Baden+
Baden+
Buiten Molenstraat 25
4101 CJ
0344 200 103 - info@baden-plus.nl
  • Vakmanschap en expertise
  • Van ontwerp tot installatie
  • 40 winkels in heel Nederland
close

Reviews over Baden+

Wij scoren een
9.3
9.3 van 1 10
op 1127 Baden+ reviews
Communicatie
9
Advies
9.2
Offerte
9
Medewerkers
9.4
Deskundigheid
9.4
Resultaat
9.5
Nazorg
9.1

Review door Fam. Van der Wielen

Geplaatst op 05-04-2023

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Er werd goed met ons meegedacht en alle tijd genomen om mee te kijken en denken wat onze wensen waren.

Positieve opmerking:
Fijn dat er goed meegedacht werd met onze planning.

Verbeterpunten:
Nee

Review door L. Houkes

Geplaatst op 02-04-2023

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Dit bedrijf doet zijn naam eer aan, onze ervaring met deze badkamer specialist was dan ook zeer "Aangenaam"

Positieve opmerking:
Meedenken, creatief, nemen de tijd tijdens het uitkiezen van de producten.

Verbeterpunten:
Wellicht van tevoren aangeven dat zzp'er badkamer komt installeren

Review door Fam. Coort

Geplaatst op 30-03-2023

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Prima! Alle tijd, vriendelijk en behulpzaam. Snel contact te krijgen. Goede materialen, adviezen en vaklui die goed werk leveren.

Positieve opmerking:
Zie hierboven

Verbeterpunten:
Geen

Review door fam Brussel

Geplaatst op 29-03-2023

9
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 7
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Een fijn contact voor het bestellen en de (on)mogelijkheden. De offerte hing niet in 1x goed, maar werd vlot aangepast. Fijn dat bij bestellen er al een datum werd genoemd voor de start van de werkzaamheden en dat klopte helemaal. Nette, zorgvuldige werklui en grotendeels een zelfde werkman gedurende de hele periode. Binnen de geplande tijd was alles klaar!

Positieve opmerking:
Bij het begin werd al de startdatum gemeld en dat klopte helemaal!

Verbeterpunten:
Nvt

Review door De heer en mevrouw Zellen

Geplaatst op 26-03-2023

10
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Plezierige kennismaking in de verkoop/showroom. Goed en duidelijk advies.

Positieve opmerking:
Vakmensen die echt weten waar ze het over hebben.

Verbeterpunten:
Communicatie kan beter naar de klant toe. Klant heeft behoefte aan duidelijkheid en goede planning. Wel werd er direct gehandeld als er zich een probleem voordeed.

Review door C. van der Poel

Geplaatst op 25-03-2023

10
Communicatie 10
Advies 9
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 9

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Topbedrijf dat luistert en meedenkt met je wensen. Werken heel netjes en zeer professioneel.

Positieve opmerking:
Vakmensen die weten waar ze het over hebben.

Verbeterpunten:
Misschien van tevoren beter communiceren dat het project nog wel eens kan uitlopen.

Review door Fam.Trouw

Geplaatst op 22-03-2023

9
Communicatie 10
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 8
Resultaat 10
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Het is een relatief klein bedrijf wat maakt dat je altijd met dezelfde persoon contact hebt. Peter neemt de tijd om met je een badkamer naar wens uit te zoeken. Gaat voor je op zoek als er bijvoorbeeld een accessoire niet direct voor handen is. Prettig verloop tot definitief besluit van aankoop. Daarna wordt het overgedragen aan de installateur. Installatie is bij ons gedaan door Dylan. Hij werk heel nauwkeurig en netjes. Doet alles in overleg en neemt daar ook de tijd voor. Heeft oog voor detail en vindt het belangrijk dat je als klant tevreden bent over het eindresultaat. Tijdens het proces is er ruimte voor wijzigingen. Wij zijn heel erg blij met het eindresultaat!

Positieve opmerking:
Mooi werk afgeleverd. je wordt gehoord als klant.

Verbeterpunten:
De installateur heeft veel praktijkervaring. Om die reden zou het fijn zijn als hij een keer komt kijken alvorens er definitief een keuze wordt gemaakt in materiaal/indeling van de nieuwe badkamer. Zou in positieve zin kunnen leiden tot andere keuzes .

Review door Fam. Vette

Geplaatst op 15-03-2023

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Van begin tot eind goede begeleiding bij het maken van onze keuzes.

Positieve opmerking:
Duidelijk, meedenken, communicatie

Verbeterpunten:
Geen

Review door Familie Riemersma/de Graaf

Geplaatst op 14-03-2023

10
Communicatie 10
Advies nvt
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Wij hebben een heel goede ervaring met het bedrijf.

Positieve opmerking:
We werden steeds goed op de hoogte gehouden door de planner.

Verbeterpunten:
We zijn heel tevreden over de gang van zaken en zijn ook zeer tevreden over de badkamer.

Review door Fam.van de Ven

Geplaatst op 09-03-2023

9
Communicatie 10
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 8
Nazorg 9

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Prima klantvriendelijke en meedenkende mensen met verstand van zaken en improvisatie vermogen op momenten dat er onverwachte hobbels in het maak proces.

Positieve opmerking:
Klantgerichtheid en vakmanschap

Verbeterpunten:
Ga zo door

Review door Fam.van de Ven

Geplaatst op 08-03-2023

9
Communicatie 8
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Wij zijn heel prettig ontvangen en tijdens de gesprekken over het ontwerp van onze badkamer werd er goed met ons meegedacht.

Positieve opmerking:
Vakkundige installatie van wastafels, douche en vooral toilet, want voor de laatste doken nogal wat problemen op die met veel inzet werden opgelost. Perfect tegelwerk!

Verbeterpunten:
Het zou beter zijn om het werk wat ruimer in te plannen, want de voorgenomen planning werd niet gehaald. De logieskosten die daardoor voor ons hoger werden, werden zonder omhaal vergoed. Bravo!

Review door Y. James

Geplaatst op 07-03-2023

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 9

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Wij zijn heel erg tevreden met het advies, goede communicatie, de montage en uiteindelijk onze prachtige badkamer!

Positieve opmerking:
Goede én eerlijke informatie. Er wordt alle tijd voor je genomen. Vragen worden direct beantwoord. Bij oplevering wederom een goed advies en persoonlijke aandacht.

Verbeterpunten:
Geen! Wij zijn uitermate tevreden.

Review door Fam Blaauw

Geplaatst op 04-03-2023

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Goede afspraken met een heel mooi resultaat

Positieve opmerking:
Uitstekende communicatie, afspraken worden nagekomen

Verbeterpunten:
Geen

Review door Katrijn en Rogier

Geplaatst op 26-02-2023

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 9
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
We zijn heel blij met onze nieuwe badkamer. Het offerteproces verliep al heel prettig. Samen met Jorik onze badkamer uitgezocht. In januari was het zover, de badkamer werd geïnstalleerd. Daar zagen we best een beetje tegenop. Tijdelijk geen badkamer en natuurlijk de rommel in huis. Het is ons 100% meegevallen. Stuk voor stuk superleuke mensen in huis. Hard werken maar ook gezelligheid aan de koffietafel. En wat hebben ze netjes en efficiënt gewerkt. Het eindresultaat is fantastisch, echt vakwerk. Kortom; we zijn zeer tevreden!

Positieve opmerking:
Vakwerk, strakke planning, zeer klantvriendelijk, kwalitatief mooie producten.

Verbeterpunten:
Nvt

Review door Fam. Bonte

Geplaatst op 23-02-2023

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Sfeer,vakmanschap,meedenken

Positieve opmerking:
Netheid,afspraak nakomen

Verbeterpunten:
Ga zo door

Review door Fam Wagenaar

Geplaatst op 23-02-2023

9
Communicatie 7
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 7
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 6

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Top Installateurs

Positieve opmerking:
Deskundigheid van de installateurs

Verbeterpunten:
Respons op email betreffende restpunt kan beter

Review door Familie Visser

Geplaatst op 15-02-2023

9
Communicatie 9
Advies 9
Offerte 8
Medewerkers 9
Deskundigheid 9
Resultaat 10
Nazorg 9

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Professioneel en betrokken

Positieve opmerking:
Meedenken

Verbeterpunten:
Planning is niet altijd even duidelijk

Review door Fam. Kamsma

Geplaatst op 13-02-2023

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 9
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Goede afspraken en nette afwerking

Positieve opmerking:
Meedenkend, informerend en volgens afspraak

Verbeterpunten:
Nvt

Review door Fam Schoemaker

Geplaatst op 12-02-2023

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Oude Geerdink doet wat er wordt beloofd. Deze feedback komt na pas ruim een jaar, maar beloofd is beloofd! We hebben nog steeds elke dag plezier van onze nieuwe badkamer en toilet.

Positieve opmerking:
bedrijf alleen gespecialiseerd in badkamers, en dat merk je! Levert prima kwaliteit materiaal. Een goed team van eigen personeel en een aantal (vaste) ZZP-ers. Allemaal vakmensen, die goede kwaliteit leveren. Goed georganiseerd, strakke planning.

Verbeterpunten:
Strakke organisatie, ga zo door!

Review door Fam Bostens

Geplaatst op 11-02-2023

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Heel fijn om hier een mooie badkamer uit te zoeken! Het was voor ons de eerste keer dat we een grote verbouwing hadden, en we zijn blij dat we bij Fa Bliek zijn terecht gekomen!

Positieve opmerking:
De medewerkers in dit bedrijf zijn, vriendelijk, behulpzaam en luisteren goed naar de klant!

Verbeterpunten:
Geen opmerkingen

Review door Familie Moises

Geplaatst op 02-02-2023

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Goede service en prettige communicatie

Positieve opmerking:
Goede service en prettige communicatie

Verbeterpunten:
geen

Review door Renske Lamers

Geplaatst op 02-02-2023

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Een prachtige nieuwe badkamer! Heel blij mee. Fijne persoonlijke begeleiding van Jos. En vooral ook een dikke duim voor Jurgen en Bart, de mannen die hem gebouwd hebben. Wat een vakmannen, zo netjes gewerkt en wat denken ze goed mee. Heel prettige partij.

Positieve opmerking:
Persoonlijk en vakkenners

Verbeterpunten:
Tijdsindicatie voor zo’n verbouwing had iets realistischer gemogen. Duurde wel echt langer. Niet erg, want was nodig. Maar wel fijn om iets realistischere range te krijgen. Bv in gunstig scenario, mits we geen verrassingen tegenkomen.

Review door Anton

Geplaatst op 01-02-2023

10
Communicatie 9
Advies 10
Offerte 9
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Vriendelijke, meedenkende medewerkers. Niet alleen tijdens de aankoop, maar ook bij de uitvoering.

Positieve opmerking:
Denken mee, komen met ideeën. Niet alleen bij de aankoop, maar ook tijdens de uitvoering. Komen tijdens uitvoering ook nog even persoonlijk controleren, of alles wel goed gaat. En als er onverhoopt een (onvoorzien) probleem optreedt tijdens de uitvoering, dan wordt daarbij direct een helpende hand geboden.

Verbeterpunten:
Ze hebben ontzettend veel tegels, plavuizen, ... Veel meer dan opgesteld/getoond wordt. We hadden bijna bij een ander onze plavuizen besteld, maar kwamen er gelukkig achter dat ze die ook konden leveren.

Review door Mevrouw Langstraat

Geplaatst op 30-01-2023

9
Communicatie 10
Advies 7
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 9
Nazorg 9

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Vriendelijk personeel met goede en gemakkelijke communicatie. Goed advies en begeleiding van koop tot plaatsing.

Positieve opmerking:
Perfecte bereikbaarheid, snelle reacties en goede communicatie Betrokkenheid van het personeel. Duidelijke ervaring in het vakgebied.

Verbeterpunten:
Communicatie met en dienstverlening van aan badkamerspecialist-gelieerd montagebedrijf

Review door Fam. B.

Geplaatst op 26-01-2023

10
Communicatie 9
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Positieve ervaring. Zowel bij de de adviesgesprekken als bij de uitvoering van de werkzaamheden.

Positieve opmerking:
Afspraken worden nagekomen. Prettige medewerkers, er wordt netjes en snel gewerkt en de werkplek wordt aan het einde vd dag netjes achtergelaten. Tussendoor wordt ook gevraagd of alles naar wens verloopt. Wordt meegedacht.

Verbeterpunten:
Er waren een paar kleine klusjes die nog afgemaakt moesten worden. Advies om ook daar tijdig over te blijven communiceren.

Review door Fam.Doornekamp

Geplaatst op 25-01-2023

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Perfecte service van afvoer tot installatie

Positieve opmerking:
Familie zaak, korte lijnen, duidelijke afspraken, tijd voor advies, flexibel in aanpak. Van A tot Z vakmensen.

Verbeterpunten:
Geen bijzonderheden

Review door Melanie Brave

Geplaatst op 19-01-2023

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Super

Positieve opmerking:
Netjes, Eerlijk, Vriendelijk

Verbeterpunten:
n.v.t.

Review door Fam. vd Bijl

Geplaatst op 14-01-2023

10
Communicatie 10
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Buitengewoon tevreden over de verkoop en after sales , geen vraag is teveel en men is uiterst flexibel mocht iets niet naar wens zijn . Degenen die uiteindelijk het installatie werk komen doen zijn de echte helden , wat een vakkundige mannen

Positieve opmerking:
Vakkundige verkopers , ze komen met ideeën waar jezelf niet aan denkt . Ook technische veranderingen in de badkamer , andere indeling en kennis van heel veel materialen zorgt uiteindelijk voor het eindresultaat waar wij verstelt van stonden . MAAR…. Het echte sterke punt ligt bij de vakmensen die het installatie werk doen , wat een toppers ! Men neemt de tijd, werkt super netjes, in overleg kunnen zaken nog veranderd worden , echt respect voor wat er allemaal gedaan is voordat het project klaar was ! Nogmaals alle complimenten voor het installatie werk .

Verbeterpunten:
Showroom mag wat strakker ingericht worden

Review door Fam . Solf

Geplaatst op 12-01-2023

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 7
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Goed advies en perfecte afwerking

Positieve opmerking:
Er werd veel tijd gereserveerd voor het advies en de renovatie van de badkamer verliep erg plezierig. De monteurs werkten zorgvulding en hielden rekening met verschillende last-minute wensen. Er werd behoorlijk schoon gewerkt.

Verbeterpunten:
Het enige punt van mogelijke verbetering is het voor "pensionado's" erg vroege begin van de werkzaamheden in de ochtenden.

Review door Kees Vermunt

Geplaatst op 07-01-2023

7
Communicatie 10
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 7
Deskundigheid 10
Resultaat 9
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
zeer tevreden. betrouwbaar familiebedrijf

Positieve opmerking:
kwalitatief zeer goed en afspraken worden nagekomen

Verbeterpunten:
geen

 ....   6 ....   
Met liefde gemaakt
Zoek winkel