Familie Lenferink

Geplaatst op 03-11-2023

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 9
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Fijne communicatie en een ontzettend mooie badkamer & wc gekregen! Ze denken goed mee en zijn oplossingsgericht.

Positieve opmerking:
Vakmannen aan het werk, communicatie, meedenkend

Verbeterpunten:
.

Review door Anneloes en Wilbert

Geplaatst op 31-10-2023

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 9
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Prima advies en vooral meedenken in oplossingen. Prijs stelling concurrerend maar vooral kwalitatief goede spullen

Positieve opmerking:
snelle en transparante communicatie!

Verbeterpunten:
Retourbeleid voor Hotbath veranderen

Review door Cor de Haan

Geplaatst op 30-10-2023

10
Communicatie 9
Advies nvt
Offerte nvt
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Uitstekend: bij de offerte/verkoop, bij de voorbereiding van de installatie en bij de feitelijke uitvoering. Er wordt steeds afgestemd waardoor je als klant zeer nauw betrokken bent bij de uitvoering en daarmee het eindresultaat. Het resultaat is er ook naar, prachtig!!

Positieve opmerking:
Meedenken, afstemming en zeer nauwkeurig werken. Niet gehaast maar gedegen, vriendelijk.

Verbeterpunten:
Eigenlijk gewoonweg niet.

Review door Familie Bolle

Geplaatst op 30-10-2023

10
Communicatie 9
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
De badkamer in onze nieuwe woning leek in eerste instantie mooi genoeg, met enkele kleine wijzigingen. Achteraf bleek dat er veel meer moest gebeuren dan we hadden gedacht. Door vd Meulen is er heel goed meegedacht wat er mogelijk was, en we hebben daardoor een mooiere badkamer gekregen dan we hadden verwacht.

Positieve opmerking:
Het project werd van begin tot eind goed begeleid. Wij konden alles aan hun overlaten.

Verbeterpunten:
Bij vd Meulen zijn het professionals. Wij zijn leken. Soms is het goed als de professional checkt of de leek goed begrijpt wat er bedoeld wordt of wat het te verwachten resultaat is.

Review door fam. van Rossum

Geplaatst op 30-10-2023

10
Communicatie 10
Advies 9
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
vriendelijk en professioneel; prettig met familiebedrijf samen te werken aan ontwerp - minder afstandelijk

Positieve opmerking:
professionele uitvoering van werkzaamheden van ontwerp; vriendelijke mensen; goede kennis van zaken; tijd voor advies genomen

Verbeterpunten:
Gebruik 3D-software moet beheerst worden voor presentatie

3 ....   
Met liefde gemaakt
Zoek winkel