Baden+
Baden+
Buiten Molenstraat 25
4101 CJ
0344 200 103 - info@baden-plus.nl
  • Vakmanschap en expertise
  • Van ontwerp tot installatie
  • 40 winkels in heel Nederland
close

Reviews over Baden+

Wij scoren een
9.3
9.3 van 1 10
op 1127 Baden+ reviews
Communicatie
9
Advies
9.2
Offerte
9
Medewerkers
9.4
Deskundigheid
9.4
Resultaat
9.5
Nazorg
9.1

Review door Familie Vogel

Geplaatst op 04-07-2023

9
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Na een eerste oriënterend gesprek met Peter een offerte ontvangen die niet passend was voor ons budget. Na overleg tot een keuze in materiaal gekomen die volledig naar onze wens was. Fijn om dit gewoon te kunnen bespreken, dat betekent dat je als klant serieus wordt genomen. Maar dan komt het, na de keuze van sanitair, tegels en meubels, uiteindelijk aan op de kwaliteit en vakmanschap van de monteur/tegelzetter. Deze heeft alles waar gemaakt waar wij op hoopten. We zijn kritisch en zeker niet de makkelijkste klanten maar Dylan heeft alles in overleg met ons tot een geweldig eindresultaat gebracht. Een volledig nieuwe badkamer met een enorme inloopdouche, bad en een aparte toiletruimte op de bovenverdieping. En een nieuw toilet beneden, het is allemaal zo ontzettend mooi geworden. Het was een hele klus, met een behoorlijke investering maar alle lof voor Dylan, super gedaan!

Positieve opmerking:
Alles gaat in overleg, als klant weet je vooraf precies waar je aan toe bent.

Verbeterpunten:
Geen

Review door Richard de Boer

Geplaatst op 02-07-2023

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Onze ervaring met Bliek Sanitair is zeer goed. Het is een klein (familie) bedrijf waardoor de communicatie binnen het bedrijf zeer effectief is. Tijdens het eerste bezoek aan de showroom werden we hartelijk ontvangen. We hebben onze wensen duidelijk kunnen maken en daardoor een tweede afspraak gemaakt. Voor deze afspraak had ik wat gegevens opgestuurd waarmee een 3D tekening gemaakt werd van de badkamer. Doordat de tekening al zo goed was konden we al snel door de showroom om naar de inrichting te kijken waarmee de definitieve prijs bepaald kon worden. Snel daarna konden we de offerte tekenen en is de planning gemaakt voor het plaatsen. Tijdens de verbouwing van 2 weken kon je per dag de voortgang goed zien het ook tijdens de verbouwing wordt er goed gecommuniceerd over zaken als hoogtes of plaatsbepaling van bepaalde zaken in de badkamer. Ook de monteur van het plafond heeft goed meegedacht over de te plaatsen verlichting en als laatste is de monteur die de naden heeft afgekit in de badkamer geweest ook dit was weer een vakman wat een strak werk heeft hij afgeleverd. Op aanraden van de kitter hebben we de kit 3 dagen goed laten drogen voordat we de badkamer in gebruik hebben genomen. Tot op de dag van vandaag genieten we nog steeds van onze wellness ruimte.

Positieve opmerking:
Twee vakmannen die de badkamer hebben verbouwd waardoor je goede communicatie hebt. Daarnaast hebben de monteurs alles van de voordeur tot aan de badkamer netjes afgedekt.

Verbeterpunten:
Ik zou ze niet kunnen bedenken

Review door J. Langens

Geplaatst op 02-07-2023

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Onze badkamer is fantastisch geworden!

Positieve opmerking:
Van te voren werd er door Aangenaam Badkamers uitgebreid de tijd genomen om naar onze wensen te luisteren, er werd vervolgens snel een ontwerp gemaakt en daarna vlot uitgevoerd.

Verbeterpunten:
Beslist geen verbeterpunten!

Review door Fam Verlaan

Geplaatst op 01-07-2023

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
In 1 woord geweldig

Positieve opmerking:
Alle kennis in eigen huis

Verbeterpunten:
Geen

Review door P. Gijsen

Geplaatst op 28-06-2023

10
Communicatie 10
Advies 9
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Topbedrijf met uitsluitend vakmensen die iets moois van je badkamer willen maken. Speciale waardering voor Peter de tegelzetter, vakman en een prettig persoon in de omgang.

Positieve opmerking:
Planning werd goed doorgesproken, het was nooit een verrassing of er wel of niet iemand zou komen.

Verbeterpunten:
Geen

Review door Gerard en Thea van Wijngaarden

Geplaatst op 28-06-2023

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Onze ervaring met jullie bedrijf is uitstekend te noemen

Positieve opmerking:
Hartelijke en eerlijke open communicatie met hele goede adviezen.

Verbeterpunten:
Nadat we hierover zeer serieus hebben nagedacht, kunnen we dit echt niet zo ''een, twee. drie" naar voren brengen.

Review door Fam. Versloot

Geplaatst op 27-06-2023

8
Communicatie 8
Advies 7
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat 7
Nazorg 6

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Prettig bedrijf, goed advies en meedenken over het ontwerp!

Positieve opmerking:
Ze hebben duidelijk veel ervaring met het goed en netjes installeren van badkamers. Harde werkers!

Verbeterpunten:
Het kitten was eerst niet netjes gebeurd maar is goed hersteld. Slimmer om in 1 x goed te doen en er geen haastklus van te maken. De laatste afwerkingspuntjes duurden wel echt een aantal weken, maar gelukkig konden we intussen de badkamer al wel gebruiken.

Review door Fam. Van Der Linde

Geplaatst op 12-06-2023

8
Communicatie 7
Advies 8
Offerte 7
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Wij kunnen niet anders zeggen dat onze ervaring goed is met de badkamerspecialist. Een goede begeleiding in het maken van de keuzes en een warm welkom in de zaak. Mede dankzij de uitvoering door een ZZP-er met goede deskundigheid en een hoge mate van perfectionisme is onze badkamer geheel naar wens voltooid. Alle partijen zijn oplossingsgericht bij eventuele onmissies.

Positieve opmerking:
Het meedenken in de te maken keuzes.

Verbeterpunten:
Communicatie met de klant mag verbeterd worden

Review door Familie W. De Wals

Geplaatst op 09-06-2023

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Wij zijn zeer tevreden over jullie bedrijf. Na vakkundig advies een perfecte uitvoering binnen gesteld termijn van 2 weken.

Positieve opmerking:
Afspraken worden nagekomen. Tijdens uitvoering aanpassingen geen probleem. Als het binnen budget past niet gelijk prijsaanpassing. Garantie na start werkzaamheden 14 dagen later klaar.

Verbeterpunten:
Wij kunnen geen verbeterpunten noemen. Tips; Jullie bedrijfsfilosofie en formule blijven hanteren voor toekomstige klanten. Het was allemaal lekker vertrouwd en vakkundig goed geregeld.

Review door van de Streek Jan en Willy

Geplaatst op 02-06-2023

9
Communicatie 9
Advies 10
Offerte 9
Medewerkers 9
Deskundigheid 9
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Zeer goed bedrijf,zit wel een prijskaartje aan....maar is z'n geld zeer zeker waard voor wat ze geleverd hebben! Vakkundig personeel aan het werk gehad👌💪🏼

Positieve opmerking:
Ze houden zich aan de afspraak! Personeel zeer vriendelijk en attent😃

Verbeterpunten:
Wij zouden zeggen : GA ZO DOOR!!

Review door Mw. Van De Kraats

Geplaatst op 31-05-2023

9
Communicatie 9
Advies 9
Offerte 9
Medewerkers 9
Deskundigheid 9
Resultaat 9
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Ik ben zo goed geholpen. Er wordt met je meegedacht en de gesprekken verliepen uiterst plezierig.

Positieve opmerking:
Er wordt tijd voor je genomen. Er wordt je niets opgedrongen. Ze zoeken goed uit of ze aan je wensen kunnen voldoen. En een zeer prettige en vakkundige aannemer!

Verbeterpunten:
Geen.

Review door P. van Gaal

Geplaatst op 23-05-2023

9
Communicatie 6
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 9

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Kwalitatief goed

Positieve opmerking:
Geduld en goed advies

Verbeterpunten:
Door de drukte moet je soms zelf achter je afspraken aan, maar als je een afspraak hebt, hebben ze geduld en geven goed advies

Review door Fam H.van der Meer

Geplaatst op 20-05-2023

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 9

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Prettige samenwerking met de mensen in de zaak en bij ons op de werkvloer

Positieve opmerking:
Goed overleg en denken met de klant mee

Verbeterpunten:
Geen

Review door Mevr. Plasman

Geplaatst op 17-05-2023

9
Communicatie 9
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 9
Deskundigheid 10
Resultaat 9
Nazorg 9

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Goed advies, meedenken met de klant

Positieve opmerking:
Goede kwaliteit sanitair en tegels

Verbeterpunten:
Ik zou niet weten wat er verbeterd kan worden

Review door de Kock

Geplaatst op 12-05-2023

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 9
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
In een woord, fantastisch!!!

Positieve opmerking:
Dit bedrijf maakt waar wat het beloofd, op alle punten.

Verbeterpunten:
geen

Review door De heer Koenders

Geplaatst op 11-05-2023

8
Communicatie 9
Advies 7
Offerte 7
Medewerkers 9
Deskundigheid 8
Resultaat 8
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Uitstekende service en perfecte installatie

Positieve opmerking:
kwaliteit

Verbeterpunten:
misschien meer tips/mogelijkheden waar je als klant niet direct aan denkt

Review door Dhr. en Mw. Diebels

Geplaatst op 11-05-2023

10
Communicatie 9
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 9
Resultaat 10
Nazorg 9

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Super service, goed advies denken goed met je mee.

Positieve opmerking:
Goede service, hoog afwerk niveau, vakmanschap, hele prettige samenwerking met aannemersbedrijf!

Verbeterpunten:
Nvt

Review door Mevrouw Beniers

Geplaatst op 07-05-2023

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 9
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Fantastische, persoonlijke service.

Positieve opmerking:
Persoonlijke aandacht, opvolging van het project door wekelijks te bellen, meedenken in oplossingen.

Verbeterpunten:
Blijf zo doorgaan.

Review door Mw. Ferrier

Geplaatst op 04-05-2023

9
Communicatie 9
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Zeer goede begeleiding bij uitzoeken tegels, bad, kranen, spiegellampen, en daarna zeer prettige en goed installateur

Positieve opmerking:
Zeer goed meedenken met keuze van de spullen

Verbeterpunten:
Had me niet gerealiseerd dat voegkleur ook gekozen moet worden. Dat overviel me en ik had er liever eerder over nagedacht.

Review door Ineke

Geplaatst op 03-05-2023

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 9
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Een familie bedrijf die met hun expertise alles in huis hebben om een top badkamer te creëren .

Positieve opmerking:
Alle expertise in huis . Voor alle vragen zoeken zij een antwoord.

Verbeterpunten:
Tip;zo doorgaan !

Review door Peter Vermeulen

Geplaatst op 03-05-2023

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Wij kwamen informeren om een lekkage te laten repareren. Omdat dit op korte termijn kon hebben wij toen meteen een offerte laten maken voor een nieuwe badkamer.

Positieve opmerking:
Op korte termijn reparatie uitvoeren in oude badkamer gaf voor ons de doorslag om te beslissen.

Verbeterpunten:
Jullie kunnen her waarschijnlijk niets mee maar levertijd nieuwe badkamers bekorten.

Review door Fam. van Kammen

Geplaatst op 02-05-2023

9
Communicatie 9
Advies 8
Offerte 7
Medewerkers 9
Deskundigheid 9
Resultaat 10
Nazorg 9

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Prima

Positieve opmerking:
kwaliteit en deskundigheid

Verbeterpunten:
levertijd is te lang

Review door Mike & Tyler Shoop

Geplaatst op 30-04-2023

9
Communicatie 9
Advies 9
Offerte 9
Medewerkers 9
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Wonderful experience, renovated our bathrooms and they are now more beautiful than we could have imagined.

Positieve opmerking:
Wonderful communication from both Nico and Lenny

Verbeterpunten:
Geen

Review door Rene

Geplaatst op 28-04-2023

10
Communicatie 10
Advies 9
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 9
Resultaat 10
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Top

Positieve opmerking:
Komen afspraken na

Verbeterpunten:
Nee

Review door Rob Janssen

Geplaatst op 28-04-2023

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Een badkamer aanschaffen is vooruit denken en daarbij zijn we perfect geadviseerd. Van de aanschaf tot de oplevering fantastisch werk geleverd!!

Positieve opmerking:
Heel goed advies en overleg over voor en tijdens het werk.

Verbeterpunten:
Beter gaat niet.

Review door karina hoftijzer

Geplaatst op 28-04-2023

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 9

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Super goed, wordt goed meegedacht wat mooier is.

Positieve opmerking:
Perfecte afwerking, goed overleg

Verbeterpunten:
Geen

Review door Peter Ludikhuize

Geplaatst op 19-04-2023

8
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 7
Medewerkers 9
Deskundigheid 9
Resultaat 10
Nazorg 6

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Wederom een goede ervaring met Eveleens Sanitair

Positieve opmerking:
Eveleens houdt zich aan de afspraken. Monteurs leveren kwalitatief goed werk.

Verbeterpunten:
-

Review door J. Braakman

Geplaatst op 18-04-2023

10
Communicatie 9
Advies 8
Offerte 9
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Prachtige badkamer voor de 3e keer

Positieve opmerking:
Goede tegelzetter en instalatie monteurs

Verbeterpunten:
Niets

Review door J. Reijersen van Buuren

Geplaatst op 13-04-2023

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Professioneel en vriendelijk. Met het uitzoeken van de badkamer, eerlijke verkoop, niet om je iets aan te praten. Maakt waar, waar ze voor staan!

Positieve opmerking:
Personeel werkt netjes. En levert goed werk. Lossen "problemen" netjes op. Je krijgt waar voor je geld!

Verbeterpunten:
Geen. Ga zo door!

Review door Fam de Vries

Geplaatst op 12-04-2023

9
Communicatie 9
Advies 9
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Deskundig en betrouwbaar personeel die de badkamer aanlegt. We zijn er erg blij mee.

Positieve opmerking:
René is een fijne en betrouwbare monteur die erg netjes en precies werkt. Over elk detail wordt nagedacht.

Verbeterpunten:
Het zou fijn zijn als bij de start van de verbouwing nog even via een e-mail of telefoontje bevestigd/vermeld wordt hoe laat we de monteur konden verwachten.

 ....   5 ....   
Met liefde gemaakt
Zoek winkel