Baden+
Baden+
Buiten Molenstraat 25
4101 CJ
0344 200 103 - info@baden-plus.nl

Reviews over Baden+

Wij scoren een
9.3
9.3 van 1 10
op 892 Baden+ reviews
Communicatie
9
Advies
9.2
Offerte
9
Medewerkers
9.4
Deskundigheid
9.4
Resultaat
9.5
Nazorg
9

Review door Dhr Doomen

Geplaatst op 20-05-2022

9
Communicatie 10
Advies 7
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Keurig

Positieve opmerking:
Denken mee met klanten bij ontwerp en realisatie van de badkamer

Verbeterpunten:
Eerder communiceren als er een vertraging is ontstaan in een (deel)levering van derden.

Review door Fam. Apeldoorn

Geplaatst op 12-05-2022

8
Communicatie 9
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 8
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Vakkundig, correct en vriendelijk personeel

Positieve opmerking:
Vakmensen in dienst, zij weten waar zij mee bezig zijn.

Verbeterpunten:
De planning zou iets efficienter kunnen zijn.

Review door Fam. Ruigewaard

Geplaatst op 05-05-2022

10
Communicatie 8
Advies 10
Offerte nvt
Medewerkers nvt
Deskundigheid nvt
Resultaat 8
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
We zijn erg tevreden over Gitsels. Samen met Harald hebben we een prachtige badkamer samengesteld. We hebben daar ruim de tijd voor genomen en op geen moment voelden wij druk om (sneller) een keuze te maken. Harald is daarbij een erg prettige adviseur. Alle ruimte om te experimenteren, maar wel duidelijke voorstellen om keuzestress te vermijden. Het duurde even voordat een monteur beschikbaar was om de badkamer te plaatsen, maar daarover was Gitsels transparant dus kwam het niet als verassing. Alles is kortgeleden keurig opgeleverd. We zijn erg blij met onze nieuwe badkamer.

Positieve opmerking:
Prettige ongedwongen sfeer. Goede adviezen.

Verbeterpunten:
We wisten dat het even zou duren voordat de badkamer geplaatst kon worden ivm drukte, maar nog wat meer communicatie in de tussentijd was prettig geweest.

Review door Mevrouw van Puijenbroek

Geplaatst op 05-05-2022

10
Communicatie 9
Advies 10
Offerte 9
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Wij hadden al goede verhalen gehoord over Hek en onze ervaring is ook erg positief. Alles naar wens verlopen, vanaf het eerste contact tot de laatste werkzaamheden.

Positieve opmerking:
Hek komt over als een betrouwbaar bedrijf en is het ook. Ze houden zich aan de afspraken, top personeel, alles op orde.

Verbeterpunten:
Geen

Review door Kees en Henriëtte van de Werdt

Geplaatst op 02-05-2022

10
Communicatie 10
Advies 9
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Heel klantvriendelijk en goede uitleg gehad, wij zijn enorm goed geholpen door badkamer ID en mede door dochter Lenny: dat mag óók gezegd worden, wij hebben 'n goede keuze gemaakt om door badkamer ID onze badkamer en toilet te laten maken waar wij héél blij mee zijn We kunnen iedereen aanbevelen bij badkamer ID een badkamer of sanitair uit te zoeken. Een gewaardeerd familie en badkamerbedrijf. En óók veel dank aan Dennis die onze badkamer en toilet heeft geïnstalleerd...'n Dikke 10 van ons vóór Dennis. Complimenten is zó netjes gemaakt...geweldig gewóón...Toppie! Dankjewel Badkamer ID...onze nieuwe badkamer en toilet is zó prachtig geworden, we genieten er nu al van! Badkamer ID heeft het vóór ons helemaal waar gemaakt! TOP

Positieve opmerking:
Badkamer ID lost alles op als er iets niet goed is voor de klanten. TOP

Verbeterpunten:
Géén verbeterpunten en géén tips van ons...want Badkamer ID zorgt dat alles weer goed komt, mocht er iets zijn! Zij hebben hele goede kwaliteiten om Badkamer ID te runnen. Een familiebedrijf en dat maakt vóór ons hierdoor een gewaardeerd badkamerbedrijf.

Review door Fam Twaalfhoven

Geplaatst op 28-04-2022

8
Communicatie 10
Advies 7
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 8
Resultaat 8
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Prima

Positieve opmerking:
Afspraken nakomen

Verbeterpunten:
Beter plannen van tijd, 3 weken werd 6! En het voegen kan netter

Review door fam. Mommersteeg

Geplaatst op 12-04-2022

9
Communicatie 9
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Zeer positief!

Positieve opmerking:
Heel goed advies en er werd actief meegedacht. De gesprekken waren erg prettig.

Verbeterpunten:
geen, ga zo door :)

Review door Fam. Den Hollander

Geplaatst op 08-04-2022

10
Communicatie 8
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Prettig, professioneel

Positieve opmerking:
Meedenkend, net werk geleverd, volgens afspraak

Verbeterpunten:
Iets meer zekerheid vooraf t.a.v. de montage duur.

Review door J.J. Heesakkers

Geplaatst op 05-04-2022

10
Communicatie 7
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Servicegericht en vakkundig

Positieve opmerking:
Kennis

Verbeterpunten:
Geen

Review door Dennie Timmer

Geplaatst op 05-04-2022

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Wij hebben een zeer positieve ervaring gehad. Duidelijke communicatie, strakke planning, secure uitvoering van werkzaamheden en een prachtig resultaat.

Positieve opmerking:
Operationeel zeer sterk met alle betrokken partijen

Verbeterpunten:
nvt

Review door De heer en mevrouw van den Heuvel

Geplaatst op 31-03-2022

9
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 10
Resultaat 9
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
goed en duidelijk advies, prettige advisering

Positieve opmerking:
prettig, snel en professioneel contact; uitvoering door professioneel en kwalitatief goed personeel

Verbeterpunten:
Er was een onderdeel verkeerd geleverd wat snel kon worden hersteld.

Review door Martijn Goossens

Geplaatst op 24-03-2022

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 7
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Heldere communicatie, afspraken zijn nagekomen, prachtig resultaat.

Positieve opmerking:
Heldere communicatie.

Verbeterpunten:
/

Review door Danielle Deinum

Geplaatst op 19-03-2022

8
Communicatie 9
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 8
Resultaat 8
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Heel goede ervaring! Ik werd van a tot z heel goed en vriendelijk geholpen.

Positieve opmerking:
Ik had nog nooit een badkamer gekocht. Men had alle geduld en alles werd goed en duidelijk uitgelegd.

Verbeterpunten:
Ik had eerst andere tegels gekocht, maar deze konden niet tegen schoonmaakmiddelen. Dat hoorde ik een paar weken na mijn aankoop. Dat was het enige verbeterpuntje.

Review door fam teunisse

Geplaatst op 19-03-2022

9
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 9
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Leveren uitstekend vakwerk

Positieve opmerking:
Vriendelijkheid en vakmanschap

Verbeterpunten:
Dat zou ik niet weten

Review door Mw. G. Hoosbeek

Geplaatst op 10-03-2022

8
Communicatie 9
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat 9
Nazorg 9

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
een positieve ervaring

Positieve opmerking:
de communicatie en prettig personeel

Verbeterpunten:
geen

Review door Paul Timp

Geplaatst op 08-03-2022

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 9
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Meer dan tevreden

Positieve opmerking:
Know how, klantgericht, punctueel

Verbeterpunten:
Geen

Review door Jan Kooij

Geplaatst op 02-03-2022

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Ronduit geweldig

Positieve opmerking:
Familiebedrijf dat klanten totaal ontzorgt.

Verbeterpunten:
Ga vooral zo door.

Review door Fam. Isaak

Geplaatst op 01-03-2022

8
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 6
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat 7
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Goed van advies in de showroom tot en met de uitvoering.

Positieve opmerking:
Aandacht voor de klant. Prettige monteurs.

Verbeterpunten:
Geen

Review door Dhr. Alberding

Geplaatst op 01-03-2022

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Zeer tevreden met het resultaat en de service.

Positieve opmerking:
Het werk is snel, goed en netjes gedaan.

Verbeterpunten:
Nvt

Review door L. van Bennekom

Geplaatst op 27-02-2022

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 9
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Onze nieuwe badkamer van Aangenaam bevalt prima. Duidelijke uitleg bij het uitzoeken en prettige communicatie. Badkamer is professioneel geplaatst. Punten van aandacht worden snel en adequaat opgepakt en opgelost. Kortom we zijn bijzonder tevreden met onze nieuwe badkamer en kunnen deze zeker aanraden.

Positieve opmerking:
Professionaliteit en vakmanschap

Verbeterpunten:
Nvt

Review door Dhr. en Mevr. Schreuder

Geplaatst op 25-02-2022

10
Communicatie 10
Advies 9
Offerte 9
Medewerkers 9
Deskundigheid 9
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
geweldige ervaring

Positieve opmerking:
doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen

Verbeterpunten:
..

Review door Mw. Heinen

Geplaatst op 22-02-2022

10
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 8
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Eerst een telefonische afspraak gehad en wat later een afspraak in de showroom gemaakt. Vanaf dat moment ging alles snel. Een mooie tekening, een goede offerte en de afspraak om de badkamer te gaan zetten. De verbouwing zelf is heel soepel verlopen. Ik had goed contact met de werknemer en hij dacht mee met de beslissingen en keuzes. Een echte vakman! Ik ben ontzettend blij met het resultaat.

Positieve opmerking:
kundigheid, meedenken

Verbeterpunten:
..

Review door R.Zeemeijer

Geplaatst op 18-02-2022

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Dit is de buitencategorie. Vriendelijke en kundige medewerkers. Top gedaan

Positieve opmerking:
Deskundigheid

Verbeterpunten:
Nee

Review door Dhr. van Hees

Geplaatst op 17-02-2022

8
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 9
Deskundigheid 8
Resultaat 8
Nazorg 5

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Het duurde eventjes maar dan heb je ook wat! Goed advies bij de ontwerpfase en uitstekende installatie.

Positieve opmerking:
Directe lijntjes, transparant, betrouwbaar, out-of-the-box, deskundig en vooral reëel! Klanttevredenheid staat voorop.

Verbeterpunten:
Geen idee.

Review door Dhr. Woudenberg en Mevr. vd Vlag

Geplaatst op 17-02-2022

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Uitstekende ervaring!

Positieve opmerking:
Goede uitleg bij uitzoeken. Omgang met ons als klant uitstekend en enorm goed vakmanschap. Netjes en schoon gewerkt en secuur in afwerking.

Verbeterpunten:
Geen enkele

Review door Ellen Mauriks

Geplaatst op 14-02-2022

10
Communicatie 10
Advies 9
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Voor herhaling vatbaar! Goed advies, goed materiaal en je wordt van a tot z ontzorgd.

Positieve opmerking:
Het beste materiaal en deskundig advies en uitvoering

Verbeterpunten:
geen

Review door Familie Van Gelder

Geplaatst op 04-02-2022

9
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 9
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Ons eerste contact was telefonisch en dat direct zo'n fijn gesprek dat we meteen een afspraak gemaakt hebben in de showroom. Op de afgesproken tijd werden we allerhartelijkst ontvangen door de verkoper. Deze heeft ons uitstekend geadviseeerd bij de vier badkamers die we nodig hadden. Verrassende combinaties, de allernieuwste toepassingen en technieken, mooie designers artikelen en bekende merken, een overvloed aan keus. De offerte was overzichtelijk en duidelijk én binnen onze begroting. Gitsels is heel flexibel als het gaat om het verzenden van de aangekochte spullen, echte meedenkers. Ook als het gaat om nazorg, iets veranderen, ruilen, bijbestellen, het is allemaal geen probleem. Een echte aanrader dus!

Positieve opmerking:
Uitstekend advies, ruime keus, flexibel en goede nazorg.

Verbeterpunten:
Denk er over na om meer vestigingen te openen zodat nóg meer mensen kunnen profiteren.

Review door Familie Jorritsma

Geplaatst op 02-02-2022

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 9
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Wij zijn erg blij dat we bij het bedrijf Gitsels terecht zijn gekomen. De badkamer is professioneel geplaatst zonder bijkomende problemen en het is een mooie badkamer geworden. Als wij een vraag hadden, werd daar meteen op in gegaan. Met de werknemer van het bedrijf hebben we een een goed contact gehad en er werd schoon gewerkt.

Positieve opmerking:
Professioneel, prettig contact, snelle afhandeling.

Verbeterpunten:
Eigenlijk kunnen wij niets bedenken.

Review door Dhr. en Mw. Beekmans

Geplaatst op 02-02-2022

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
We zijn heel tevreden over het hele proces: goede voorlichting, duidelijke offerte, nakomen van afspraken en geleverde kwaliteit van de producten en diensten.

Positieve opmerking:
Duidelijk, vriendelijk en nemen de tijd om alles goed uit te leggen en te adviseren. Denken echt mee.

Verbeterpunten:
In de offerte de extra diensten bij betreffende onderdeel vermelden i.p.v. op het einde samengevat.

Review door Joyce Moons

Geplaatst op 25-01-2022

8
Communicatie 8
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat 9
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Erg prettige samenwerking. Er was veel tijd beschikbaar om aan het ontwerp te werken, mooie 3D tekening en toen bleek dat we een fout in de maten hadden gemaakt waren ze ook direct beschikbaar om mee te denken in oplossingen. Resultaat, een top badkamer!

Positieve opmerking:
Veel tijd om na te denken over het ontwerp, veel ervaring en ideeen, mooi tegels!

Verbeterpunten:
De tekening voor de aannemer kan iets preciezer

Vorige1 ....   
Wij scoren een
9.3
9.3 van 1 10
20-05-2022
Waardering van onze klanten Ontdek wat onze klanten over ons vertellen Denken mee met klanten bij ontwerp en realisatie van de badkamer
6x badkamer inspiratie en tips in je mailbox?
Meld je aan voor de Baden+ nieuwsbrief