Baden+
Baden+
Buiten Molenstraat 25
4101 CJ
0344 200 103 - info@baden-plus.nl

Reviews over Baden+

Wij scoren een
9.2
9.2 van 1 10
op 770 Baden+ reviews
Communicatie
8.9
Advies
9.1
Offerte
9
Medewerkers
9.3
Deskundigheid
9.3
Resultaat
9.4
Nazorg
9

Review door T. de Blok

Geplaatst op 03-03-2021

10
Communicatie 10
Advies 9
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 9

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Geweldige badkamer en toilet

Positieve opmerking:
Goed advies zonder dwingend te zijn, flexibele bij uitvoering. Denken goed mee in vaststellen behoefte en ontwerp

Verbeterpunten:
Geen

Review door Dhr en mw Timmers

Geplaatst op 23-02-2021

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 9
Medewerkers 10
Deskundigheid 9
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Prima!

Positieve opmerking:
Duidelijkheid

Verbeterpunten:
-

Review door Fam. H. van Swaaij

Geplaatst op 23-02-2021

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
wij hebben goede ervaring met jullie bedrijf, goede service, goed en net werk geleverd.

Positieve opmerking:
goede samenwerking en goed uitleg

Verbeterpunten:
geen

Review door Mevr Geljon

Geplaatst op 22-02-2021

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
De medewerkers van Bliek hebben goede adviezen gegeven over wat wel en niet kan. Ik kreeg een duidelijke offerte, precies aangeven welke kosten waarvoor zijn. De uitvoering is helemaal volgens planning gegaan, en er is netjes gewerkt.

Positieve opmerking:
Duidelijke afspraken, goede uitvoering.

Verbeterpunten:
Geen

Review door Fam de Rijk

Geplaatst op 20-02-2021

9
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Klant vriendelijk en goede service

Positieve opmerking:
Doen wat ze beloven

Verbeterpunten:
Geen

Review door Mevr.van Langen

Geplaatst op 18-02-2021

9
Communicatie 9
Advies 7
Offerte 9
Medewerkers 9
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 7

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Onze vakman heeft echt hard gewerkt. Met een prachtig resultaat. Badkamer is helemaal naar wens. Bij het ontwerpen is er met ons mee gedacht.

Positieve opmerking:
Luistere oor

Verbeterpunten:
Geen

Review door Fam. Megens

Geplaatst op 17-02-2021

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte nvt
Medewerkers nvt
Deskundigheid nvt
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Zeer goed persoonlijk advies en super goede uitvoering van de werkzaamheden

Positieve opmerking:
Klantvriendelijk en afspraken nakomen

Verbeterpunten:
Geen

Review door F Geerdink

Geplaatst op 16-02-2021

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 9
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 9

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Wat een leuk bedrijf en medewerkers, zelfs in de lastige coronatijd weten zij je een gevoel te geven waar je naar verlangt, ontzorgen, en pas beginnen waar een ander stopt.

Positieve opmerking:
Niet doen wat we vragen, maar vragen wat we eigenlijk willen, en daar een plan/ontwerp bij bedenken waar we zelf nooit aan hadden gedacht, en dat alles binnen de beschikbare ruimtes en budgetten.

Verbeterpunten:
Ze zijn er vast, maar kan ze niet bedenken op dit moment.

Review door G. de Graaf

Geplaatst op 15-02-2021

8
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat 10
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Goede afspraken. Vakmensen. Goed geïnformeerd in de winkel.

Positieve opmerking:
Netjes werk geleverd

Verbeterpunten:
Nee.

Review door Michiel K

Geplaatst op 15-02-2021

7
Communicatie 6
Advies 8
Offerte 6
Medewerkers 8
Deskundigheid 7
Resultaat 8
Nazorg 5

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Ze vragen enige geduld van je maar dan krijg je een volledige badkamer. Jammer dat een enkele wens is gemist, dus controle op het voorstel is een "must" bij dit bedrijf

Positieve opmerking:
Familie bedrijf, nemen de tijd voor je en zijn niet meteen order gedreven

Verbeterpunten:
Monteurs zijn bekwaam, gedreven en geven eerlijke feed-back

Review door Fam. Demarteau

Geplaatst op 14-02-2021

10
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 9
Nazorg 9

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
We zijn heel blij met onze nieuwe badkamer en de prettige en professionele manier waarop deze tot stand is gekomen.

Positieve opmerking:
klantgericht, meedenkend en zeer bekwaam. We waren heel blij met Eddy en zijn collega.

Verbeterpunten:
Later zagen we dat een stukje van het plafonnetje bij de inloopdouche niet helemaal mooi glad gestuct was.

Review door D.Punt

Geplaatst op 06-02-2021

8
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 8
Resultaat 8
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Het plaatsen duurde iets langer dan we hadden verwacht maar dat had te maken met een blessure van een werknemer. Het is keurig geplaatst. De mannen over de vloer deden, warwn gezellig en plezierig.

Positieve opmerking:
Het enthousiasme en het verantwoordelijkheidsgevoel van Jan dat hij zich verantwoordelijk voelde dat er een goed badkamer afgeleverd werd.

Verbeterpunten:
Geen

Review door J. Vogelpoel

Geplaatst op 04-02-2021

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Super gewerkt, alles volgens afspraak voor zover over het toeliet

Positieve opmerking:
Gekwalificeerd personeel dat super netjes werkt, top!

Verbeterpunten:
Ik zou zo gauw geen verbeterpunten weten

Review door R. Vermeulen

Geplaatst op 01-02-2021

9
Communicatie 10
Advies 9
Offerte 9
Medewerkers 9
Deskundigheid 9
Resultaat 9
Nazorg 9

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Gitsels geeft een goede voorlichting over de mogelijkheden en advies over de mogelijkheden. Men neemt de tijd voor je en maakt een mooie en bruikbare 3D-voorstelling van het ontwerp. Nog een tweede keer terug geweest voor een review en het eea aan kunnen passen. We zijn prima geholpen door Harald. Korendijk heeft de uitvoering gedaan. Een perfect bedrijf met kundig personeel. Toen bleek dat de vloertegels een andere uitstraling kregen onder het gebruikte Led licht, heeft Harald binnen 2 dagen een andere tegel kunnen regelen zodat de aannemer geen oponthoud heeft gehad. Perfect gedaan!

Positieve opmerking:
Afspraken, voorlichting, inbeeldingsvermogen naar de klant

Verbeterpunten:
Niet dat ik kan bedenken

Review door Fam. van Eck

Geplaatst op 31-01-2021

10
Communicatie 10
Advies 9
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Wij zijn heel blij met de nieuwe indeling van onze badkamer en de prettige en professionele manier waarop deze tot stand is gekomen. Van idee tot uitvoering is alles soepel verlopen op schema zoals afgesproken. Eventuele tegenslagen worden snel en goed opgelost. De indeling is goed, loop ruimte afdoende, douche groot genoeg, bad zeer royaal en dan toch nog een dubbele wasbak. Onze kleine badkamer lijkt ruimer dan voorheen en dat is de toegevoegde waarde van jullie als professionals, van een idee/tekening doorgevoerd naar de praktijk. Ook de kwaliteit van het tegelwerk van Kling is hoog, zoals ze de voegen hebben verdeeld de ‘logische’ overgangen hebben gemaakt, de overgang van bad en douche met een moeilijk aansluiting is prachtig opgelost en de vanzelfsprekendheid waarmee dat wordt gedaan geeft hun vakmanschap aan. Wij hebben bewust voor jullie gekozen omdat we het vertrouwen hadden dat met betrokken partijen deze verbouwing goed zou komen. Dat is zeker gelukt, allemaal prettige vakmensen die communicatief genoeg zijn om de vertaalslag naar de klant/’leek’ te maken, van de sloper tot installateur, top!

Positieve opmerking:
communicatie, vakmanschap, alles is geregeld van begin tot eind

Verbeterpunten:
Wachttijd: door de langere wachttijd (vanwege succesformule) misschien een 'opfris moment' vlak voor plaatsing om offerte door te lopen.

Review door Fam. Lemmens

Geplaatst op 29-01-2021

10
Communicatie 10
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Heel positieve ervaring en vakkundig werk geleverd. Goed in overleg.

Positieve opmerking:
Alles goed afgestemd en duidelijk

Verbeterpunten:
Aanvangstijd per dag doorspreken, zodat klant weet hoe laat hij of zij klaar moet zijn/ gewassen etc.

Review door Mieke Out

Geplaatst op 29-01-2021

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Onze ervaring met Bliek is uitstekend. Een enthousiast en deskundig familiebedrijf dat zijn afspraken altijd nakomt!

Positieve opmerking:
Deskundig advies, denken goed mee en het werk dat geleverd wordt is tot in de puntjes verzorgd. De badkamer en toilet zien er prachtig uit!

Verbeterpunten:
Ik zou het niet weten. Ga door door!!

Review door Fam. Van Elk

Geplaatst op 14-01-2021

10
Communicatie 9
Advies 9
Offerte 9
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Die is zeer positief.

Positieve opmerking:
Overleg tijdens de uitvoering. Het checken en afstemmen. TOP!

Verbeterpunten:
Ik kan ze eigenlijk niet bedenken......

Review door D. Woudsma

Geplaatst op 14-01-2021

10
Communicatie 9
Advies 10
Offerte 9
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Klantgericht, meedenkend en zeer vakbewaam

Positieve opmerking:
oprecht en eerlijk advies

Verbeterpunten:
Ik zou het oprecht niet weten

Review door Ben Wegman

Geplaatst op 13-01-2021

8
Communicatie 9
Advies 9
Offerte 9
Medewerkers 10
Deskundigheid 7
Resultaat 9
Nazorg 6

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
de afspraken worden goed nagekomen; men is altijd bereid in oplossingen te denken

Positieve opmerking:
Bereikbaarheid en vriendelijk

Verbeterpunten:
Het oplossen van problemen duurt soms lang. (nazorg bij lekkage duurde totaal 2 maanden). Wel goed opgelost.

Review door Fam. Clerkx

Geplaatst op 07-01-2021

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Badkamer is nog mooier geworden dan gedacht!

Positieve opmerking:
Goede communicatie, duidelijk in offerte en fijn dat we steeds begeleid zijn door Lenny.

Verbeterpunten:
Een betere nooddouche zou fijn zijn...

Review door R. van Valkenburg

Geplaatst op 06-01-2021

9
Communicatie 8
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Bijzonder tevreden over voortraject en uitvoering van badkamer- en toiletrenovatie.

Positieve opmerking:
Vakkundige mensen op alle fronten.

Verbeterpunten:
Communicatie kon af en toe iets tijdiger.

Review door Diana en Jacques Vermeulen

Geplaatst op 04-01-2021

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte nvt
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Goed georganiseerd, zeer goede adviezen, alles wordt opgelost! Ook de samenwerking met de tegelhandel Kling is perfect op elkaar afgestemd!

Positieve opmerking:
Komen de afspraken na!

Verbeterpunten:
Dit bedrijf neemt je alles uit handen, vanaf de sloop van de oude badkamer tm de realisatie van de nieuwe!

Review door S.J.Nap

Geplaatst op 29-12-2020

9
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 9
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Zeer goede ervaring met dit bedrijf en een hele mooie badkamer opgeleverd gekregen. We zijn er erg blij mee. Spullen uitgezocht in de badkamerstudio in een ongedwongen sfeer. Goed op weg geholpen en direct onze keuzes kunnen maken. De installatie ging ook vlekkeloos. Kortom: zeer tevreden!

Positieve opmerking:
Communicatie , ongedwongen sfeer bij verkoop, ontwerp en resultaat

Verbeterpunten:
Alles liep volgens planning

Review door Fam. Koppers

Geplaatst op 24-12-2020

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Wordt naar je geluisterd

Positieve opmerking:
Problemen worden opgelost

Verbeterpunten:
Geen

Review door M. Boer

Geplaatst op 24-12-2020

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 9
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Zeer aangenaam

Positieve opmerking:
Nakomen van afspaken

Verbeterpunten:
geen

Review door Andy en Samira Wethmar

Geplaatst op 23-12-2020

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Uitermate professioneel

Positieve opmerking:
Goede communicatie, juiste verwachtingen worden goed gemanaged en altijd oplossing gericht bezig. Uitermate goede service!

Verbeterpunten:
Er zijn geen verbeterpunten voor ons, en gezien de drukte wordt er zeker goed over Hek Badkamers gepraat. Enige waar de organisatie nog een stap in kan nemen wellicht is nog meer digitaliseren en automatiseren om de administratieve werk druk verder af te nemen en te versnellen. Omtrent service: pre-, tijdens en post-sales niks aan te merken.

Review door anoniem

Geplaatst op 20-12-2020

8
Communicatie 9
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat 8
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Verhuisd uit Groningen naar Zeist en op zoek naar een bedrijf voor het plaatsen van een badkamer. Firma Hek werd ons aanbevolen bij een plaatselijk keukenbedrijf. Direct een fijn gesprek en goede adviezen over mogelijkheden en produkten. Na plaatsing door medewerker kleine aanpassingen gerealiseerd en de badkamer is nu geheel naar wens. Fijn team van mensen die altijd voor de klant klaar wil staan.

Positieve opmerking:
Snelle communicatie na doorgeven van afwerkingspuntjes adequate oplossing.

Verbeterpunten:
Zo doorgaan en helder communiceren.

Review door Amanda Brands

Geplaatst op 19-12-2020

10
Communicatie 9
Advies 9
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 9
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Het was van begin tot eind super. Gesprek met wat & hoe wij de kleine badkamer wilde hebben er werd geluisterd naar onze wens. Er werd super netjes gewerkt elke dag op geruimd. Het resultaat is vakwerk en zeer tevreden zijn wij. Dank

Positieve opmerking:
Vakmensen die er werken

Verbeterpunten:
Geen

Review door Familie van Denderen-van Kerkhof

Geplaatst op 18-12-2020

10
Communicatie 9
Advies 9
Offerte 9
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 9

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Goed advies en goede service

Positieve opmerking:
We hebben goed advies gekregen en de installatie is ook perfect verlopen. Klein probleem met de wastafel werd snel en adequaat verholpen.

Verbeterpunten:
Geen

Vorige1 ....   
Reviews - Reviewblok
Wij scoren een
9.2
9.2 van 1 10
03-03-2021
Waardering van onze klanten Goed advies zonder dwingend te zijn, flexibele bij uitvoering. Denken goed mee in vaststellen behoefte en ontwerp
Reviews - Nieuwsbriefblok

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties