Baden+
Baden+
Buiten Molenstraat 25
4101 CJ
0344 200 103 - info@baden-plus.nl

Reviews over Baden+

Wij scoren een
9.2
9.2 van 1 10
op 797 Baden+ reviews
Communicatie
8.9
Advies
9.1
Offerte
9
Medewerkers
9.3
Deskundigheid
9.4
Resultaat
9.4
Nazorg
9

Review door Fam Lubbers

Geplaatst op 07-05-2021

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Zeer goede informatie gekregen. Waten zeer tevreden over de geleverde producten.

Positieve opmerking:
services en ook nadien hehulpzaam.

Verbeterpunten:
Geen opmerkingen

Review door Pieter en Ria Versloot

Geplaatst op 06-05-2021

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Heel goede ervaring met De Wilde in Nunspeet. Vanaf de ontvangst in de showroom door Lesley t/m het installeren van onze badkamer en wc is alles heel goed en fijn verlopen. Eén aanspreekpunt en geen onderaannemers. Keurige, vriendelijke en rustige mensen die de verbouwing hebben uitgevoerd. Alles werd in goed overleg met ons gedaan. Eénmaal was er een foutje gemaakt. Na contact met het bedrijf, was de reactie "we lossen het op" en werd het de volgende dag ook keurig opgelost. Na afloop kwam er nog iemand kijken of alles goed gegaan was en ook Lesley belde of alles naar tevredenheid was. Onze dank aan Lesley, Jaap-Jan, Jan Martijn, Jan 'de tegelzetter' en Johan.

Positieve opmerking:
Er werd met ons meegedacht en ook tijdens het installeren werden suggesties gedaan en werd alles goed doorgesproken.

Verbeterpunten:
Geen. Het is een topbedrijf

Review door Fam Dubbink

Geplaatst op 06-05-2021

10
Communicatie 8
Advies 9
Offerte 9
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Prima badkamer voor ons gemaakt, van harte aanbevolen

Positieve opmerking:
goed overleg over wensen

Verbeterpunten:
late aankondiging van vertraging, maar goed in orde gemaakt

Review door Fam Petersen

Geplaatst op 02-05-2021

10
Communicatie 9
Advies 9
Offerte 10
Medewerkers 9
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
De badkamer/wc is klaar, en goed gewerkt door personeel van De Wilde, ze hadden allemaal goede communicatie met elkaar en met ons, snel reageren , ook op kantoor, we zijn ook zeer goed voorgelicht over alles, Kan iedereen dit bedrijf aanraden voor nieuwe badkamer/wc, echt fantastisch. Wij gaan hier ieder geval veel plezier aan beleven. vriendelijke groet Anneke en Albert Petersen.

Positieve opmerking:
Heel erg snel reageren overal op, snel alles voor mekaar.

Verbeterpunten:
Zou niet weten, ga lekker door zo.

Review door D. Adamse

Geplaatst op 02-05-2021

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Vanaf mijn eerste bezoek in de showroom had ik een goed gevoel ! En dat gevoel is gebleven tot aan de oplevering van mijn prachtige badkamer.

Positieve opmerking:
Goed en vriendelijk advies bij aankoop. Meedenken met mijn wensen. En betrokkenheid tijdens de verbouwing.

Verbeterpunten:
Ik zou er geen weten.

Review door Fam Plat

Geplaatst op 01-05-2021

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 9
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Prima

Positieve opmerking:
Precies volgens planning

Verbeterpunten:
Geen

Review door K. Rentenaar

Geplaatst op 30-04-2021

9
Communicatie 9
Advies 10
Offerte 9
Medewerkers 9
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Wij hebben een hele mooie nieuwe badkamer waar we zeer tevreden over zijn.

Positieve opmerking:
Duidelijke afspraken, goede kwaliteit werk en mooie producten

Verbeterpunten:
telefonische bereikbaarheid kan nog beter. werd wel snel teruggebeld

Review door M. Jansen

Geplaatst op 27-04-2021

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Heel tevreden met de offerte, samenwerking tussen installateur en leveringen van de spullen. Wij hebben een pracht badkamer!

Positieve opmerking:
Scherpe en duidelijke offerte, korte lijnen met installateur.

Verbeterpunten:
Ik zou het echt niet weten.

Review door Kevin van de Made

Geplaatst op 23-04-2021

8
Communicatie 6
Advies 8
Offerte 6
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat 8
Nazorg 6

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Prima

Positieve opmerking:
Eerlijkheid bij uitzoeken badkamer en de schouw voor het uitbrengen van de offerte. Dat geeft het gevoel dat er een offerte ligt die echt klopt.

Verbeterpunten:
Wij hadden het idee dat het schilderwerk een beetje werd afgeraffeld.

Review door Kwadijk

Geplaatst op 22-04-2021

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 7
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 6

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Prima bedrijf. Werken snel en netjes. Resultaat is top.

Positieve opmerking:
Denken mee. Zoeken naar oplossingen. Er wordt niks opgedrongen.

Verbeterpunten:
Eindfactuur kwam voor aanvang van het aanleggen van de badkamer. Betaling restant was al gedaan, toen kwam er nog een rekening. We kregen 3x een rekening ipv 2. Eindbedrag was wel correct.

Review door Martijn en Patricia,

Geplaatst op 17-04-2021

8
Communicatie 8
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Prachtige showroom met héél veel keus en mooie inspiratie badkamers. Hier kan je altijd wel slagen. Wij hebben direct een afspraak gemaakt aangezien ik al eerder positieve ervaringen had met de Wilde. Onze afspraak was gepland met Lesley die zeer professioneel overkomt en weet waar die het over heeft. Wij zijn begonnen om alles uit te zoeken wat we echt mooi vonden. Nadat de offerte was uitgewerkt hebben wij een tweede afspraak ingepland en kwamen we wel wat boven het budget. Samen met Lesley hebben wij wat kleine concessies gedaan zodat wij onze droom badkamer en wc konden realiseren. Het is echt een plaatje geworden en wij zijn heel blij met het resultaat!

Positieve opmerking:
Showroom, keuze en advies

Verbeterpunten:
Bij het monteren liep de planning wat rommelig, uiteindelijk wel op tijd klaar voordat wij gingen verhuizen naar onze woning.

Review door Kevin van de Burgt

Geplaatst op 15-04-2021

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Erg goed, goed meegedacht en met meerdere personen geholpen om een mooie badkamer te realiseren

Positieve opmerking:
Flexibel, toegankelijk, denken mee

Verbeterpunten:
geen, erg tevreden

Review door H. Willems

Geplaatst op 12-04-2021

9
Communicatie 8
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 9

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Uitstekende kwaliteit en een goede service. Goede gespecificeerde offerte.

Positieve opmerking:
Goede vakmensen met kennis van zaken.

Verbeterpunten:
Communicatie over de planning van werkzaamheden naar de klant toe, zou actiever kunnen vanuit de kant van Aangenaam Badkamers. We hebben een aantal keer zelf moeten bellen wie wij konden verwachten en wat ze gingen doen.

Review door Fam. Hillen

Geplaatst op 10-04-2021

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 7
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Badkamer ID heeft ons een prachtig ontwerp en mooie materialen aanbevolen. Maar ook de uitvoering was zeer correct en dachten ook echt mee in oplossingen.

Positieve opmerking:
Denken heel enthousiast mee over mogelijkheden qua ontwerp waar jezelf niet op komt. Top!

Verbeterpunten:
De reclamefolder er in houden, zo hebben we jullie gevonden.

Review door Josianne & Jac Leijtens

Geplaatst op 09-04-2021

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Van aankoopbegeleiding tot uitvoering tot oplevering was het een prima ervaring, we zijn uitermate tevreden.

Positieve opmerking:
Nogmaals: het geheel, van aankoop tot oplevering, was één sterk punt. Het contact met verkoopster, met de monteurs en de kwaliteit van het werk.....niets dan lof!

Verbeterpunten:
Volhouden zo!

Review door Fam de Vries

Geplaatst op 07-04-2021

9
Communicatie 8
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Subliem

Positieve opmerking:
goed offerte traject door goed mee te denken.

Verbeterpunten:
Na aankoop wat meer communicatie.Het zou bijvoorbeeld fijn zijn om te weten of de afgesproken datum door zou gaan, en zo ja, hoe laat de installateur zich de eerste dag zou melden.

Review door Fam Lankamp

Geplaatst op 07-04-2021

10
Communicatie 9
Advies 9
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Goed, snel en netjes werk geleverd

Positieve opmerking:
Men denk met de klant mee

Verbeterpunten:
Geen

Review door R. Cobussen

Geplaatst op 06-04-2021

9
Communicatie 8
Advies 9
Offerte 8
Medewerkers 9
Deskundigheid 9
Resultaat 8
Nazorg 9

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Goed

Positieve opmerking:
de service en het advies

Verbeterpunten:
het werk liep iets uit ook al had men al 3 weken de tijd gehad.

Review door Fam. van Elk

Geplaatst op 25-03-2021

10
Communicatie 10
Advies 9
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 9
Resultaat 10
Nazorg 9

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Na telefonisch een showroomafspraak gemaakt te hebben werden we hartelijk ontvangen. De zaken waarvoor we belangstelling hadden waren door Eva al goed voorbereid. Ze kwam met goede voorstellen voor verhoogde toiletpot, douchegarnituur, beugels en douchezitje. Tevens gaf ze ons de ruimte om mee te denken. Na een dag kregen we de offerte waar we ja tegen gezegd hebben. Een week later werden de werkzaamheden al uitgevoerd (het was een relatief kleine klus). Dit ging op een prettige manier, in samenspraak met ons, vakkundig en vlot. Wij zijn heel blij met de nieuwe aankopen van de Bubbelshop.

Positieve opmerking:
Duidelijkheid en vakbekwaamheid

Verbeterpunten:
Blijf dit niveau vasthouden

Review door Mw. Sengers

Geplaatst op 25-03-2021

9
Communicatie 9
Advies 10
Offerte 9
Medewerkers 9
Deskundigheid 9
Resultaat 9
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Prima voorlichting

Positieve opmerking:
Werken schoon

Verbeterpunten:
geen

Review door Mevrouw Van Der Weg

Geplaatst op 18-03-2021

10
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat 9
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Gitsels badkamers

Positieve opmerking:
Houden zich aan afspraken

Verbeterpunten:
Maak een tekening op schaal en geef foto’s mee van de materialen die besteld zijn.

Review door Dhr Hameleers

Geplaatst op 16-03-2021

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 7
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Badkamer gekocht

Positieve opmerking:
Duidelijke en gedetailleerde informatie verstrekking

Verbeterpunten:
Showroom verbeteren (wordt aan gewerkt)

Review door I. Delfgou

Geplaatst op 09-03-2021

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 9
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Helemaal prima!

Positieve opmerking:
Nakomen van afspraken.

Verbeterpunten:
Iets duidelijker aangeven dat je drie nota's krijgt.

Review door Mevr Schilperoort

Geplaatst op 09-03-2021

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 9
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 9

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Geweldig!

Positieve opmerking:
Het is één sterk verhaal. Van begin tot eind. Als er al problemen zijn worden die onmiddellijk opgelost.

Verbeterpunten:
Die heb ik niet.

Review door Fam. Akkermans

Geplaatst op 08-03-2021

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Prettige samenwerking en prachtig resultaat

Positieve opmerking:
Duidelijke communicatie, goed advies, korte lijnen met alle betrokkenen.

Verbeterpunten:
geen

Review door Fam. Koster

Geplaatst op 07-03-2021

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Onze bevindingen met Astra hebben wij als zeer prettig ervaren.

Positieve opmerking:
Hartelijke ontvangst en rustige uitleg over het assortiment, duidelijke offerte en snelle montage en keurige afwerking.

Verbeterpunten:
Geen siliconenkit gebruiken bij randen schilderwerk.

Review door C. de Graaf en R. de Keijzer

Geplaatst op 04-03-2021

9
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Geweldig positieve ervaring

Positieve opmerking:
Korte lijnen, afstemming met stucadoor en tegelhandel is uitstekend

Verbeterpunten:
Alles naar tevredenheid, geen toevoegingen

Review door T. de Blok

Geplaatst op 03-03-2021

10
Communicatie 10
Advies 9
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 9

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Geweldige badkamer en toilet

Positieve opmerking:
Goed advies zonder dwingend te zijn, flexibele bij uitvoering. Denken goed mee in vaststellen behoefte en ontwerp

Verbeterpunten:
Geen

Review door Dhr en mw Timmers

Geplaatst op 23-02-2021

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 9
Medewerkers 10
Deskundigheid 9
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Prima!

Positieve opmerking:
Duidelijkheid

Verbeterpunten:
-

Review door Fam. H. van Swaaij

Geplaatst op 23-02-2021

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
wij hebben goede ervaring met jullie bedrijf, goede service, goed en net werk geleverd.

Positieve opmerking:
goede samenwerking en goed uitleg

Verbeterpunten:
geen

Vorige1 ....   
Wij scoren een
9.2
9.2 van 1 10
07-05-2021
Waardering van onze klanten Ontdek wat onze klanten over ons vertellen services en ook nadien hehulpzaam.
6x badkamer inspiratie en tips in je mailbox?
Meld je aan voor de Baden+ nieuwsbrief