Baden+
Baden+
Buiten Molenstraat 25
4101 CJ
0344 200 103 - info@baden-plus.nl

Reviews over Baden+

Wij scoren een
9.2
9.2 van 1 10
op 716 Baden+ reviews
Communicatie
8.9
Advies
9.1
Offerte
9
Medewerkers
9.3
Deskundigheid
9.3
Resultaat
9.4
Nazorg
8.9

Review door Bubbelshop, Wijchen

Geplaatst op 20-01-2020

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
de Bubbelshop heeft bij ons uitstekend werk geleverd. Alle afspraken zijn nagekomen binnen de afgesproken tijd. De afwerking van alle sanitair ruimtes is uitstekend. Ook de nazorg is prima.

Positieve opmerking:
Heldere communicatie, korte lijnen en nakomen van de gemaakte afspraken.

Verbeterpunten:
nee

Review door Familie van der Heijden - Grootswagers

Geplaatst op 18-01-2020

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
In 1 woord SUPER! Er is tijd genomen om samen de badkamer samen te stellen. Lenny is heel klantvriendelijk en meedenkend! De verbouwing is helemaal naar wens verlopen. En dat binnen het tijdsbestek wat afgesproken was. Echte vakmensen, werken netjes en zijn vriendelijk. Er is keurig gewerkt met als resultaat een prachtige badkamer!

Positieve opmerking:
Klantvriendelijk, goede communicatie, keurige vakmensen. Top!

Verbeterpunten:
Geen!

Review door Niels

Geplaatst op 16-01-2020

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Zeer goed, kundig advies! Met een schitterend eindresultaat.

Positieve opmerking:
Meedenken, in ruimtelijke indeling en design.

Verbeterpunten:
Nvt

Review door Geert Cruijssen

Geplaatst op 09-01-2020

10
Communicatie 10
Advies 9
Offerte 9
Medewerkers 9
Deskundigheid 9
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Deskundige mensen met een goed advies. Complete offerte en prima uitvoering volgens planning. Kwaliteit van de werkzaamheden uitstekend. Een aanrader!

Positieve opmerking:
Deskundig, volgens afspraak, kwaliteit van de werkzaamheden uitstekend.

Verbeterpunten:
Geen, ga zo door.

Review door Bedijn

Geplaatst op 08-01-2020

9
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Demonteren en monteren van Toilet tegelen met winkelman tegeltjes.

Positieve opmerking:
Eigenaar en zijn medewerker op kantoor zijn vakmensen. Tegelzetter is fantastisch.

Verbeterpunten:
Oudere hulp niet meer gebruiken. is geen vakman. Is al vertrokken

Review door Fam. Niesing

Geplaatst op 08-01-2020

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 9
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Fijn geholpen. Ze denken met je mee bij je aankoop. Vriendelijk personeel en nette werkers.

Positieve opmerking:
Nette werkers, vriendelijk

Verbeterpunten:
Nvt

Review door anonymous

Geplaatst op 06-01-2020

9
Communicatie 9
Advies 10
Offerte 9
Medewerkers 9
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 9

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Wij hebben een hele goede ervaring met Bliek Sanitair. We werden vriendelijk geholpen en ze hebben een zeer transparante werkwijze. Alles verliep volgens planning.

Positieve opmerking:
Transparant en eerlijk goed advies

Verbeterpunten:
geen

Review door Oude Geerdink badkamers en tegels Albergen

Geplaatst op 28-12-2019

9
Communicatie 8
Advies 7
Offerte 10
Medewerkers 9
Deskundigheid 10
Resultaat 9
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Wij hebben voor Oude Geerdink gekozen omdat ze ons konden verzekeren binnen twee weken klaar te zijn met de renovatie van de badkamer en toilet beneden. Daarnaast hebben wij voor hen gekozen omdat ze eigen mensen in dienst hebben die zich nauw betrokken voelen bij het bedrijf. Verder was het assortiment groot, al wisten wij al wat we wilden hebben als tegel. Het resultaat is schitterend geworden, mede door de vakkundigheid. En het was inderdaad binnen de gestelde termijnen klaar.

Positieve opmerking:
Deskundigheid, meedenken met de klant, betrokken tegelzetters en zeer goede installateur. Allen werken heel netjes.

Verbeterpunten:
Wij hebben geen verbeterpunten.

Review door anonymous

Geplaatst op 28-12-2019

9
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 9
Deskundigheid 9
Resultaat 10
Nazorg 9

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Mooie badkamer volledig naar onze wensen

Positieve opmerking:
Flexibel, veel mogelijk, groot assortiment

Verbeterpunten:
Wees realistisch met aangeven hoe lang het gaat duren

Review door anonymous

Geplaatst op 26-12-2019

8
Communicatie 8
Advies 9
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat 9
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
prima service. weten waarover ze praten. nemen de tijd

Positieve opmerking:
kennis van zaken. advies

Verbeterpunten:
geen

Review door Yeliz

Geplaatst op 20-12-2019

10
Communicatie 9
Advies nvt
Offerte nvt
Medewerkers 10
Deskundigheid nvt
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Fijne communicatie gehad omtrent badkamer stenen waar ik naar op zoek was ivm renovatie badkamer. Direct reactie op vragen die ik had en er werd goed meegedacht! Top, bedankt!

Positieve opmerking:
Snelheid

Verbeterpunten:
Geen!

Review door Particulier

Geplaatst op 18-12-2019

7
Communicatie 7
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 7
Deskundigheid 8
Resultaat 8
Nazorg 7

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Netjes en vakkundig

Positieve opmerking:
Weten waar ze over praten

Verbeterpunten:
Geen

Review door anonymous

Geplaatst op 15-12-2019

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Uitstekend, goede voorbereiding, netjes gewerkt en mooi resultaat.

Positieve opmerking:
Persoonlijke aandacht en goede begeleiding

Verbeterpunten:
geen

Review door anonymous

Geplaatst op 13-12-2019

9
Communicatie 8
Advies 9
Offerte 10
Medewerkers 9
Deskundigheid 10
Resultaat 9
Nazorg 7

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Eveleens

Positieve opmerking:
vriendelijk en deskundig

Verbeterpunten:
misschien iets meer communicatie

Review door J. van Dieren (prive)

Geplaatst op 11-12-2019

10
Communicatie 10
Advies 9
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Heel fijn geholpen en voor anderen aan te bevelen!

Positieve opmerking:
Betrouwbaar!

Verbeterpunten:
Hebben we niet, we zijn heel erg tevreden

Review door anonymous

Geplaatst op 11-12-2019

8
Communicatie 8
Advies 7
Offerte 7
Medewerkers 9
Deskundigheid 8
Resultaat 9
Nazorg 7

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Correct, zakelijk, goed meedenkend

Positieve opmerking:
Deskundigheid

Verbeterpunten:
Kom met innovatieve ideeën t.a.v. energiebesparing

Review door Badkamer Domein

Geplaatst op 11-12-2019

7
Communicatie 8
Advies 6
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat 8
Nazorg 7

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Prettige ervaring.

Positieve opmerking:
Prettig contact en goed werk ! Vakwerk !

Verbeterpunten:
Op tijd aangeven, wanneer ze aanwezig kunnen zijn, of verhinderd zijn.

Review door badkamer id

Geplaatst op 04-12-2019

8
Communicatie 7
Advies 7
Offerte 8
Medewerkers 7
Deskundigheid 7
Resultaat 8
Nazorg 7

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
prettige gesprekken, goed resultaat

Positieve opmerking:
Goede showroom, veel brochures, goede info over duurdere segment

Verbeterpunten:
technische aspecten (aansluiting urinoir) volledigheid benodigde ophang- en aansluit hulpstukken.

Review door anonymous

Geplaatst op 04-12-2019

10
Communicatie 10
Advies nvt
Offerte nvt
Medewerkers nvt
Deskundigheid nvt
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Goed, ruim de tijd genomen om voor ons in een kleine badkamer al onze wensen op een mooie manier in te passen.

Positieve opmerking:
service gericht

Verbeterpunten:
geen

Review door Anoniem

Geplaatst op 04-12-2019

9
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 7
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 9
Nazorg 7

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Deskundige en betrouwbare medewerkers, zowel in de showroom als tijdens uitvoeren van het werk. Blij met het resultaat.

Positieve opmerking:
Goed inhoudelijk advies tijdens het ontwerp/inrichting.

Verbeterpunten:
Reacties op vragen of doorgeven van planning kan sneller/beter. Bij offerte duidelijker benoemen om welke artikelen (typenummer) het gaat.

Review door Badkamer Domein

Geplaatst op 03-12-2019

7
Communicatie 8
Advies 6
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat 8
Nazorg 7

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Prettige ervaring.

Positieve opmerking:
Prettig contact en goed werk ! Vakwerk !

Verbeterpunten:
Op tijd aangeven, wanneer ze aanwezig kunnen zijn, of verhinderd zijn.

Review door Kormeling

Geplaatst op 29-11-2019

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Een goede ervaring alles prima geregeld, van koop, slopen oude badkamer en installatie nieuwe

Positieve opmerking:
Mee denken, er werd netjes gewerkt, duidelijke afspraken.

Verbeterpunten:
Geen

Review door anonymous

Geplaatst op 27-11-2019

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Een prima bedrijf. Komt goed de afspraken na en zeer bekwaam personeel. Mooie badkamer geworden. .

Positieve opmerking:
Goed overleg en luisteren goed wat de klant z,n wensen zijn.

Verbeterpunten:
N.v.t.

Review door anonymous

Geplaatst op 26-11-2019

9
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 7
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 9
Nazorg 7

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Deskundige en betrouwbare medewerkers, zowel in de showroom als tijdens uitvoeren van het werk. Blij met het resultaat.

Positieve opmerking:
Goed inhoudelijk advies tijdens het ontwerp/inrichting.

Verbeterpunten:
Reacties op vragen of doorgeven van planning kan sneller/beter. Bij offerte duidelijker benoemen om welke artikelen (typenummer) het gaat.

Review door De Wilde Tegels en Sanitair

Geplaatst op 25-11-2019

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers nvt
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Erg tevreden en blij met het resultaat. Van verkoop tot installatie en nazorg: De Wilde tegels en sanitair heeft de verwachtingen meer dan waargemaakt. Een eerlijk bedrijf waar vakmensen werken: hoge kwaliteit tegen een eerlijke prijs. Alles werd goed gecommuniceerd en in overleg gedaan.

Positieve opmerking:
Hoge kwaliteit producten en dienstverlening, goede communicatie over de plaatsing en ze betrekken de klant bij belangrijke keuzes op het moment van plaatsing.

Verbeterpunten:
Geen.

Review door Linda Verbeek

Geplaatst op 23-11-2019

9
Communicatie 9
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 8
Resultaat 9
Nazorg 9

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Vanaf het binnenlopen van de showroom al een goede ervaring; fijne advies, snelle reactie op vragen en opmerkingen en er is mooi en net werk geleverd in de badkamer!

Positieve opmerking:
Snelle reactie op vragen per mail/telefoon. Netjes werk geleverd, resultaat zoals gehoopt! Wordt goed meegedacht over oplossingen wanneer nodig. Vriendelijk en kundig personeel.

Verbeterpunten:
-

Review door STH Heemskerk

Geplaatst op 22-11-2019

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Ontwerp van de badkamer laten maken, tegelplan met verdelingen, ziet er allemaal top uit, uitgevoerd door vakmensen en een strakke planning. Resultaat is prachtig geworden. Thanks alle.

Positieve opmerking:
Werken super schoon, alles netjes afgeplakt en afgedekt, overleg tussen de uitvoerde partijen is top. Alles loopt in elkaar over.

Verbeterpunten:
Offerte uitwerking mag iets sneller, maar we snappen de drukte momenteel.

Review door anonymous

Geplaatst op 20-11-2019

10
Communicatie 8
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Goed advies in de showroom en keurig afgeleverd werk

Positieve opmerking:
Alles wordt keurig per mail bevestigd

Verbeterpunten:
Kennis van assisterend personeel op zaterdag is o.i. niet voldoende

Review door anonymous

Geplaatst op 19-11-2019

10
Communicatie 10
Advies 9
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
We zijn vriendelijk en professioneel geholpen. Er is goed met ons meegedacht over welk ontwerp we wilden hebben. Er is kwaliteit werk af geleverd. We zijn heel tevreden met onze toilet en badkamer.

Positieve opmerking:
Duidelijkheid, professioneel en hoge kwaliteit.

Verbeterpunten:
bij binnenkomst in de showroom oogde het onrustig en druk.

Review door Heeren

Geplaatst op 14-11-2019

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 9
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Altijd goede ervaringen

Positieve opmerking:
Ze nemen alle tijd voor je en geven goed advies

Verbeterpunten:
Vooral zo doorgaan

3 ....   
Reviews - Reviewblok
Wij scoren een
9.2
9.2 van 1 10
24-09-2020
Waardering van onze klanten Afspraken worden altijd nagekomen
Reviews - Nieuwsbriefblok

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties