Baden+
Baden+
Buiten Molenstraat 25
4101 CJ
0344 200 103 - info@baden-plus.nl
  • Vakmanschap en expertise
  • Van ontwerp tot installatie
  • 40 winkels in heel Nederland
close

Reviews over Baden+

Wij scoren een
9.3
9.3 van 1 10
op 1145 Baden+ reviews
Communicatie
9
Advies
9.2
Offerte
9
Medewerkers
9.4
Deskundigheid
9.4
Resultaat
9.5
Nazorg
9.1

Review door Fam.Sanders

Geplaatst op 21-06-2024

10
Communicatie 9
Advies 10
Offerte 9
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
We hebben goede voorlichting voor de renovatie van onze badkamer gekregen. Offerte was duidelijk. Dylan heeft uitstekend en deskundig vakwerk geleverd. Hij is een rustige en accurate werker.

Positieve opmerking:
Goede adviezen. Aan te bevelen.

Verbeterpunten:
geen

Review door W.Rietveld

Geplaatst op 13-06-2024

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 9

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Erg tevreden!

Positieve opmerking:
Vakmensen

Verbeterpunten:
Iets duidelijkere communicatie

Review door Familie Koopman

Geplaatst op 12-06-2024

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Klantvriendelijk, meedenkend en servicegericht.

Positieve opmerking:
.

Verbeterpunten:
.

Review door C.A.Oelius

Geplaatst op 08-06-2024

10
Communicatie 9
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Mijn ervaring met uw bedrijf zéér goed. Alle werkzaamheden worden netjes en punctueel uitgevoerd, vriendelijk in de omgang en betrouwbaar,komen afspraken na.

Positieve opmerking:
Communicatie met de klant, u houd de klant op de hoogte wat de planning van de werkzaamheden zijn.

Verbeterpunten:
Geen

Review door Familie Wessels

Geplaatst op 07-06-2024

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 9
Resultaat 9
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Verwachtingen overtroffen

Positieve opmerking:
Klantgericht meedenken. Strakke planning en uitstekende uitvoering

Verbeterpunten:
Geen

Review door Familie Van Raalte

Geplaatst op 06-06-2024

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Wij zijn heel tevreden over onze contacten met de medewerkers; ze denken mee; leveren een goede service en hebben de expertise die nodig is. Contact is erg prettig. Klantvriendelijk.

Positieve opmerking:
Klantvriendelijk, vakmensen.

Verbeterpunten:
nvt

Review door Marcel Lucassen

Geplaatst op 04-06-2024

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Begin 2024 binnen gelopen bij dit bedrijf. Erg prettig te woord gestaan en geholpen door Lesley. Na een uitgebreid gesprek tot een mooi geheel gekomen en uiteindelijk tot ondertekening overgegaan. Na wat twijfels nog wat veranderingen op voorhand doorgegeven. Ook dat werd netjes opgepakt. 21 mei was het zover. Na nog even contact te hebben gehad met Lesley, stond Mario bij ons op de stoep en ging na een kennismaking en een bak koffie voortvarend te werk. Wat een vakman! Hele badkamer gesloopt en voorbereid op de nieuwe opstelling. De tegelzetter (van Nola) kwam. Mario hielp hem even op weg en hij kon zijn gang gaan. Hij legde uit wat de stappen zijn in het proces en gaf duidelijk aan dat wij uiteindelijk bepalen hoe het eruit moet komen te zien. Vanwege zijn gezondheid bracht hij de dag erna zijn broertje mee. Nog zo'n topper. Wat heeft die mooi werk afgeleverd!!! Mario kon ik na werktijd ook nog even contacten over de planning en stond na het weekend met de hele inboedel voor de deur. In 1 dag heeft hij de hele badkamer afgemaakt! Van wc tot wandcontactdoos en van ligbad tot radiator. Alles keurig en vakkundig gemonteerd en bovenal heel prettig en vriendelijk. Al met al is dit hele traject ontzettend naar wens verlopen. Nog even de puntjes op de i morgen en dan kunnen wij vanaf vrijdag genieten van onze natte ruimte! Een hele grote pluim voor een ieder die zich hiervoor heeft ingezet!!! Fam. Lucassen

Positieve opmerking:
Helder en snel

Verbeterpunten:
Neen

Review door Marco en Sabine

Geplaatst op 03-06-2024

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 7
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Erg goed. Fijn personeel. alles netjes op- en afgeleverd. Geen minpunten.

Positieve opmerking:
hier boven al omschreven

Verbeterpunten:
eigenlijk niet

Review door Familie Hilberink

Geplaatst op 30-05-2024

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Onze ervaring met Oude Geerdink bij het renoveren van onze badkamer en toilet is zeer positief. Wij hebben het geheel als zeer prettig ervaren van ontwerp tot aan de oplevering. Vooral de deskundigheid en het meedenken tijdens de werkzaamheden van alle betrokken personen (Installateur-tegelzetters -Timmerlieden ) hebben wij zeer gewaardeerd

Positieve opmerking:
Afspraken worden nagekomen Problemen worden direct opgelost Strakke planning waar elke discipline zich aan heeft gehouden Communicatie was perfect ,je weet exact wie wanneer komt. Iedereen neemt gelijk zijn eigen afval mee.

Verbeterpunten:
Geen, ga vooral zo door

Review door fam. Urselmann

Geplaatst op 27-05-2024

10
Communicatie 10
Advies nvt
Offerte nvt
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Goed geholpen, meedenkend

Positieve opmerking:
Iedere week een telefoontje om de voortgang te bespreken

Verbeterpunten:
-

Review door Familie van de Wakker

Geplaatst op 17-05-2024

9
Communicatie 10
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 8
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
professioneel en vriendelijk

Positieve opmerking:
werken erg snel en netjes. Komen afspraken na.

Verbeterpunten:
geen

Review door Fam. Giezen

Geplaatst op 07-05-2024

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Zeer goede ervaring en komen afspraken na. Er is een mooie badkamer afgeleverd.

Positieve opmerking:
Altijd bereikbaar, meedenken bij het ontwerp en afspraak is afspraak

Verbeterpunten:
Geen

Review door Fam Timmers

Geplaatst op 03-05-2024

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 9
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
We zijn heel erg tevreden.

Positieve opmerking:
Advies tijdens de aankoop van de nieuwe badkamer. Inzet van de medewerkers als zaken, voor of tijdens de verbouwing, niet verlopen zoals verwacht / gepland.

Verbeterpunten:
Geen

Review door Marco klepper

Geplaatst op 01-05-2024

9
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 9
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Wij waren zeer tevreden over bliek sanitair goede planning,die vloeiend verliep..Alle materialen op tijd aanwezig, goede communicatie ...en erg blij met het resultaat...

Positieve opmerking:
Communicatie....Loodgieterswerk...en de vele goede tips die wij kregen..

Verbeterpunten:
Dit is niet hun eerste badkamer, dus weten ze daar precies hoe het werkt..👍👍

Review door Fam Kerkdijk

Geplaatst op 30-04-2024

10
Communicatie 7
Advies 8
Offerte 7
Medewerkers 9
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Een fijn bedrijf,welke meedenkt in keuzes.En goed advies geeft in de aankoop.Nemen alle tijd voor je.

Positieve opmerking:
Communicatie. Meedenkend.

Verbeterpunten:
In de offerte was er wel even mis communicatie wat zelf te doen en wat zzp er.En daarbij komende kosten.

Review door fam. Segers

Geplaatst op 24-04-2024

9
Communicatie 8
Advies 7
Offerte 8
Medewerkers 9
Deskundigheid 8
Resultaat 10
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Alles is 1 hand; je gaat zelf op vakantie & bij terugkomst heb je een fantastische badkamer. Erg te spreken over het team dat de realisatie verzorgde.

Positieve opmerking:
meedenken

Verbeterpunten:
geen

Review door Familie Mosselaar

Geplaatst op 21-04-2024

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 7
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 9

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Wij hebben jullie ervaren als een meedenkend op maat adviseur! Goed inspelen op de individuele wensen en mogelijkheden.

Positieve opmerking:
Snel reageren op vragen en het onderhouden van persoonlijk contact dmv mail en app en winkel bezoek. Ruime keuze en kwalitatief mooie producten.

Verbeterpunten:
Geen

Review door Jaap Bond

Geplaatst op 18-04-2024

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Zeer goed. De ontvangst in de showroom. Het advies. Echt met ons meedenken en ook de flexibiliteit. De planning was echt perfect. Alles liep in elkaar over en de mensen die over de vloer kwamen waren allemaal netjes en echte vaklui. Een geoliede machine.

Positieve opmerking:
Zie commentaar hierboven.

Verbeterpunten:
Zou het echt niet weten.

Review door Familie Lammertink

Geplaatst op 10-04-2024

8
Communicatie 9
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 9
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Wij zijn heel tevreden met onze badkamer en toilet! Het advies in de winkel, de uitvoering en het eindresultaat is naar tevredenheid. Kleine problemen werden snel opgelost met prettige communicatie.

Positieve opmerking:
Oog voor details, kwaliteit van materialen en communicatie.

Verbeterpunten:
N.v.t.

Review door Carla Blondeau

Geplaatst op 07-04-2024

10
Communicatie 9
Advies 9
Offerte 9
Medewerkers 9
Deskundigheid 9
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Fijne ervaring, ben tevreden zoals het vanaf het begin tot eind is uitgevoerd.

Positieve opmerking:
Meedenken, goede adviezen.

Verbeterpunten:
n.v.t.

Review door mw. du Chatinier

Geplaatst op 05-04-2024

10
Communicatie 10
Advies 7
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Het contact met BadkamerID Vught voelde vanaf het eerste oriënterende bezoek aan de showroom goed. Wij hadden er meteen vertrouwen in dat we aan het goede adres waren.

Positieve opmerking:
Vragen werden altijd op korte termijn beantwoord. Er wordt echt meegedacht. Over verrassingen tijdens het werk werd overleg gevoerd en de installateur kwam met goede oplossingen. Iedere dag werd het werk keurig netjes achtergelaten. De badkamer is bijzonder mooi, heel precies, afgewerkt.

Verbeterpunten:
Benoem dat een badkamerverbouwing de nodige geluidsoverlast geeft, dat je bij bepaalde werkzaamheden beter niet in huis kunt zijn.

Review door Fam. Den Hartog

Geplaatst op 02-04-2024

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 9
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Toilet renovatie . Goed voorbereid en alles goed doorgenomen. Geen verassingen.

Positieve opmerking:
Alles op tijd en volgens afspraak

Verbeterpunten:
Zijn er in dit geval niet

Review door Fam. Van Bellegem

Geplaatst op 31-03-2024

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 9

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Positief

Positieve opmerking:
Vakmanschap en service gericht

Verbeterpunten:
Geen

Review door Fam. Nieuwenhuis

Geplaatst op 28-03-2024

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Nieuwe badkamer en wc laten installeren. Het is prachtig geworden en we genieten er dagelijks van

Positieve opmerking:
Er wordt goed overlegd en meegedacht. En zat een productiefout in de wastafel. Dit zagen we pas na installatie. Ook dit hebben ze vlot hersteld door middel van een andere te installeren.

Verbeterpunten:
Geen

Review door Suze en Mandy

Geplaatst op 26-03-2024

9
Communicatie 8
Advies 9
Offerte 10
Medewerkers 9
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Deskundig, goed advies, vriendelijk

Positieve opmerking:
Open,vriendelijk

Verbeterpunten:
Bereikbaarheid

Review door Mevr Diaz

Geplaatst op 25-03-2024

10
Communicatie 9
Advies 9
Offerte 9
Medewerkers 9
Deskundigheid 9
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
In de winkel vlot tot de juiste keuze kunnen komen, de monteurs hebben vakwerk afgeleverd! Enorm blij met het resultaat!

Positieve opmerking:
De service van de monteurs

Verbeterpunten:
De offerte zou nog specifieker gemaakt kunnen worden

Review door Fam. Zwennis

Geplaatst op 23-03-2024

9
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers nvt
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Prima, goede planning, netjes gewerkt

Positieve opmerking:
goed alles volgens planning en er wordt zeer netjes gewerkt

Verbeterpunten:
geen

Review door Kees en Corry Schuur

Geplaatst op 23-03-2024

10
Communicatie 9
Advies 10
Offerte 9
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Zeer goed bedrijf. Deskundig advies gekregen. Zijn zeer tevreden over de nieuwe badkamer en toilet.

Positieve opmerking:
Goede communicatie en planning, er is vakwerk geleverd. Klantvriendelijk, meedenken. Harde werkers. Prachtige collectie tegels, mooie showroom.

Verbeterpunten:
Geen!

Review door Dhr. en Mevr. de Bruijne

Geplaatst op 17-03-2024

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Onze ervaring met Judith Willemsen badkamer specialist was uitstekend .

Positieve opmerking:
Goed advies, denken mee , zeer prettig contact .

Verbeterpunten:
Geen.

Review door Tom Heeringa

Geplaatst op 16-03-2024

9
Communicatie 9
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 9

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Zeer positief, hele fijne omgang

Positieve opmerking:
Denkt mee met je wensen en budget en probeert niet per see de duurste spullen te verkopen, maar wat bij jouw situatie past.

Verbeterpunten:
Op de hoogte houden van uitvoeringsperiode kon iets beter

Vorige1 ....   
Met liefde gemaakt
Zoek winkel