Baden+
Baden+
Buiten Molenstraat 25
4101 CJ
0344 200 103 - info@baden-plus.nl

Reviews over Baden+

Wij scoren een
9.2
9.2 van 1 10
op 717 Baden+ reviews
Communicatie
8.9
Advies
9.1
Offerte
9
Medewerkers
9.3
Deskundigheid
9.3
Resultaat
9.4
Nazorg
8.9

Review door Otto en Marion van der Gronden

Geplaatst op 30-09-2020

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
UItstekend vakwerk en zeer plezierige medewerkers/eigenaren

Positieve opmerking:
Helder duidelijk en afspraak is afspraak

Verbeterpunten:
eigenlijk geen, behalve natuurlijk veeeel te duur..............

Review door Mevr. de Bilde en Dhr. Evers

Geplaatst op 24-09-2020

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Zeer kundig, denken met je mee en als er een probleem is word dit snel opgelost

Positieve opmerking:
Afspraken worden altijd nagekomen

Verbeterpunten:
Presentatie van de showroom is wat rommelig.

Review door E.C Laak Lub

Geplaatst op 18-09-2020

10
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Prima vertrouwd bedrijf, communicatie verloopt ook goed. En blij met een hele mooie badkamer.

Positieve opmerking:
Prettige samenwerking.

Verbeterpunten:
Prima zo het is gegaan.

Review door Jan van Bekkum

Geplaatst op 18-09-2020

10
Communicatie 10
Advies 8
Offerte 9
Medewerkers 10
Deskundigheid 9
Resultaat 10
Nazorg 7

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
uitstekend

Positieve opmerking:
goede oplossingen bij onverwachte tegenvallers

Verbeterpunten:
geen

Review door Karin en Arnold

Geplaatst op 18-09-2020

9
Communicatie 9
Advies 9
Offerte 9
Medewerkers 8
Deskundigheid 9
Resultaat 9
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Goed

Positieve opmerking:
Kennis van zaken/advies Inzet

Verbeterpunten:
Geen

Review door Joke en Jeffry

Geplaatst op 17-09-2020

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Bliek sanitair

Positieve opmerking:
Ze houden zich aan afspraken, goede service en netjes gewerkt

Verbeterpunten:
Niet

Review door Fam. Witziers

Geplaatst op 17-09-2020

10
Communicatie 10
Advies 9
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Zeer goed en vakkundig

Positieve opmerking:
Uitleg en meedenken

Verbeterpunten:
Geen

Review door Fam. Kegel

Geplaatst op 09-09-2020

9
Communicatie 9
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 9
Deskundigheid 10
Resultaat 9
Nazorg 9

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Professioneel en persoonlijk bedrijf.

Positieve opmerking:
Hoge kwaliteit in materialen en werknemers.

Verbeterpunten:
Alles goed behalve stucwerk plafond.

Review door E. S.

Geplaatst op 05-09-2020

2
Communicatie 1
Advies 2
Offerte 2
Medewerkers 2
Deskundigheid 2
Resultaat 2
Nazorg 1

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Wij zijn bij Baden+ geweest in Moordrecht. Oplichters. Komen afspraken niet na, slecht te bereiken en extreem duur. Ga niet met dit bedrijf (Roggeveen) in zee.

Positieve opmerking:
Geen

Verbeterpunten:
Extreem duur. Slechte communicatie

Review door Fam Bos

Geplaatst op 05-09-2020

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Zeer goed van A tot Z

Positieve opmerking:
Communicatie en netheid van werken

Verbeterpunten:
Geen

Review door Fam Bartels

Geplaatst op 05-09-2020

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 9
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
We hebben van begin tot eind het gevoel gehad dat het goed zat. We zijn bij meerdere bedrijven geweest, maar ze waren de enigste die eerst kwamen kijken alvorens een bedrag te noemen dus voor beide partijen waren er geen verrassingen.

Positieve opmerking:
Komen afspraken na

Verbeterpunten:
Geen

Review door Fam. Verploegen

Geplaatst op 30-08-2020

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
wij zijn zeer tevreden, alles werd geregeld en afspraken zijn netjes nagekomen

Positieve opmerking:
alles werd door een persoon geregeld

Verbeterpunten:
?

Review door Co Jasperse

Geplaatst op 24-08-2020

10
Communicatie 9
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Op aanbeveling bezochten wij de fraaie showroom. Wij hadden gelijk een klik met één van de eigenaars, die na deskundig advies samen met ons een ontwerp maakte van de gewenste badkamer. Dit resulteerde in een voor ons aantrekkelijke offerte. Binnen redelijke termijn vond installatie plaats. Normaliter door eigen vakmensen maar door omstandigheden hoofdzakelijke nu door 1 zzp-er (Peter) die echter regelmatig voor dit bedrijf werk verricht en een allround en creatieve vakman bleek te zijn. Prettig in de communicatie ook. Het resultaat is een prachtige badkamer waar wij zeer blij mee zijn.

Positieve opmerking:
Men hanteert een sterk concept. Namelijk het gehele proces van begin tot eind binnen het eigen bedrijf met 1 aanspreekpunt.

Verbeterpunten:
In het begin tijdens de installatie van de badkamer verliep de communicatie via bedrijf niet optimaal. Alleen via de huistelefoon dan wel email te bereiken. Reactie duurde te lang. Nadien opgelost door hoofdzakelijk contact te houden met de installateur via diens 06-nummer. Wellicht een oplossing om 06 nummers van de verkopers (aanspreekpunt) te vermelden in de offerte.

Review door Fam. de Mooij

Geplaatst op 18-08-2020

10
Communicatie 9
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Nieuwe badkamer aangeschaft. Goed advies gekregen, ook kleurenadvies. Ook ter plaatse komen kijken. Goede kwalitatieve producten. Goed schoonmaakadvies.

Positieve opmerking:
Advies op maat

Verbeterpunten:
Advies op maat.

Review door Fam versteeg

Geplaatst op 15-08-2020

6
Communicatie 4
Advies 4
Offerte 6
Medewerkers 7
Deskundigheid 8
Resultaat 7
Nazorg 6

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Goed, communicatie kan beter

Positieve opmerking:
monteur service en klantgericht

Verbeterpunten:
in de winkel meer mee denken. betere communicatie van uit organisatie

Review door H v/d Torre

Geplaatst op 06-07-2020

8
Communicatie 9
Advies 10
Offerte 7
Medewerkers 7
Deskundigheid 7
Resultaat 8
Nazorg 7

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Bliek sanitair uit Volendam heeft de renovatie van een badkamer en toilet volledig voorbereidt en uitgevoerd

Positieve opmerking:
de voorbereiding, advies op gebied van design, technische uitvoering. De communicatie de offerte fase en de tijdens de uitvoering (conform de planning en waarniet direct informeren) en tijdens de nacontrole.

Verbeterpunten:
niet op gebied van communicatie, die was uitstekend. Wel t.a.v. de uitvoering: stagnatie weglopen van water in closet, was fout in aansluiting en idem t.a.v. toiletkraantje. en loszittende badaccessoires en kraan in badkamer ( moet nog verholpen worden). Nog secuder werken en gebruiken van pluggen.

Review door Fam. Van Selm

Geplaatst op 05-07-2020

8
Communicatie 7
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat 10
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
prettige samenwerking

Positieve opmerking:
vakmensen, mooi materiaal

Verbeterpunten:
communicatie onderling

Review door Fam. ten Hove

Geplaatst op 04-07-2020

9
Communicatie 9
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 9
Deskundigheid 9
Resultaat 9
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
De bubbelshop heeft een mooie badkamer geïnstalleerd er is daarbij netjes gewerkt en was men binnen de afgesproken periode klaar.

Positieve opmerking:
Goede afspraken over wanner ze er zouden zijn. Er werd netjes gewerkt om zo min mogelijk rotzooi in huis te hebben. Zeer vriendelijk geholpen

Verbeterpunten:
Geen

Review door A. Stoelinga

Geplaatst op 27-06-2020

10
Communicatie 7
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Onze ervaring met Aangenaam Badkamers is prima. Vanaf onze twee bezoeken tot de oplevering, alles was goed geregeld. Keurig afgewerkt en men dacht mee bij de uitvoering

Positieve opmerking:
De loodgieter en tegelzetter zijn echt vakmensen met liefde voor het werk.

Verbeterpunten:
communicatie kan soms wat beter, maar was voor ons niet zo storend. Zo stond er een stucker voor de deur (niet afgesproken) terwijl wij weg waren.

Review door Fam. Albronda

Geplaatst op 26-06-2020

10
Communicatie 8
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat 10
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Goede informatie en advies. Prima werk geleverd. Veel tijd en aandacht gekregen.

Positieve opmerking:
Kwalitatief goede producten en goede installatie.

Verbeterpunten:
Communicatie kan alerter.

Review door Dhr. de Vries en Mw. Borger

Geplaatst op 24-06-2020

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Badkamer en toilet vervangen incl. tegelwerk

Positieve opmerking:
Meedenken op alle punten van het traject

Verbeterpunten:
Opendraaien gas bij plaatsen Badkamer op wielen

Review door Fam Jonk

Geplaatst op 20-06-2020

9
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 9
Medewerkers 10
Deskundigheid 9
Resultaat 9
Nazorg 7

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
We zijn erg positief over de strakke planning, de snelheid, het vakkundig personeel en het uiteindelijke resultaat. Was een goede keuze.

Positieve opmerking:
Planning, snelheid, kwaliteit en betrouwbaar

Verbeterpunten:
Wellicht de after sales.

Review door fam. Tabak

Geplaatst op 14-06-2020

9
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 9
Nazorg 9

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Onze ervaringen met firma Ouder Geerdink is zeer positief! Wij hebben het hele proces, van de eerste kennismaking en het zoeken naar mogelijkheden tot aan het laatste stukje afwerking als prettig ervaren. Er is steeds goed met ons meegedacht en we kregen alle ruimte om onze eigen ideeën toe te voegen.

Positieve opmerking:
- het meedenken, vooral in oplossingen. Ook tijdens de werkzaamheden bleef dat meedenken op de voorgrond staan. - de uitvoering, waarbij alle beloftes werden waargemaakt - de vriendelijkheid van de medewerkers, van de toonzaal tot aan de werklui.

Verbeterpunten:
Een klein verbeterpunt zou kunnen zijn: de onderlinge afstemming, zo werd er bv. al gevoegd, terwijl er nog twee planchetjes moesten worden geplaatst in de voegen. Het is uiteindelijk helemaal goed gekomen, maar het extra werk dat dit met zich meebracht had voorkomen kunnen worden.

Review door Fam. Kalicharan

Geplaatst op 11-06-2020

8
Communicatie 4
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 6

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
De ervaring met jullie bedrijf is goed

Positieve opmerking:
Het bedrijf doet z'n best wat ze afspreken

Verbeterpunten:
Eind aflevering nota zou beter afgestemd moeten worden met de uiteindelijke oplevering

Review door Fam Fortgens

Geplaatst op 11-06-2020

8
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat 9
Nazorg 7

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Compleet nieuwe WC, mooi geworden

Positieve opmerking:
Kwaliteit materialen, advies en installatie

Verbeterpunten:
Communicatie, afwerking (afkitwerk).

Review door mevrouw en de heer Kremers

Geplaatst op 10-06-2020

8
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat 10
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Denken mee over wat je wilt en kunnen ook precies uitleggen wat het allemaal inhoudt. Vindt dit prettig, want zelf ben je toch een leek op dit gebied.

Positieve opmerking:
Dat ze een goede en bekwame installateur hebben. Wel lange wachttijd, maar dat is het zeker waard.

Verbeterpunten:
Niet echt.

Review door Fam. Bosma

Geplaatst op 07-06-2020

8
Communicatie 6
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 2

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
meedenkend, nette aanpak.

Positieve opmerking:
goed advies en nemen de tijd

Verbeterpunten:
Begin was de communicatie goed, later in het proces niet helemaal goed op elkaar afgestemd.Over het resultaat zeer tevreden.Geen contact geweest over nazorg.

Review door Mw. T. Bakker

Geplaatst op 06-06-2020

10
Communicatie 10
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Heel hulpvaardig, zoeken veel voor je uit. Steken veel tijd in je.

Positieve opmerking:
Nemen heel veel tijd voor de klant, gaan alles voor je uitzoeken.

Verbeterpunten:
De btw bedragen op de offerte per onderdeel klopten niet, het totaalbedrag echter wél!

Review door Fam. Janssen

Geplaatst op 02-06-2020

9
Communicatie 9
Advies 9
Offerte 9
Medewerkers 9
Deskundigheid 9
Resultaat 9
Nazorg 9

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
We hebben een goed advies gehad, het is allemaal goed en netjes geplaatst en de dingen die niet goed waren zijn netjes en zonder problemen opgelost.

Positieve opmerking:
Eerlijk, netjes

Verbeterpunten:
-

Review door R de Roy

Geplaatst op 31-05-2020

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Een bedrijf met veel ervaring en komen de gemaakte afspraken goed na. Prima service.

Positieve opmerking:
Vakmanschap

Verbeterpunten:
-

Vorige1 ....   
Reviews - Reviewblok
Wij scoren een
9.2
9.2 van 1 10
30-09-2020
Waardering van onze klanten Helder duidelijk en afspraak is afspraak
Reviews - Nieuwsbriefblok

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties