Baden+
Baden+
Buiten Molenstraat 25
4101 CJ
0344 200 103 - info@baden-plus.nl

Reviews over Baden+

Wij scoren een
9.2
9.2 van 1 10
op 736 Baden+ reviews
Communicatie
8.9
Advies
9.1
Offerte
9
Medewerkers
9.3
Deskundigheid
9.3
Resultaat
9.4
Nazorg
9

Review door Peter

Geplaatst op 26-11-2020

9
Communicatie 10
Advies 9
Offerte 9
Medewerkers 9
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
verbouw van de badkamer en toilet

Positieve opmerking:
Duidelijk de mogelijkheden en onmogelijkheden aangeven. nakomen van afspraken

Verbeterpunten:
geen

Review door J. Melein

Geplaatst op 24-11-2020

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 9
Medewerkers 9
Deskundigheid 9
Resultaat 10
Nazorg 9

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Mooie materialen, goeie service en leuk personeel!

Positieve opmerking:
Goeie service! Als er iets ontbreekt wordt daar snel actie in ondernomen. Tegels niet in de showroom wat je zoekt, dan worden er tegels aangevraagd.

Verbeterpunten:
Werken met leveranciers die binnen de termijn kunnen leveren.

Review door Dhr. & Mevr. van Beckhoven

Geplaatst op 22-11-2020

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Fantastische badkamer geleverd en bijzonder netjes geïnstalleerd door echte vakmensen!

Positieve opmerking:
Goed advies, snel geleverd en directe opvolging op vragen of additionele verzoeken.

Verbeterpunten:
.

Review door Gre en Rini de Weijze

Geplaatst op 22-11-2020

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Voortreffelijk, meedenkend, service en hart voor het familiebedrijf en de tevreden klant staat centraal.

Positieve opmerking:
Persoonlijk advies, afspraak is afspraak , geleverd vakwerk.

Verbeterpunten:
n.v.t.

Review door Mw. Vervoort

Geplaatst op 22-11-2020

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Na een uitgebreid en persoonlijk advies is mijn badkamer volledig gerenoveerd. Ik ben er ontzettend blij mee!

Positieve opmerking:
Meedenken over goede oplossingen (voor bijvoorbeeld een kleine badkamer/beperkt budget). Een aantal opties geven, zodat de keuzemogelijkheden wat beter te overzien zijn.

Verbeterpunten:
geen

Review door Fam. Smedes

Geplaatst op 10-11-2020

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Zeer prettige ervaring. Alles is perfect en ruim binnen de aangegeven termijn gerealiseerd. Het ziet er heel mooi uit!

Positieve opmerking:
Goede adviezen; duidelijke afspraken die worden nagekomen; vakwerk (ook door tegelzetbedrijf Kling); zeer nette werkers; vriendelijke mensen.

Verbeterpunten:
geen

Review door P.

Geplaatst op 09-11-2020

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Zeer professionele en meedenkende specialisten

Positieve opmerking:
Vakkundig, flexibel, punctueel

Verbeterpunten:
Geen

Review door Fam. Rodigas

Geplaatst op 08-11-2020

9
Communicatie 8
Advies 7
Offerte 10
Medewerkers 8
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
We hebben een nieuwe badkamer laten realiseren via BadkamerID.

Positieve opmerking:
Duidelijk advies met mooi 3D-model. Duidelijke offerte voor een nette prijs.

Verbeterpunten:
Enige wat ik zou kunnen bedenken is dat Lenny niet altijd volledig op de hoogte was wat Dennis aan het doen was/welke afspraken er gemaakt werden tijdens de realisatie. Maar dat zijn maar kleine dingetjes die niet zwaar wegen in onze optiek.

Review door Mevrouw Driehuis

Geplaatst op 27-10-2020

8
Communicatie 10
Advies 7
Offerte 8
Medewerkers 9
Deskundigheid 9
Resultaat 9
Nazorg 9

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
De service en het resultaat is top

Positieve opmerking:
jullie komen je afspraken steeds top na

Verbeterpunten:
Misschien iets eerder reageren als er een mail gestuurd wordt. Beter zeggen dat het goed ontvangen is dan pas na een paar dagen later reageren

Review door Anna

Geplaatst op 17-10-2020

10
Communicatie 8
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat 9
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
zijn zeer tevreden

Positieve opmerking:
komen afspraken na

Verbeterpunten:
geen

Review door Fam P

Geplaatst op 16-10-2020

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Goede ervaring!

Positieve opmerking:
Er wordt goed meegedacht zowel bij de aankoop als de plaatsing

Verbeterpunten:
geen

Review door Fam. Hermans

Geplaatst op 16-10-2020

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
We zijn tevreden over Badkamer ID van verkoopgesprek tot oplevering!

Positieve opmerking:
Een klein team met vast aanspreekpunt en vakkundige installatie en afwerking door 1 persoon. Iedereen denkt goed mee

Verbeterpunten:
heb ik niet

Review door Fam Koopman

Geplaatst op 08-10-2020

9
Communicatie 6
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Mooie showroom, ruime keuze, goed advies en er wordt keurig gewerkt!

Positieve opmerking:
Kwaliteit materiaal, top monteurs en goed advies!

Verbeterpunten:
Proactief communiceren naar klant, een klant hoort liever iets dan niets.

Review door Dhr. en Mw. van Schijndel

Geplaatst op 07-10-2020

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 9
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Uitstekend. Goed geholpen, met aandacht en deskundig advies. Uitvoering door een echte vakman! Secuur, netjes en in goed overleg.

Positieve opmerking:
Betrouwbaar in afstemming en overleg

Verbeterpunten:
Geen

Review door familie Kooistra

Geplaatst op 04-10-2020

8
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat 8
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Was goed

Positieve opmerking:
Kwaliteit, goed aan de afspraken gehouden

Verbeterpunten:
Geen

Review door Robert Hek

Geplaatst op 03-10-2020

10
Communicatie 9
Advies 9
Offerte 9
Medewerkers 10
Deskundigheid 9
Resultaat 10
Nazorg 9

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Mooi klein bedrijf met vakwerk

Positieve opmerking:
Contact met de klant

Verbeterpunten:
N.v.t.

Review door M.M. Hofstee

Geplaatst op 03-10-2020

8
Communicatie 6
Advies 9
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 9

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Vriendelijke, kundige mensen, communicatie kon beter. Mooi eindresultaat!

Positieve opmerking:
Vakmanschap, vriendelijkheid, kwaliteit

Verbeterpunten:
Communicatie (daar is ook over gesproken). Door onverhoopte omstandigheden was er wat vertraging waar niet goed over werd gecommuniceerd.

Review door Fam Zwiers

Geplaatst op 02-10-2020

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Vanaf het eerste contact een goed gevoel, men weet waar ze over praten en nemen de tijd voor alles

Positieve opmerking:
Deskundigheid, meedenken en advies. Zowel in de showroom als bij de uitvoering

Verbeterpunten:
Geen

Review door Fam. Maessen

Geplaatst op 30-09-2020

10
Communicatie 8
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 9
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Badkamer ID VUGHT prima

Positieve opmerking:
Service en vakmensen

Verbeterpunten:
Gespecificeerde rekening maak het transparant

Review door Otto en Marion van der Gronden

Geplaatst op 30-09-2020

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
UItstekend vakwerk en zeer plezierige medewerkers/eigenaren

Positieve opmerking:
Helder duidelijk en afspraak is afspraak

Verbeterpunten:
eigenlijk geen, behalve natuurlijk veeeel te duur..............

Review door Mevr. de Bilde en Dhr. Evers

Geplaatst op 24-09-2020

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Zeer kundig, denken met je mee en als er een probleem is word dit snel opgelost

Positieve opmerking:
Afspraken worden altijd nagekomen

Verbeterpunten:
Presentatie van de showroom is wat rommelig.

Review door E.C Laak Lub

Geplaatst op 18-09-2020

10
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Prima vertrouwd bedrijf, communicatie verloopt ook goed. En blij met een hele mooie badkamer.

Positieve opmerking:
Prettige samenwerking.

Verbeterpunten:
Prima zo het is gegaan.

Review door Jan van Bekkum

Geplaatst op 18-09-2020

10
Communicatie 10
Advies 8
Offerte 9
Medewerkers 10
Deskundigheid 9
Resultaat 10
Nazorg 7

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
uitstekend

Positieve opmerking:
goede oplossingen bij onverwachte tegenvallers

Verbeterpunten:
geen

Review door Karin en Arnold

Geplaatst op 18-09-2020

9
Communicatie 9
Advies 9
Offerte 9
Medewerkers 8
Deskundigheid 9
Resultaat 9
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Goed

Positieve opmerking:
Kennis van zaken/advies Inzet

Verbeterpunten:
Geen

Review door Joke en Jeffry

Geplaatst op 17-09-2020

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Bliek sanitair

Positieve opmerking:
Ze houden zich aan afspraken, goede service en netjes gewerkt

Verbeterpunten:
Niet

Review door Fam. Witziers

Geplaatst op 17-09-2020

10
Communicatie 10
Advies 9
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Zeer goed en vakkundig

Positieve opmerking:
Uitleg en meedenken

Verbeterpunten:
Geen

Review door Fam. Kegel

Geplaatst op 09-09-2020

9
Communicatie 9
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 9
Deskundigheid 10
Resultaat 9
Nazorg 9

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Professioneel en persoonlijk bedrijf.

Positieve opmerking:
Hoge kwaliteit in materialen en werknemers.

Verbeterpunten:
Alles goed behalve stucwerk plafond.

Review door E. S.

Geplaatst op 05-09-2020

2
Communicatie 1
Advies 2
Offerte 2
Medewerkers 2
Deskundigheid 2
Resultaat 2
Nazorg 1

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Wij zijn bij Baden+ geweest in Moordrecht. Oplichters. Komen afspraken niet na, slecht te bereiken en extreem duur. Ga niet met dit bedrijf (Roggeveen) in zee.

Positieve opmerking:
Geen

Verbeterpunten:
Extreem duur. Slechte communicatie

Review door Fam Bos

Geplaatst op 05-09-2020

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Zeer goed van A tot Z

Positieve opmerking:
Communicatie en netheid van werken

Verbeterpunten:
Geen

Review door Fam Bartels

Geplaatst op 05-09-2020

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 9
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
We hebben van begin tot eind het gevoel gehad dat het goed zat. We zijn bij meerdere bedrijven geweest, maar ze waren de enigste die eerst kwamen kijken alvorens een bedrag te noemen dus voor beide partijen waren er geen verrassingen.

Positieve opmerking:
Komen afspraken na

Verbeterpunten:
Geen

Vorige1 ....   
Reviews - Reviewblok
Wij scoren een
9.2
9.2 van 1 10
Waardering van onze klanten
Reviews - Nieuwsbriefblok

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties