Baden+
Baden+
Buiten Molenstraat 25
4101 CJ
0344 200 103 - info@baden-plus.nl

Reviews over Baden+

Wij scoren een
9.2
9.2 van 1 10
op 716 Baden+ reviews
Communicatie
8.9
Advies
9.1
Offerte
9
Medewerkers
9.3
Deskundigheid
9.3
Resultaat
9.4
Nazorg
8.9

Review door anonymous

Geplaatst op 05-09-2019

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Zeer kundig advies en goede uitvoering van het werk

Positieve opmerking:
Goede communicatie tijdens de uitvoering

Verbeterpunten:
Ga vooral zo door!

Review door anonymous

Geplaatst op 03-09-2019

8
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 9
Resultaat 9
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Uitstekende informatie m.b.t. onze wensen voor renovatie van de badkamer. Duidelijke offerte. Uitvoering gewoon goed op schema. Deskundige medewerkers die gestaag hun werk deden en steeds open stonden voor overleg en advies als er tussendoor iets beslist moest worden.

Positieve opmerking:
Strakke planning en uitvoering, geheel volgens de afspraken

Verbeterpunten:

Review door Tychon

Geplaatst op 01-09-2019

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Bij het uitzoeken en plaatsen van de opdracht een goed advies van de mogelijkheden. De uitvoer is volgens schema uitgevoerd door professionals. Er wordt netjes gewerkt en alleen perfect is goed genoeg. Ze nemen de tijd om het goed te doen, vakwerk dus en niet snel om door te gaan naar een volgende opdracht.

Positieve opmerking:
Je weet duidelijk wat wanneer gedaan wordt en geeft een goed advies tijdens werkzaamheden als blijkt dat iets nog anders/beter kan.

Verbeterpunten:

Review door anonymous

Geplaatst op 31-08-2019

9
Communicatie 9
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 9
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Zeer deskundig advies. Uitgebreid assortiment. Prima uitvoering van alle werkzaamheden.

Positieve opmerking:
Met name zeer goede adviezen verkoopafdeling.

Verbeterpunten:
Werkplanning soms niet optimaal. (door grote drukte?)

Review door anonymous

Geplaatst op 31-08-2019

7
Communicatie 7
Advies 7
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 7
Resultaat 8
Nazorg 6

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Mooie badkamer als eindresultaat. Prettig geholpen, aardig meegedacht. Uiteindelijk wel wat schoonheidsfoutjes, waardoor het soms wel vervelend was.

Positieve opmerking:
Prettig contact, vriendelijk Mooie materialen

Verbeterpunten:
Onverwachts op vakantie en onbereikbaar Verkeerde hoeveelheid tegels Niet alle creativiteit benut Radiatorscherm niet af te lezen

Review door Familie van Boekel

Geplaatst op 30-08-2019

9
Communicatie 9
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat 10
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Prima bedrijf met goede ervaren mensen.

Positieve opmerking:

Verbeterpunten:

Review door Hans Cools

Geplaatst op 02-08-2019

8
Communicatie 8
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Heel prettig. Netjes en volgens planning gewerkt.

Positieve opmerking:
Adequate opvolging van emails en telefoontjes.

Verbeterpunten:
Order volledig uitvoeren. Hoewel het een kleine aanvullende opdracht was zou het prettig zijn als deze was meegenomen bij het bezoek gedurende twee dagen.

Review door Nieuwveld

Geplaatst op 29-07-2019

9
Communicatie 8
Advies 9
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 9
Resultaat 9
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Zeer meedenkend en nemen alle tijd voor het advies. Alles wordt uitgewerkt in een praktisch 3D ontwerp, zodat je meteen ziet hoe het eruit komt te zien. Dit helpt zeker in het maken van keuzes. Eerlijk over kwaliteit van producten i.c.m. de prijs, zodat je producten met een goede prijs-kwaliteitverhouding kunt kiezen. Fijn dat ze ook komen kijken van tevoren of het ontwerp ook technisch haalbaar is. Ook tijdens en na de installatie zeer flexibel in het aanpassen en oplossen van bepaalde zaken. Van A tot Z een goed verzorgd en zorgvuldig proces!

Positieve opmerking:
Flexibiliteit, meedenkendheid, klein team en alles binnen één bedrijf geregeld, 3D uitwerking ontwerp voordat je een offerte krijgt, strakke afwerking, verzorgd tot in de puntjes.

Verbeterpunten:
Iets meer proactiviteit in zelf contact opnemen i.p.v. de klant zelf laten bellen als gezegd wordt “We laten iets weten”. Handig om tijdens ontwerpfase aan te geven dat de Looox nisjes een centimeter naar voren komen, dat was nu niet bekend.

Review door M. Van den Muijsenberg

Geplaatst op 24-07-2019

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 9

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Ik ben zeer tevreden over het hele proces! Het uitzoeken en ontwerpen ging op een uiterst prettige manier. De medewerkers die verantwoordelijk waren voor het uitbouwen en plaatsen van het sanitair waren vriendelijk en competent. Als er iets niet zo mooi was werd het direct verbeterd zonder gezeur.

Positieve opmerking:
De communicatie was super. Iedereen had snel contact en er waren geen misverstanden.

Verbeterpunten:
Ga op deze wijze door. Het was super!

Review door anonymous

Geplaatst op 19-07-2019

9
Communicatie 8
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 8
Deskundigheid 9
Resultaat 9
Nazorg 9

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Wij zijn positief over Aangenaam Badkamers In de show room werd er goed meegedacht en begeleid. Je merkt dat ze ervaring hebben. Problemen zoals een gat in de muur bij het slopen zijn keurig opgelost.

Positieve opmerking:
Goede bereikbaarheid per mail dan wel via de app. Afhankelijk van anderen maakt wel dat tijdstippen per telefoon doorgegeven niet altijd overeen kwamen met wanneer de werklui daadwerkelijk aanwezig waren.

Verbeterpunten:

Review door anonymous

Geplaatst op 17-07-2019

10
Communicatie 9
Advies 9
Offerte 9
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Prima

Positieve opmerking:
Alles was prima geregeld en er werd op alle punten meegedacht.

Verbeterpunten:
Neen

Review door George Versteeg

Geplaatst op 17-07-2019

9
Communicatie 9
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 9
Deskundigheid 10
Resultaat 9
Nazorg 9

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Wij wilden een gedeelte van onze badkamer veranderen en waren op zoek naar een inloopdouche. Aart van de Pol benaderde onze vraag zeer oplossingsgericht en gaf duidelijke mogelijkheden. Je weet meteen waar je qua materiaal en prijsstelling aan toe bent. Dit heeft er toe geleid dat we ruimte hadden om meer te doen dan vooraf voorzien. De monteurs zijn uiterst correct en werken netjes.

Positieve opmerking:
Duidelijkheid in mogelijkheden en prijsstelling. Zeer snelle levering met uiterst vriendelijke en vakbekwame monteurs.

Verbeterpunten:
Het is handig de werking van de apparatuur na plaatsing uit te leggen.

Review door Ad

Geplaatst op 16-07-2019

8
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 9
Medewerkers 10
Deskundigheid 9
Resultaat 8
Nazorg 6

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Goede keuze in artikelen en deskundig advies

Positieve opmerking:
Wordt meteen een offerte gemaakt, dus geen week wachten.

Verbeterpunten:
Alles was naar wens.

Review door Herma Verhagen

Geplaatst op 10-07-2019

9
Communicatie 9
Advies 9
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Hele goede ervaring

Positieve opmerking:
Kundig advies en gemaakte afspraken stipt nagekomen

Verbeterpunten:
geen

Review door kroonen

Geplaatst op 10-07-2019

4
Communicatie 4
Advies 4
Offerte 3
Medewerkers 4
Deskundigheid 4
Resultaat 4
Nazorg 4

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Ik heb tegels besteld, en zou max 2 weken duren en duurde 3 weken. IK krijg met verzendkosten te maken, vreemd als ik iets in een winkel besteld, kan ik volgende keer net zo goed online bestellen Toen ik ze gehaald had, waren het de verkeerde, toen ik terug was gekomen, bleken mijn tegels bij iemand anderes te staan, dus daar ben ik maar naartoe gereden. Ik had pasta lijm erbij genomen, op jullie advies een emmer van 16kg, en hier heb ik nog zeker 12 kg van over, dus ook veel te veel.

Positieve opmerking:
groot assortiment

Verbeterpunten:
zorg dat je geen verzendkosten hoeft te berekenen, en zorg dat je niet te veel lijm geeft

Review door Arjan Rijbroek

Geplaatst op 09-07-2019

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Een zeer te vreden klant

Positieve opmerking:
Deskundig personeel

Verbeterpunten:

Review door Simonis/Van der Oord

Geplaatst op 02-07-2019

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Uitstekende ontvangst en het meedenken van Lenny was fenomenaal. Met de juiste touch zochten we de mooiste spullen uit.

Positieve opmerking:
meedenken van Lenny, klantvriendelijke sfeer

Verbeterpunten:

Review door alex punt

Geplaatst op 28-06-2019

8
Communicatie 8
Advies 9
Offerte 9
Medewerkers 9
Deskundigheid 9
Resultaat 9
Nazorg 7

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Prettige samenwerking, gedegen advies, mooi uitgevoerd/vorm gegeven.

Positieve opmerking:
Gedegen advies en prettige "sparringpartner" om samen tot de beste insteek te komen. Zeer prettige samenwerking met de diverse vaklui.

Verbeterpunten:
Betere afstemming/communicatie qua tijdspad inzake service/herstelwerkzaamheden.

Review door C. Spaan

Geplaatst op 21-06-2019

7
Communicatie 5
Advies 7
Offerte 5
Medewerkers 7
Deskundigheid 8
Resultaat 9
Nazorg 5

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Verkoop en advies traject prima verlopen, verkoper neemt de tijd en denkt mee. Installatie is keurig uitgevoerd, echter planning is een uitdaging. Geregeld miscommunicatie bij uitvoering of in de nazorg

Positieve opmerking:
Tegelwerk is strak. Badkamer meubels zijn netjes. Uitgevoerd werk zoals verwacht. Verkoop traject is prima verlopen

Verbeterpunten:
Communicatie verloopt niet altijd vlot en duidelijk, offertes en facturen zijn onoverzichtelijk en bestellingen zijn niet compleet. Planning is een aantal maal niet gehaald of gemaakte afspraken worden niet op tijd nagekomen.

Review door Abe Nederlof

Geplaatst op 20-06-2019

9
Communicatie 9
Advies 10
Offerte 9
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 9
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Wij zijn prettig geholpen. De badkamer is uiteindelijk nog mooier geworden dan wij bedacht hadden. Slechts 1 klein foutje op 2 weken werk. Het geeft aan dat dit bedrijf echt wel vakwerk levert.

Positieve opmerking:
Vakmanschap van alle medewerkers.

Verbeterpunten:
Soms is het onduidelijk wanneer en hoe laat iemand het werk komt uitvoeren. Dat zou eerder gemeld kunnen worden.

Review door anonymous

Geplaatst op 19-06-2019

9
Communicatie 7
Advies 9
Offerte 9
Medewerkers 9
Deskundigheid 10
Resultaat 9
Nazorg 7

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Goede uitleg, kwaliteit matriaal

Positieve opmerking:
Goede inschatting van benodigde matrialen

Verbeterpunten:

Review door Vleuten

Geplaatst op 16-06-2019

7
Communicatie 6
Advies 5
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat 9
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Plaatsen badkamer ging goed en snel maar over de hoogte van de wastafels is niets gevraagd

Positieve opmerking:

Verbeterpunten:
De wastafel meubels bleken toch vrij laag te zitten: er is wel gevraagd om input mbt de zichtbare boorgaten ( die wel zo goed mogelijk weggewerkt werden maar de optie om het meubel iets omhoog te tillen is hier niet genoemd qwat vreemd is omdat het meubel nu best laag zit..

Review door Fam.van der Laan

Geplaatst op 12-06-2019

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Prettige sfeer om een badkamer samen te stellen en ook bij de instalatie. De badkamer is op dit moment nog niet geheel gereed omdat er maatwerk geplaatst moet worden en dan pas de oplevering gedaan wordt.

Positieve opmerking:
Fijn bedrijf korte lijnen

Verbeterpunten:
Op dit moment niet

Review door Megens

Geplaatst op 12-06-2019

9
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat 9
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Op aanraden van een kennis kwamen wij in de mooie showroom van de Bubbelshop terecht. Onze verwachtingen zijn meer dan waargemaakt. Vakkundig advies, goede begeleiding en planning, kwaliteit, werkt netjes. Wij waren met name te spreken over de klantgerichtheid.

Positieve opmerking:
Geeft goed advies en denkt mee. Geeft klanten rustig de tijd, ontspannen. Is zeer oplossingsgericht en hanteert hoge kwaliteitsnorm.

Verbeterpunten:

Review door Bosch-Langhout

Geplaatst op 12-06-2019

8
Communicatie 7
Advies 8
Offerte 7
Medewerkers 9
Deskundigheid 9
Resultaat 8
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Badkamer en WC aanleg; gang betegelen en wasmachine verplaatsen (aansluitpunten) naar zolder.

Positieve opmerking:
Mogelijkheid te WhatsApp-en.

Verbeterpunten:

Review door Tegeldiscount

Geplaatst op 08-06-2019

8
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 6
Resultaat 8
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Uitermate tevreden, goede dienstverlening en behulpzaam .

Positieve opmerking:
Zie hierboven

Verbeterpunten:

Review door Steffan Majoor

Geplaatst op 08-06-2019

9
Communicatie 10
Advies 9
Offerte 8
Medewerkers 9
Deskundigheid 9
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Na een beetje rond zoeken naar een betrouwbare badkamerspecialist zijn we uitgekomen bij Verwijst Tegels & Sanitair in Uden. het was alsof we binnenkwamen in een warm bad. Andere zaken waren tot nu toe erg onpersoonlijk en niet erg geinsteresseerd. Oke, het zal best goedkoper kunnen maar de service en persoonlijke aandacht is het dubbel en dwars waard. dat betaald zich ook terug in vertrouwen. En dat is erg fijn als je weet dat er iemand in je huis aan het werk is die je vertrouwd.

Positieve opmerking:
Mogelijkheden en flexibiliteit. Dat geldt ook voor de aannemer. Erg fijn om mee te werken en wat een enthousiasme.

Verbeterpunten:
Soms zijn constructies in theorie best mooi, maar in de praktijk niet te maken. Bij ons betrof het de kleine wand met nistjes waar ook de douchewand aan werd bevestigd. In de praktijk bleek dit niet stevig genoeg en op advies van de aannemer is het maar 1 nistje geworden.

Review door Elmieke

Geplaatst op 06-06-2019

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
We werden vriendelijk ontvangen en rustig en goed geadviseerd.

Positieve opmerking:
We konden altijd vragen stellen en er werd goed naar ons geluisterd. Het resultaat is dan ook een supergave badkamer, waar we al veel plezier en gemak van hebben gehad. Toen er iets niet goed was aan onze kraan, werd dit meteen opgelost.

Verbeterpunten:
Die hebben we niet.

Review door G.J.Koppenaal

Geplaatst op 05-06-2019

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Enige jaren geleden hebben wij onze badkamer door dit bedrijf laten vernieuwen. Omdat dat geheel tot tevredenheid was gedaan hebben wij nu voor een geheel nieuw toilet weer voor hetzelfde bedrijf gekozen. En weer tot 'algehele tevredenheid'

Positieve opmerking:
Mooie showroom, goede voorlichting, correcte planning, goede 3d-tekeningen van de klus, goede adm. afwerking van offertes, bestellingen en nota's, perfecte afwerking van de klus zelf.

Verbeterpunten:
Geen bijzonderheden

Review door Tevreden klant in Harderwijk

Geplaatst op 05-06-2019

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 9
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Mooie showroom met heel veel voorbeelden van alle badkamermeubels, tegels, etc., zodat je de producten ook echt goed kunt bekijken. Prettige medewerkers bij ontwerp en uitvoering, goede communicatie, dachten goed mee, hielden zich aan de afspraken. De badkamer en toiletten zien er keurig afgewerkt uit, alles is naar wens. Het lijkt wel een wellness-centrum aan huis.

Positieve opmerking:
Goed overleg in prettige sfeer. Afspraak is afspraak. Goed bereikbaar. Goede materialen, veel keuze, keurige afwerking.

Verbeterpunten:
Geen

 ....   5 ....   
Reviews - Reviewblok
Wij scoren een
9.2
9.2 van 1 10
24-09-2020
Waardering van onze klanten Afspraken worden altijd nagekomen
Reviews - Nieuwsbriefblok

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties