Baden+
Baden+
Buiten Molenstraat 25
4101 CJ
0344 200 103 - info@baden-plus.nl
  • Vakmanschap en expertise
  • Van ontwerp tot installatie
  • 40 winkels in heel Nederland
close

Reviews over Baden+

Wij scoren een
9.3
9.3 van 1 10
op 1127 Baden+ reviews
Communicatie
9
Advies
9.2
Offerte
9
Medewerkers
9.4
Deskundigheid
9.4
Resultaat
9.5
Nazorg
9.1

Review door Maria

Geplaatst op 07-01-2023

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Toppers! Vriendelijk, deskundig, echte vakmensen, betrouwbaar, doen wat ze beloven.

Positieve opmerking:
Leveren prima werk af, komen afspraken na, vriendelijk, en goed bereikbaar

Verbeterpunten:
Ben helemaal tevreden

Review door Fam Meerdink

Geplaatst op 23-12-2022

9
Communicatie 8
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
heel goed

Positieve opmerking:
meedenken, vakmanschap, goede adviezen, passie voor het vak, prettig in de omgang

Verbeterpunten:
ietwat duidelijkere afspraken maken over het tijdstip van de volgende werkdag

Review door Jolanda van Rijn

Geplaatst op 21-12-2022

10
Communicatie 9
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Prettige klantgerichte en klantvriendelijke medewerkers. Ruim assortiment en indien niet aanwezig worden samples bestemd. Duidelijke communicatie over levering, duidelijke offerte, goede service en nazorg.

Positieve opmerking:
Korte lijntjes zowel met de klant als leveranciers. Goed bereikbaar

Verbeterpunten:
Geen

Review door G.J. Kraan

Geplaatst op 13-12-2022

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
De vakmensen van Hek hebben bij ons een super mooie badkamer gemaakt! De voorbespreking waren zeer prettig en met de deskundige adviezen van René en onze ideeën kwamen we tot een mooi ontwerp. De installateurs Jons en Robin hebben met de installatie tot in de kleinste details meegedacht en hebben vakwerk afgeleverd. Het resultaat mag er zijn! Het geeft ons iedere keer weer het gevoel dat we in een luxe hotelbadkamer onder de douche staan met mooie materialen en prachtige afwerking. Bedankt allemaal.

Positieve opmerking:
Ze doen wat er afgesproken is. Goede adviezen en oplossingen.

Verbeterpunten:
Geen verbeterpunten

Review door Fam Zeeman

Geplaatst op 12-12-2022

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 9

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Bij het eerste gesprek hadden we direct een goed gevoel. Duidelijke communicatie tijdig signaleren.

Positieve opmerking:
communicatie tijdens de werkzaamheden altijd overleg als er iets afgeweken moest worden.

Verbeterpunten:
Alles was top gewoon professionals

Review door Fam. Banken

Geplaatst op 11-12-2022

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Uitstekende communicatie, goede prijs-kwaliteitsverhouding, een planning die gewoon wordt nagekomen en vakwerk dag geleverd wordt.

Positieve opmerking:
Goede communicatie, ook met de installateur tijdens de realisering van de badkamer. Prima advisering en een eerlijke prijs. Afspraak is afspraak.

Verbeterpunten:
Nog wat beter schoonmaken na installatie.

Review door Fam. Van Dijk

Geplaatst op 10-12-2022

9
Communicatie 10
Advies 9
Offerte 9
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 9

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
De firma Hek heeft bij ons de badkamer en het toilet vernieuwd. Dit hebben ze professioneel en met zorg gedaan. We zijn erg blij met het resultaat.

Positieve opmerking:
Vast team van professionals die de badkamer en het toilet heeft vernieuwd. Gebruik van een mobiele sanitairunit tijdens de verbouwing.

Verbeterpunten:
Geen

Review door Marco Nagtegaal

Geplaatst op 08-12-2022

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 7
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Fantastisch vakkundige meedenkende mensen. Super eindresultaat

Positieve opmerking:
Meedenkend en flexibel

Verbeterpunten:
Ga zo door

Review door De heer Vink

Geplaatst op 29-11-2022

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Uitstekend

Positieve opmerking:
Werk is netjes binnen de planning afgerond.

Verbeterpunten:
nvt

Review door Paul Hooijer

Geplaatst op 25-11-2022

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Goed advies, uitstekende service en aandacht. Een aanrader, zijn erg tevreden.

Positieve opmerking:
Aandacht, meedenken, korte lijnen, fijne vakmensen die netjes werken.

Verbeterpunten:
Geen

Review door Fam. Cnossen

Geplaatst op 23-11-2022

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Wij hebben in Alverna een vakantiebungalow gekocht en wilden ook een badkamer boven hebben. Er was een bergkast onder het schuine dak waar we een dakkapel op hebben laten zetten. Ruimte voor de badkamer was gerealiseerd, maar toen sloeg de paniek een beetje toe. Wat nu? We wisten werkelijk niet bij wie we moesten zijn. We kregen een folder van de Bubbelshop in handen en besloten de gok maar te wagen. Het assortiment in de showroom haalde ons vrij volt over de streep, want eigenlijk was er heel veel moois. Een afspraak gemaakt om te kijken wat er mogelijk was. De hulp die we van Peter kregen bij het maken van onze keuzes hebben wij heel erg gewaardeerd. Hij had gauw door in welke richting we het zochten en gaf ons goed advies over wat voor ons geschikt was. Hij liet ons ook direct zien wat goed bij elkaar paste en dat zonder ons in een bepaalde richting te duwen. Daarna was de installatie aan de beurt. Wij konden niet altijd aanwezig zijn en hebben Dylan sleutels gegeven om binnen te komen als wij er niet waren. Hij hield ons middels foto’s op de hoogte van wat er gebeurd was. En als er nadere keuzes gemaakt moesten worden, kregen we die voorgelegd. Het enthousiasme waarmee e.e.a. gestalte heeft gekregen was prachtig om te zien en ook over resultaat waren we meer dan tevreden. Ze hebben ons idee tot werkelijkheid gebracht. Onze zoon kwam het resultaat bewonderen en zei spontaan: als ik toe ben aan de renovatie van onze badkamer weet ik waar ik moet zijn. Kortom, zoekt u een betrouwbare en vakkundige installateur: de Bubbelshop is een aanrader!!

Positieve opmerking:
Enthousiasma, betrouwbaarheid, je aan afspraken houden

Verbeterpunten:
Regel de rekening bij de bank.

Review door Fam Willemse

Geplaatst op 20-11-2022

10
Communicatie 10
Advies 9
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 9

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
De Wilde is een klantgericht bedrijf, denken mee en hanteren scherpe prijzen. Onze vloer is prachtig geworden en ook de badkamer is top! Ze werken met kundig personeel. Echt een top bedrijf.

Positieve opmerking:
Meedenken.

Verbeterpunten:
Verpakkingen meenemen.

Review door Fam. Hollebek

Geplaatst op 18-11-2022

8
Communicatie 6
Advies 6
Offerte 6
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat 8
Nazorg 7

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Mooi eindresultaat, maar moeizame weg ernaar toe. Uitloop op planning ruim 2 weken

Positieve opmerking:
Alles in één hand, kwalitatief goede materialen

Verbeterpunten:
Betere coördinatie en toezicht op het werk noodzakelijk. Te veel mannetjes die in overleg met ons moesten uitzoeken wat ze moeten doen.

Review door Fam Kropholler

Geplaatst op 17-11-2022

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Bij binnenkomst geen opdringerige verkoper in je nek maar je kreeg de tijd om even rustig rond te kijken. Daarna zeer vakkundig geholpen. Er werd goed meegedacht en ook tijdens het proces werd er actief meegedacht echter nooit opdringerig! Erg prettige sfeer, wij werden door alle medewerkers goed en vriendelijk geholpen.

Positieve opmerking:
Meedenken Zeer vakkundig Denken in oplossingen

Verbeterpunten:
-

Review door de heer en mevrouw Koster

Geplaatst op 16-11-2022

9
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 9
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Uitstekende ervaring, met advies qua componentenkeuze, layout en ontwerp. Ook m.b.t. de planning en uitvoering geen opmerkingen.

Positieve opmerking:
Meedenken in oplossingen en alternatieven.

Verbeterpunten:
geen

Review door Fam. van de Ven

Geplaatst op 15-11-2022

8
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 9
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Wij zijn dik tevreden met de renovatie van onze badkamer. Medewerkers zijn vriendelijk en denken mee. Er wordt vakkundig en netjes gewerkt.

Positieve opmerking:
De instelling van het bedrijf om eventuele problemen in goed overleg op te lossen.

Verbeterpunten:
Betere informatie vooraf zodat je beter voorbereid bent op wat er op je af komt.

Review door Fam.Kerckhoffs

Geplaatst op 06-11-2022

8
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat 8
Nazorg 7

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Goede vakkundige voorlichting tijdens prettig verlopen gesprekken

Positieve opmerking:
Kennis van zaken

Verbeterpunten:
Afwerking laatste restpunten laat nog op zich wachten

Review door Mevrouw Selten

Geplaatst op 06-11-2022

8
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat 8
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Mijn ervaring met het bedrijf Ago is mij erg goed bevallen. Goede af spraken, prettig personeel, werken netjes.

Positieve opmerking:
Werken netjes

Verbeterpunten:
nee

Review door Fam. Butje

Geplaatst op 28-10-2022

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
zeer professioneel en behulpzaam bij de verkoop en tijdens verbouwing. Werken zeer netjes

Positieve opmerking:
netheid, meedenkend, verstand van zaken

Verbeterpunten:
geen!

Review door Fam.Verhoeven de Zwart

Geplaatst op 25-10-2022

10
Communicatie 10
Advies 7
Offerte 7
Medewerkers 8
Deskundigheid 10
Resultaat 9
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Uitstekende service en vakkundig advies

Positieve opmerking:
Kleinschalig en deskundig bedrijf

Verbeterpunten:
-

Review door Mevr Achterweust

Geplaatst op 22-10-2022

10
Communicatie 9
Advies 10
Offerte 9
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Ik ben zeer tevreden. Keurige mensen, goede communicatie en betrouwbaar. In twee weken de badkamer klaar. Geweldig

Positieve opmerking:
Duidelijk, eerlijk. Veel overleg Klant is koning

Verbeterpunten:
Nvt

Review door Dhr. Claassens

Geplaatst op 21-10-2022

10
Communicatie 9
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Keurig

Positieve opmerking:
Goede vakmensen in dienst

Verbeterpunten:
Planning kan helderder/eerder gecommuniceerd worden

Review door Fam.Albers

Geplaatst op 21-10-2022

10
Communicatie 9
Advies 10
Offerte 9
Medewerkers 9
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Bubbelshop Wijchen

Positieve opmerking:
Kennis en helderheid bij het uitzoeken en voortdurende communicatie tijdens de uitvoering

Verbeterpunten:
Jullie mogen best meer bekendheid aan de zaak geven

Review door Fam.Smink

Geplaatst op 20-10-2022

9
Communicatie 9
Advies 9
Offerte 9
Medewerkers 9
Deskundigheid 9
Resultaat 9
Nazorg 9

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Top firma

Positieve opmerking:
Denken goed mee...hebben jaren lange ervaring

Verbeterpunten:
geen

Review door Fam.van der haar

Geplaatst op 19-10-2022

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Niets dan lof. Alles is zeer nauwkeurig afgewerkt en de gebruikte materialen zijn van topkwaliteit. Er wordt met alles meegedacht .

Positieve opmerking:
Een heel sterk punt is dat er gewerkt wordt met vakmensen.

Verbeterpunten:
Verbeterpunten heb ik niet maar wel een vraag. Gaan jullie ook keukens doen?

Review door Fam.Beumer

Geplaatst op 17-10-2022

8
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat 8
Nazorg 5

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Prima bedrijf

Positieve opmerking:
Advies en flexibiliteit

Verbeterpunten:
Nazorg, sneller afhandelen

Review door Fam.Nuijten/van Puijflik

Geplaatst op 17-10-2022

8
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Positief, goed oplossend vermogen; dragen leuke ideeën aan en zijn doelgericht.

Positieve opmerking:
Tevredenheid klant staat op nummer één.

Verbeterpunten:
Communicatie kan beter via alleen hoofdaannemer (Bubbelshop) en niet ook nog met diverse onderaannemers/ bedrijven. Ook offerte mag beter overzicht geven over álle kisten en hoe die betaald moeten worden.

Review door Fam.Ubeda

Geplaatst op 17-10-2022

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Super geregeld

Positieve opmerking:
duidelijk communicatie, meedenken en nauwkeurigheid

Verbeterpunten:
Tegels waren niet goed gemarkeerd, daardoor keer extra check noodzakelijk, maar ook dat is en werd prima begeleid.

Review door Mw Tepas

Geplaatst op 16-10-2022

10
Communicatie 10
Advies nvt
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Prettig, ik heb waardevolle adviezen ontvangen. De afspraken werden prima nagekomen. De uitvoering is supergoed verlopen.

Positieve opmerking:
Klantvriendelijk, meedenkend, groot aanbod van materialen. Attent, goede communicatie.

Verbeterpunten:
Nee, gewoon zo doorgaan.

Review door Harry Konings

Geplaatst op 14-10-2022

10
Communicatie 8
Advies 9
Offerte 9
Medewerkers 9
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Uitstekend advies, goede service en uitstekende vaklui

Positieve opmerking:
Geen bijzonderheden

Verbeterpunten:
Communicatie liet enkele malen iets te wensen over. Nadat het bedrijf erop was gewezen, was het probleem opgelost.

 ....   7 ....   
Met liefde gemaakt
Zoek winkel