Baden+
Baden+
Buiten Molenstraat 25
4101 CJ
0344 200 103 - info@baden-plus.nl
  • Vakmanschap en expertise
  • Van ontwerp tot installatie
  • 40 winkels in heel Nederland
close

Reviews over Baden+

Wij scoren een
9.3
9.3 van 1 10
op 1136 Baden+ reviews
Communicatie
9
Advies
9.2
Offerte
9
Medewerkers
9.4
Deskundigheid
9.4
Resultaat
9.5
Nazorg
9.1

Review door Dhr. Claassens

Geplaatst op 21-10-2022

10
Communicatie 9
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Keurig

Positieve opmerking:
Goede vakmensen in dienst

Verbeterpunten:
Planning kan helderder/eerder gecommuniceerd worden

Review door Fam.Albers

Geplaatst op 21-10-2022

10
Communicatie 9
Advies 10
Offerte 9
Medewerkers 9
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Bubbelshop Wijchen

Positieve opmerking:
Kennis en helderheid bij het uitzoeken en voortdurende communicatie tijdens de uitvoering

Verbeterpunten:
Jullie mogen best meer bekendheid aan de zaak geven

Review door Fam.Smink

Geplaatst op 20-10-2022

9
Communicatie 9
Advies 9
Offerte 9
Medewerkers 9
Deskundigheid 9
Resultaat 9
Nazorg 9

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Top firma

Positieve opmerking:
Denken goed mee...hebben jaren lange ervaring

Verbeterpunten:
geen

Review door Fam.van der haar

Geplaatst op 19-10-2022

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Niets dan lof. Alles is zeer nauwkeurig afgewerkt en de gebruikte materialen zijn van topkwaliteit. Er wordt met alles meegedacht .

Positieve opmerking:
Een heel sterk punt is dat er gewerkt wordt met vakmensen.

Verbeterpunten:
Verbeterpunten heb ik niet maar wel een vraag. Gaan jullie ook keukens doen?

Review door Fam.Beumer

Geplaatst op 17-10-2022

8
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat 8
Nazorg 5

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Prima bedrijf

Positieve opmerking:
Advies en flexibiliteit

Verbeterpunten:
Nazorg, sneller afhandelen

Review door Fam.Nuijten/van Puijflik

Geplaatst op 17-10-2022

8
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Positief, goed oplossend vermogen; dragen leuke ideeën aan en zijn doelgericht.

Positieve opmerking:
Tevredenheid klant staat op nummer één.

Verbeterpunten:
Communicatie kan beter via alleen hoofdaannemer (Bubbelshop) en niet ook nog met diverse onderaannemers/ bedrijven. Ook offerte mag beter overzicht geven over álle kisten en hoe die betaald moeten worden.

Review door Fam.Ubeda

Geplaatst op 17-10-2022

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Super geregeld

Positieve opmerking:
duidelijk communicatie, meedenken en nauwkeurigheid

Verbeterpunten:
Tegels waren niet goed gemarkeerd, daardoor keer extra check noodzakelijk, maar ook dat is en werd prima begeleid.

Review door Mw Tepas

Geplaatst op 16-10-2022

10
Communicatie 10
Advies nvt
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Prettig, ik heb waardevolle adviezen ontvangen. De afspraken werden prima nagekomen. De uitvoering is supergoed verlopen.

Positieve opmerking:
Klantvriendelijk, meedenkend, groot aanbod van materialen. Attent, goede communicatie.

Verbeterpunten:
Nee, gewoon zo doorgaan.

Review door Harry Konings

Geplaatst op 14-10-2022

10
Communicatie 8
Advies 9
Offerte 9
Medewerkers 9
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Uitstekend advies, goede service en uitstekende vaklui

Positieve opmerking:
Geen bijzonderheden

Verbeterpunten:
Communicatie liet enkele malen iets te wensen over. Nadat het bedrijf erop was gewezen, was het probleem opgelost.

Review door Familie Van Hattum-Kapel

Geplaatst op 10-10-2022

10
Communicatie 9
Advies 9
Offerte 9
Medewerkers 10
Deskundigheid 9
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Mooie stijlvolle badkamer gekocht

Positieve opmerking:
Goede kwaliteit

Verbeterpunten:
Geen

Review door Kelly Helsloot

Geplaatst op 29-09-2022

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Prettige en fijne ervaring

Positieve opmerking:
- zijn secuur en leveren goed werk af - denken met je mee - goede communicatie - kwaliteit en prijsverhouding goed

Verbeterpunten:
Geen verbeterpunten, erg tevreden

Review door Gijs Schaap

Geplaatst op 24-09-2022

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Zeer tevreden over proces en product

Positieve opmerking:
persoonlijk

Verbeterpunten:
geen

Review door Fam Huijboom

Geplaatst op 21-09-2022

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Fraaie badkamer met inloop douche.

Positieve opmerking:
Hele nette werkers, perfectionisten!

Verbeterpunten:
-

Review door Fam. de Jong

Geplaatst op 05-09-2022

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Deskundig en betrokken

Positieve opmerking:
Meedenken met wensen en bestaande situatie

Verbeterpunten:
geen

Review door Fam. Salfishberger

Geplaatst op 01-09-2022

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 9
Deskundigheid 9
Resultaat 10
Nazorg 9

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Top bedrijf. Goede uitleg, service. Luisteren goed naar je wensen en vullen deze aan met hele goede tips. Super vriendelijke medewerkers

Positieve opmerking:
Rustige duidelijke hulp

Verbeterpunten:
Geen

Review door Menno en Gerarda de Man

Geplaatst op 01-08-2022

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Heel erg prettige samenwerking. Vanaf ontwerp tot oplevering.

Positieve opmerking:
Vooraf erg duidelijk gecommuniceerd wat we konden verwachten.

Verbeterpunten:
Geen

Review door Pieter Verkerk

Geplaatst op 11-07-2022

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Prettige ervaring

Positieve opmerking:
Uitleg, overleg vakkundig

Verbeterpunten:
Geen

Review door dhr. J. Prins en mevr. M. Kuijpers

Geplaatst op 09-07-2022

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Dankzij het fantastische vakkundige badkamerteam van Bliek Sanitair is onze nieuwe badkamer volledig naar onze wens en smaak voltooid. Mede door de mooie praktische badkamermeubels, de royaal verlichte toiletkast, de Geberit douche wc, de sfeervolle accessoires en tot slot de prachtige Italiaanse vloertegels komt dit alles tot 'n super de luxe uitstraling! We zijn enorm blij met deze nieuwe aanwinst in ons huis.

Positieve opmerking:
In 10 werkdagen 'n nieuwe badkamer realiseren is mede tot stand gekomen door de perfecte planning, enorm vlot werktempo en netheid van de medewerkers. Ook klantvriendelijkheid staat hoog in het vaandel van het team Bliek Sanitair

Verbeterpunten:
Geen.

Review door Anne

Geplaatst op 06-07-2022

10
Communicatie 8
Advies 9
Offerte 9
Medewerkers 9
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Badkamer en toilet

Positieve opmerking:
Jan luisterde goed naar onze wensen en heeft op basis daarvan 2 ontwerpen gemaakt zodat wij een goede keuze konden maken. Het plaatsen is heel deskundig gedaan. Ziet er top uit!

Verbeterpunten:
Bij vragen in het bestelproces iets sneller reageren. (Kwam altijd goed hoor)

Review door Mevrouw Linnekamp

Geplaatst op 29-06-2022

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Heldere taal en kennis van zaken, van begin tot eind een goede samenwerking

Positieve opmerking:
Medewerkers met vakkennis. Snelle communicatie binnen t bedrijf.

Verbeterpunten:
niks op aan te merken

Review door Fam. Den Ouden

Geplaatst op 22-06-2022

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 9
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Fijn bedrijf om je badkamer te kopen

Positieve opmerking:
Wij werden erg fijn geholpen bij het kiezen van onze badkamer. De montage liep uiterst voorspoedig en een zeer bekwame installateur. en

Verbeterpunten:
Geen

Review door Dhr. Garé

Geplaatst op 21-06-2022

9
Communicatie 8
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 9
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Goed tot zeer goed

Positieve opmerking:
planning en afspraken nakomen + begeleiding tijdens aankoopproces

Verbeterpunten:
de klant iets eerder van werkzaamheden op de hoogte stellen. Niet pas een dag van te voren.

Review door Fam. van Duijnhoven

Geplaatst op 18-06-2022

9
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Met de medewerkers van AGO goed contact gehad. Afspraken zijn nagekomen

Positieve opmerking:
De afgesproken momenten zijn ze er. Ook het mee denken om de badkamer te renoveren en niet alles te vernieuwen.

Verbeterpunten:
Vreemd was dat onze opdracht in november 2021 geplaatst de levering van het badkamer meubel er niet was op moment van installatie in mei 2022. lijkt me tijd genoeg om het meubel tijdig te bestellen en in huis te hebben.

Review door Fam. Pothof

Geplaatst op 17-06-2022

8
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 7
Medewerkers 8
Deskundigheid 7
Resultaat 8
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
We zijn heel erg tevreden over de uitvoering van de renovatie van het toilet doro Hek Badkmers.

Positieve opmerking:
Afspraken nakomen

Verbeterpunten:
Geen

Review door Fam. van den Hogen

Geplaatst op 16-06-2022

10
Communicatie 9
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Helemaal super! Ik zou zeker aanraden om met Baden+ in zee te gaan!

Positieve opmerking:
Zeer professioneel en een personal touch

Verbeterpunten:
Ga zo door!

Review door Fam. Raaijmakers

Geplaatst op 05-06-2022

8
Communicatie 9
Advies 9
Offerte 8
Medewerkers 9
Deskundigheid 8
Resultaat 8
Nazorg 9

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Zeer goede service en vriendelijk. Wij hebben onze vloertegels gekocht en zijn zeer tevreden. Inmiddels hebben wij ook weer tegels en spullen voor onze toilet hier gehaald. Wederom een goede service.

Positieve opmerking:
Goede service

Verbeterpunten:
Geen

Review door Fam. Roos

Geplaatst op 03-06-2022

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Zeer tevreden

Positieve opmerking:
Duidelijke afspraken en deskundigheid

Verbeterpunten:
Volgorde van monteren. Eerst plafond en daarna montage badkamermeubel en dergelijke.

Review door Fam v/d Eerden

Geplaatst op 01-06-2022

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
In 1 woord: Geweldig!

Positieve opmerking:
Erge vriendelijke, deskundige mensen, komen afspraken na, werken heel netjes en goed, hebben een geweldig teams van vakmensen om zich heen!

Verbeterpunten:
Geen.

Review door Fam. Hendriks

Geplaatst op 28-05-2022

9
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Uitstekend geholpen en een uitmuntende installatie.

Positieve opmerking:
Goede keuze van tegels en sanitair. Mooie materialen.

Verbeterpunten:
Een 3D ontwerp naar de klant sturen met de offerte.

Review door André en Wilma Maalderink

Geplaatst op 23-05-2022

9
Communicatie 9
Advies 9
Offerte 9
Medewerkers 9
Deskundigheid 9
Resultaat 9
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Een bedrijf waar je persoonlijke aandacht krijgt

Positieve opmerking:
Wanneer er iets niet goed is, wordt het direct opgelost

Verbeterpunten:
n.v.t.

 ....   8 ....   
Met liefde gemaakt
Zoek winkel