Baden+
Baden+
Buiten Molenstraat 25
4101 CJ
0344 200 103 - info@baden-plus.nl

Reviews over Baden+

Wij scoren een
9.2
9.2 van 1 10
op 727 Baden+ reviews
Communicatie
8.9
Advies
9.1
Offerte
9
Medewerkers
9.3
Deskundigheid
9.3
Resultaat
9.4
Nazorg
9

Review door Anna

Geplaatst op 17-10-2020

10
Communicatie 8
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat 9
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
zijn zeer tevreden

Positieve opmerking:
komen afspraken na

Verbeterpunten:
geen

Review door Fam P

Geplaatst op 16-10-2020

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Goede ervaring!

Positieve opmerking:
Er wordt goed meegedacht zowel bij de aankoop als de plaatsing

Verbeterpunten:
geen

Review door Fam. Hermans

Geplaatst op 16-10-2020

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
We zijn tevreden over Badkamer ID van verkoopgesprek tot oplevering!

Positieve opmerking:
Een klein team met vast aanspreekpunt en vakkundige installatie en afwerking door 1 persoon. Iedereen denkt goed mee

Verbeterpunten:
heb ik niet

Review door Fam Koopman

Geplaatst op 08-10-2020

9
Communicatie 6
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Mooie showroom, ruime keuze, goed advies en er wordt keurig gewerkt!

Positieve opmerking:
Kwaliteit materiaal, top monteurs en goed advies!

Verbeterpunten:
Proactief communiceren naar klant, een klant hoort liever iets dan niets.

Review door Dhr. en Mw. van Schijndel

Geplaatst op 07-10-2020

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 9
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Uitstekend. Goed geholpen, met aandacht en deskundig advies. Uitvoering door een echte vakman! Secuur, netjes en in goed overleg.

Positieve opmerking:
Betrouwbaar in afstemming en overleg

Verbeterpunten:
Geen

Review door familie Kooistra

Geplaatst op 04-10-2020

8
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat 8
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Was goed

Positieve opmerking:
Kwaliteit, goed aan de afspraken gehouden

Verbeterpunten:
Geen

Review door Robert Hek

Geplaatst op 03-10-2020

10
Communicatie 9
Advies 9
Offerte 9
Medewerkers 10
Deskundigheid 9
Resultaat 10
Nazorg 9

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Mooi klein bedrijf met vakwerk

Positieve opmerking:
Contact met de klant

Verbeterpunten:
N.v.t.

Review door M.M. Hofstee

Geplaatst op 03-10-2020

8
Communicatie 6
Advies 9
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 9

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Vriendelijke, kundige mensen, communicatie kon beter. Mooi eindresultaat!

Positieve opmerking:
Vakmanschap, vriendelijkheid, kwaliteit

Verbeterpunten:
Communicatie (daar is ook over gesproken). Door onverhoopte omstandigheden was er wat vertraging waar niet goed over werd gecommuniceerd.

Review door Fam Zwiers

Geplaatst op 02-10-2020

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Vanaf het eerste contact een goed gevoel, men weet waar ze over praten en nemen de tijd voor alles

Positieve opmerking:
Deskundigheid, meedenken en advies. Zowel in de showroom als bij de uitvoering

Verbeterpunten:
Geen

Review door Fam. Maessen

Geplaatst op 30-09-2020

10
Communicatie 8
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 9
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Badkamer ID VUGHT prima

Positieve opmerking:
Service en vakmensen

Verbeterpunten:
Gespecificeerde rekening maak het transparant

Review door Otto en Marion van der Gronden

Geplaatst op 30-09-2020

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
UItstekend vakwerk en zeer plezierige medewerkers/eigenaren

Positieve opmerking:
Helder duidelijk en afspraak is afspraak

Verbeterpunten:
eigenlijk geen, behalve natuurlijk veeeel te duur..............

Review door Mevr. de Bilde en Dhr. Evers

Geplaatst op 24-09-2020

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Zeer kundig, denken met je mee en als er een probleem is word dit snel opgelost

Positieve opmerking:
Afspraken worden altijd nagekomen

Verbeterpunten:
Presentatie van de showroom is wat rommelig.

Review door E.C Laak Lub

Geplaatst op 18-09-2020

10
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Prima vertrouwd bedrijf, communicatie verloopt ook goed. En blij met een hele mooie badkamer.

Positieve opmerking:
Prettige samenwerking.

Verbeterpunten:
Prima zo het is gegaan.

Review door Jan van Bekkum

Geplaatst op 18-09-2020

10
Communicatie 10
Advies 8
Offerte 9
Medewerkers 10
Deskundigheid 9
Resultaat 10
Nazorg 7

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
uitstekend

Positieve opmerking:
goede oplossingen bij onverwachte tegenvallers

Verbeterpunten:
geen

Review door Karin en Arnold

Geplaatst op 18-09-2020

9
Communicatie 9
Advies 9
Offerte 9
Medewerkers 8
Deskundigheid 9
Resultaat 9
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Goed

Positieve opmerking:
Kennis van zaken/advies Inzet

Verbeterpunten:
Geen

Review door Joke en Jeffry

Geplaatst op 17-09-2020

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Bliek sanitair

Positieve opmerking:
Ze houden zich aan afspraken, goede service en netjes gewerkt

Verbeterpunten:
Niet

Review door Fam. Witziers

Geplaatst op 17-09-2020

10
Communicatie 10
Advies 9
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Zeer goed en vakkundig

Positieve opmerking:
Uitleg en meedenken

Verbeterpunten:
Geen

Review door Fam. Kegel

Geplaatst op 09-09-2020

9
Communicatie 9
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 9
Deskundigheid 10
Resultaat 9
Nazorg 9

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Professioneel en persoonlijk bedrijf.

Positieve opmerking:
Hoge kwaliteit in materialen en werknemers.

Verbeterpunten:
Alles goed behalve stucwerk plafond.

Review door E. S.

Geplaatst op 05-09-2020

2
Communicatie 1
Advies 2
Offerte 2
Medewerkers 2
Deskundigheid 2
Resultaat 2
Nazorg 1

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Wij zijn bij Baden+ geweest in Moordrecht. Oplichters. Komen afspraken niet na, slecht te bereiken en extreem duur. Ga niet met dit bedrijf (Roggeveen) in zee.

Positieve opmerking:
Geen

Verbeterpunten:
Extreem duur. Slechte communicatie

Review door Fam Bos

Geplaatst op 05-09-2020

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Zeer goed van A tot Z

Positieve opmerking:
Communicatie en netheid van werken

Verbeterpunten:
Geen

Review door Fam Bartels

Geplaatst op 05-09-2020

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 9
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
We hebben van begin tot eind het gevoel gehad dat het goed zat. We zijn bij meerdere bedrijven geweest, maar ze waren de enigste die eerst kwamen kijken alvorens een bedrag te noemen dus voor beide partijen waren er geen verrassingen.

Positieve opmerking:
Komen afspraken na

Verbeterpunten:
Geen

Review door Fam. Verploegen

Geplaatst op 30-08-2020

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
wij zijn zeer tevreden, alles werd geregeld en afspraken zijn netjes nagekomen

Positieve opmerking:
alles werd door een persoon geregeld

Verbeterpunten:
?

Review door Co Jasperse

Geplaatst op 24-08-2020

10
Communicatie 9
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Op aanbeveling bezochten wij de fraaie showroom. Wij hadden gelijk een klik met één van de eigenaars, die na deskundig advies samen met ons een ontwerp maakte van de gewenste badkamer. Dit resulteerde in een voor ons aantrekkelijke offerte. Binnen redelijke termijn vond installatie plaats. Normaliter door eigen vakmensen maar door omstandigheden hoofdzakelijke nu door 1 zzp-er (Peter) die echter regelmatig voor dit bedrijf werk verricht en een allround en creatieve vakman bleek te zijn. Prettig in de communicatie ook. Het resultaat is een prachtige badkamer waar wij zeer blij mee zijn.

Positieve opmerking:
Men hanteert een sterk concept. Namelijk het gehele proces van begin tot eind binnen het eigen bedrijf met 1 aanspreekpunt.

Verbeterpunten:
In het begin tijdens de installatie van de badkamer verliep de communicatie via bedrijf niet optimaal. Alleen via de huistelefoon dan wel email te bereiken. Reactie duurde te lang. Nadien opgelost door hoofdzakelijk contact te houden met de installateur via diens 06-nummer. Wellicht een oplossing om 06 nummers van de verkopers (aanspreekpunt) te vermelden in de offerte.

Review door Fam. de Mooij

Geplaatst op 18-08-2020

10
Communicatie 9
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Nieuwe badkamer aangeschaft. Goed advies gekregen, ook kleurenadvies. Ook ter plaatse komen kijken. Goede kwalitatieve producten. Goed schoonmaakadvies.

Positieve opmerking:
Advies op maat

Verbeterpunten:
Advies op maat.

Review door Fam versteeg

Geplaatst op 15-08-2020

6
Communicatie 4
Advies 4
Offerte 6
Medewerkers 7
Deskundigheid 8
Resultaat 7
Nazorg 6

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Goed, communicatie kan beter

Positieve opmerking:
monteur service en klantgericht

Verbeterpunten:
in de winkel meer mee denken. betere communicatie van uit organisatie

Review door H v/d Torre

Geplaatst op 06-07-2020

8
Communicatie 9
Advies 10
Offerte 7
Medewerkers 7
Deskundigheid 7
Resultaat 8
Nazorg 7

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Bliek sanitair uit Volendam heeft de renovatie van een badkamer en toilet volledig voorbereidt en uitgevoerd

Positieve opmerking:
de voorbereiding, advies op gebied van design, technische uitvoering. De communicatie de offerte fase en de tijdens de uitvoering (conform de planning en waarniet direct informeren) en tijdens de nacontrole.

Verbeterpunten:
niet op gebied van communicatie, die was uitstekend. Wel t.a.v. de uitvoering: stagnatie weglopen van water in closet, was fout in aansluiting en idem t.a.v. toiletkraantje. en loszittende badaccessoires en kraan in badkamer ( moet nog verholpen worden). Nog secuder werken en gebruiken van pluggen.

Review door Fam. Van Selm

Geplaatst op 05-07-2020

8
Communicatie 7
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat 10
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
prettige samenwerking

Positieve opmerking:
vakmensen, mooi materiaal

Verbeterpunten:
communicatie onderling

Review door Fam. ten Hove

Geplaatst op 04-07-2020

9
Communicatie 9
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 9
Deskundigheid 9
Resultaat 9
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
De bubbelshop heeft een mooie badkamer geïnstalleerd er is daarbij netjes gewerkt en was men binnen de afgesproken periode klaar.

Positieve opmerking:
Goede afspraken over wanner ze er zouden zijn. Er werd netjes gewerkt om zo min mogelijk rotzooi in huis te hebben. Zeer vriendelijk geholpen

Verbeterpunten:
Geen

Review door A. Stoelinga

Geplaatst op 27-06-2020

10
Communicatie 7
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Onze ervaring met Aangenaam Badkamers is prima. Vanaf onze twee bezoeken tot de oplevering, alles was goed geregeld. Keurig afgewerkt en men dacht mee bij de uitvoering

Positieve opmerking:
De loodgieter en tegelzetter zijn echt vakmensen met liefde voor het werk.

Verbeterpunten:
communicatie kan soms wat beter, maar was voor ons niet zo storend. Zo stond er een stucker voor de deur (niet afgesproken) terwijl wij weg waren.

Review door Fam. Albronda

Geplaatst op 26-06-2020

10
Communicatie 8
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat 10
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Goede informatie en advies. Prima werk geleverd. Veel tijd en aandacht gekregen.

Positieve opmerking:
Kwalitatief goede producten en goede installatie.

Verbeterpunten:
Communicatie kan alerter.

Vorige1 ....   
Reviews - Reviewblok
Wij scoren een
9.2
9.2 van 1 10
Waardering van onze klanten
Reviews - Nieuwsbriefblok

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties