Baden+
Baden+
Buiten Molenstraat 25
4101 CJ
0344 200 103 - info@baden-plus.nl
  • Klantwaardering
    9,3
  • Vakmanschap en expertise
  • Van ontwerp tot installatie
  • 40 winkels in heel Nederland
close

Reviews over Baden+

Wij scoren een
9.3
9.3 van 1 10
op 957 Baden+ reviews
Communicatie
9
Advies
9.2
Offerte
9
Medewerkers
9.4
Deskundigheid
9.4
Resultaat
9.5
Nazorg
9.1

Review door Familie Moises

Geplaatst op 02-02-2023

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Goede service en prettige communicatie

Positieve opmerking:
Goede service en prettige communicatie

Verbeterpunten:
geen

Review door Renske Lamers

Geplaatst op 02-02-2023

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Een prachtige nieuwe badkamer! Heel blij mee. Fijne persoonlijke begeleiding van Jos. En vooral ook een dikke duim voor Jurgen en Bart, de mannen die hem gebouwd hebben. Wat een vakmannen, zo netjes gewerkt en wat denken ze goed mee. Heel prettige partij.

Positieve opmerking:
Persoonlijk en vakkenners

Verbeterpunten:
Tijdsindicatie voor zo’n verbouwing had iets realistischer gemogen. Duurde wel echt langer. Niet erg, want was nodig. Maar wel fijn om iets realistischere range te krijgen. Bv in gunstig scenario, mits we geen verrassingen tegenkomen.

Review door Anton

Geplaatst op 01-02-2023

10
Communicatie 9
Advies 10
Offerte 9
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Vriendelijke, meedenkende medewerkers. Niet alleen tijdens de aankoop, maar ook bij de uitvoering.

Positieve opmerking:
Denken mee, komen met ideeën. Niet alleen bij de aankoop, maar ook tijdens de uitvoering. Komen tijdens uitvoering ook nog even persoonlijk controleren, of alles wel goed gaat. En als er onverhoopt een (onvoorzien) probleem optreedt tijdens de uitvoering, dan wordt daarbij direct een helpende hand geboden.

Verbeterpunten:
Ze hebben ontzettend veel tegels, plavuizen, ... Veel meer dan opgesteld/getoond wordt. We hadden bijna bij een ander onze plavuizen besteld, maar kwamen er gelukkig achter dat ze die ook konden leveren.

Review door Mevrouw Langstraat

Geplaatst op 30-01-2023

9
Communicatie 10
Advies 7
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 9
Nazorg 9

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Vriendelijk personeel met goede en gemakkelijke communicatie. Goed advies en begeleiding van koop tot plaatsing.

Positieve opmerking:
Perfecte bereikbaarheid, snelle reacties en goede communicatie Betrokkenheid van het personeel. Duidelijke ervaring in het vakgebied.

Verbeterpunten:
Communicatie met en dienstverlening van aan badkamerspecialist-gelieerd montagebedrijf

Review door Fam. B.

Geplaatst op 26-01-2023

10
Communicatie 9
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Positieve ervaring. Zowel bij de de adviesgesprekken als bij de uitvoering van de werkzaamheden.

Positieve opmerking:
Afspraken worden nagekomen. Prettige medewerkers, er wordt netjes en snel gewerkt en de werkplek wordt aan het einde vd dag netjes achtergelaten. Tussendoor wordt ook gevraagd of alles naar wens verloopt. Wordt meegedacht.

Verbeterpunten:
Er waren een paar kleine klusjes die nog afgemaakt moesten worden. Advies om ook daar tijdig over te blijven communiceren.

Review door Fam.Doornekamp

Geplaatst op 25-01-2023

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Perfecte service van afvoer tot installatie

Positieve opmerking:
Familie zaak, korte lijnen, duidelijke afspraken, tijd voor advies, flexibel in aanpak. Van A tot Z vakmensen.

Verbeterpunten:
Geen bijzonderheden

Review door Melanie Brave

Geplaatst op 19-01-2023

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Super

Positieve opmerking:
Netjes, Eerlijk, Vriendelijk

Verbeterpunten:
n.v.t.

Review door Fam. vd Bijl

Geplaatst op 14-01-2023

10
Communicatie 10
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Buitengewoon tevreden over de verkoop en after sales , geen vraag is teveel en men is uiterst flexibel mocht iets niet naar wens zijn . Degenen die uiteindelijk het installatie werk komen doen zijn de echte helden , wat een vakkundige mannen

Positieve opmerking:
Vakkundige verkopers , ze komen met ideeën waar jezelf niet aan denkt . Ook technische veranderingen in de badkamer , andere indeling en kennis van heel veel materialen zorgt uiteindelijk voor het eindresultaat waar wij verstelt van stonden . MAAR…. Het echte sterke punt ligt bij de vakmensen die het installatie werk doen , wat een toppers ! Men neemt de tijd, werkt super netjes, in overleg kunnen zaken nog veranderd worden , echt respect voor wat er allemaal gedaan is voordat het project klaar was ! Nogmaals alle complimenten voor het installatie werk .

Verbeterpunten:
Showroom mag wat strakker ingericht worden

Review door Fam . Solf

Geplaatst op 12-01-2023

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 7
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Goed advies en perfecte afwerking

Positieve opmerking:
Er werd veel tijd gereserveerd voor het advies en de renovatie van de badkamer verliep erg plezierig. De monteurs werkten zorgvulding en hielden rekening met verschillende last-minute wensen. Er werd behoorlijk schoon gewerkt.

Verbeterpunten:
Het enige punt van mogelijke verbetering is het voor "pensionado's" erg vroege begin van de werkzaamheden in de ochtenden.

Review door Kees Vermunt

Geplaatst op 07-01-2023

7
Communicatie 10
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 7
Deskundigheid 10
Resultaat 9
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
zeer tevreden. betrouwbaar familiebedrijf

Positieve opmerking:
kwalitatief zeer goed en afspraken worden nagekomen

Verbeterpunten:
geen

Review door Maria

Geplaatst op 07-01-2023

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Toppers! Vriendelijk, deskundig, echte vakmensen, betrouwbaar, doen wat ze beloven.

Positieve opmerking:
Leveren prima werk af, komen afspraken na, vriendelijk, en goed bereikbaar

Verbeterpunten:
Ben helemaal tevreden

Review door Fam Meerdink

Geplaatst op 23-12-2022

9
Communicatie 8
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
heel goed

Positieve opmerking:
meedenken, vakmanschap, goede adviezen, passie voor het vak, prettig in de omgang

Verbeterpunten:
ietwat duidelijkere afspraken maken over het tijdstip van de volgende werkdag

Review door Jolanda van Rijn

Geplaatst op 21-12-2022

10
Communicatie 9
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Prettige klantgerichte en klantvriendelijke medewerkers. Ruim assortiment en indien niet aanwezig worden samples bestemd. Duidelijke communicatie over levering, duidelijke offerte, goede service en nazorg.

Positieve opmerking:
Korte lijntjes zowel met de klant als leveranciers. Goed bereikbaar

Verbeterpunten:
Geen

Review door G.J. Kraan

Geplaatst op 13-12-2022

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
De vakmensen van Hek hebben bij ons een super mooie badkamer gemaakt! De voorbespreking waren zeer prettig en met de deskundige adviezen van René en onze ideeën kwamen we tot een mooi ontwerp. De installateurs Jons en Robin hebben met de installatie tot in de kleinste details meegedacht en hebben vakwerk afgeleverd. Het resultaat mag er zijn! Het geeft ons iedere keer weer het gevoel dat we in een luxe hotelbadkamer onder de douche staan met mooie materialen en prachtige afwerking. Bedankt allemaal.

Positieve opmerking:
Ze doen wat er afgesproken is. Goede adviezen en oplossingen.

