Baden+
Baden+
Buiten Molenstraat 25
4101 CJ
0344 200 103 - info@baden-plus.nl

Reviews over Baden+

Wij scoren een
9.2
9.2 van 1 10
op 753 Baden+ reviews
Communicatie
8.9
Advies
9.1
Offerte
9
Medewerkers
9.3
Deskundigheid
9.3
Resultaat
9.4
Nazorg
9

Review door Fam. Van Elk

Geplaatst op 14-01-2021

10
Communicatie 9
Advies 9
Offerte 9
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Die is zeer positief.

Positieve opmerking:
Overleg tijdens de uitvoering. Het checken en afstemmen. TOP!

Verbeterpunten:
Ik kan ze eigenlijk niet bedenken......

Review door D. Woudsma

Geplaatst op 14-01-2021

10
Communicatie 9
Advies 10
Offerte 9
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Klantgericht, meedenkend en zeer vakbewaam

Positieve opmerking:
oprecht en eerlijk advies

Verbeterpunten:
Ik zou het oprecht niet weten

Review door Fam. Clerkx

Geplaatst op 07-01-2021

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Badkamer is nog mooier geworden dan gedacht!

Positieve opmerking:
Goede communicatie, duidelijk in offerte en fijn dat we steeds begeleid zijn door Lenny.

Verbeterpunten:
Een betere nooddouche zou fijn zijn...

Review door R. van Valkenburg

Geplaatst op 06-01-2021

9
Communicatie 8
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Bijzonder tevreden over voortraject en uitvoering van badkamer- en toiletrenovatie.

Positieve opmerking:
Vakkundige mensen op alle fronten.

Verbeterpunten:
Communicatie kon af en toe iets tijdiger.

Review door Diana en Jacques Vermeulen

Geplaatst op 04-01-2021

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte nvt
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Goed georganiseerd, zeer goede adviezen, alles wordt opgelost! Ook de samenwerking met de tegelhandel Kling is perfect op elkaar afgestemd!

Positieve opmerking:
Komen de afspraken na!

Verbeterpunten:
Dit bedrijf neemt je alles uit handen, vanaf de sloop van de oude badkamer tm de realisatie van de nieuwe!

Review door S.J.Nap

Geplaatst op 29-12-2020

9
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 9
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Zeer goede ervaring met dit bedrijf en een hele mooie badkamer opgeleverd gekregen. We zijn er erg blij mee. Spullen uitgezocht in de badkamerstudio in een ongedwongen sfeer. Goed op weg geholpen en direct onze keuzes kunnen maken. De installatie ging ook vlekkeloos. Kortom: zeer tevreden!

Positieve opmerking:
Communicatie , ongedwongen sfeer bij verkoop, ontwerp en resultaat

Verbeterpunten:
Alles liep volgens planning

Review door Fam. Koppers

Geplaatst op 24-12-2020

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Wordt naar je geluisterd

Positieve opmerking:
Problemen worden opgelost

Verbeterpunten:
Geen

Review door M. Boer

Geplaatst op 24-12-2020

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 9
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Zeer aangenaam

Positieve opmerking:
Nakomen van afspaken

Verbeterpunten:
geen

Review door Andy en Samira Wethmar

Geplaatst op 23-12-2020

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Uitermate professioneel

Positieve opmerking:
Goede communicatie, juiste verwachtingen worden goed gemanaged en altijd oplossing gericht bezig. Uitermate goede service!

Verbeterpunten:
Er zijn geen verbeterpunten voor ons, en gezien de drukte wordt er zeker goed over Hek Badkamers gepraat. Enige waar de organisatie nog een stap in kan nemen wellicht is nog meer digitaliseren en automatiseren om de administratieve werk druk verder af te nemen en te versnellen. Omtrent service: pre-, tijdens en post-sales niks aan te merken.

Review door anoniem

Geplaatst op 20-12-2020

8
Communicatie 9
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat 8
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Verhuisd uit Groningen naar Zeist en op zoek naar een bedrijf voor het plaatsen van een badkamer. Firma Hek werd ons aanbevolen bij een plaatselijk keukenbedrijf. Direct een fijn gesprek en goede adviezen over mogelijkheden en produkten. Na plaatsing door medewerker kleine aanpassingen gerealiseerd en de badkamer is nu geheel naar wens. Fijn team van mensen die altijd voor de klant klaar wil staan.

Positieve opmerking:
Snelle communicatie na doorgeven van afwerkingspuntjes adequate oplossing.

Verbeterpunten:
Zo doorgaan en helder communiceren.

Review door Amanda Brands

Geplaatst op 19-12-2020

10
Communicatie 9
Advies 9
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 9
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Het was van begin tot eind super. Gesprek met wat & hoe wij de kleine badkamer wilde hebben er werd geluisterd naar onze wens. Er werd super netjes gewerkt elke dag op geruimd. Het resultaat is vakwerk en zeer tevreden zijn wij. Dank

Positieve opmerking:
Vakmensen die er werken

Verbeterpunten:
Geen

Review door Familie van Denderen-van Kerkhof

Geplaatst op 18-12-2020

10
Communicatie 9
Advies 9
Offerte 9
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 9

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Goed advies en goede service

Positieve opmerking:
We hebben goed advies gekregen en de installatie is ook perfect verlopen. Klein probleem met de wastafel werd snel en adequaat verholpen.

Verbeterpunten:
Geen

Review door Willemien & Jack van Mier

Geplaatst op 17-12-2020

10
Communicatie 9
Advies 9
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Vanaf ons eerste bezoek aan de showroom, tot de uiteindelijke oplevering van de badkamer & toilet, is alles verlopen zoals je dat als klant wenst. Bij het uitzoeken van de complete badkamer hebben wij nooit enige druk ervaren, men neemt de tijd voor je, en men durft het ook te zeggen als je iets beter niet kunt doen. Precies op de afgesproken datum begonnen, en dat voelt al heel snel goed & vertrouwd. Wij hebben de "mannen van Hek" bijna 4 weken over de vloer gehad, en al die tijd werken ze gestaag door, blijven vriendelijk & behulpzaam, en ook niet te beroerd om voor jou de wasmachine en wasdroger op de plek te zetten. daar worden wij dus blij van.

Positieve opmerking:
vriendelijk, behulpzaam, dienstbaar, betrouwbaar.

Verbeterpunten:
wij kunnen geen verbeterpunten aandragen.

Review door J.van den Dries

Geplaatst op 06-12-2020

9
Communicatie 9
Advies 9
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
deskundige en fijne begeleiding

Positieve opmerking:
luisteren naar de wensen en verwerken in mogelijkheden

Verbeterpunten:
-

Review door Fam. Van den Berg

Geplaatst op 02-12-2020

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Ik heb de samenwerking met jullie als zeer goed ervaren, alles ging in goed overleg en een aanpassing of verandering was geen probleem. Kan andere klanten jullie zeker aanraden.

Positieve opmerking:
Goede communicatie en duidelijkheid.

Verbeterpunten:
Nee eigenlijk niet ga zo door

Review door Van Schaik

Geplaatst op 01-12-2020

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Aangenaam

Positieve opmerking:
Kundig en prettig personeel. Zowel in winkel als uitvoerend. Duidelijke afspraken.

Verbeterpunten:
nvt

Review door Peter

Geplaatst op 26-11-2020

9
Communicatie 10
Advies 9
Offerte 9
Medewerkers 9
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
verbouw van de badkamer en toilet

Positieve opmerking:
Duidelijk de mogelijkheden en onmogelijkheden aangeven. nakomen van afspraken

Verbeterpunten:
geen

Review door J. Melein

Geplaatst op 24-11-2020

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 9
Medewerkers 9
Deskundigheid 9
Resultaat 10
Nazorg 9

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Mooie materialen, goeie service en leuk personeel!

Positieve opmerking:
Goeie service! Als er iets ontbreekt wordt daar snel actie in ondernomen. Tegels niet in de showroom wat je zoekt, dan worden er tegels aangevraagd.

Verbeterpunten:
Werken met leveranciers die binnen de termijn kunnen leveren.

Review door Dhr. & Mevr. van Beckhoven

Geplaatst op 22-11-2020

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Fantastische badkamer geleverd en bijzonder netjes geïnstalleerd door echte vakmensen!

Positieve opmerking:
Goed advies, snel geleverd en directe opvolging op vragen of additionele verzoeken.

Verbeterpunten:
.

Review door Gre en Rini de Weijze

Geplaatst op 22-11-2020

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Voortreffelijk, meedenkend, service en hart voor het familiebedrijf en de tevreden klant staat centraal.

Positieve opmerking:
Persoonlijk advies, afspraak is afspraak , geleverd vakwerk.

Verbeterpunten:
n.v.t.

Review door Mw. Vervoort

Geplaatst op 22-11-2020

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Na een uitgebreid en persoonlijk advies is mijn badkamer volledig gerenoveerd. Ik ben er ontzettend blij mee!

Positieve opmerking:
Meedenken over goede oplossingen (voor bijvoorbeeld een kleine badkamer/beperkt budget). Een aantal opties geven, zodat de keuzemogelijkheden wat beter te overzien zijn.

