Mooie badkamers
voor de juiste prijs!

Ontwerp uw nieuwe badkamer zelf in 3D

Beoordeling Baden+ Badkamers
497 beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen
9.210
497Baden+

Wastafel

Wastafel

Wastafel
Ambi_moments_lavabo_EL_Fengshui_Titel-025_FINAL.jpg
NICdesign_0019.jpg
MYDAY_M03_D02_2_1.jpg
PRE2_M03_3_D1.jpg
Sphinx_345_wastafel_90_schaal_links.jpg
CIT_M02_D03.jpg

De wastafel is het centrale punt van de badkamer. Hij moet, net als het toilet, functioneel zijn, maar ook in vormgeving en materiaal naadloos aansluiten op uw wensen. Het uiterlijk van de wastafel bepaalt voor een groot deel de sfeer van uw badkamer. Combineer hem bijvoorbeeld met een meubel en een mooie spiegel, eventueel met spiegelverwarming en led-verlichting. Sprekende vormgeving, een opvallende kleur, een tijdloos ontwerp; uiteindelijk draait alles om balans.

Vormgeving

Wastafels zijn er qua vormgeving in opbouw, inbouw, zwevend aan de wand of op een zuil. Daarnaast zijn er talloze materialen mogelijk. Bij die keuze speelt uiteraard uw smaak een rol, maar ook praktische overwegingen als krasbestendigheid en hygiëne.

Keramiek

Keramiek is één van de langst toegepaste materialen uit de badkamer. Al in de Chinese oudheid waren vaklieden bezig met het verfijnen van de technieken om keramiek op een hoogwaardige wijze te produceren. En nog steeds vormt diezelfde China Clay de basis van onze meest hoogwaardige keramiekseries. Duurzaam en beperkt wateropnemend keramiek wordt afgewerkt met kwalitatieve glazuren om het hoogste niveau qua productie te kunnen garanderen. Extreme strak vormgegeven (dubbele) wastafels zijn ontwikkelingen van de afgelopen decennia. En nog steeds blijft deze “klassieke” techniek zich verder verfijnen. Door de toenemende behoefte aan duurzame producten zien we ook op het gebied van badmeubels keramiek als onderdeel van dit meubel vaker terugkomen. Compacte maatvoeringen qua breedte en diepte, al dan niet meerpersoonsuitgevoerd, zijn de trend van deze tijd.

Direct contact opnemen