Verbeterpunten:
Geen verbeterpunten

Review door Fam Zeeman

Geplaatst op 12-12-2022

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 9

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Bij het eerste gesprek hadden we direct een goed gevoel. Duidelijke communicatie tijdig signaleren.

Positieve opmerking:
communicatie tijdens de werkzaamheden altijd overleg als er iets afgeweken moest worden.

Verbeterpunten:
Alles was top gewoon professionals

Review door Fam. Banken

Geplaatst op 11-12-2022

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Uitstekende communicatie, goede prijs-kwaliteitsverhouding, een planning die gewoon wordt nagekomen en vakwerk dag geleverd wordt.

Positieve opmerking:
Goede communicatie, ook met de installateur tijdens de realisering van de badkamer. Prima advisering en een eerlijke prijs. Afspraak is afspraak.

Verbeterpunten:
Nog wat beter schoonmaken na installatie.

Review door Fam. Van Dijk

Geplaatst op 10-12-2022

9
Communicatie 10
Advies 9
Offerte 9
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 9

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
De firma Hek heeft bij ons de badkamer en het toilet vernieuwd. Dit hebben ze professioneel en met zorg gedaan. We zijn erg blij met het resultaat.

Positieve opmerking:
Vast team van professionals die de badkamer en het toilet heeft vernieuwd. Gebruik van een mobiele sanitairunit tijdens de verbouwing.

Verbeterpunten:
Geen

Review door Marco Nagtegaal

Geplaatst op 08-12-2022

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 7
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Fantastisch vakkundige meedenkende mensen. Super eindresultaat

Positieve opmerking:
Meedenkend en flexibel

Verbeterpunten:
Ga zo door

Review door De heer Vink

Geplaatst op 29-11-2022

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Uitstekend

Positieve opmerking:
Werk is netjes binnen de planning afgerond.

Verbeterpunten:
nvt

Review door Paul Hooijer

Geplaatst op 25-11-2022

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Goed advies, uitstekende service en aandacht. Een aanrader, zijn erg tevreden.

Positieve opmerking:
Aandacht, meedenken, korte lijnen, fijne vakmensen die netjes werken.

Verbeterpunten:
Geen

Review door Fam. Cnossen

Geplaatst op 23-11-2022

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Wij hebben in Alverna een vakantiebungalow gekocht en wilden ook een badkamer boven hebben. Er was een bergkast onder het schuine dak waar we een dakkapel op hebben laten zetten. Ruimte voor de badkamer was gerealiseerd, maar toen sloeg de paniek een beetje toe. Wat nu? We wisten werkelijk niet bij wie we moesten zijn. We kregen een folder van de Bubbelshop in handen en besloten de gok maar te wagen. Het assortiment in de showroom haalde ons vrij volt over de streep, want eigenlijk was er heel veel moois. Een afspraak gemaakt om te kijken wat er mogelijk was. De hulp die we van Peter kregen bij het maken van onze keuzes hebben wij heel erg gewaardeerd. Hij had gauw door in welke richting we het zochten en gaf ons goed advies over wat voor ons geschikt was. Hij liet ons ook direct zien wat goed bij elkaar paste en dat zonder ons in een bepaalde richting te duwen. Daarna was de installatie aan de beurt. Wij konden niet altijd aanwezig zijn en hebben Dylan sleutels gegeven om binnen te komen als wij er niet waren. Hij hield ons middels foto’s op de hoogte van wat er gebeurd was. En als er nadere keuzes gemaakt moesten worden, kregen we die voorgelegd. Het enthousiasme waarmee e.e.a. gestalte heeft gekregen was prachtig om te zien en ook over resultaat waren we meer dan tevreden. Ze hebben ons idee tot werkelijkheid gebracht. Onze zoon kwam het resultaat bewonderen en zei spontaan: als ik toe ben aan de renovatie van onze badkamer weet ik waar ik moet zijn. Kortom, zoekt u een betrouwbare en vakkundige installateur: de Bubbelshop is een aanrader!!

Positieve opmerking:
Enthousiasma, betrouwbaarheid, je aan afspraken houden

Verbeterpunten:
Regel de rekening bij de bank.

Review door Fam Willemse

Geplaatst op 20-11-2022

10
Communicatie 10
Advies 9
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 9

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
De Wilde is een klantgericht bedrijf, denken mee en hanteren scherpe prijzen. Onze vloer is prachtig geworden en ook de badkamer is top! Ze werken met kundig personeel. Echt een top bedrijf.

Positieve opmerking:
Meedenken.

Verbeterpunten:
Verpakkingen meenemen.

Review door Fam. Hollebek

Geplaatst op 18-11-2022

8
Communicatie 6
Advies 6
Offerte 6
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat 8
Nazorg 7

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Mooi eindresultaat, maar moeizame weg ernaar toe. Uitloop op planning ruim 2 weken

Positieve opmerking:
Alles in één hand, kwalitatief goede materialen

Verbeterpunten:
Betere coördinatie en toezicht op het werk noodzakelijk. Te veel mannetjes die in overleg met ons moesten uitzoeken wat ze moeten doen.

Review door Fam Kropholler

Geplaatst op 17-11-2022

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Bij binnenkomst geen opdringerige verkoper in je nek maar je kreeg de tijd om even rustig rond te kijken. Daarna zeer vakkundig geholpen. Er werd goed meegedacht en ook tijdens het proces werd er actief meegedacht echter nooit opdringerig! Erg prettige sfeer, wij werden door alle medewerkers goed en vriendelijk geholpen.

Positieve opmerking:
Meedenken Zeer vakkundig Denken in oplossingen

Verbeterpunten:
-

Review door de heer en mevrouw Koster

Geplaatst op 16-11-2022

9
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 9
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Uitstekende ervaring, met advies qua componentenkeuze, layout en ontwerp. Ook m.b.t. de planning en uitvoering geen opmerkingen.

Positieve opmerking:
Meedenken in oplossingen en alternatieven.

Verbeterpunten:
geen

Review door Fam. van de Ven

Geplaatst op 15-11-2022

8
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 9
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Wij zijn dik tevreden met de renovatie van onze badkamer. Medewerkers zijn vriendelijk en denken mee. Er wordt vakkundig en netjes gewerkt.

Positieve opmerking:
De instelling van het bedrijf om eventuele problemen in goed overleg op te lossen.

Verbeterpunten:
Betere informatie vooraf zodat je beter voorbereid bent op wat er op je af komt.

Review door Fam.Kerckhoffs

Geplaatst op 06-11-2022

8
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat 8
Nazorg 7

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Goede vakkundige voorlichting tijdens prettig verlopen gesprekken

Positieve opmerking:
Kennis van zaken

Verbeterpunten:
Afwerking laatste restpunten laat nog op zich wachten

Review door Mevrouw Selten

Geplaatst op 06-11-2022

8
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat 8
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Mijn ervaring met het bedrijf Ago is mij erg goed bevallen. Goede af spraken, prettig personeel, werken netjes.

Positieve opmerking:
Werken netjes

Verbeterpunten:
nee

Review door Fam. Butje

Geplaatst op 28-10-2022

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
zeer professioneel en behulpzaam bij de verkoop en tijdens verbouwing. Werken zeer netjes

Positieve opmerking:
netheid, meedenkend, verstand van zaken

Verbeterpunten:
geen!

Review door Fam.Verhoeven de Zwart

Geplaatst op 25-10-2022

10
Communicatie 10
Advies 7
Offerte 7
Medewerkers 8
Deskundigheid 10
Resultaat 9
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Uitstekende service en vakkundig advies

Positieve opmerking:
Kleinschalig en deskundig bedrijf

Verbeterpunten:
-

Vorige1 ....   
Met liefde gemaakt
Zoek winkel