Verbeterpunten:
geen

Review door M. Bijsterbosch

Geplaatst op 20-11-2020

6
Communicatie 3
Advies 6
Offerte 5
Medewerkers 6
Deskundigheid 8
Resultaat 8
Nazorg 6

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Mooie spullen, vakwerk, mindere communicatie

Positieve opmerking:
Ze hebben goede zzp'ers aan zich gebonden; echte vakmensen!

Verbeterpunten:
De communicatie kan echt beter. Aan onze kant gingen wat dingen mis waar Aangenaam niks aan kon doen. Maar ook aan de kant van Aangenaam ging niet alles vlekkeloos: zo waren alle tegels verkeerd geleverd. Gelukkig konden we dat snel oplossen zodra we het hadden ontdekt. Ook moesten we zelf achter de schilder aan, en je hoopt toch dat als je een coördinerend bedrijf inschakelt dat dat niet nodig is. Toen onze douche was geïnstalleerd en er na een paar dagen geen warm water meer uit kwam belden we Aangenaam en werden we bij het noemen van onze naam begroet met een diepe zucht. Dat kun je eigenlijk niet doen tegen een klant. We snappen dat het voor Aangenaam ook niet het leukste project is geweest, maar hier konden wij niks aan doen. Alle punten die we aandroegen waren terecht. Gelukkig werd het daarna ook wel vlot opgelost. Aangenaam heeft het erg druk, dus helaas is er wat minder flexibiliteit in de planning. Het viel ons tegen dat het na het stucen nog 3 weken duurde voor er geschilderd kon worden (terwijl er 1 week droogtijd voor stond), en dat we daar zelf achteraan moesten. Al met al zijn we 8 weken zoet geweest met de verbouwing, terwijl er vooraf over 5 weken werd gesproken.

Review door Fam. Smedes

Geplaatst op 10-11-2020

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Zeer prettige ervaring. Alles is perfect en ruim binnen de aangegeven termijn gerealiseerd. Het ziet er heel mooi uit!

Positieve opmerking:
Goede adviezen; duidelijke afspraken die worden nagekomen; vakwerk (ook door tegelzetbedrijf Kling); zeer nette werkers; vriendelijke mensen.

Verbeterpunten:
geen

Review door P.

Geplaatst op 09-11-2020

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Zeer professionele en meedenkende specialisten

Positieve opmerking:
Vakkundig, flexibel, punctueel

Verbeterpunten:
Geen

Review door Fam. Rodigas

Geplaatst op 08-11-2020

9
Communicatie 8
Advies 7
Offerte 10
Medewerkers 8
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
We hebben een nieuwe badkamer laten realiseren via BadkamerID.

Positieve opmerking:
Duidelijk advies met mooi 3D-model. Duidelijke offerte voor een nette prijs.

Verbeterpunten:
Enige wat ik zou kunnen bedenken is dat Lenny niet altijd volledig op de hoogte was wat Dennis aan het doen was/welke afspraken er gemaakt werden tijdens de realisatie. Maar dat zijn maar kleine dingetjes die niet zwaar wegen in onze optiek.

Review door Mevrouw Driehuis

Geplaatst op 27-10-2020

8
Communicatie 10
Advies 7
Offerte 8
Medewerkers 9
Deskundigheid 9
Resultaat 9
Nazorg 9

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
De service en het resultaat is top

Positieve opmerking:
jullie komen je afspraken steeds top na

Verbeterpunten:
Misschien iets eerder reageren als er een mail gestuurd wordt. Beter zeggen dat het goed ontvangen is dan pas na een paar dagen later reageren

Review door Anna

Geplaatst op 17-10-2020

10
Communicatie 8
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat 9
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
zijn zeer tevreden

Positieve opmerking:
komen afspraken na

Verbeterpunten:
geen

Review door Fam P

Geplaatst op 16-10-2020

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Goede ervaring!

Positieve opmerking:
Er wordt goed meegedacht zowel bij de aankoop als de plaatsing

Verbeterpunten:
geen

Review door Fam. Hermans

Geplaatst op 16-10-2020

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
We zijn tevreden over Badkamer ID van verkoopgesprek tot oplevering!

Positieve opmerking:
Een klein team met vast aanspreekpunt en vakkundige installatie en afwerking door 1 persoon. Iedereen denkt goed mee

Verbeterpunten:
heb ik niet

Review door Fam Koopman

Geplaatst op 08-10-2020

9
Communicatie 6
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Mooie showroom, ruime keuze, goed advies en er wordt keurig gewerkt!

Positieve opmerking:
Kwaliteit materiaal, top monteurs en goed advies!

Verbeterpunten:
Proactief communiceren naar klant, een klant hoort liever iets dan niets.

Vorige1 ....   
Reviews - Reviewblok
Wij scoren een
9.2
9.2 van 1 10
Waardering van onze klanten
Reviews - Nieuwsbriefblok

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties