Baden+
Baden+
Buiten Molenstraat 25
4101 CJ
0344 200 103 - info@baden-plus.nl

Reviews over Baden+

Wij scoren een
9.3
9.3 van 1 10
op 915 Baden+ reviews
Communicatie
9
Advies
9.2
Offerte
9
Medewerkers
9.4
Deskundigheid
9.4
Resultaat
9.5
Nazorg
9

Review door Gijs Schaap

Geplaatst op 24-09-2022

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Zeer tevreden over proces en product

Positieve opmerking:
persoonlijk

Verbeterpunten:
geen

Review door Fam Huijboom

Geplaatst op 21-09-2022

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Fraaie badkamer met inloop douche.

Positieve opmerking:
Hele nette werkers, perfectionisten!

Verbeterpunten:
-

Review door Fam. de Jong

Geplaatst op 05-09-2022

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Deskundig en betrokken

Positieve opmerking:
Meedenken met wensen en bestaande situatie

Verbeterpunten:
geen

Review door Fam. Salfishberger

Geplaatst op 01-09-2022

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 9
Deskundigheid 9
Resultaat 10
Nazorg 9

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Top bedrijf. Goede uitleg, service. Luisteren goed naar je wensen en vullen deze aan met hele goede tips. Super vriendelijke medewerkers

Positieve opmerking:
Rustige duidelijke hulp

Verbeterpunten:
Geen

Review door Menno en Gerarda de Man

Geplaatst op 01-08-2022

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Heel erg prettige samenwerking. Vanaf ontwerp tot oplevering.

Positieve opmerking:
Vooraf erg duidelijk gecommuniceerd wat we konden verwachten.

Verbeterpunten:
Geen

Review door Pieter Verkerk

Geplaatst op 11-07-2022

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Prettige ervaring

Positieve opmerking:
Uitleg, overleg vakkundig

Verbeterpunten:
Geen

Review door dhr. J. Prins en mevr. M. Kuijpers

Geplaatst op 09-07-2022

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Dankzij het fantastische vakkundige badkamerteam van Bliek Sanitair is onze nieuwe badkamer volledig naar onze wens en smaak voltooid. Mede door de mooie praktische badkamermeubels, de royaal verlichte toiletkast, de Geberit douche wc, de sfeervolle accessoires en tot slot de prachtige Italiaanse vloertegels komt dit alles tot 'n super de luxe uitstraling! We zijn enorm blij met deze nieuwe aanwinst in ons huis.

Positieve opmerking:
In 10 werkdagen 'n nieuwe badkamer realiseren is mede tot stand gekomen door de perfecte planning, enorm vlot werktempo en netheid van de medewerkers. Ook klantvriendelijkheid staat hoog in het vaandel van het team Bliek Sanitair

Verbeterpunten:
Geen.

Review door Anne

Geplaatst op 06-07-2022

10
Communicatie 8
Advies 9
Offerte 9
Medewerkers 9
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Badkamer en toilet

Positieve opmerking:
Jan luisterde goed naar onze wensen en heeft op basis daarvan 2 ontwerpen gemaakt zodat wij een goede keuze konden maken. Het plaatsen is heel deskundig gedaan. Ziet er top uit!

Verbeterpunten:
Bij vragen in het bestelproces iets sneller reageren. (Kwam altijd goed hoor)

Review door Mevrouw Linnekamp

Geplaatst op 29-06-2022

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Heldere taal en kennis van zaken, van begin tot eind een goede samenwerking

Positieve opmerking:
Medewerkers met vakkennis. Snelle communicatie binnen t bedrijf.

Verbeterpunten:
niks op aan te merken

Review door Fam. Den Ouden

Geplaatst op 22-06-2022

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 9
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Fijn bedrijf om je badkamer te kopen

Positieve opmerking:
Wij werden erg fijn geholpen bij het kiezen van onze badkamer. De montage liep uiterst voorspoedig en een zeer bekwame installateur. en

Verbeterpunten:
Geen

Review door Dhr. Garé

Geplaatst op 21-06-2022

9
Communicatie 8
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 9
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Goed tot zeer goed

Positieve opmerking:
planning en afspraken nakomen + begeleiding tijdens aankoopproces

Verbeterpunten:
de klant iets eerder van werkzaamheden op de hoogte stellen. Niet pas een dag van te voren.

Review door Fam. van Duijnhoven

Geplaatst op 18-06-2022

9
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Met de medewerkers van AGO goed contact gehad. Afspraken zijn nagekomen

Positieve opmerking:
De afgesproken momenten zijn ze er. Ook het mee denken om de badkamer te renoveren en niet alles te vernieuwen.

Verbeterpunten:
Vreemd was dat onze opdracht in november 2021 geplaatst de levering van het badkamer meubel er niet was op moment van installatie in mei 2022. lijkt me tijd genoeg om het meubel tijdig te bestellen en in huis te hebben.

Review door Fam. Pothof

Geplaatst op 17-06-2022

8
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 7
Medewerkers 8
Deskundigheid 7
Resultaat 8
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
We zijn heel erg tevreden over de uitvoering van de renovatie van het toilet doro Hek Badkmers.

Positieve opmerking:
Afspraken nakomen

Verbeterpunten:
Geen

Review door Fam. van den Hogen

Geplaatst op 16-06-2022

10
Communicatie 9
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Helemaal super! Ik zou zeker aanraden om met Baden+ in zee te gaan!

Positieve opmerking:
Zeer professioneel en een personal touch

Verbeterpunten:
Ga zo door!

Review door Fam. Raaijmakers

Geplaatst op 05-06-2022

8
Communicatie 9
Advies 9
Offerte 8
Medewerkers 9
Deskundigheid 8
Resultaat 8
Nazorg 9

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Zeer goede service en vriendelijk. Wij hebben onze vloertegels gekocht en zijn zeer tevreden. Inmiddels hebben wij ook weer tegels en spullen voor onze toilet hier gehaald. Wederom een goede service.

Positieve opmerking:
Goede service

Verbeterpunten:
Geen

Review door Fam. Roos

Geplaatst op 03-06-2022

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Zeer tevreden

Positieve opmerking:
Duidelijke afspraken en deskundigheid

Verbeterpunten:
Volgorde van monteren. Eerst plafond en daarna montage badkamermeubel en dergelijke.

Review door Fam v/d Eerden

Geplaatst op 01-06-2022

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
In 1 woord: Geweldig!

Positieve opmerking:
Erge vriendelijke, deskundige mensen, komen afspraken na, werken heel netjes en goed, hebben een geweldig teams van vakmensen om zich heen!

Verbeterpunten:
Geen.

Review door Fam. Hendriks

Geplaatst op 28-05-2022

9
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Uitstekend geholpen en een uitmuntende installatie.

Positieve opmerking:
Goede keuze van tegels en sanitair. Mooie materialen.

Verbeterpunten:
Een 3D ontwerp naar de klant sturen met de offerte.

Review door André en Wilma Maalderink

Geplaatst op 23-05-2022

9
Communicatie 9
Advies 9
Offerte 9
Medewerkers 9
Deskundigheid 9
Resultaat 9
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Een bedrijf waar je persoonlijke aandacht krijgt

Positieve opmerking:
Wanneer er iets niet goed is, wordt het direct opgelost

Verbeterpunten:
n.v.t.

Review door De Heer en Mevrouw Bannink

Geplaatst op 22-05-2022

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Zeer goed

Positieve opmerking:
Advisering nav. wensen van de klant.

Verbeterpunten:
Voldoende materialen bestellen.

Review door fam. Siegersma

Geplaatst op 22-05-2022

8
Communicatie 8
Advies 9
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat 8
Nazorg 6

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
prima ervaring

Positieve opmerking:
korte lijnen

Verbeterpunten:
in principe niet

Review door Dhr Doomen

Geplaatst op 20-05-2022

9
Communicatie 10
Advies 7
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Keurig

Positieve opmerking:
Denken mee met klanten bij ontwerp en realisatie van de badkamer

Verbeterpunten:
Eerder communiceren als er een vertraging is ontstaan in een (deel)levering van derden.

Review door Dhr. Dijkema en mevr. Blankenstijn

Geplaatst op 17-05-2022

7
Communicatie 8
Advies 3
Offerte 5
Medewerkers 10
Deskundigheid 8
Resultaat 10
Nazorg 7

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Prijzig, maar goed werk

Positieve opmerking:
Kwalitatief goed op tijd klaar

Verbeterpunten:
Iets betere comminucatie tijdens het adviesgesprek was welkom geweest

Review door R.Groenendijk

Geplaatst op 16-05-2022

9
Communicatie 7
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 6

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Zorgeloze verbouwing

Positieve opmerking:
Betrouwbaar, zorgvuldig en netjes.

Verbeterpunten:
In de communicatie kan het beter. Communicatie tijdens verbouwing was goed. Alles wat voor en na de verbouwing gecommuniceerd moest worden kan beter. Oplevering moet beter. Bij ons is geen oplevering geweest. U bent toch bij ons twee weken aan het werk geweest en wij stellen het zeer op prijs dat er goed wordt opgeleverd en dat onze vragen beantwoord worden.

Review door Fam. Apeldoorn

Geplaatst op 12-05-2022

8
Communicatie 9
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 8
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Vakkundig, correct en vriendelijk personeel

Positieve opmerking:
Vakmensen in dienst, zij weten waar zij mee bezig zijn.

Verbeterpunten:
De planning zou iets efficienter kunnen zijn.

Review door Fam. Ruigewaard

Geplaatst op 05-05-2022

10
Communicatie 8
Advies 10
Offerte nvt
Medewerkers nvt
Deskundigheid nvt
Resultaat 8
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
We zijn erg tevreden over Gitsels. Samen met Harald hebben we een prachtige badkamer samengesteld. We hebben daar ruim de tijd voor genomen en op geen moment voelden wij druk om (sneller) een keuze te maken. Harald is daarbij een erg prettige adviseur. Alle ruimte om te experimenteren, maar wel duidelijke voorstellen om keuzestress te vermijden. Het duurde even voordat een monteur beschikbaar was om de badkamer te plaatsen, maar daarover was Gitsels transparant dus kwam het niet als verassing. Alles is kortgeleden keurig opgeleverd. We zijn erg blij met onze nieuwe badkamer.

Positieve opmerking:
Prettige ongedwongen sfeer. Goede adviezen.

Verbeterpunten:
We wisten dat het even zou duren voordat de badkamer geplaatst kon worden ivm drukte, maar nog wat meer communicatie in de tussentijd was prettig geweest.

Review door Mevrouw van Puijenbroek

Geplaatst op 05-05-2022

10
Communicatie 9
Advies 10
Offerte 9
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Wij hadden al goede verhalen gehoord over Hek en onze ervaring is ook erg positief. Alles naar wens verlopen, vanaf het eerste contact tot de laatste werkzaamheden.

Positieve opmerking:
Hek komt over als een betrouwbaar bedrijf en is het ook. Ze houden zich aan de afspraken, top personeel, alles op orde.

Verbeterpunten:
Geen

Review door Kees en Henriëtte van de Werdt

Geplaatst op 02-05-2022

10
Communicatie 10
Advies 9
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Heel klantvriendelijk en goede uitleg gehad, wij zijn enorm goed geholpen door badkamer ID en mede door dochter Lenny: dat mag óók gezegd worden, wij hebben 'n goede keuze gemaakt om door badkamer ID onze badkamer en toilet te laten maken waar wij héél blij mee zijn We kunnen iedereen aanbevelen bij badkamer ID een badkamer of sanitair uit te zoeken. Een gewaardeerd familie en badkamerbedrijf. En óók veel dank aan Dennis die onze badkamer en toilet heeft geïnstalleerd...'n Dikke 10 van ons vóór Dennis. Complimenten is zó netjes gemaakt...geweldig gewóón...Toppie! Dankjewel Badkamer ID...onze nieuwe badkamer en toilet is zó prachtig geworden, we genieten er nu al van! Badkamer ID heeft het vóór ons helemaal waar gemaakt! TOP

Positieve opmerking:
Badkamer ID lost alles op als er iets niet goed is voor de klanten. TOP

Verbeterpunten:
Géén verbeterpunten en géén tips van ons...want Badkamer ID zorgt dat alles weer goed komt, mocht er iets zijn! Zij hebben hele goede kwaliteiten om Badkamer ID te runnen. Een familiebedrijf en dat maakt vóór ons hierdoor een gewaardeerd badkamerbedrijf.

Review door Fam Twaalfhoven

Geplaatst op 28-04-2022

8
Communicatie 10
Advies 7
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 8
Resultaat 8
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Prima

Positieve opmerking:
Afspraken nakomen

Verbeterpunten:
Beter plannen van tijd, 3 weken werd 6! En het voegen kan netter

Review door fam. Mommersteeg

Geplaatst op 12-04-2022

9
Communicatie 9
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Zeer positief!

Positieve opmerking:
Heel goed advies en er werd actief meegedacht. De gesprekken waren erg prettig.

Verbeterpunten:
geen, ga zo door :)

Vorige1 ....   
Wij scoren een
9.3
9.3 van 1 10
24-09-2022
Waardering van onze klanten Ontdek wat onze klanten over ons vertellen persoonlijk
6x badkamer inspiratie en tips in je mailbox?
Meld je aan voor de Baden+ nieuwsbrief