Baden+
Baden+
Buiten Molenstraat 25
4101 CJ
0344 200 103 - info@baden-plus.nl
  • Vakmanschap en expertise
  • Van ontwerp tot installatie
  • 40 winkels in heel Nederland
close

Reviews over Baden+

Wij scoren een
9.3
9.3 van 1 10
op 1127 Baden+ reviews
Communicatie
9
Advies
9.2
Offerte
9
Medewerkers
9.4
Deskundigheid
9.4
Resultaat
9.5
Nazorg
9.1

Review door familie van de Kamp

Geplaatst op 28-10-2023

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 9
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Uitstekend

Positieve opmerking:
Vakwerk + goede planning

Verbeterpunten:
geen

Review door Mevrouw Weernink

Geplaatst op 13-10-2023

9
Communicatie 10
Advies 9
Offerte 10
Medewerkers 9
Deskundigheid 9
Resultaat 9
Nazorg 9

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
In een woord geweldig. Super goeie service en communicatie en het belangrijkste…..Een fantastische badkamer!

Positieve opmerking:
Goeie service en communicatie.

Verbeterpunten:
Geen, gewoon zo doorgaan!

Review door Fam. Johnston

Geplaatst op 11-10-2023

10
Communicatie 10
Advies 9
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Top kwaliteit, denkt goed mee en bovenal hele goede communicatie

Positieve opmerking:
Communicatie, netheid/afwerking

Verbeterpunten:
Nvt

Review door Dhr. van den Broek en Dhr. Bernhart

Geplaatst op 07-10-2023

9
Communicatie 9
Advies 9
Offerte 9
Medewerkers 9
Deskundigheid 9
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Ervaren en deskundig advies en begeleiding, van oriëntatie tot realisatie! Oprecht betrokken, meedenkend en realistisch mbt wensen / mogelijkheden / budget. Perfecte samenwerking met het zeer vakkundig installatie bedrijf.( Jeroen vanderpeijl )

Positieve opmerking:
Zie hierboven

Verbeterpunten:
........

Review door Familie van Wees

Geplaatst op 30-09-2023

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
In juni door aangenaam badkamers zowel de toilet als de badkamer laten vervangen. In vier weken was de klus geklaard, met een prachtig resultaat! We zijn heel goed geadviseerd en het werk is volledig volgens de planning, keurig uitgevoerd. Wij zijn zelf vier weken weggegaan maar zijn door aangenaam badkamers gedurende de verbouwing goed geïnformeerd. Kortom goed en betrouwbaar bedrijf dat we zeker aanraden!

Positieve opmerking:
Goed advies, werken netjes, mooie materialen, goede prijs kwaliteit, komen afspraken na.

Verbeterpunten:
Geen aanbeveling

Review door Dhr. en Mevr. Jonker

Geplaatst op 29-09-2023

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
We werden vakkundig geholpen. Goede service. Netjes gewerkt en afgewerkt.

Positieve opmerking:
Weten waar ze over praten. Voor alles een oplossing. Denken goed mee.

Verbeterpunten:
Zijn dik tevreden.

Review door Fam van Uden

Geplaatst op 29-09-2023

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Uitstekend

Positieve opmerking:
Vaklui in eigen huis

Verbeterpunten:
Geen ga zo door

Review door Dhr. en Mevr. Wullems

Geplaatst op 28-09-2023

10
Communicatie 10
Advies nvt
Offerte nvt
Medewerkers nvt
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
We zijn heel goed geholpen door Judith. Vanwege haar goede smaak, juiste adviezen en inzicht wat de klant wilt zijn we snel tot een mooi ontwerp gekomen. Ook heeft ze positief meegewerkt met het aanleveren van tegels en sanitair richting de nieuwbouw.

Positieve opmerking:
Deskundig met goede smaak. Goede adviezen.

Verbeterpunten:
..

Review door Dhr. en Mevr. Polle

Geplaatst op 25-09-2023

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Een warm, hartelijk ontvangst met veel kennis van zaken. Meedenken en zoeken naar praktische oplossingen die bovendien erg mooi zijn!

Positieve opmerking:
Het maken van een duidelijke en begrijpelijke offerte. Veel kennis vanuit de praktijk.

Verbeterpunten:
Het was helemaal naar onze zin! Zoals wij het verwacht hadden zo is het resultaat ook geworden

Review door Fam. Uithol

Geplaatst op 14-09-2023

10
Communicatie 7
Advies 9
Offerte 7
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 9
Nazorg 7

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Professioneel bedrijf met mooie showroom, aardige adviseurs en kundige vakmensen.

Positieve opmerking:
Meedenken in oplossingen.

Verbeterpunten:
Een eindoplevering misten wij.

Review door Fam op den Kelder

Geplaatst op 06-09-2023

8
Communicatie 8
Advies 9
Offerte 8
Medewerkers 9
Deskundigheid 9
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Onze nieuwe wc voldoet volledig aan onze wensen.

Positieve opmerking:
Goede communicatie, actief meedenken, hoge kwaliteit

Verbeterpunten:
Geen

Review door Fam. Hoekstra

Geplaatst op 06-09-2023

10
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 6
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat 10
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Prettig personeel zowel in de winkel als bij de monteurs. Altijd overleg mogelijk

Positieve opmerking:
Denkt met de klant mee

Verbeterpunten:
Duur van de wkzh wordt in de showroom ietwat rooskleurig ingeschat

Review door Fam. Elverdink

Geplaatst op 04-09-2023

8
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 9
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Goede service, goed in het meedenken bij problemen en keurig werk afgeleverd

Positieve opmerking:
kwaliteit, kennis van zaken, goede advisering

Verbeterpunten:
eerder in het traject een technisch ontwerp maken, nu kwamen we 1 week voor een verrassing te staan, wat later wel keurig is opgelost. Ik had het fijner gevonden, wanneer we hier in een eerder stadium een oplossing voor hadden gevonden

Review door Jona Polak

Geplaatst op 03-09-2023

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 9
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Erg goed. Professioneel.

Positieve opmerking:
Komen afspraken na.

Verbeterpunten:
Voeg fotos toe van meubels in de offerte

Review door Familie de Vries

Geplaatst op 01-09-2023

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Prettig, zeer kundig

Positieve opmerking:
Mense met ervaring die de klant centraal stellen en oplossing gericht werken

Verbeterpunten:
Geen

Review door Mevr. Hiemstra

Geplaatst op 30-08-2023

9
Communicatie 10
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 9
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Prima bevallen, klantvriendelijk en goede uitleg.

Positieve opmerking:
Nemen de tijd voor de klant, goede en heldere uitleg

Verbeterpunten:
1) Bereikbaarheid van het bedrijf. Verdient beter. 2) Iets duidelijker aangeven wanneer er wordt gestart met de werkzaamheden.

Review door van Soesbergen

Geplaatst op 28-08-2023

9
Communicatie 9
Advies 9
Offerte 7
Medewerkers 9
Deskundigheid 9
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Onze badkamer is gerenoveerd door Oude Geerdink. Dit heeft geresulteerd in een doordacht ontwerp met een luxe uitstraling. Voor aanvang van de werkzaamheden is een planning overhandigd. Tijdens uitvoering is deze strakke planning volledig waargemaakt. Van sloopwerkzaamheden tot oplevering is er netjes gewerkt, afval is steeds keurig opgeruimd.

Positieve opmerking:
Alle werkzaamheden zijn uitgevoerd door eigen vakmensen uit de regio. Daarmee 1 aanspreekpunt voor alle werkzaamheden, erg duidelijk. Correct in de omgang en aanpakkers mentaliteit. Tegelwerk is zeer strak uitgevoerd, afmontage is vakkundig uitgevoerd.

Verbeterpunten:
n.v.t.

Review door mevrouw van Eeden

Geplaatst op 23-08-2023

10
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 7
Deskundigheid 8
Resultaat 9
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Die waren heel goed , denken met je mee

Positieve opmerking:
Werkte netjes , kwamen op tijd , overlegde goed, een top team!

Verbeterpunten:
Kan ik zo niet bedenken

Review door Mw. J. Mouton

Geplaatst op 14-08-2023

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Een en al lof!!

Positieve opmerking:
Snel en helder

Verbeterpunten:
Telefonische bereikbaarheid Gitsels kan iets beter

Review door Fam Ekelaar

Geplaatst op 09-08-2023

10
Communicatie 9
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 9
Resultaat 9
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Zeer positief

Positieve opmerking:
Duidelijke afspraken en communicatie tijdens de installatie, alles perfect geinstalleerd, meedenken over indeling/uitvoering badkamer (extra lichtpunt nodig? geen probleem, maken we even etc)

Verbeterpunten:
Graag info over onderhoud. Bijvoorbeeld de tegels hebben een stroef oppervlak, wat is de beste manier om deze schoon te maken, ev. kalkaanslag weg te krijgen? ( Sommige schoonmaakmiddelen zijn nogal aggressief) De spiegel heeft verlichting, wat als er iets stuk gaat? (of gaan we ervan uit dat dit de eerste 20 jaar niet nodig is?)

Review door Familie Hampsink

Geplaatst op 07-08-2023

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 7
Medewerkers 8
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Oude Geerdink is een bedrijf met veel ervaring, dat merk je aan alles. Deskundig in de ontwerpfase en de materiaalkeuze. Enthousiast en goed meedenkend over de indeling. Fijne betrouwbare mensen.

Positieve opmerking:
Goede communicatie, in overleg is er veel mogelijk. Nette betrouwbare mensen die verstand van zaken hebben, zeer goede installateur die erg netjes werkt. De levertijd was best lang maar het wachten waard, we hebben nu een geweldige badkamer en een mooi toilet. Kortom we zijn blij dat we voor Oude Geerdink hebben gekozen.

Verbeterpunten:
De afwerking, was door tijdsdruk enigszins rommelig, maar bij de oplevering, (die een beetje laat was) werd dit allemaal netjes opgelost.

Review door Mevrouw van Dijk

Geplaatst op 01-08-2023

10
Communicatie 10
Advies 8
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Dit bedrijf levert kwaliteit: goede materialen, bekwame vakmensen en korte lijnen in de communicatie.

Positieve opmerking:
Duidelijke offerte, goede adviezen, professionele aanpak, prettig contact

Verbeterpunten:
Ook schilderwerk opnemen, dan is het plaatje helemaal compleet.

Review door Familie Maasland

Geplaatst op 30-07-2023

8
Communicatie 9
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 8
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
We werden goed geholpen om een keuze te maken en af stemmen op wat mogelijk was voor een kleine badkamer. Ze kwamen keurig op de afgesproken tijden. was voor ons duidelijk wanneer iemand kwam en wat er ging gebeuren. Werd netjes gewerkt. Lieten geen rommel achter.

Positieve opmerking:
Komen afspraken na. Werken netjes.

Verbeterpunten:
Bij de 3D tekening hebben we over het hoofd gezien dat de ruimte van de toilet krap is. Is daar misschien een standaardmaat voor? je kunt er attent op maken. De laatste puntjes die nog gedaan moeten worden door de installateur zijn nog niet gebeurd. Tip: maak daar ook meteen een afspraak over op de laatste werkdag

Review door Familie Knieriem

Geplaatst op 27-07-2023

9
Communicatie 9
Advies 9
Offerte 9
Medewerkers 9
Deskundigheid 9
Resultaat 9
Nazorg 9

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Het bedrijf doet wat het beloofd te doen in samenspraak met de klant. Alles in één hand werkt zeer goed. Ook met de planning klopt alles.

Positieve opmerking:
Materiaal en afwerking

Verbeterpunten:
Geen

Review door Familie Verbeek

Geplaatst op 27-07-2023

9
Communicatie 9
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 9
Nazorg 9

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Geweldig

Positieve opmerking:
Klantvriendelijk

Verbeterpunten:
zo doorgaan

Review door Karola Buis-Roet

Geplaatst op 22-07-2023

10
Communicatie 10
Advies 9
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Super!

Positieve opmerking:
Hele goede duidelijke communicatie

Verbeterpunten:
Eigenlijk niet.

Review door Familie Lucas

Geplaatst op 20-07-2023

10
Communicatie 9
Advies 10
Offerte 9
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 9
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Uitstekend

Positieve opmerking:
Van advies in de showroom tot en met de montage en afwerking is alles perfect verlopen. Ook tijdens de verbouwing verliep de communicatie uitstekend. Wij zijn erg tevreden met het eindresultaat.

Verbeterpunten:
Geen

Review door Fam van Nieuwkerk

Geplaatst op 11-07-2023

9
Communicatie 9
Advies 9
Offerte 9
Medewerkers 9
Deskundigheid 9
Resultaat 9
Nazorg 9

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Heel prettig vanaf de offerte tot en met de oplevering.

Positieve opmerking:
contact vooraf, schoonmaken elke dag na het werk en afronding met handdoekje en zeepje.

Verbeterpunten:
Geen tips.

Review door Fam Alderden

Geplaatst op 06-07-2023

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Eveleens Sanitair

Positieve opmerking:
Goede planning, duidelijke communicatie in zowel de showroom als van de monteur, meedenken in oplossingen.

Verbeterpunten:
geen

Review door Fam Spierings

Geplaatst op 05-07-2023

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
We hebben een prima ervaring en deskundige uitleg een

Positieve opmerking:
Alles verliep vlot

Verbeterpunten:
Neen

4 ....   
Met liefde gemaakt
Zoek winkel