Baden+
Baden+
Buiten Molenstraat 25
4101 CJ
0344 200 103 - info@baden-plus.nl

Reviews over Baden+

Wij scoren een
9.2
9.2 van 1 10
op 815 Baden+ reviews
Communicatie
8.9
Advies
9.1
Offerte
9
Medewerkers
9.3
Deskundigheid
9.4
Resultaat
9.4
Nazorg
9

Review door Fam Oude Munnink

Geplaatst op 23-07-2021

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Je krijgt een deskundig advies op alle aspecten die met het verbouwen van een badkamer verbonden zijn: materiaalkeuze, opstelling e.d. Je merkt dat het bedrijf veel ervaring heeft.

Positieve opmerking:
De onderlinge planning is goed op elkaar afgestemd: je wordt vooraf geinformeerd wie er wanneer komt, van sloop, tegelzetter, installateur, timmerman enz. Fexibiliteit van het bedrijf: we hebben telkens goed kunnen overleggen. Het bedrijf neemt de tijd en doet zijn best om de om de klant tevreden te stellen. Ook het personeel levert kwaliteit en geen haastwerk. Als er tijdens het proces meerdere mogelijkheden dan word je hierbij betrokken krijg je hierover een prima advies. Bijzonder gewaardeerd hebben we, dat we onze keuze voor de vloertegels in de woonkamer hebben kunnen wijzigen zonder dat daar door Frank moeilijk over gedaan is. Een sterk punt is ook, dat al het afval dagelijks is opgeruimd/ afgevoerd en dat er geen container geplaatst is.

Verbeterpunten:
Ik heb iets van een "eindoplevering" gemist: nu alles is afgerond even de boel langslopen, kijken hoe het is geworden, hoe de werkzaamheden zijn verricht, enz. Als er meerdere mensen tegelijk voor je thuis werken is het "aftasten" wie het "aanspreekpunt" is en de onderlinge communicatie. Ik heb dit simpel opgelost door het met allemaal te bespreken. Wat de offerte betreft: deze is goed omschreven, uitgespitst grofweg naar materialen en arbeidsloon, maar niet gespecificeerd op bedragen voor het wastafelmeubel, toilet, enz.

Review door Fam. de Vries

Geplaatst op 21-07-2021

10
Communicatie 9
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
super klantgericht en hele professionele installatie

Positieve opmerking:
Uitgebreid tijd nemen in het voortraject, verregaande ondersteuning tijdens de aanloop naar oplevering en zeer professionele installatie waarbij meegedacht wordt naar praktische en mooie esthetische oplossingen.

Verbeterpunten:
Planning van stukadoor werkzaamheden liep wat stroef, maar onze eigen planning wat oplevering betreft liep ook erg uit.

Review door M N

Geplaatst op 13-07-2021

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Bij het ontwerpen en uitzoeken van mijn nieuwe badkamer ben ik vriendelijk en deskundig geholpen door De Bubbelshop in Wijchen. Tijdens het ontwerp en keuze van de materialen werd er goed meegedacht. Ook werd er ruim tijd genomen om alles te bespreken. Ontwerpen werden aangepast om diverse mogelijkheden te laten zien. De uitvoering is prima verlopen. Alle afspraken zijn keurig nagekomen. Zeer vriendelijk personeel, dat erg netjes werkte. Kortom: zeer tevreden met het resultaat.

Positieve opmerking:
goed overleg - prima vakkundig personeel -

Verbeterpunten:
alles is verlopen zoals afgesproken

Review door Dhr. van Hoevelaak

Geplaatst op 08-07-2021

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 9
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Uitstekend bedrijf, vakmensen

Positieve opmerking:
Meedenken bij de aanschaf en installatie.

Verbeterpunten:
Geen

Review door Dhr en mevr Meeuwesen

Geplaatst op 02-07-2021

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Zeer tevreden, kundig advies, meedenkend, oplossingsgericht, vriendelijk. Afspraak is afspraak. Betrouwbaar dus. Reëel in verwachting. Ook de jongens die de verbouwing deden zijn vriendelijk, rustig en hebben netjes gewerkt. Alles in overleg. Ik beveel dit bedrijf van harte aan bij vrienden en bekenden.

Positieve opmerking:
Zie hierboven

Verbeterpunten:
Geen

Review door Edwin Mooijer

Geplaatst op 01-07-2021

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 9

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Een (h)echt familiebedrijf met zeer sympathiek personeel die hun vak verstaan.

Positieve opmerking:
Afspraken worden nagekomen, werkzaamheden worden goed en met aandacht voor detail uitgevoerd. Na de werkzaamheden wordt alles goed en opgeruimd achter gelaten.

Verbeterpunten:
Geen verbeter punten.

Review door Dhr. Beerepoot

Geplaatst op 30-06-2021

8
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 7
Deskundigheid 8
Resultaat 10
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Uitstekend

Positieve opmerking:
Goed overleg, erg duidelijk

Verbeterpunten:
Geen tips

Review door De heer Benus

Geplaatst op 29-06-2021

9
Communicatie 8
Advies 9
Offerte 9
Medewerkers 9
Deskundigheid 10
Resultaat 9
Nazorg 9

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Het hele proces, dus van het uitzoeken, offerte, tot de oplevering duurde erg lang maar dat had meerdere oorzaken. Onder meer corona, levertijden en drukte. Verder was er pech door een scheur in een kastje en een te korte stabilisatorstand. Daardoor duurde het proces nog eens veel langer dan gepland was. Het eindresultaat is echter naar volle tevredenheid.

Positieve opmerking:
Het denken in oplossingen na ontstane problemen. Tijdens de kerstvakantie, waar het bedrijf gesloten was, werd een extern klusbedrijf ingeschakeld om toch gebruik te kunnen maken van toilet en douche.

Verbeterpunten:
Ik heb een aantal keren zelf contact moeten leggen omdat ik niets van het bedrijf hoorde terwijl dat wel was afgesproken.

Review door Fam. Bosboom

Geplaatst op 29-06-2021

8
Communicatie 7
Advies 10
Offerte 9
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 8
Nazorg 7

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Smaakvolle producten, snelle service, fijne nieuwe badkamer.

Positieve opmerking:
Snelle service. Onze badkamer had een lekkage. Twee dagen later konden we terecht, ook al hadden ze het heel druk.

Verbeterpunten:
De douchekop paste niet en moest dus worden aangepast. Dit duurde uiteindelijk nog twee maanden. Hierover heb ik driemaal een bericht gestuurd. Het zou fijn zijn als we vanuit het bedrijf op de hoogte waren gehouden.

Review door van der Weide

Geplaatst op 24-06-2021

8
Communicatie 7
Advies 9
Offerte 7
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat 9
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Net bedrijf met goede hulp, van begin tot het eind. Fijn meegedacht

Positieve opmerking:
Ervaring, deskundig, meedenken, klantgericht

Verbeterpunten:
Eigen materiaal, zoals stofzuiger meenemen, zodat niet van de klant gebruikt hoeft te worden.

Review door Fam. Penninga

Geplaatst op 19-06-2021

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Zeer klantvriendelijk en deskundig geholpen tijdens het uitzoeken van ons sanitair en tegels in onze nieuwbouwwoning.

Positieve opmerking:
Snelle reactie op mail en telefoon.

Verbeterpunten:
N.v.t

Review door Annette van de Meeberg

Geplaatst op 17-06-2021

10
Communicatie 9
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Wij hebben hele goede ervaring met Joustra, je krijgt goed advies, ze nemen de tijd voor je. Wij hebben daar de RawStones vloer gekocht, zelfs nadat hij gelegd is, komt 'de baas' langs om het resultaat te bekijken en of alles naar wens is. Hele vriendelijke en kundige werknemers, kortom...echt een aanrader.

Positieve opmerking:
Goed advies en goede communicatie

Verbeterpunten:
Nvt

Review door Annette Guijt

Geplaatst op 16-06-2021

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Wij zijn heel blij met alle adviezen en aankopen welke wij hebben gekregen en gedaan bij Joustra in Noordwijkerhout. Geen enkele vraag is teveel, de service is top, levering ging soepel en het eindresultaat is prachtig.

Positieve opmerking:
klantvriendelijk en heel service gericht

Verbeterpunten:
geen

Review door Fam. Huijgens

Geplaatst op 02-06-2021

9
Communicatie 7
Advies 9
Offerte 9
Medewerkers 10
Deskundigheid 9
Resultaat 10
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Uitstekende kwaliteit en een goede service.

Positieve opmerking:
Goede vakmensen met kennis van zaken.

Verbeterpunten:
Communicatie over de planning van werkzaamheden zou actiever kunnen.

Review door Fam. van Bakel

Geplaatst op 28-05-2021

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 9
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Goede communicatie, korte lijnen, een goed team van uitvoerenden en een mooi eindresultaat!

Positieve opmerking:
Tijdens de uitvoering wordt er goed meegedacht en gecommuniceerd.

Verbeterpunten:
Ga zo door!

Review door S. Zijlmans

Geplaatst op 25-05-2021

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 7
Medewerkers 9
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Wij hebben een mooie, nette badkamer door jullie. Zijn er heel blij mee net zoals met de service!

Positieve opmerking:
Reageerde snel

Verbeterpunten:
Geen

Review door Fam Kneppers

Geplaatst op 21-05-2021

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Goede kwaliteit, prima service. Afspraken worden goed opgevolgd, keurige en vakbekwame monteurs. Wordt goed meegedacht. Alleen positieve ervaringen.

Positieve opmerking:
Als iets niet helemaal naar wens is wordt dit perfect opgelost. Duidelijke communicatie. Ook heel fijn dat elke avond wordt opgeruimd en zonodig schoon gemaakt.

Verbeterpunten:
Geen.

Review door Fam. Mentink

Geplaatst op 18-05-2021

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Wij zijn zeer tevreden over Astra Sanitair en Tegels BV uit Woerden. Vakkundig advies, vakkundig personeel, meedenkend naar oplossingen. Goede communicatie

Positieve opmerking:
goede advisering, vakkundig personeel bij uitvoering, oplossingsgericht bezig, goede communicatie

Verbeterpunten:
houd de huidige manier van werken vast en je zult nog meer klanten binnenhalen ( mond op mond reclame)

Review door Fam Lubbers

Geplaatst op 07-05-2021

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Zeer goede informatie gekregen. Waten zeer tevreden over de geleverde producten.

Positieve opmerking:
services en ook nadien hehulpzaam.

Verbeterpunten:
Geen opmerkingen

Review door Pieter en Ria Versloot

Geplaatst op 06-05-2021

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Heel goede ervaring met De Wilde in Nunspeet. Vanaf de ontvangst in de showroom door Lesley t/m het installeren van onze badkamer en wc is alles heel goed en fijn verlopen. Eén aanspreekpunt en geen onderaannemers. Keurige, vriendelijke en rustige mensen die de verbouwing hebben uitgevoerd. Alles werd in goed overleg met ons gedaan. Eénmaal was er een foutje gemaakt. Na contact met het bedrijf, was de reactie "we lossen het op" en werd het de volgende dag ook keurig opgelost. Na afloop kwam er nog iemand kijken of alles goed gegaan was en ook Lesley belde of alles naar tevredenheid was. Onze dank aan Lesley, Jaap-Jan, Jan Martijn, Jan 'de tegelzetter' en Johan.

Positieve opmerking:
Er werd met ons meegedacht en ook tijdens het installeren werden suggesties gedaan en werd alles goed doorgesproken.

Verbeterpunten:
Geen. Het is een topbedrijf

Review door Fam Dubbink

Geplaatst op 06-05-2021

10
Communicatie 8
Advies 9
Offerte 9
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Prima badkamer voor ons gemaakt, van harte aanbevolen

Positieve opmerking:
goed overleg over wensen

Verbeterpunten:
late aankondiging van vertraging, maar goed in orde gemaakt

Review door Fam Petersen

Geplaatst op 02-05-2021

10
Communicatie 9
Advies 9
Offerte 10
Medewerkers 9
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
De badkamer/wc is klaar, en goed gewerkt door personeel van De Wilde, ze hadden allemaal goede communicatie met elkaar en met ons, snel reageren , ook op kantoor, we zijn ook zeer goed voorgelicht over alles, Kan iedereen dit bedrijf aanraden voor nieuwe badkamer/wc, echt fantastisch. Wij gaan hier ieder geval veel plezier aan beleven. vriendelijke groet Anneke en Albert Petersen.

Positieve opmerking:
Heel erg snel reageren overal op, snel alles voor mekaar.

Verbeterpunten:
Zou niet weten, ga lekker door zo.

Review door D. Adamse

Geplaatst op 02-05-2021

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Vanaf mijn eerste bezoek in de showroom had ik een goed gevoel ! En dat gevoel is gebleven tot aan de oplevering van mijn prachtige badkamer.

Positieve opmerking:
Goed en vriendelijk advies bij aankoop. Meedenken met mijn wensen. En betrokkenheid tijdens de verbouwing.

Verbeterpunten:
Ik zou er geen weten.

Review door Fam Plat

Geplaatst op 01-05-2021

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 9
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Prima

Positieve opmerking:
Precies volgens planning

Verbeterpunten:
Geen

Review door K. Rentenaar

Geplaatst op 30-04-2021

9
Communicatie 9
Advies 10
Offerte 9
Medewerkers 9
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Wij hebben een hele mooie nieuwe badkamer waar we zeer tevreden over zijn.

Positieve opmerking:
Duidelijke afspraken, goede kwaliteit werk en mooie producten

Verbeterpunten:
telefonische bereikbaarheid kan nog beter. werd wel snel teruggebeld

Review door M. Jansen

Geplaatst op 27-04-2021

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Heel tevreden met de offerte, samenwerking tussen installateur en leveringen van de spullen. Wij hebben een pracht badkamer!

Positieve opmerking:
Scherpe en duidelijke offerte, korte lijnen met installateur.

Verbeterpunten:
Ik zou het echt niet weten.

Review door Kevin van de Made

Geplaatst op 23-04-2021

8
Communicatie 6
Advies 8
Offerte 6
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat 8
Nazorg 6

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Prima

Positieve opmerking:
Eerlijkheid bij uitzoeken badkamer en de schouw voor het uitbrengen van de offerte. Dat geeft het gevoel dat er een offerte ligt die echt klopt.

Verbeterpunten:
Wij hadden het idee dat het schilderwerk een beetje werd afgeraffeld.

Review door Kwadijk

Geplaatst op 22-04-2021

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 7
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 6

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Prima bedrijf. Werken snel en netjes. Resultaat is top.

Positieve opmerking:
Denken mee. Zoeken naar oplossingen. Er wordt niks opgedrongen.

Verbeterpunten:
Eindfactuur kwam voor aanvang van het aanleggen van de badkamer. Betaling restant was al gedaan, toen kwam er nog een rekening. We kregen 3x een rekening ipv 2. Eindbedrag was wel correct.

Review door Martijn en Patricia,

Geplaatst op 17-04-2021

8
Communicatie 8
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Prachtige showroom met héél veel keus en mooie inspiratie badkamers. Hier kan je altijd wel slagen. Wij hebben direct een afspraak gemaakt aangezien ik al eerder positieve ervaringen had met de Wilde. Onze afspraak was gepland met Lesley die zeer professioneel overkomt en weet waar die het over heeft. Wij zijn begonnen om alles uit te zoeken wat we echt mooi vonden. Nadat de offerte was uitgewerkt hebben wij een tweede afspraak ingepland en kwamen we wel wat boven het budget. Samen met Lesley hebben wij wat kleine concessies gedaan zodat wij onze droom badkamer en wc konden realiseren. Het is echt een plaatje geworden en wij zijn heel blij met het resultaat!

Positieve opmerking:
Showroom, keuze en advies

Verbeterpunten:
Bij het monteren liep de planning wat rommelig, uiteindelijk wel op tijd klaar voordat wij gingen verhuizen naar onze woning.

Review door Kevin van de Burgt

Geplaatst op 15-04-2021

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Erg goed, goed meegedacht en met meerdere personen geholpen om een mooie badkamer te realiseren

Positieve opmerking:
Flexibel, toegankelijk, denken mee

Verbeterpunten:
geen, erg tevreden

Vorige1 ....   
Wij scoren een
9.2
9.2 van 1 10
23-07-2021
Waardering van onze klanten Ontdek wat onze klanten over ons vertellen De onderlinge planning is goed op elkaar afgestemd: je wordt vooraf geinformeerd wie er wanneer komt, van sloop, tegelzetter, installateur, timmerman enz. Fexibiliteit van het bedrijf: we hebben telkens goed kunnen overleggen. Het bedrijf neemt de tijd en doet zijn best om de om de klant tevreden te stellen. Ook het personeel levert kwaliteit en geen haastwerk. Als er tijdens het proces meerdere mogelijkheden dan word je hierbij betrokken krijg je hierover een prima advies. Bijzonder gewaardeerd hebben we, dat we onze keuze voor de vloertegels in de woonkamer hebben kunnen wijzigen zonder dat daar door Frank moeilijk over gedaan is. Een sterk punt is ook, dat al het afval dagelijks is opgeruimd/ afgevoerd en dat er geen container geplaatst is.
6x badkamer inspiratie en tips in je mailbox?
Meld je aan voor de Baden+ nieuwsbrief