Baden+
Baden+
Buiten Molenstraat 25
4101 CJ
0344 200 103 - info@baden-plus.nl

Reviews over Baden+

Wij scoren een
9.3
9.3 van 1 10
op 863 Baden+ reviews
Communicatie
8.9
Advies
9.2
Offerte
9
Medewerkers
9.4
Deskundigheid
9.4
Resultaat
9.5
Nazorg
9

Review door Joyce Moons

Geplaatst op 25-01-2022

8
Communicatie 8
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat 9
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Erg prettige samenwerking. Er was veel tijd beschikbaar om aan het ontwerp te werken, mooie 3D tekening en toen bleek dat we een fout in de maten hadden gemaakt waren ze ook direct beschikbaar om mee te denken in oplossingen. Resultaat, een top badkamer!

Positieve opmerking:
Veel tijd om na te denken over het ontwerp, veel ervaring en ideeen, mooi tegels!

Verbeterpunten:
De tekening voor de aannemer kan iets preciezer

Review door Anoniem

Geplaatst op 21-01-2022

9
Communicatie 8
Advies 10
Offerte 7
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Prettig intake-gesprek gehad met de heer Hek over onze wensen. De uitvoering door Marcel en Julian verliep prima. Met het resultaat zijn wij bijzonder blij. Fijn bedrijf!

Positieve opmerking:
Korte lijnen, hoge kwaliteit.

Verbeterpunten:
Geen.

Review door Anoniem

Geplaatst op 21-01-2022

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 9
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Ik ben blij en zeer tevreden met de verbouwde badkamer, geniet er iedere dag van. Ook de beste wensen voor jullie. Hartelijk dank voor de heerlijke tulband. A. de Gier

Positieve opmerking:
Deskundig en goed overleg

Verbeterpunten:
geen

Review door Anoniem

Geplaatst op 21-01-2022

10
Communicatie 10
Advies 9
Offerte 9
Medewerkers 9
Deskundigheid 9
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Bij de eerste binnenkomst bij Van Hek badkamers voel je gelijk welkom. Je wordt er goed geadviseerd en ze staan open voor niet alledaagse wensen. Mede door mijn kleine badkamer wilde ik mijn wasmachine wegwerken in het meubel met de wastafel. Ook tijdens de verbouwing werd ik regelmatig geïnformeerd over de planning en de voortgang. Het eindresultaat is erg mooi geworden en ik kan iedereen van Hek badkamers aanraden.

Positieve opmerking:
Het meedenken in oplossingen zowel vooraf als tijdens de verbouwing.

Verbeterpunten:
Geen

Review door Fam Polman

Geplaatst op 15-01-2022

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers nvt
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Wim van Homelen van AGO in Schaijk, aangesloten bij de Baden+ keten heeft ons prima geadviseerd, stond altijd voor ons klaar en ondanks de hele grote drukte in het werk was geen vraag teveel voor hem. Chapeau !

Positieve opmerking:
Klantgericht, deskundig in zowel techniek, materialen als ontwerp

Verbeterpunten:
Zorg dat deze adviseur een beter, moderner, gebruiksvriendelijker ontwerp-computerprogramma krijgt.

Review door Mevr.vd Knaap

Geplaatst op 06-01-2022

9
Communicatie 9
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Het persoonlijke contact, de tijd voor je nemen, het eerlijke advies zijn zeer prettig. Dhr. Tieleman nam alle tijd om de badkamer te tekenen die best complex was en was erg duidelijk over de verschillende mogelijkheden. Dat is bij andere sanitair winkels echt anders. Achteraf gezien had ik graag de montage door Eveleens laten doen ipv de aannemer die het nu gedaan heeft.

Positieve opmerking:
Persoonlijk contact, nemen uitgebreid de tijd, eerlijk advies, goede communicatie over de levertijd die ingewikkeld was door Corona. Er werd snel gereageerd op vragen via mail.

Verbeterpunten:
eigenlijk weet ik niks

Review door Reina en Hein Korevaar

Geplaatst op 28-12-2021

10
Communicatie 10
Advies 9
Offerte 8
Medewerkers 9
Deskundigheid 9
Resultaat 10
Nazorg 9

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Wij hebben onze nieuwe badkamer gekocht bij De Wilde in Nunspeet. Wij vinden de badkamer als geheel erg mooi geworden en zijn erg tevreden over plezierige wijze waarop we geadviseerd zijn bij de inrichting en de keuze van de verschillende onderdelen en materialen. Ook de verbouwing van de badkamer en montage is in heel plezierige samenwerking met de medewerkers verlopen. Vooral de samenwerking met de uitvoerder was perfect. Hij is een echte vakman, die voor elke vraag een praktische en mooie oplossing weet te bedenken en altijd alle afspraken punctueel nakwam. Sterk punt van De Wilde is dat ze zelf alles in eigen beheer of gelieerde zzp'ers uitvoeren, waardoor bij de uitvoering alles goed op elkaar is afgestemd.

Positieve opmerking:
vakkundig, creatief, komen afspraken stipt na en goede kwaliteit

Verbeterpunten:
Geen

Review door Fam. Leentvaar

Geplaatst op 22-12-2021

10
Communicatie 10
Advies 8
Offerte 7
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
goed geadviseerd, mooi werk

Positieve opmerking:
communicatie, via mail en app ging vlot en duidelijk

Verbeterpunten:
nee

Review door M.C. van der Beek

Geplaatst op 20-12-2021

10
Communicatie 8
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
de contacten en de gesprekken met Aangenaam Badkamers Houten hebben we als positief ervaren

Positieve opmerking:
Meestal duidelijke communicatie met de medewerkers. Ook tijdens de werkzaamheden was er goed overleg met de medewerkers

Verbeterpunten:
Soms gebeurde het dat medewerkers veel later kwamen, dat werd niet altijd doorgegeven.

Review door C. van Oostrum

Geplaatst op 19-12-2021

8
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 10
Medewerkers 8
Deskundigheid 10
Resultaat 9
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Prettige ervaring. Goed contact met David, die tot in detail meedenkt.

Positieve opmerking:
Advies en installatie

Verbeterpunten:
Soms iets te behoudend in het advies

Review door de heer en mevrouw Bijker

Geplaatst op 17-12-2021

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Bijzonder prettig,open en terzake kundige verkoper.

Positieve opmerking:
Het snel terugkoppelen van de offerte en het op een leuke manier van mee denken bij het samenstellen van zowel de badkamer als de toiletruimte

Verbeterpunten:
Sterk punt ervaren bij het aangeven van mogelijkheden en onmogelijkheden. Korte lijn met de verkoper

Review door Fam. Van der Lecq

Geplaatst op 16-12-2021

8
Communicatie 7
Advies 6
Offerte 7
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat 10
Nazorg 7

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Positief

Positieve opmerking:
Nette aflevering

Verbeterpunten:
In de allerlaatste afrondende werkzaamheden blijven communiceren wat de planning is.

Review door P. de Valk

Geplaatst op 15-12-2021

9
Communicatie 8
Advies 9
Offerte 9
Medewerkers 9
Deskundigheid 9
Resultaat 9
Nazorg 9

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
aangenaam badkamers

Positieve opmerking:
Vriendelijk professioneel en klantgericht

Verbeterpunten:
communicatie als de planning niet gehaald kan worden

Review door Familie Van Hooijdonk

Geplaatst op 14-12-2021

9
Communicatie 9
Advies 9
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Fijne mensen. Deskundig en vriendelijk personeel

Positieve opmerking:

Verbeterpunten:
Geen

Review door De heer en mevrouw Drost

Geplaatst op 11-12-2021

9
Communicatie 6
Advies 9
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 9

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Prettig en professioneel meegedacht en geholpen.

Positieve opmerking:
Groot assortiment, nemen tijd voor je

Verbeterpunten:
Iets meer communiceren wie en wanneer komt of wanneer iets na geleverd wordt.

Review door Fam van de Goor

Geplaatst op 10-12-2021

10
Communicatie 9
Advies 10
Offerte nvt
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 8
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Wij zijn bij AGO in Schaijk geweest waar we werden geholpen door de zeer ervaren en vriendelijke verkoper Wim van Homelen. Hij heeft ons een duidelijk beeld gegeven van de verschillende opties voor de badkamer in onze nieuwebouw woning. We zijn heel blij met het eindresultaat en hulp van Wim. Wij raden het bedrijf zeker aan bij onze vrienden, familie en kennissen.

Positieve opmerking:
Meedenken, behulpzaam, de tijdnemen.

Verbeterpunten:
Geen punten voor nu

Review door van Beek

Geplaatst op 10-12-2021

9
Communicatie 9
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Erg fijn bedrijf. Van A tot Z goed. Complimenten voor Lenny die ons in de winkel hielp en voor Dennis die de uitvoering heeft gedaan.

Positieve opmerking:
Algehele service Betrokkenheid Kwaliteit is zeer hoog Vakmensen

Verbeterpunten:
Doordat de glazen douchedeur op maat gemaakt dient te worden, en dat dus tijd kost, krijg je tijdelijk een douchegordijn als tussenoplossing. Op zich fijn meegedacht. Onze tip in deze is. Als je dat dan doet, geef de mensen een schoon/nieuw gordijn en geen gewassen/gebruikt gordijn. Kleine moeite, groot verschil. Wij hebben er zelf maar even een gekocht voor een paar euro.

Review door Fam. A. de Bie

Geplaatst op 07-12-2021

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
In 1 woord geweldig. Super planning en geweldig resultaat

Positieve opmerking:
Planning

Verbeterpunten:
-

Review door Gerard Oude Geerdink

Geplaatst op 07-12-2021

9
Communicatie 9
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 9
Nazorg 9

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Zeer content met onze nieuwe badkamer. Deskundige medewerkers en zeer vriendelijk van begin tot het eind.

Positieve opmerking:
Alles transparant en duidelijk. Iedereen die heeft geholpen van het begin van de offerte tot de oplevering van de badkamer verdiend een pluim! We schrokken van de levertijd, maar het is het wachten waard geweest.

Verbeterpunten:
geen

Review door Nick Steenkamp

Geplaatst op 05-12-2021

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Prettig om zaken te doen met een professioneel bedrijf

Positieve opmerking:
Duidelijk advies, meedenken aan de hand van onze wensen, snelle communicatie

Verbeterpunten:
Geen. Vanuit ons oogpunt was het zeer goed georganiseerd

Review door Fam. Lamers

Geplaatst op 04-12-2021

9
Communicatie 10
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 9

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Zeer goed

Positieve opmerking:
Afspraak is afspraak

Verbeterpunten:
Geen

Review door L. Mes

Geplaatst op 03-12-2021

8
Communicatie 8
Advies 7
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 7

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Uitstekend

Positieve opmerking:
Goede vakmensen

Verbeterpunten:
Geen

Review door Dhr. Meurs

Geplaatst op 03-12-2021

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Bij de Keuze van Bliek Sanitair is mij gelijk opgevallen de vriendelijkheid en van bekwaamheid plus de begeleiding van het winked personnel.

Positieve opmerking:
Zie de Kolom ervaring met ons bedrijf

Verbeterpunten:
Weet Niels maar advies zeer deze weg doorgaan

Review door Mark M.

Geplaatst op 30-11-2021

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Zeer vakkundig, erg tevreden met het resultaat

Positieve opmerking:
Creatief meedenken, goed verloop van het proces tot oplevering

Verbeterpunten:
Geen

Review door Buschgens

Geplaatst op 25-11-2021

9
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 9

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Helemaal top!

Positieve opmerking:
Zeer gevarieerde showroom waar je goede ideeën kunt opdoen. Er wordt geluisterd naar je wensen en deze worden vertaald naar een mooie 3D weergave en nette offerte. Installatie heel secuur uitgevoerd. Aandachtspunten zijn na overleg uitstekend opgelost. Communicatie met alle medewerkers De Wilde was ook uitstekend.

Verbeterpunten:
Nacontrole thuis bij de klant na installatie om de aandachtspunten te registreren. Deze zijn nu door onszelf gemeld.

Review door Fam. R.J Lodder

Geplaatst op 19-11-2021

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Prettige begeleiding bij aankoop nieuwe badkamer

Positieve opmerking:
Meedenken in oplossingen

Verbeterpunten:
Geen

Review door M. van de Pol

Geplaatst op 18-11-2021

8
Communicatie 7
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat 9
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Heel positief, zowel de aankoop als bij de installatie .

Positieve opmerking:
Goede adviezen, meedenken

Verbeterpunten:
Deel de planning van de werkzaamheden met de klant.

Review door Dhr. en mw. Vermeijs

Geplaatst op 12-11-2021

9
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 6
Medewerkers 9
Deskundigheid 9
Resultaat 9
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Prima

Positieve opmerking:
Blijven goed bezig

Verbeterpunten:
Geen

Review door A.H Vermeulen

Geplaatst op 10-11-2021

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Van bezoek t/m oplevering badkamer is het perfect verlopen.

Positieve opmerking:
Alles goed doorgesproken in de showroom,zeer klantvriendelijk en de badkamer is vakkundig en prachtig gemaakt.

Verbeterpunten:
Wij zouden niet weten wat er nog te wensen is, wij zijn meer dan tevreden!!

Review door Andre Peters

Geplaatst op 09-11-2021

10
Communicatie 10
Advies 8
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 9
Resultaat 10
Nazorg 9

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Van af het moment in showroom zeer goed en prettig geholpen.. Binnen afgesproken termijn een overzichtelijke offerte met tekening. Daarna deskundig advies voor het installatiewerk.. Na opdracht een duidelijke planning die strak wordt nagestreefd.

Positieve opmerking:
snel en direct contact

Verbeterpunten:
geen verbeterpunten

Vorige1 ....   
Wij scoren een
9.3
9.3 van 1 10
25-01-2022
Waardering van onze klanten Ontdek wat onze klanten over ons vertellen Veel tijd om na te denken over het ontwerp, veel ervaring en ideeen, mooi tegels!
6x badkamer inspiratie en tips in je mailbox?
Meld je aan voor de Baden+ nieuwsbrief